Kayınvalideyle dubleks evde altlı üstlü yasamak mantıklı mı ?

mutlaka şakayla karışıktır ama ne bileyim çok düşkünse ailesine ilerde ciddileşmesin. burda o kadar çok konu okuduk ki artık ben evliliğe karşı çok daha farklı bakıyorum
yalnız acilen alttan alttan vazgeçirmeye bak

Valla isin zor, adam annem mutlu olsun, ben kucugum, boyle olmasi daha uygun, annen mi doldurdu gibi laflar ediyorsa simdiden

Çok haklısınız :26: yarın ben bi görüşme daha yapayım ozaman .

Valla isin zor, adam annem mutlu olsun, ben kucugum, boyle olmasi daha uygun, annen mi doldurdu gibi laflar ediyorsa simdiden

aynen, simdiden sevgiliden çok (ki en guzel gunler bunlar) anneyi memnun etme taraftari (kesin ana kuzusu), birde annen mi doldurdu seklinde konusmasi çok ayip, 4 yillik esim (o kadar yuz goz olduk sonuçta) bana bu lafi soylese altinda kalmam "benim annemi kendi annenle karistiriyorsun galiba, agzini topla" der o lafi yedirtirim ona ama askim saolsun çok saygili (ya da annemin oyle bi insan olmadigini bildigi için) asla oyle konusmaz...

Bir kayinvalide neden geliniyle bilikte oturmak ister? Yeni gelin daha yemek yapmayi bilmez, ben yaparim o yer diye dusundugu icin mi

Kadin diger gelinlerden veto yemis, son ogluna kanca atmis

Bir kayinvalide neden geliniyle bilikte oturmak ister? Yeni gelin daha yemek yapmayi bilmez, ben yaparim o yer diye dusundugu icin mi

Çok güldüm yaaaa
4 oğlu var benimki sonuncu zaten diğerleri evli bakalım neler olacak
Ben yavas yavas vazgeçirmeye çalışıcam :114:

aynen en sona kalan dona kalır misali benimkide son çocuk kv den madem sen nasıl istersen diyo sen de böyle istiyom de o ney ya iyi polis kötü polis gibi annesi yıllarca çekmiş şimdi mutlu olacakmış ee sen kemal sunal diyorya ben nolacaam diye :) sen nolacan arkadaşım çok dubleks ev istiyorsa 2+1 dubleks ler var ondan alırlar sen hiç pes etme yavaş yavaş işle ha gerekirse hepsi bir aradayken pat diye söyle kv ne ben ayrı oturmak istiyom diye de bakalım ozaman kv den kızım ne istiyosa öyle olsun diyecekmi

Çok haklısınız :26: yarın ben bi görüşme daha yapayım ozaman .

tatlim sen onu kirmadan incitmeden kendine çek annesinden biraz uzaklastir ya ana kuzusu ya da annesinin etkisi altinda ve hep onun istekleri dogrultusunda hareket ediyor...
evlenince de sIk gorusme aliskaliklarinin olmasina izin verme yoksa saolsunlar bi rahat vermiyorlar.. benimkiler ozel gunlerimizde bile bizimle kutlama yapmak istiyorlar (evlilik yildonumu vs)

Yanlıs anladınız heralde Saygısız bir durum hissetsem bende müdahale ederdim zaten ama zaten şakayla karışık konuşuyorduk annemlede bu konuyu konuşmuştuk beraber annemde tek oturmam taraftarıydı ama ben anneme pek katılmıyodum bianda vazgeçtim diyerek gidince öyle bi cümle kullandı art bi niyet besleyerek söylemediğine eminim :107:

Annesi çok nazlıyor oğlunu bide en sonuncu ve yılllar sonra doğmuş en küçük kardeşiyle arasında 10 yaş var sonradan olmuş ya çok nazlıyolar
Ama ben yapacağımı bilirim

birde o kadar büyük dubleks evin işini kim yapacak ya kafama takıldıda dün yatarken aklıma geldi :)))))

Allah iyiliğini versin o mu geldi aklına
Herkes kendi evinin işini yapar diye düşünüyodum ki (dün geceye kadar dediklerinizden önce ) sanırım hepsini ben yapmak zorunda kalıcam
o yüzden dubleks ev bozar bizi

canım burda ses tonlarını bilmeden konuşuyoruz yani yazışıyoruz bize direk gelir söylenen sözler tonlama hisler vs yazışırken anlaşılmadığından birde kv diyince takdir edersinki kayışı koparmış ununu elemiş eleğini asmış insanlar olduğumuzdan :)

Olmazsa onuda denerim güzel fikir

Tabiki anlıyorum ben sizleri kim bilir neler yaşadınız bana yardımcı oluyosunuz hepinize çok teşekkür ederim dediğiniz herşey çok önemli benim için

her ihtimali herşeyi düşünecen heralde bende diyom bukadar ev büyük tamam rahatlık açısından iyi olurda o ney ya asmalı konak gibi evde gelin varkende temizlikçi tutanı hiç görmedim ben :))))

Annesi çok nazlıyor oğlunu bide en sonuncu ve yılllar sonra doğmuş en küçük kardeşiyle arasında 10 yaş var sonradan olmuş ya çok nazlıyolar
Ama ben yapacağımı bilirim

o zaman senin KV bi zahmet biricik oglunun gobegini kessin artik... kusun yuvadan uçma vakti gelmis sirf oglumu yanimda istiyorum diye olmaz boyle onemli olan ilgili kisilerin ne istedigi ve daha çok senin...

bende kayınvalidemle dubleks bir evde oturuyorum geçici bir süreliğinede olsa kesinlikle ve kesinlikle kabul etme diyorum....hayatımın hatası gibi birşey benim için herkezin evi ayrı olsun evin iki katlı olması önemli değil yine sokuyolar burunlarını herşeye

Olmazsa onuda denerim güzel fikir

zaten bak şakayla konuşsanda yarın aynı eve çıktınız en ufak bi sorunda sen ayrılmak istiyon ondan sorun çıkarıyon olur birde afedersin erkekler biraz kıt oluyo aile vs konusunda gözlerini gözlerine kilitleyip tane tane bağırarak ne istediğini söylemezsen anlamayan erkekler var o yüzden bugün konuştum diyosun sen ama şakayla konuştuk diye üstünde bile durmamış olabilir :)

Ahahahahahah Yarın bide gözünün içine bakarak tane tane bağırarak anlatırım bakalım öyle anlıyacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…