Kayınvalideyle dubleks evde altlı üstlü yasamak mantıklı mı ?

Rabbim hakkimizi alsin umarim benim kaynimada ona gore iyi bi es ama kv me gore tam bi cadi denk gelirde hayati zehrolur ben nasil simdi sikintidan uyuyamiyosam oda uuyamasinnn insallah. Esim bana iyi olmasa varya bi dk bile durmam ceker giderim okadar soyluyorum isime evime geri donerdim.. ama esim iyiki var....

Benim senin gibi olmam icin daha cok firin ekmek yemem lazim :)

Ya artik bende yalnizken cevap vericemmm... susuyorum ya inanin patliyorummm....

Yöntemleri okuyunca çook güldüm:)))) Zaten kv lerin gözünde kötüyüz, iyi olduğumuz zamanda kötüydük o zaman bari etiketin hakkını verelim değil mi? Neyse hepinize iyi sabahlar

her akşam arıyordu hergün gidiyordu dimi eşiniz eskiden?

kizim dogunca her gun ariylardi (uzagiz ama saolsunlar en az yilda bir alir valizleri gelirler) sonra annesi insafa geldi 2 gunde 1 olsun dedi, oyle aliskanlik olmus ki esimle disardayiz "hadi eve gidelim bugun ennemleri aricam" durumuna geldi, artik konusacak bisey de yok hayatimiz hakkinda soru sormalar biseyler, emekli olunca bize sardilar yani...
artik esim saolsun pek aramiyo arayinca da "kaç gundur aramadim, annemleri arayim (mi) ?!" seklinde...
ben de ara ama bana verme diyorum

evlilikte bazı hataların bedelini uzun bir süre belki de ömür boyu ödersin.bu da onlardan biri.kvalidenle kötü olduktan sonra o evin içinde artık ayrı eve çıksanız o bir ömür boyu devam eder.üstelik sen bir iki ay sonra pişman olsan ayrılmanız 3-4 yılı bulabilir.erkekler bu konuda çok oyalayıcı oluyorlar.bence bunu kabul etme.kötü olmadan ev ev üstüne olmaz,kötü olmak istemem tarzında konuş ve bu işten sıyrılmaya bak derim.

Benim senin gibi olmam icin daha cok firin ekmek yemem lazim :)

canın yanınca öyle bi yapıyosunki ben de bu konu sahibi gibi çok iyi niyetliydim kendim dedim eşime kayın pederim felçliydi baban hasta ikiside yaşlı birlikte otururuz diye pat diye yatak odamıza girip eşimin üstünü örtüyodu ilk zamanlar gece kp bahane edip bağırmaya başlıyodu bizi uyandırmak için sabahın 8 inde gelip odamın kapısında başlıyodu eşime seslenmeye misafir çağırdım bide çağırdığı misafiri eşimi gönderip aldırıyodu ben eşimle konuşmaya fırsat bulamıyodum hep aramızda oturuyordu yanyana oturtmuyodu :) eşimle kaza geçirdik ayağımız kırıldı ikimizinde ahımı aldınız dedi bana :) bunlar ilk aylar yaptığı şeylerdi sadece öyle bi canımı yaktıki ekmek yemeye gerek kalmıyo inan :=)

:) ben esime zorla arattiyorum sonra kafamizi utuesinler diye artik arattirmicam kendilerini bi halt saniyolar..

ya eşin iyiyse seviyosan oda seni seviyosa niye gidesin niye vazgeçen sen olasınki nereye gitsen bi kaynana bulacak seni e kaynananda oğluyla evlenemiyeceğine göre illaki biri gelini olacak o çeksin ellerini senin üstünden :)

:) ben esime zorla arattiyorum sonra kafamizi utuesinler diye artik arattirmicam kendilerini bi halt saniyolar..

valla ben kv ile savas durumundayim, o zamaninda ben çok seviliyorum diye bir ton olay yapti (iftira entrika) beni kotulemek için, ben de ne yaparsa yapsin biricik oglunun artik BENIM oldugunu kanitlicam ona... hatta bazen kv beni elestirir gibi konusmaya kalksa ki belki elestiri bile degildir sadece kendi fikridir esim hemen ciddi ciddi tavrini koyar susturur annesini, beni savunmak için
oyle olunca oyle mutlu oluyorum ki çunku kv nin içi içini yiyodurrrrr kahroluyodur...

neyse kizlar size doyum olmaz, iyi sabahlar hepinize...

