eşinle kesin bu konuda tartışacaksın şu dünyada tatlı hayat y0k birileri mutlaka üzüyor ,annesi olunca işin zor ,kız anneleri daha gururlu bu erkek anneleri neden bu kadar rahat?bazen insanın canı hiç konuşmak bile istemiyor. yoğun öalışmışsn mesala yada eşine kırgınsın yada ne bilim.. birsürü şey canım konuşmak istemiyor. ama mecburen konuşmak zorunda oluyorum o da beni geriyor ve yoruyor. şuan sessizim eşimin ne yapacağını yada ne söyleyeceğini merak ediyorum.
yok yalnızlık değil sorunç zaten 2 yıldır yalnz yaşıyor. o parası biriksin saray alıcak, padişahlar ağırlayacak evinde 1+1 yetmez. tabi sarayada 120 yetmiyor faize koydu nasıl olsa oğlumun evi para harcamam kartlarımıda gelinim ödüyor ben keyfime bakayım.
Kesinlikle çok haklısınız.Bi söz var ev içinde ev,devlet içinde devlet olmazmış diye ne kadar doğru.Kızı nasıl bir insan git bizde kalma diyecek bir evlatmı siz tanıyorsunuzdur.Yoksa size kapağı atmak için uydurulmuş bir yalan mı.Ayrıca kötü bir gelin olduğunuzuda düşünmüyorum.Üzerinize düşeni zaten fazlasıyla yapmışsınız bu devirde hangi gelin kayınvalidesinin borçlarını öder acaba.Bence biraz zamana bırakın,kendinize bir süre verin ve bekleyin.Baktınız tamamen yerleşmeye karar vermiş oturup eşinizle konuşun beraber ev arayışlarına girin.Bide bana sanki biraz bahane arıyormuş gibi geldi size yerleşmek için 120 binliraya ev yok yok param biraz daha biriksin,kızım gönderdi falan Ankarayı az çok bilirim o fiyatlara çok güzel daireler var hemde merkezi semtlerde siz nerde oturuyorsunuz,kendisi nerden almak istiyor.
neden konuyu açanın üzerine bu kadar gidilmiş anlamıyorum.kayınvalide hiçbir zaman gelinini kızı olarak görmüyor.en azından benimki öyle.tabi belki gören vardır onu bilemem.ama şunu kabullenmek gerekir ki herkes evinde rahat etmek ister.tabi hasta olur muhtaç olur sadece allah rızası için bakılır.orası ayrı.
ya bana sürekli ne yapıyor diyor. bişeymi diyor diyo . ya illa bişey yapmasımı lazım. kendi kzıyla yaşayamazken neden benle yaşasın ya. hem yaşamak zorunda değilim Allahım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?