Kayınvalideyle dubleks evde altlı üstlü yasamak mantıklı mı ?

Banada yardim edermisin bende ruh ve sinir hastaliklari hastanesinin yolunu tutmak uzereyimmm

al benden de o kadar

ömrümün sonuna kadar bekar kalırım kendi anamın babamın kahrını çekerim

Sık muhabbet tez ayrılık derler. Madem şuan iyisiniz bırak hep iyi kalın ama biz sorun yaşayalım evlilik burnumdan gelsin diyorsan mutlaka o eve yerleşmelisin :) Sana gerçekten annelik yapacaksa uzakta oturduğun zamanda sana o özlediğin sevgiyi zaten verir, yüz göz olmanın bence bir mantığı yok. Herşeyi geçtim eşinle rahatça tartışamayacaksın bile sizin sesiniz direkt onlara gidecek ertesi gün akşam oğluyla tartışan kişiye sence nasıl bakacak sevgi dolu gözlerle mi? Cinsel hayatınız bile hep kısıtlı olacak aman fazla gülüşmeyelim ya duyarlarsa :) Ben 8 ay kv aynı sitede oturdum dışardan yemek söylerken bile çekiniyorduk ya gelirlerse diye takmasan bile kadının bakışları bile insanı rahatsız ediyordu bir şekilde laf sokuşturuyordu. Her gün akşam üzeri gelir bir bahaneyle mutfağa gider yemek yaptım mı ne yaptım diye çaktırmadan inceleme yapardı. Konu oğulları olunca kimsenin gözü seni görmüyor. Evlerine misafir gelse bize bir şekilde haber verirlerdi gitmeyince ertesi gün surat mahkeme duvarı gibi. Bunlar dışarıdan bakınca küçük ama yaşayınca insanı soğutan durumlardır. Herşeyi detaylıca düşün. Kendin aile olmak için evleniyorsun kendi özellerin olacak. Ayrıca 2 arkadaşımda nişanlıyken kayınvalidemi annem gibi seviyorum diyorlardı farklı ilçelerde olmalarına rağmen evlendikten 1 ay sonra dert yanmaya başladılar. Karar senin.

Gerçekten mi yaa.Ben hep sevdiğimiz adamları doğuran kadınlar ne zararları olur ki diye düşünüyodum çok büyük bi hata yapmışım

benim kaynanayla görümce geçen gördü ayy kilo almışsın dediler

ben de siz kilo almadan mı dogurdunuz çocuk dedim

hamile insanın kilo alması abes bi durum sanki laf söyleyecek ya

benimki de kiskanççççç ne dedi, kizkardesi dedi ki ona "abla ya simdiki gelinlere baksana ne gobek ne kilo, bebekleri kucaklarinda emanet gibi" ben ve kendi gelininden bahsetti, benim kv de "bizim de 1. çocukta o yaslarda yoktu gobegimiz" :47" halbuki yalan, resimlerini gordum 1. çocuktan sonra iptalllll ama kiskanç ya çatliyo...

Yarın zaten erkek arkadasımla buluşacaktım ilk olarak bunu konusucam kesin kararlıyım.Ayol bide bizim bi oğlumuz var adı ares bitanecik köpeğimiz oda bizimle kalacak .
Bu dedikleriniz sorun oluyosa heralde oğluşumuz bi havlasa gece beni kovarlar

1 ay sonra 20 oluyorum askerden geldiğindede Allah nasip ederse evlenmeyi düşünüyoruz,ama kesinlikle ayrı ev konusunda kararlıyım artık hepinize teşekkür ederim

şüphelenmiştim yaşın küçük diye tam kaynanın dişine göresin.eğer kabul etmezlerse de evlenmek için acele etme yaşın çok küçük evlilik için. ....tabi karar senin ama evlilik bu, dikkatli olmak da fayda var....

Yahuuu sen aresiiii düsünme Kendini düsün:111: aresss havlasa bile sana catacaklarrrr

benim kaynanayla görümce geçen gördü ayy kilo almışsın dediler

ben de siz kilo almadan mı dogurdunuz çocuk dedim

hamile insanın kilo alması abes bi durum sanki laf söyleyecek ya

yok yaaaa? hiç sormayin ozellikle karnim acaip sis deseydin

(tatlim ben hamileligimin sonunda normal kiloma gore 30 kilo fazlaydim, dogumdan 2 hafta sonra 5 kilom fazlaydi ! doktor bile sasirdi, inanilmaz sismistim, ellerim ayaklarim bile ya...)

tam kaynanın dişine göresin...............Bence gecenin ve bu konunun cuuuuk die oturan cümlesi buuu tbrkkkkler cnmmm65:

birlikte oturursan o köğeğine ihtiyacın olabilir ama köpeği iyi eğitmen gerek senden başka kimsenden bişi yemesin :)

Ahahahahahahahahahahahahha

ahahahaaaaaaaaaaaaaaahahahahhah yokkkk ben catlicam bu geceee AYYY yalancilarrr bideeee ahahahahahahah

Gerçekten mi yaa.Ben hep sevdiğimiz adamları doğuran kadınlar ne zararları olur ki diye düşünüyodum çok büyük bi hata yapmışım

hayatım ben de böyle düşündümde evlendim nerden bilirdim ..

ben evlilik sürecinde sıkıntıya sokmayıım diye hiç ekstra bişey istemedim ne aldılarsa o

evlendik bi tartışma oldu ben kibar kibar neden öyle diyosunuz ben ne yaptım size sizi sıkıntıya sokmayım diye hiç bişey istemedim bile dedim

bana verdiği cevap : tabi istemezsin bi oğlan ya bütün serveti bana kalacak diye düşünmüşsündür oldu :S

servet dediği onların oturdugu ev bizim oturdugumuz ev

ve benim babam müteaahit bunlardan çok daha iyi imkanlarımız vardı

sonra bu takılarımı aldı hepsini

ben vermek istemedim nasıl olur bunlar bizim dedim baba anan evinde ne gördünde ne istiyon dedi

ve daha neler neler ...

o takılarla arabamızı alacaktık alamadık borçlarımız vardı yedi sekiz ay sonra babam kardeşlerimin arabasını değiştirdi banada araba aldı buraya getirdi

bu mevzularıda az çok biliyodu jest yaptı adam neyse bi süre sonra sattık modelini yükselttik falan

bu sefer kaynanamgil arabasız kaldı utana sıkıla mecbur kaldıkları için bizimkine muhtac duruma geldiler

ben de dedimkii yaa hayat işte anan evinde ne gördün dersin , gün gelir anası evinde gördüklerine muhtac duruma gelirsin ..

hiç bişey diyemediler valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…