- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
benimkide bilmezdi tatlim, o hale getirmek için de çok duygusal mektup yazmistim okuyup uzun uzun dusunsun diye
kv-es lisansi yapiyorum, 4 yil doldu artik kendime gore teknikler gelistirdim ben de hihi bir de biricik aday elti durumu olunca esim iyice sahiplendi beni hatta aday eltiye soguk bile davraniyo, simdiden çokk yalakaaaa diye...
neyse gorusuruz kizlar... bu konu kapansada "kv ye anne diyemeynlere" beklerim ortam ayni, dertlesme, tavsiye vs..
Aynen ne arıcan kıymet bilinmedikten sonra...salla gitsin....
Ben gerçekten çok iyi düşüneyim bu konuyuGözümün önüne geldide suan yasadıklarınız bide ben sinir tedavisi gören bi insanım heralde kıyamet kopar
Yalnız bide şu sorun var kızlar ben spor salonu açmayı düşünüyorum bi kaç sene içinde peki bi bebeğim olursa onu kime emanet edicem kolaylıkla :26:
Keendi annemle bazı olaylardan dolayı görüşmicem tek şansım kayınvalidem kalıcak aynı ev içinde hemen kuzumu bırakır işime giderim diyede düşündüm yanlışmıdır acaba
Arkadas diğer konulardada anlattığım gibi 2 yıllık bi iliskim var simdi askere gitti geldiğinde nasipse evleneceğiz.
Size bi sorum olacak kayınvalidesiyle oturan herkes çok pişman burda okuduğum kadarıyla :26:
Dubleks bir evde üst kat 3 oda alt kat 4 oda bir evde kayınvalide ve kayınbabayla oturmak sizce hata mı olur.
Üst kat kapıyla alt kattan ayrılacak ama sonucta aynı evin içi..
Annesiyle suanda çok iyiyiz fakat acaba ilerde evlilik durumunda beraber otursak pişman olurmuyum.
Sevgilerimle..
Şuan pişman olmazsın gibi düşünüyorsun belki fakat yarın bir gün emin ol pişman olucaksın..Eşinle başbaşa kalmak isticeksin aman misafir geldii onlara hop aşagı inn ne bileyim kendi misafirin arkadaşların gelmek isticek gec saatlere kadar takılmak isticeksiniz aman ses çıkmasın rahatsız olmasın diceksin kasıcaksın sürekli kendini onuda gectim aradan zaman geciçek aman bununda amma çok misafiri geliyor olucak.Bide düşünsene kendi ailen gelmek isticek rahat edemicek.İstediginiz saatte dışarı çıkmak isticeksiniz nerdesiniz nerde kaldınız nereye gidiyorsunuz bu gibi şeylerle muhattap olucaksın ben aynı apartmandayım ve evım ayrı oldu halde bıle ne kadar cok misafiri gelıyor yok ailesi çok geldi yok nereye gidiyorsunuz bir oturun evınızde vss..vss.. uzayan şeyler ki sen aynı evde düşünüyrsun bence yol yakınken ayır evını 1+1 olsun küçük olsun senın olsun kendi düzenin olsun emin ol pişman olmazsın kafan rahat olursun yaşını bılmıyorum ama bir abla tavsiyesii..Daha sonradan Kadınlar Kulubune yeni bir konu açma '' Pişmanım keşke sizi dinleseydim arkadaşlar aynı evi kabul etmeseydim'' demeArkadas diğer konulardada anlattığım gibi 2 yıllık bi iliskim var simdi askere gitti geldiğinde nasipse evleneceğiz.
Size bi sorum olacak kayınvalidesiyle oturan herkes çok pişman burda okuduğum kadarıyla :26:
Dubleks bir evde üst kat 3 oda alt kat 4 oda bir evde kayınvalide ve kayınbabayla oturmak sizce hata mı olur.
Annesiyle suanda çok iyiyiz fakat acaba ilerde evlilik durumunda beraber otursak pişman olurmuyum.
Sevgilerimle..
Kızlar bide annesi çok kültürlü çok kibar hanım hanımcık bi kadın
Acaba bu durum onun ilerde kaynanalık yapması ihtimalini düşürmez mi
Benim korktuğum konu evimde aldıklarıma karışması,evimin şeklini değiştirmesiBen pek anne sevgisi vs göremedim acaba o sevgiyide görebilirmiyim diyede istiyodum biraz
Bide erkek arkadasım çok sinirli biri ailesinden çekinir çok tartışma yaşamayız diyede düşündümyanlışmıdır yorumları alayım
Arkadas diğer konulardada anlattığım gibi 2 yıllık bi iliskim var simdi askere gitti geldiğinde nasipse evleneceğiz.
Sevgilerimle..
Sevgilerimle..
ben bu kadının böyle olacağını bilseydim aynı apartmanda oturmanın bu kadar iğrenç bişey olacağını bilseydim kocamın aşkından ölsem gebersem evlenmezdim bu kadar net !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?