Kayınvalideyle dubleks evde altlı üstlü yasamak mantıklı mı ?

30 yaşına geldiği halde evlenememiş olmak ve 150 boyunda olmak ne kadar acınası değil mi? Daha küçük olduğunuz halde evli olma başarısını gösterdiğiniz için de ayrıca tebrik ediyorum.

Benim arkadas listemdekilerin hepsi akilli Ekleme yapmak istiyorum benimle kofte yaptigim icin evlenen adam benden bosansin ramiz ustayla evlensin.

Kayınvalidemi severim iyi de anlaşırız ama boğazda yalı olsa yine oturmam aynı yerde.Ben o konularda fazlasıyla özgrlüğüne düşkünüm içiçe olmaktan hiç hoşlanmam , illaki sorun çıkar.

30 yaşına geldiği halde evlenememiş olmak ve 150 boyunda olmak ne kadar acınası değil mi? Daha küçük olduğunuz halde evli olma başarısını gösterdiğiniz için de ayrıca tebrik ediyorum.

1.60 boyundayım (ben de maki sayılrım ama mutluyum :)) ama 21 yaşında evlendim 27 yaşında anne oldum,köfte yapabiliyorum olmuş muyum yani artık

kriterlere uymuşum galiba..

bunu yazan arkadaş elti ve görümcenin hırsını k.valideden almak için garip cümleler kurmuş gerçekten.. işte bu yüzden herkes kendi evinde yaşamalı diye yazıyoruz.ayrı ev en güzeli..en rahatı..

Canım ben kayınvalidem kayınbabam ve görmcemle yaşıyorm çok şkür hiç bir sorunum yok kayınvaldene bağlı benm annem melek gbi çok şkür ve bu sne kısmetse dubleks ev alıcz alt üst otrcz sennki gbi bakalm :))

yani ayrı evede çıkma ihtmalmz var görmcem evlenmsse ayrı eve çıkcz kpeği var çnkü şimdilk götrdü getrcm dyr ve benm 10 günlk bebeğm var :))

evlendikten sonra herşey aynısı gibi devam etmiyor ki canım şimdi nişanlılık aşaması sonuçlanana kadar canım cicim devam eder.ama evlendikten sonra hele ki aynı ev bence hiç düşünme şimdi sana cazip gelebilir aynı ama katlarımız ayrı diye ama öyle olmuyor bizim akrabamızda öyle dublekste beraberler ama istedikleri an girer çıkarlar ona misafir gelince hiç rahat edemez konuşulanları dinlerler ara kapı hiç kilitlenemez evi her daim düzenli yukarı temizliğe de her daim yardım eder bir misafir gelse hep orda olur.en önemlisi özel hayat diye birşeyin olmaması tabi.geldiğin gittiğin yerler ve sana gelenler göze batar.ve hiçbir zamanda taşınma ihtimali yok onun.oyüzden baştan anlaşın aynı bina değil arada biraz mesafe olsun bence en doğrusu bu...

canım valla benım kayınpederımde kaynanamda dunya ıyısı ınsanlar ama aynı evde gercekten olmuo rahat edemıosun gercı sen 3 katlı evde oturcagın ıcın olabılır ama genede ıyce dusun yanı:)

kayn valıden ıyıyse sıkıntı olmaz bence. ben hasta oldum zaman kaynnam dort gun baktı bana. yerımden bıle kaldırmadı kayn pederımde sabah aksam ecz goturup ıgne yaptırdı. tek bı sorun olyo. rahat rahat sey yapaıyorsun konu o olunca ınsanın kendı ewı gıbısı yok :)

İnanın bu kriterlere ulaşmak çok zor. Bu arada aynı evde yaşamanın insanın psikolojisine ne kadar zararı olabiliyor şimdi çok daha iyi anladım.

Benmde doğm dikişlerm var şuan 10 gün oldu hareket edyrm ama çok harkt ednce canm çok yanıyr ve annemde bel ftığı var tansyn fln ne ararsn saolsn kadın gece gündüz demyr bana bakıyr kzımı yıkıyr ben dha yıkayamyrm banyo yaptrmyrm korkuyrm evn yemegi temzlği herşyi yapyr cnı çok acısda brşey yaptrmyr bna allah bnlerce kez razı olsn annemden :)

benanne konusunda o kadar sanslı degılım babamın kafamı oksadıgını bılmem oz annemıde sevmıyorummmmmmmm

Mantık arıyorsan bulamazsın..Maalesef öyle düşündüğümüz gibi olmuyor hiçbir şey..Belki iyi olursun belki kötü Rabbim bilir ama mantık arıyorsan zorunlu değilsen yok..Eğer kapatacaklar ise ayrı ev olmuş oluyor..Aynı da zor ama hiç değilse akşam evinde yatıyorsun..Aynı binada oturan biri olarak memlun muyum değilim..Eşimi çoook sevmeme rağmen böyle olacağımızı bilseydim evlenmezdim sanırım..Huzur yok sürekli sıkıntı sorun yoruluyorsun bir yerde tükeniyorsun..Eşime bile söylemiştim keşke 2 sene matemini tutsaydım evlenmeseydim seninle annenin zehir zıkkım etti hayatı diye..

Nasibinde ne ile karşılaşacağını Rabbimden başkası bilemez..Ama inan çok zor..

allah kolaylık versın

tavsiye etmiyorum canım bırak aynı evi yakın oturanlar bile şikayetçi.iyi olsalar bile mutlaka sıkıntılar sorunlar olacaktır her şeyden önce özeliniz mahreminiz kısıtlanacak.hastalık yaşlılık gibi mecburi bir durum yoksa ayrı eve çık derim

İnanın bu kriterlere ulaşmak çok zor. Bu arada aynı evde yaşamanın insanın psikolojisine ne kadar zararı olabiliyor şimdi çok daha iyi anladım.

hem şu anda gelinim hem de 25 yıl sonrasının k.valide aday adayıyım :) ancak ne gelinimle ne de k.validemle aynı evde yaşamak istemem...isterlerse melek olsunlar yine de olmaz..herkes evini yuvasını bilmeli.

Banada dubleks katlarını teklif etti kayınvalidem tek bir kelime ile cevap verdim "ASLA" dedim, eşimde döndü annesine "ASLA" dedi.

Ben neden ASLA dedim yapamayacağımı bildiğim için, yediğime, içtiğime, aldığıma, verdiğime, giydiğime, gezdiğime, gelenime, gidenime, kısacası bana, kısacası evime... (diye liste uzar gider) karışılmasından rahatsız olacağımı, hazmedemeyeceğimi bildiğim için.

İyikide ASLA demişim, yoksa şimdi kesin tımarhanede olurdum.

Sizde bence kesinlikle kabul etmeyin, üstelik ayrı ev açma imkanlarıda varmış. Bize öyle bir imkanda sunmadılar, kendi paramızla kurduk evimizi, hem maddi sıkıntı çekip birde dır dır ve huzursuzluk çekemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…