Kayınvalideyle dubleks evde altlı üstlü yasamak mantıklı mı ?

daha söylemedinmi nişanlına uuuuuu bak acele et :) zaman aleyhine işliyor :))))))))

Kesinlikle kabul etme.

Kapılar farklı bile olsa evliliğin ilk yılları kv kple bir arada yaşamak
evliliğe vurulan en büyük darbedir..

Ayri canim mutfak falan yukaridada amerikan tarzi mutfak var.

Ev ev üstüne olmaz

özel hiç birşeyin kalmazz

aman duyacaklar şudur budur...

daha söylemedinmi nişanlına uuuuuu bak acele et :) zaman aleyhine işliyor :))))))))

Konustuk akşam buluştuk
Annesi o evde oturmayı çok istiyomuş ,eğer rahatsız olursam o evi satar 2 ayrı daire alırmışız
Yıllar sonra anneciği bişe istemiş en küçük olarak o isteğini yapacakmış annesi son oğlunu yanında istermiş bide ben yemek falan tam yapamazmışım en azından öğrenene kadar öyle olması daha uygunmus Yarın doğum günü olduğu için üzüp kırmak istemedim bu konuyu pek uzatmadım
Bide anan mı doldurdu pek soğuk bakmıyodun bu olaya diyor

Annem istiyora kadar hepsi normal.
Ben istediğini yapıcam küçük olarak demiş, burası sıkıntılı.
Adam mesajı vermiş güzelim, anacıyım demiş.
Sakın kabul etme.

Bak biz de altlı üstlü oturacağız ama benim adam serttir. Ben kendim istiyorum beraber oturmayı.
Böyle konuşması seninkinin dengeyi sağlayamayacağını düşündürdü bana. İnşş yanılırız ya
a.

Sen ona ozelimiz kalmaz diye dusunuyorum de, bir de yanaktan makas al oldu bu is

yıllar önce annesi böyle can alıcı bişeyi nasıl isteyecekmiş acaba ne saçma yemek yapmayı bilmiyosun sanki hepimiz ümit usta yada emine s. bedermiyiz ben hala pilav yapmayı bilmiyom ya bildiğin şu çekiklerin durmadan yediği pirinç haşlamasını bilmiyom ahahahha ahh ahh küçük oğlunu yanında istiyomuş sanki manavdan mandalina istiyor valla bu bir iki günlük bişi deil ki bi girince pislik çıkmadan o evden ayrılınmaz daha söyler söylemez böyle tepki veriyorsa uuu en ufak bişide bu anasından yana olacağa benziyor şimdiden hoş geldin aramıza

Sizin ayri daireye cikmaniz dubleks evi satmaya bagliysa zaten siz ayri yasamayi unutun

ya birde şuan diretmen daha mantıklı yarın sinirlerin iyice bozulacak hem ne demek annenmi doldurdu şuan nişanlın yaklaşmaz ama bi ikna edersen iyikide böyle yapmışız diyecek

ben tercih etmezdim. aynı evin içinde kendi ailenle atışmıyor musun? yada hoşlanmadığın davranışları olmuyor mu? mutlaka oluyordur ama onlar seni büyüten ailen çok rahat tolere edebiliyorsun. ben ailemden başkasını bu kadar tolere edemem şahsen. edilmiyor da zaten. hiiç riske girip de aranı bozma şekerim. annesi yalnız kalmış olsaydı belki ama şuan öyle bir ihtiyaç da yokmuş.

ya o ev iki dk satılır gerekirse kv den şuan oturduğu yerde oturur sende geçici süre kirada oturursun bu uğurda eşyalı kiralık evde bile oturulur bi süreliğine yada en garantisi ev satılır sonra evlenirsin

ya valla annesi yanlızda kalsa ki yanlızlık iyidir :) kafasını dinler olmuyo üstünde hep bi çift göz ensende hep bi nefes :)

iş daha da sıkıntılı. beraber oturup hayır biz yapamadık deyip arayı bozup ayrı eve çıkmaktansa baştan eşeği sağlam kazığa bağlamalı

hem" anan mı dolduruyo seni" de hiç hoş bir laf olmamış.

ben rahat edemem, başbaşa geçireceğimiz vakitlerimiz olmalı vs senin yaratıcılığına kalmış cümlelerle acilen vazgeçir derim.

Sen ona ozelimiz kalmaz diye dusunuyorum de, bir de yanaktan makas al oldu bu is

Tamam bunu denerim

Sizin ayri daireye cikmaniz dubleks evi satmaya bagliysa zaten siz ayri yasamayi unutun

yok daha annesi ben nasıl istersem öyle olsun diyor
ya birde şuan diretmen daha mantıklı yarın sinirlerin iyice bozulacak hem ne demek annenmi doldurdu şuan nişanlın yaklaşmaz ama bi ikna edersen iyikide böyle yapmışız diyecek

Kızlar suan bu konuları onunla kikirdiyerek konuşuyoruz nasıl olsa daha zaman var askere gidicek gelicek ozaman fikirler değişirz diye :18:
Annesine çok bağlıdır hiç kıyamaz annesine babasına falan .İşin güzel tarafı annesi kızım ne isterse öyle yapalım ayrı ev istiyosa ayrı oturun diyor ..
Ama malesef oğlu annem istediyse öyle olsun yıllarca sıkıntı çekti mutlu olsun o evde bi otursun diyo manyak :78:

ya valla annesi yanlızda kalsa ki yanlızlık iyidir :) kafasını dinler olmuyo üstünde hep bi çift göz ensende hep bi nefes :)

kesinlikle ama hani Allah korusun eşi ölür, bakıcı tutulamaz vs vs tamam dersin de şuan ne gerek var Allah aşkına ben hiç anlamıyorum, çok çok saçma.

En iyi kayınvalide bile olsa asla mantıklı bulmuyorum ..
Ev ev üstüne kurulmaz !
Sakın böyle bir hataya düşme

Canım biz kayseriliyiz o tür konusma tarzı var genelde hep çevremizde espirili bi şekilde söylediği için kırılmadım yoksa müsade etmem o sekilde konusmasına.

Bende aynı fikirdeyim neden 2 kez ev değiştirelim bi sıkıntı olmadan kendi evimin tadını çıkaraym

Valla isin zor, adam annem mutlu olsun, ben kucugum, boyle olmasi daha uygun, annen mi doldurdu gibi laflar ediyorsa simdiden

slm kizlarrrr

kv-gelin iliskileri uzerine lisans, yuksek lisans, doktora yapan ablalar soyledi deseydin
"anan mi doldurdu" demesi hiç ama hiç hos deil, simdiden tepkini koy..
"rahatsiz olursam" degil senden çok onun annesi rahatsiz olacaktir bu da bi gerçek, hem ne kadar uzak olursaniz o kadar iyi HERKES için
yemek konusuna gelince ben de bilmiyordum ama esim hiç aç kalmadi, internetten alir tarifi yaparsin ne var bunda, bi et kizart, bi salata yap oldu bitti..
ayrica anlasilan onun annesi onu doldurmus hem "rahatsiz olursa" diyor hem de diger yandan ayni evde yasamanizi empoze ediyor... daha uygunmus biraksin da neyin uygun olduguna siz karar verin, simdiden ikinizi ilgilendiren kararlari kendi vermeye pek merakliymis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…