Herkesin derdi farkli .bizinkidide geldi gecenn ben yatak odami toparlamamistim dedegi suydu kulhuvallahul ehat kaynanasi olmayan ne rahatt. Icimden saydim ona ama dusa vuramadm.. dugun takilarimi esim aldi ve binbir zorlukla sonta bunlar govde gosterisi yaptilar dugun salonunda en kucuk kiz kardes bile bilezik takti dusunun ama esimin aldiklarini. en buyuk oglu evli ve bin liralik taki takicm demis kv demde o parayi bana ver ben bileziklerden birini sana vereyim sen tak demis bide iyi b.. yemis gibi bana anlatiyo duyunca inanamadm insanda utanma duygidu olur yokkk. ne yani esimin aldigi bilexigi oglunami saticajtin parasina ne yapicaktn dedim hem sinir bi siritma size vericektm yanlis anlama dedi yalanci digindeki butun takilari aldu onumi vericekti ayyy nefret bi kadin benim kv demmmmm

Iyi sabahlar canimmm sanada gorusmk uzere... maalesef benim sim degil beni korumak anasina hayir demeyi bile bilmiyooo

Onu gorunce bi cadi goruyo gibiyimmm

Yöntemleri okuyunca çook güldüm:)))) Zaten kv lerin gözünde kötüyüz, iyi olduğumuz zamanda kötüydük o zaman bari etiketin hakkını verelim değil mi? Neyse hepinize iyi sabahlar

ya heralde ben naptıysam yaranamadım kavga ediyoruz eşimde niye böyle yapıyosun diye ona laf sayıyo bende yeter madem öyle annenin babanın sana ihtiyacı var sen beni tercih etsende onlara çok düşkünsün hep bir yanın eksik kalacak dedim çıktım gidiyorum hesapda eşime diyoki ben sana daha gencini güzelini bulurum deli bu zaten diyo :) dedim kundakta sübyanmı alacan oğluna benden gencini alacakmış dedim yuvamı yıktın sürün duygu sömürüsünü bastım uahahahahaha

Aynen ne arıcan kıymet bilinmedikten sonra...salla gitsin....

Iyi sabahlar canimmm sanada gorusmk uzere... maalesef benim sim degil beni korumak anasina hayir demeyi bile bilmiyooo

benimkide bilmezdi tatlim, o hale getirmek için de çok duygusal mektup yazmistim okuyup uzun uzun dusunsun diye
kv-es lisansi yapiyorum, 4 yil doldu artik kendime gore teknikler gelistirdim ben de hihi bir de biricik aday elti durumu olunca esim iyice sahiplendi beni hatta aday eltiye soguk bile davraniyo, simdiden çokk yalakaaaa diye...
neyse gorusuruz kizlar... bu konu kapansada "kv ye anne diyemeynlere" beklerim ortam ayni, dertlesme, tavsiye vs..

ohh iyi olmuş :) helal eşine neyse kızlar hepinize iyi sabahlar görüşmek üzere kaynanasız rüyalar diliyorum :)

Sorun çıkarmayacak insanlara benziyorlarsa ve bundan eminsen oturmalısın.En azından canın sıkılmaz.İyi geçindikten sonra hiç bir sorun olacağını sanmıyorum ben.Keyif bile alırsın :)

Ama dediğim dedik,hep benim dediklerim olacak , benim istediğim benim düşündüğüm benim hayal ettiğim ben evim olacak dersen,hiç gerek yok . Kesinlikle ayrı yerde otur. Hem onların huzuru için hem de kendi huzurun için.

Çocukluk edip,eşini ailesinden kıskanan insanlarımız var. Abicim o onun ailesi,ve sen de onun eşisin. Ne yarışına giriyorsun kayınvalidenle be kadın..
(sözüm meclisten dışarı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…