- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
Zaten duyduklarımdan sonra aslaaa diyorum sizin dediğiniz açılardan hiç düşünmemiştim
erkek arkadasımı bugun yakalayabilirsem oturmak istemediğimi açıklıcamSonuçları size haber veririm
Çok teşekkür ederim hepinize
bence kabul etme allah korusun sonra yine buraya konu açarsın ayrı eve çıkmak istiyorum vs.. diye kapın ayrı bile olsa iç içe yaşayacaksınız ev baya büyük anlattığın kadarıyla ama mutfağın ayrı mı orasını anlamadım mutfak da ortaksa zaten beraber yaşıyosunuz demektir biz k.v ile aynı semtdeyiz ama şu an tercih yapacak olsam uzakta oturmak isterdim
Arkadas diğer konulardada anlattığım gibi 2 yıllık bi iliskim var simdi askere gitti geldiğinde nasipse evleneceğiz.
Size bi sorum olacak kayınvalidesiyle oturan herkes çok pişman burda okuduğum kadarıyla :26:
Dubleks bir evde üst kat 3 oda alt kat 4 oda bir evde kayınvalide ve kayınbabayla oturmak sizce hata mı olur.
Üst kat kapıyla alt kattan ayrılacak ama sonucta aynı evin içi..
Annesiyle suanda çok iyiyiz fakat acaba ilerde evlilik durumunda beraber otursak pişman olurmuyum.
Sevgilerimle..
daha söylemedinmi nişanlına uuuuuu bak acele et :) zaman aleyhine işliyor :))))))))
Konustuk akşam buluştuk
Annesi o evde oturmayı çok istiyomuş ,eğer rahatsız olursam o evi satar 2 ayrı daire alırmışız
Yıllar sonra anneciği bişe istemiş en küçük olarak o isteğini yapacakmış annesi son oğlunu yanında istermiş bide ben yemek falan tam yapamazmışım en azından öğrenene kadar öyle olması daha uygunmusYarın doğum günü olduğu için üzüp kırmak istemedim bu konuyu pek uzatmadım
Bide anan mı doldurdu pek soğuk bakmıyodun bu olaya diyor
Konustuk akşam buluştuk
Annesi o evde oturmayı çok istiyomuş ,eğer rahatsız olursam o evi satar 2 ayrı daire alırmışız
Yıllar sonra anneciği bişe istemiş en küçük olarak o isteğini yapacakmış annesi son oğlunu yanında istermiş bide ben yemek falan tam yapamazmışım en azından öğrenene kadar öyle olması daha uygunmusYarın doğum günü olduğu için üzüp kırmak istemedim bu konuyu pek uzatmadım
Konustuk akşam buluştuk
ben tercih etmezdim. aynı evin içinde kendi ailenle atışmıyor musun? yada hoşlanmadığın davranışları olmuyor mu? mutlaka oluyordur ama onlar seni büyüten ailen çok rahat tolere edebiliyorsun. ben ailemden başkasını bu kadar tolere edemem şahsen. edilmiyor da zaten. hiiç riske girip de aranı bozma şekerim. annesi yalnız kalmış olsaydı belki ama şuan öyle bir ihtiyaç da yokmuş.
Konustuk akşam buluştuk
Annem istiyora kadar hepsi normal.
Ben istediğini yapıcam küçük olarak demiş, burası sıkıntılı.
Adam mesajı vermiş güzelim, anacıyım demiş.
Sakın kabul etme.
Bak biz de altlı üstlü oturacağız ama benim adam serttir. Ben kendim istiyorum beraber oturmayı.
Böyle konuşması seninkinin dengeyi sağlayamayacağını düşündürdü bana. İnşş yanılırız yaa.
Sen ona ozelimiz kalmaz diye dusunuyorum de, bir de yanaktan makas al oldu bu is
yıllar önce annesi böyle can alıcı bişeyi nasıl isteyecekmiş acaba ne saçma yemek yapmayı bilmiyosun sanki hepimiz ümit usta yada emine s. bedermiyiz ben hala pilav yapmayı bilmiyom ya bildiğin şu çekiklerin durmadan yediği pirinç haşlamasını bilmiyom ahahahha ahh ahh küçük oğlunu yanında istiyomuş sanki manavdan mandalina istiyor valla bu bir iki günlük bişi deil ki bi girince pislik çıkmadan o evden ayrılınmaz daha söyler söylemez böyle tepki veriyorsa uuu en ufak bişide bu anasından yana olacağa benziyor şimdiden hoş geldin aramıza
Sizin ayri daireye cikmaniz dubleks evi satmaya bagliysa zaten siz ayri yasamayi unutun
ya birde şuan diretmen daha mantıklı yarın sinirlerin iyice bozulacak hem ne demek annenmi doldurdu şuan nişanlın yaklaşmaz ama bi ikna edersen iyikide böyle yapmışız diyecek
ya valla annesi yanlızda kalsa ki yanlızlık iyidir :) kafasını dinler olmuyo üstünde hep bi çift göz ensende hep bi nefes :)
iş daha da sıkıntılı. beraber oturup hayır biz yapamadık deyip arayı bozup ayrı eve çıkmaktansa baştan eşeği sağlam kazığa bağlamalı
hem" anan mı dolduruyo seni" de hiç hoş bir laf olmamış.
ben rahat edemem, başbaşa geçireceğimiz vakitlerimiz olmalı vs senin yaratıcılığına kalmış cümlelerle acilen vazgeçir derim.
Konustuk akşam buluştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?