- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
30 yaşına geldiği halde evlenememiş olmak ve 150 boyunda olmak ne kadar acınası değil mi? Daha küçük olduğunuz halde evli olma başarısını gösterdiğiniz için de ayrıca tebrik ediyorum.
Benim arkadas listemdekilerin hepsi akilliEkleme yapmak istiyorum benimle kofte yaptigim icin evlenen adam benden bosansin ramiz ustayla evlensin.
30 yaşına geldiği halde evlenememiş olmak ve 150 boyunda olmak ne kadar acınası değil mi? Daha küçük olduğunuz halde evli olma başarısını gösterdiğiniz için de ayrıca tebrik ediyorum.
Arkadas diğer konulardada anlattığım gibi 2 yıllık bi iliskim var simdi askere gitti geldiğinde nasipse evleneceğiz.
Size bi sorum olacak kayınvalidesiyle oturan herkes çok pişman burda okuduğum kadarıyla :26:
Dubleks bir evde üst kat 3 oda alt kat 4 oda bir evde kayınvalide ve kayınbabayla oturmak sizce hata mı olur.
Üst kat kapıyla alt kattan ayrılacak ama sonucta aynı evin içi..
Annesiyle suanda çok iyiyiz fakat acaba ilerde evlilik durumunda beraber otursak pişman olurmuyum.
Sevgilerimle..
Aynı sekilde bende hiç mutlu olana denk gelmedim :26: Neden acaba ben çok seviyorum annesini acaba ilerde bende mi kötü olurum annesiyle
Arkadas diğer konulardada anlattığım gibi 2 yıllık bi iliskim var simdi askere gitti geldiğinde nasipse evleneceğiz.
Size bi sorum olacak kayınvalidesiyle oturan herkes çok pişman burda okuduğum kadarıyla :26:
Dubleks bir evde üst kat 3 oda alt kat 4 oda bir evde kayınvalide ve kayınbabayla oturmak sizce hata mı olur.
Üst kat kapıyla alt kattan ayrılacak ama sonucta aynı evin içi..
Annesiyle suanda çok iyiyiz fakat acaba ilerde evlilik durumunda beraber otursak pişman olurmuyum.
Sevgilerimle..
1.60 boyundayım (ben de maki sayılrım ama mutluyum :)) ama 21 yaşında evlendim 27 yaşında anne oldum,köfte yapabiliyorum olmuş muyum yani artık
kriterlere uymuşum galiba..
bunu yazan arkadaş elti ve görümcenin hırsını k.valideden almak için garip cümleler kurmuş gerçekten.. işte bu yüzden herkes kendi evinde yaşamalı diye yazıyoruz.ayrı ev en güzeli..en rahatı..
kayn valıden ıyıyse sıkıntı olmaz bence. ben hasta oldum zaman kaynnam dort gun baktı bana. yerımden bıle kaldırmadı kayn pederımde sabah aksam ecz goturup ıgne yaptırdı. tek bı sorun olyo. rahat rahat sey yapaıyorsun konu o olunca ınsanın kendı ewı gıbısı yok :)
Benim arkadas listemdekilerin hepsi akilliEkleme yapmak istiyorum benimle kofte yaptigim icin evlenen adam benden bosansin ramiz ustayla evlensin.
Benmde doğm dikişlerm var şuan 10 gün oldu hareket edyrm ama çok harkt ednce canm çok yanıyr ve annemde bel ftığı var tansyn fln ne ararsn saolsn kadın gece gündüz demyr bana bakıyr kzımı yıkıyr ben dha yıkayamyrm banyo yaptrmyrm korkuyrm evn yemegi temzlği herşyi yapyr cnı çok acısda brşey yaptrmyr bna allah bnlerce kez razı olsn annemden :)
Kayınvalidemi severim iyi de anlaşırız ama boğazda yalı olsa yine oturmam aynı yerde.Ben o konularda fazlasıyla özgrlüğüne düşkünüm içiçe olmaktan hiç hoşlanmam , illaki sorun çıkar.
Mantık arıyorsan bulamazsın..Maalesef öyle düşündüğümüz gibi olmuyor hiçbir şey..Belki iyi olursun belki kötü Rabbim bilir ama mantık arıyorsan zorunlu değilsen yok..Eğer kapatacaklar ise ayrı ev olmuş oluyor..Aynı da zor ama hiç değilse akşam evinde yatıyorsun..Aynı binada oturan biri olarak memlun muyum değilim..Eşimi çoook sevmeme rağmen böyle olacağımızı bilseydim evlenmezdim sanırım..Huzur yok sürekli sıkıntı sorun yoruluyorsun bir yerde tükeniyorsun..Eşime bile söylemiştim keşke 2 sene matemini tutsaydım evlenmeseydim seninle annenin zehir zıkkım etti hayatı diye..
Nasibinde ne ile karşılaşacağını Rabbimden başkası bilemez..Ama inan çok zor..
İnanın bu kriterlere ulaşmak çok zor. Bu arada aynı evde yaşamanın insanın psikolojisine ne kadar zararı olabiliyor şimdi çok daha iyi anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?