- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
neden kayınvalide hep kotuluyoruz. Peki sizce annemizi haftalarca evde misafir etmemiz kocamızın hoşuna mı gidiyor. Burada onemli olan anne-ogul-gelin 3geni
anlayış koruma savunma durumu. Yani ister ev ayrı ister aynı olsun, erkek eşini korumadıgı surece kayınvalide o gelinin ümüğünü sıkar buna kimsede engel olamaz.
Ama eger damat annesine karşı eşini koruyorsa aynı evde de olsalar sorun cıkmaz. kayınvaliedelere demedigimizi bırakmıyoruz ama oglu olanlar sizde aynı şeyleri
kendi gelinlerine yapacaksınız onlarda bu siteye girip sizi şikayet edecekler, yapmam demeyin bu kayınvalideligin geregidir, onca sene buyuttugunuz oglunuzu
bir yabancıya yedirmeme savasıdır, simdi cok anlamsız gelen bu kavga sizde kayınvalide olunca aynen olacak. O zaman gorurum bu yazdıklarınızı.
ev ev ustune olmaz diyenler, su an erkek bebegi olanlar 20-25 sene sonra hayatta olur bu sitede hala acık olursa görürüm bu dediklerinizi nasıl yalıyorsunuz.
Unutmayın bugun gelin olan sizler yarın kayınvalide olacaksınız ve baska gelinlerde aynını size yapacak.
ev ev ustune olmaz diyenler, su an erkek bebegi olanlar 20-25 sene sonra hayatta olur bu sitede hala acık olursa görürüm bu dediklerinizi nasıl yalıyorsunuz.
Unutmayın bugun gelin olan sizler yarın kayınvalide olacaksınız ve baska gelinlerde aynını size yapacak.
benim dedigim icten baglı ev degil ust uste dairelerde 2 farklı dairede oturmak. Aynı evde oturmak cok ilerki yıllarda torun oldugunda belki olabilir
hani biz gezerken anneanne toruna baksın ama farklı 2 dairede altlı ustlu oturulabilir bence.
kaynanayla aynı evde yaşamak mı????????????? Kafama sıkar giderim daha iyiKaynananın gelini sevdiği, gelinin de kaynanayı sevdiği görülmemiştir,, görülüyorsa da bir minyonda birdir... Daha önce başka bi yazımda da söylemiştim bunu,, dünyanın en şanslı insanı kimsesizler yurdundan biriyle evlenendir!!! Kaynanayla aynı evi bırak, aynı apartmanı bırak farklı ülke hatta farklı dünyada olmayı bile isterim,, kaynana yoksa Mars'ta bile yaşanır,, MArs'ta hayat yok derler ama kaynana yoksa orda hayat vardır Kaynana görümce zartzurt yok!! Cennette miyim ne? Benim de bi elti adayım var, maki bitki örtüsü gibi yerden bitmem mum bacaklı miki :) Elinden gelse selvi boylum diye sevecek 1.50lik kızı :) Tüm akrabaları bana övgüler yağdırır çok güzel çok becerikli diye,, benim görümcek de çatlar,, kendisi 30a geldi hala bekar,, ben ondan küçüğüm ve 2.5 yıllık evliyim Kaynana diyor ki ben kızımı vermicem, evlendirmicem falan filan.. Onun köfte bile makarna bile yapmayı bilmeyen evde kalmış kokmuş kızını kim alacaksa,,, onu diyen yok hiç ::):):):):) evlendirmezmişşş.. ağzımla bile gülmüyorum artık hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?