Kayınvalideyle dubleks evde altlı üstlü yasamak mantıklı mı ?

şunu kısa yoldan kv ne söyle şuan oğlunu ben kendi hayatıma transfer etme çalışmaları içerisindeyim nikahı yaptığımızda yani iş tamam demektir oğlun senin takımından benim hayatıma transfer oldu imzaları attık doğal olanı bu kabullen bi an önce :)

Ahahahahahah Yarın bide gözünün içine bakarak tane tane bağırarak anlatırım bakalım öyle anlıyacak mı

aslinda soyle desen, dunyanin neresinde olursa olsun çogu kez kv ler ve gelinler anlasamazlar, bence ayni evde yasamamiz çok riskli, bosuna birbirimizi kiricaz uzucez sen de arada kalicaksin, daha huzurlu bir evliligimizin olmasi, hiçbirimizin uzulmemesi için en dogrusu ayri yasamamiz..
kaldi ki orda istedigim gibi hareket edemem belki ben banyodan çikinca bir saat bornozumla oturuyorum ya da gece 2 de regle oldum banyo yapicam, ne yapiyim simdi sey anlarlar yarina mi kalsin banyom... belki gun ortasinda kocamla takla aticam?
hem ben ikimiz evimizi dekore edelim o heyecani yasayalim istiyorum de, orda misafir gibi hissederim kedimi de...

Bu dediklerini hemen bi yere not alıp yarın aynen uyguluyorum

Bu dediklerini hemen bi yere not alıp yarın aynen uyguluyorum

hatta de ki ben annenle aram bozulsun istemem belki o da bizim iyiligimiz için boyle olmasini istiyordur ama inan ayni evde yasayip ta mutlu olan kv-gelin yok denecek kadar azdir de...
hatta ayni evde yasayan bir kaç tanidigimiz oldu hepsi çok pismandi falan de..

yanlız burda yazıştığını falan gizle delilleri yok et ahahaha
ahhahahahah

Tamam yarın bunuda denicem Bu ayın 8'nde gidecek zaten.İzine geldiği zamanlar devam ederim yine

Benim de kaynana hakjinda soyleyeceklerim bitmedi daha :) su an tlfdan girmesem konuya dair cok seyler yazardim bir dokun bin ah isit misali :) bu yara kabuk baglasada altindan hep kananaya devam eder ...

benim eşim sağ tarafımda tv izliyo arada napaysun bişey isteymisun diyo arada gülünce falan aa iyi eyleniyisun haa diyo okadar :) ama yazışmalarımı buraya girdiğimi göstermemde sadece ilk girerken doğumla ilgilii kadınlarla falan konuştuğumu söylemiştim onu da unutur zaten

cadı olmayanı varmıki ben hiç görmedim bi kız kardeşimin kv desi normal onada şaşırıyorum şüpheciyim yani bişi çıkacak ondanda bekliyorum :)))

Aksam tlfdan bu konuya bakiyordum okudukca guluoirum kocam anlamadi once elinde tlf neye guluyo bu diye :)
buraya uye oldugumu biliyor
ben anani nesli tukenmis olan canlilardan zannederdim degilmis meger dedim :) ona guluyorum
isin gucun anam dedi ben de hadi ordan ananin isi gucu ben dedim o da guldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…