Kayınvalideyle birlikte yaşayamıyorum

teşekür ederim. arada diyor zaten ev ev üstüne olmaz diyor. arkasından hemen dimi kızım diyo. hay Allahım ağzımdan laf mı alıyor acaba

Kayınvaliden yanlız kalamayan yardıma muhtaç biri olursa insanın başının üstünde yeri olur.
Bu aslında bütün aile bireyleri için geçerlidir.
Yok eğer yanlız yaşayınca masraf olmasın nasılsa burda bir tencere kaynıyor mantığındaysa hiç hoş değil sonuçta herkesin bir düzeni var özellikle evlilik yeni ise eşlerin birbirini benimsemek için zamana ihtiyacı oluyor bende 11 eylül 2010 da evlendim.50 yaş henüz ileri bir yaş değil zaten 10 yıl geçmeden oğlu yada kızının yanına yerleşmek zorunda kalacak malum yaşlanacak kendi hayatını yaşasa gezse tozsa aslında onun için daha iyi olur.

e keyfinden gitmiyordur canım heralde tuvalete....

siizinde uykunuz çok hassasmış...belkide kayınvalideniz evde olduğu için uyuyamıyorsunuz...

ama inanın hata yapıyorsunuz...sabırlı olun sakin olun....

ne demek yeterki ev tutsun nereye giderse gitsin...

çok üzücü, çok talihsiz bi konuşma olmuş....

annelerin hakkı ödenmez....

minicik bir bebeğe rabbim öyle sevgisini veriyorki saatlaca uykusuz kalıyosun yeri geliyo aylarca ...

annelerimiz bizi böyle büyütmüşler demekki...

anne olunca anladım...

dün gece kızımın ateşi vardı sabahladım acillere gittik...

şimdi o minik yavrum büyüyünce bana deseki allah göstermesin git abimlerde kal ...

belli etmezdim belki ona ama kahrolurdum...daha 22 yaşındayım ama bunları düşünüyorum...

sizle kalsa ne olur bir tabak yemek fazla koysanız masaya....

teklif etseniz bizle kal anne deseniz tek başına sıkılıyodur belki...

inanın hiç bir şey kaybetmezsiniz....çok şey kazanırsınız...

Artık kışa doğru evin hakimiyeti kaynanaya geçer evde herşeyi o belirler oğluda onaylar vay haline vay

ema canım benim sana çok kanım kaynadı
seninle her konuda fikirlerimiz uyuşuyoda şu kaynana meselesine yaptığın yorumlara ben çok gülüyorum ya süpersin valla
gerçek anlamda çok tatlısın

imporatogrly arkadaşm yorumlarına teşekür ederim ve geçmiş olsun. evet uykum çok hasas. sanki sokağa gitsn demedim ki talihsiz konuşma olsun. evini alsın gitsin o rahat biz rahat huzur dolu. teklif etmek mi!!!!

biraz daha sakin olup arkana atmayı deme çünkü fevri davranırsan insanlar seni suçlayıp kötü gelin konumuna düşürürkayınvalidenin çok huzurla yanınızda kaldığını düşünmüyorum ister istemez gergin olur eşinide yıpratma herşey gönlünce olsun

imporatogrly arkadaşm yorumlarına teşekür ederim ve geçmiş olsun. evet uykum çok hasas. sanki sokağa gitsn demedim ki talihsiz konuşma olsun. evini alsın gitsin o rahat biz rahat huzur dolu. teklif etmek mi!!!!

saol canım...

inşallah hayırlısıyla evini alırda taşınır kadıncağaz...

sizinde düşüncenize saygı duyarım...

istemeyebilirsiniz....

ben şundan dolayı talihsiz konuşma olmuş dedim...

evini alığ biran önce gitmesini istiyosunuz ya ...

size bi kötülüğü olmadığı halde....

bunu doğru bulmadım ben olsam anne istediğiniz kadar kalın ne zamn taşınmal isterseniz ,,

o zman taşınırsınız derdim....

eee beş parmapın 5,i de bir değil ki...

siz ayrı!!!! ben ayrı.!!!...

ema canım benim sana çok kanım kaynadı
seninle her konuda fikirlerimiz uyuşuyoda şu kaynana meselesine yaptığın yorumlara ben çok gülüyorum ya süpersin valla
gerçek anlamda çok tatlısın
sağol mirka severim seni adanalı olduğumdan sıcak kanlıyım ama bi o kadar beni boğmak isteyende var ,hepinizi seviyorum ama kaynanamı sevmiyorum!

