kadın 50 yaşında ev alacak kendine
yatalak değil parasız değilki ya gitmezse korkusu olsun belliki ev alıp gidecek durumu var
insanlar ağlayacak yer arıyor valla
bende bigün konu açacam dayanamayıp ama
eşimin annesi onun annesine tahammüllü olmalıyım
bende oğlan sahibi olursam beni evinde kaldım diye şikayet eden deliren gelinim olur bana yapılmasını istemediğimi başkasına yapmam
Allahtan tek dileğim iyilikse iyilik kötülükse kötülük herkes ettiğini bulsun
ne diyim
benimde tek dileğim kötülük yapılıyorsa karşılığını bulsun herkes.
amin canım amin.
ben iyiliğimi yapıyım k.valideme de o anlamasın mühim değil büyüğüm bişey yapamam
amaaaa yukarda Allah var o görür herşeyi
zaten onun gücüyle bak ne ağlıyorum nede eşimle huzurumu kaçırıyorum
darısı herkesin başına
senin sorunun kayınvalidenin 15 dk. bir tuvalete gitmesimi???
evde gezmesi mi???
eeeee başka ne derdin var .....
bunlar sorun değil.... çok vesveselisin....
bir gün sende , eşinde yaşlanacaksınız????
oğlunuzun , kızınızın evine sığamazsanız o kadını anlarsınız???
kaynanma yaşlı değil maşallah çok sağlam. bize muhtaç değil. benim sorunum yazdıklarınızda değil başkasıyla evimi özel hayatımı paylaşamam. kendi özelimde ksıtlanmam porblem. umarım anlatabilmişimdir.
evet aynen katılıyorum evde başkası olunca aynı oluyor. bu kayınvalidem olması değil benim annemde olsa yada kardeşim yine rahat olamazdım. kaldıki ev alabilir ama beğenmiyor. para faizle çoğalsın istiyor. nerden kar yapacağını düşünüyor. ya kartlarını bile ben yatırıyorum. el insaf ya
bak canım sıkıntı herkez yaşıyo ...kimsenin hayatı güllük gülüstanlık değil...
ama ilk konuyu açtığın başlık ve yazı sert olmuş...
tuvalete gitmesine bile rahatsız oluyomuş gibi anlatmışsın ...
sen böyle anlatırsan konuyu çok sinirlice bizlerde yanlış anlarız....
biraz daha sabırlı ol....
evinizde rahat hareket edemiyorsunuz tamamda biraz daha anlayışlı olmalısınız...siz ayrılsın söyledikçe eşinizin annesinin size birşey yaptığını zannettiğini yazmışsınız...yazık değil mi o kadına..kimbilir oğlu ona ne gözle bakıyordur..karıma kimbilir ne dedi diye...belki de sarılacağı varkende sarılmıyordur annesine...bence de hemen çöplüktende ev alsa kaynananız sizin yanınızdan taşınmalı...yoksa oğlundan olacak...
baba oğluna bir bağ vermiş oğlu o bağdan babasına bir salkım üzüm bile vermemiş ( ata sözü )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?