ben günlerdir egceleri enaz 6-7 defa uyanıyorum, nedeni ise tuvalet yatak odamın yanında ayak sesi kapı sesi uyandırıyor beni. dünde sabaha kadar neredeyse uyumadım gerçekten çok sık gittiği için, bu uykumu etkiledi ve sinirlerimi gerdi bunu söylemeye çalıştım. yoksa gitmesinmi tuvalete.
Artık kışa doğru evin hakimiyeti kaynanaya geçer evde herşeyi o belirler oğluda onaylar vay haline vay
imporatogrly arkadaşm yorumlarına teşekür ederim ve geçmiş olsun. evet uykum çok hasas. sanki sokağa gitsn demedim ki talihsiz konuşma olsun. evini alsın gitsin o rahat biz rahat huzur dolu. teklif etmek mi!!!!
sağol mirka severim seni adanalı olduğumdan sıcak kanlıyım ama bi o kadar beni boğmak isteyende var ,hepinizi seviyorum ama kaynanamı sevmiyorum!ema canım benim sana çok kanım kaynadı
seninle her konuda fikirlerimiz uyuşuyoda şu kaynana meselesine yaptığın yorumlara ben çok gülüyorum ya süpersin valla
gerçek anlamda çok tatlısın
saol canım...
inşallah hayırlısıyla evini alırda taşınır kadıncağaz...
sizinde düşüncenize saygı duyarım...
istemeyebilirsiniz....
ben şundan dolayı talihsiz konuşma olmuş dedim...
evini alığ biran önce gitmesini istiyosunuz ya ...
size bi kötülüğü olmadığı halde....
bunu doğru bulmadım ben olsam anne istediğiniz kadar kalın ne zamn taşınmal isterseniz ,,
o zman taşınırsınız derdim....
eee beş parmapın 5,i de bir değil ki...
siz ayrı!!!! ben ayrı.!!!...
sağol mirka severim seni adanalı olduğumdan sıcak kanlıyım ama bi o kadar beni boğmak isteyende var ,hepinizi seviyorum ama kaynanamı sevmiyorum!
illa bir kötülük olmasına gerek olmadığını düşünüyorum. ve birlikte yaşarsak saygısızlık da girer diye korkuyorum. ben biraz agressif bir insanım. sabırsız ve heyecanlı bir insanım.
evet yazdıkların doğru tşk . Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol başka türlü mutlu olunmuyor. Umrım konu sahibi huzara erer kaynanada yeni evine taşınır parti verir happy end oluryorumların çok samimi çok doğal.ben senin özünde kötü biri olmadığını hissediyorum.bence senin olayında suç kaynanada.çünkü sana doğru yaklaşıldığında sıcak ama kötü yaklaşıldığında aynı şiddetle saldıran bir yapın olduğunu hissettim.adanalı arkadaşım çok benim acayip dürüstler öyle lafları süsleyim falan yapmazlar ama çoğu söyledikleri laftadır aslında.hemende yumuşarlar.
çok haklısın en zor eşimin durumu. bana da işte bu olaylar öğretecek sanırım. öğretirken inş yara almadan öğrenebilirm.
illa bir kötülük olmasına gerek olmadığını düşünüyorum. ve birlikte yaşarsak saygısızlık da girer diye korkuyorum. ben biraz agressif bir insanım. sabırsız ve heyecanlı bir insanım.
mirka neden kızayım :)
evet idare edicem bir süre yapacağım bişey yok ama dişlerimi sıka sıka. eşimide üzmek istemme çok duygusal bir insan. kıyamma ona ne kadar arada kalıyor. off biraz kendime laf anlatabilsem. sabırlı olabilsem. ama işte o para biriktirecek diye benim keyfm kaçıyor onuda yediremiyorum kendime. mutsuzum kendi evimde
mirka neden kızayım :)
evet idare edicem bir süre yapacağım bişey yok ama dişlerimi sıka sıka. eşimide üzmek istemme çok duygusal bir insan. kıyamma ona ne kadar arada kalıyor. off biraz kendime laf anlatabilsem. sabırlı olabilsem. ama işte o para biriktirecek diye benim keyfm kaçıyor onuda yediremiyorum kendime. mutsuzum kendi evimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?