illa bir kötülük olmasına gerek olmadığını düşünüyorum. ve birlikte yaşarsak saygısızlık da girer diye korkuyorum. ben biraz agressif bir insanım. sabırsız ve heyecanlı bir insanım.

sağol mirka severim seni adanalı olduğumdan sıcak kanlıyım ama bi o kadar beni boğmak isteyende var ,hepinizi seviyorum ama kaynanamı sevmiyorum!

yorumların çok samimi çok doğal.ben senin özünde kötü biri olmadığını hissediyorum.bence senin olayında suç kaynanada.çünkü sana doğru yaklaşıldığında sıcak ama kötü yaklaşıldığında aynı şiddetle saldıran bir yapın olduğunu hissettim.adanalı arkadaşım çok benim acayip dürüstler öyle lafları süsleyim falan yapmazlar ama çoğu söyledikleri laftadır aslında.hemende yumuşarlar.

illa bir kötülük olmasına gerek olmadığını düşünüyorum. ve birlikte yaşarsak saygısızlık da girer diye korkuyorum. ben biraz agressif bir insanım. sabırsız ve heyecanlı bir insanım.

ben 29 yaşındayım.bende senin gibi çok sabırsızdım.hemen herşey olsun düzelsin rayına otursun huzur olsun istiyordum.ama hayat bana herşeyin benim istediğim gibi ve o anda olamayacağını öğretti hoşgörüyü öğretti sıkıntıyla ama yinede gülerek yaşamayı öğretti hiçbir insanın sadece kötü yada sadece iyi olamayacağını hatalarıyla sevaplarıyla insanları öylece kabul etmem gerektiğini öğretti.kendinizi eşinizin yerine koyun onun durumu daha zor.birtarafta karısı birtarafta annesi

çok haklısın en zor eşimin durumu. bana da işte bu olaylar öğretecek sanırım. öğretirken inş yara almadan öğrenebilirm.

evet yazdıkların doğru tşk . Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol başka türlü mutlu olunmuyor. Umrım konu sahibi huzara erer kaynanada yeni evine taşınır parti verir happy end olur

çok haklısın en zor eşimin durumu. bana da işte bu olaylar öğretecek sanırım. öğretirken inş yara almadan öğrenebilirm.

sen özünde ılımlı birisin aslında.bana çok kızmadın mesela

boşver yıpratmayın birbirinizi bence canım eşinle konuş oda üzülmesin sende en kısa zamanda bulursunuz ev inşallah.bu aradada sakın ha annesiyle tartışma akşamları idare et bak kazanan sen olursun en önemlisi eşinin gözünde yücelirsin.sıkıntı hepimizde varda naparsın anne işte yapacak bişey yok çok uç bişey olmadıkça hakarettir yada kavgadır sataşmadır yoksa çekecez bunları hayat böyle:97:

mirka neden kızayım :)
evet idare edicem bir süre yapacağım bişey yok ama dişlerimi sıka sıka. eşimide üzmek istemme çok duygusal bir insan. kıyamma ona ne kadar arada kalıyor. off biraz kendime laf anlatabilsem. sabırlı olabilsem. ama işte o para biriktirecek diye benim keyfm kaçıyor onuda yediremiyorum kendime. mutsuzum kendi evimde

bir arada yaşayınca mesafeli olursan vede saygılı hiç birşey olmaz....

bende çok agresif dim ,, harşeyi yanlış anlıyordum ama zamanla daha olumlu ,

daha iyi niyetli ,olgun olmayı öğrendim....

bak kardeşim ben hiç kimsenin mutsuz olmasını istemem o kadıncağaz belki evde yalnız başına ,,

sıkılıyordur diye üzüldüm onun adına...tabi sende yeni evlisin bunun tadına çıkarmak istiyosun sanada

hak veriyorum... ama hayırlısı neyse o olsun hakkınızda...kayınpederin vefat etti heralde....

Kac aydır sizde fazisun?

ilk evlendiğim aylarda geldi 2,5 ay kaldı bir ara verdi mersin kızı sonra tekrar geldi 3 hatfadır bize. zaten toplasan kaç aydır evliyim ki. evet kocası vefat etmiş.

bence en büyük tesellin çalışıyor olman ya birde gotik gibi bütün gün onunla evde oturduğunu düşün ,sen yemeği ona yaptır ufak tefek çözümler bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…