- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
bende kayınvalidemle dubleks bir evde oturuyorum geçici bir süreliğinede olsa kesinlikle ve kesinlikle kabul etme diyorum....hayatımın hatası gibi birşey benim içinherkezin evi ayrı olsun evin iki katlı olması önemli değil yine sokuyolar burunlarını herşeye [/QUOT
arkadaşa katılıyorum :) zaten o burunlarını yeterki istesinler her mesafeden sokarlar ama biz diyoruzki en azından ayrı ev olursa negatif elektriklerden sn de bi karışmalardan saniyede bir laf sokmalardan kurtulursun zaten her halükarda gıcık edecektir seni
bende kayınvalidemle dubleks bir evde oturuyorum geçici bir süreliğinede olsa kesinlikle ve kesinlikle kabul etme diyorum....hayatımın hatası gibi birşey benim içinherkezin evi ayrı olsun evin iki katlı olması önemli değil yine sokuyolar burunlarını herşeye [/QUOT
arkadaşa katılıyorum :) zaten o burunlarını yeterki istesinler her mesafeden sokarlar ama biz diyoruzki en azından ayrı ev olursa negatif elektriklerden sn de bi karışmalardan saniyede bir laf sokmalardan kurtulursun zaten her halükarda gıcık edecektir seni
Benim için en hayırlısı gerçekten ayrı ev dün gece düşündüm,ben ablamla çok bağlıyımdır sık sık bana gelmesini isticem tabiki ,bide köpeğimiz var .Annesi namaz kıldığı için köpek istemiyor.Neden bunlarla uğraşaym ki :26:
Kendi evimde istediğim gibi istediğim şekilde yaşayabilirim :106:
Benim için en hayırlısı gerçekten ayrı ev dün gece düşündüm,ben ablamla çok bağlıyımdır sık sık bana gelmesini isticem tabiki ,bide köpeğimiz var .Annesi namaz kıldığı için köpek istemiyor.Neden bunlarla uğraşaym ki :26:
Kendi evimde istediğim gibi istediğim şekilde yaşayabilirim :106:
ya ablan kardeşin arkadaşların komşuların bi zaman sonra gelmemeye başlayacak onu bırak eşin bile senin misafirin olduğunda çıkıp evden gitmesi gerekecek ama kaynana öylemi kadın kontenjanından akranı olmayan hemcinslerinin yanında her lafa atlayarak oturacak sizde ablanla arkadaşlarınla gözgöze bakışıp duracaksınız :)
AhahahahahahYarın bide gözünün içine bakarak tane tane bağırarak anlatırım bakalım öyle anlıyacak mı
aslinda soyle desen, dunyanin neresinde olursa olsun çogu kez kv ler ve gelinler anlasamazlar, bence ayni evde yasamamiz çok riskli, bosuna birbirimizi kiricaz uzucez sen de arada kalicaksin, daha huzurlu bir evliligimizin olmasi, hiçbirimizin uzulmemesi için en dogrusu ayri yasamamiz..
kaldi ki orda istedigim gibi hareket edemem belki ben banyodan çikinca bir saat bornozumla oturuyorum ya da gece 2 de regle oldum banyo yapicam, ne yapiyim simdi sey anlarlar yarina mi kalsin banyom... belki gun ortasinda kocamla takla aticam?
hem ben ikimiz evimizi dekore edelim o heyecani yasayalim istiyorum de, orda misafir gibi hissederim kedimi de...
Bu dediklerini hemen bi yere not alıp yarın aynen uyguluyorum
Bu dediklerini hemen bi yere not alıp yarın aynen uyguluyorum
ahhahahahahyanlız burda yazıştığını falan gizle delilleri yok et ahahaha
Tamam yarın bunuda denicem Bu ayın 8'nde gidecek zaten.İzine geldiği zamanlar devam ederim yinehatta de ki ben annenle aram bozulsun istemem belki o da bizim iyiligimiz için boyle olmasini istiyordur ama inan ayni evde yasayip ta mutlu olan kv-gelin yok denecek kadar azdir de...
hatta ayni evde yasayan bir kaç tanidigimiz oldu hepsi çok pismandi falan de..
yanlız burda yazıştığını falan gizle delilleri yok et ahahaha
ititraf ediyorum ben de esimden gizli yaziyorum burda :106:
hatta kullanici adim çok ele veriyordu degistirdim
Aman dikkat et yakalanmaBende söylemedim buraya üye olduğumu sonra burda bile rahatça 2 laf edemeyiz
Benim de kaynana hakjinda soyleyeceklerim bitmedi daha :) su an tlfdan girmesem konuya dair cok seyler yazardim bir dokun bin ah isit misali :) bu yara kabuk baglasada altindan hep kananaya devam eder ...
ben seninkini az çok biliyorum tatlim cadi o cadiiii
hehee dogru cadi hatta ötesi bisey :)
dort yildir cok dolmustum iyiki burayi buldum desarj oluyorum valla :)) bizimkinin yaptiklari anlar anlat bitmez arkasi yarin kusagi gibi :)
birlikte oturanlardanmısın aynı apartmanmı aynı mahallemi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?