- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
zaten elti adayima asiri yalakalik yapiyo "biricik oglunun" sevgilisi ya, birde kuçuk oglundan dolayi kompleksi (esim her konuda basarili sansli olunca) sirf es konusunda kuçuk oglum onde der gibi durmadan elti adayini ovuyo ama esim dedi ki sen karisma ben onlarin sonunu gorucem, annem ilerde çok pisman olucak falan dedi.. o zaman hiç çekinmem derim valla biricik ogluna biricik gelinine git hadi yallah
aşırı iyi olucan eşinin vs yanında arkalarındanda iyi niyetlerini eşinle paylaşacan gerekirse evini temizlemeye git eşin yokken illaki laf sokar bişi yapar sıkıştır kapının arkasına ben bi kere evi temizliyom bu dışarda giydiği terliklerle geldi içeri girdi kapının içerisinde çıkardı terlikleri sildiğim yerelere bastı geçti sinir oldum okadar temizlemişim anam tepemde ışık yandı eşim geleceği zaman giydim terliklerini dolandım evde eşime gösterdim bak kaç kere sildim diye
Yaparsın yaparsın daha doğrusu insanın sabrını zorlayıp yaptırtırlar. Eşinin yanında saygını hep koruyacaksın tek kaldığınızda da senin kolay lokma olmadığını anlamalı. Bende ilk zamanlar hep sustum, hep belki insafa gelirler dedim. Baktım olmuyor tek kaldığımızda çatır çatır lafımı söyledim. Hatta bir keresinde ben oğlunuzu seviyorum diye göz yumuyorum ama gerekirse bağları koparırım dedim. O da seninde annen ailen var gibilerinden tehdit etti, bende eğer eşimin ailesi yüzünden huzurum kaçacaksa kendi ailemi de yok sayarım iki taraflada görüşmem olur biter dedim hiç birşey diyemedi kaldı öylece.
her akşam arıyordu hergün gidiyordu dimi eşiniz eskiden?
Benim senin gibi olmam icin daha cok firin ekmek yemem lazim :)
Benim senin gibi olmam icin daha cok firin ekmek yemem lazim :)
kizim dogunca her gun ariylardi (uzagiz ama saolsunlar en az yilda bir alir valizleri gelirler) sonra annesi insafa geldi 2 gunde 1 olsun dedi, oyle aliskanlik olmus ki esimle disardayiz "hadi eve gidelim bugun ennemleri aricam" durumuna geldi, artik konusacak bisey de yok hayatimiz hakkinda soru sormalar biseyler, emekli olunca bize sardilar yani...
artik esim saolsun pek aramiyo arayinca da "kaç gundur aramadim, annemleri arayim (mi) ?!" seklinde...
ben de ara ama bana verme diyorum
Rabbim hakkimizi alsin umarim benim kaynimada ona gore iyi bi es ama kv me gore tam bi cadi denk gelirde hayati zehrolur ben nasil simdi sikintidan uyuyamiyosam oda uuyamasinnn insallah. Esim bana iyi olmasa varya bi dk bile durmam ceker giderim okadar soyluyorum isime evime geri donerdim.. ama esim iyiki var....
:) ben esime zorla arattiyorum sonra kafamizi utuesinler diye artik arattirmicam kendilerini bi halt saniyolar..
canın yanınca öyle bi yapıyosunki ben de bu konu sahibi gibi çok iyi niyetliydim kendim dedim eşime kayın pederim felçliydi baban hasta ikiside yaşlı birlikte otururuz diye pat diye yatak odamıza girip eşimin üstünü örtüyodu ilk zamanlar gece kp bahane edip bağırmaya başlıyodu bizi uyandırmak için sabahın 8 inde gelip odamın kapısında başlıyodu eşime seslenmeye misafir çağırdım bide çağırdığı misafiri eşimi gönderip aldırıyodu ben eşimle konuşmaya fırsat bulamıyodum hep aramızda oturuyordu yanyana oturtmuyodu :) eşimle kaza geçirdik ayağımız kırıldı ikimizinde ahımı aldınız dedi bana :) bunlar ilk aylar yaptığı şeylerdi sadece öyle bi canımı yaktıki ekmek yemeye gerek kalmıyo inan :=)
valla ben kv ile savas durumundayim, o zamaninda ben çok seviliyorum diye bir ton olay yapti (iftira entrika) beni kotulemek için, ben de ne yaparsa yapsin biricik oglunun artik BENIM oldugunu kanitlicam ona... hatta bazen kv beni elestirir gibi konusmaya kalksa ki belki elestiri bile degildir sadece kendi fikridir esim hemen ciddi ciddi tavrini koyar susturur annesini, beni savunmak için
oyle olunca oyle mutlu oluyorum ki çunku kv nin içi içini yiyodurrrrr kahroluyodur...
neyse kizlar size doyum olmaz, iyi sabahlar hepinize...
ya eşin iyiyse seviyosan oda seni seviyosa niye gidesin niye vazgeçen sen olasınki nereye gitsen bi kaynana bulacak seni e kaynananda oğluyla evlenemiyeceğine göre illaki biri gelini olacak o çeksin ellerini senin üstünden :)
Yöntemleri okuyunca çook güldüm:)))) Zaten kv lerin gözünde kötüyüz, iyi olduğumuz zamanda kötüydük o zaman bari etiketin hakkını verelim değil mi? Neyse hepinize iyi sabahlar
Onu gorunce bi cadi goruyo gibiyimmm
Iyi sabahlar canimmm sanada gorusmk uzere... maalesef benim sim degil beni korumak anasina hayir demeyi bile bilmiyooo
benimkide bilmezdi tatlim, o hale getirmek için de çok duygusal mektup yazmistim okuyup uzun uzun dusunsun diye
kv-es lisansi yapiyorum, 4 yil doldu artik kendime gore teknikler gelistirdim ben de hihi bir de biricik aday elti durumu olunca esim iyice sahiplendi beni hatta aday eltiye soguk bile davraniyo, simdiden çokk yalakaaaa diye...
neyse gorusuruz kizlar... bu konu kapansada "kv ye anne diyemeynlere" beklerim ortam ayni, dertlesme, tavsiye vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?