- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
saol valla şöyle bi düşünüyorumda aklımı kulanmayıp birde eşimi kendi tarafıma çekmeyeydim şuan huniyle dolaşıyordum itiraf ediyim onun kadar asla olamam ama bende karşılıksız bırakmadım canım kvdemin bana olan sevgisini ilk başlarda ağlaya ağlaya yorgun düşerdim öyle öyle bi baktımki ruh ve sinir hastalıkları hastanesine düzenli ziyaretlerim oluyor :) silkelenip kendime geldim alahın izniyle eğer birlikte oturmakta kararlı isen düğünden sonra beni bul burdan kaynana nasıl delirtilir
nerde ne yapman gerek yardımcı olurum :))))
kv ile yasamak mi??? aslaaaaaaaa ! birakin onlarla yasamayi seslerini duymaya tahammulum yok ! su an ki kosullarda* (buyuk konusmak istemem) kv ile ayni evde yasamaktansa cadir kurar sokakta yatarim !
*herkes saglikli, herkesin maddi durumu ayri evlerde yasamaya musait vs...
Iyy nefret ediyom kismi cok icten olmus
başka zaman olsa kapımdan ayrılmaz
şimdi hamileyim ailem uzakta iki buçuk ay sonra doğum yapacam kızım aç mısın susuz musun bişeye ihtiyacın var mı rahatsızlıgın var mı hamileliğin naısl geçiyor demedi bile
babanne olacam diye insan heves eder bi çift çorap alır dimi
bide tek oğlunun ilk çocugu
Kapidaki ayakkabilari evin lambalarini akittigin suyu yaktigin kwt dogal gazi biraz kilo alsan aldigin gramlari bile kontrol ederler...Yaa benimki
öyle patavatsiz ki bide...Dogum yaptim hastaneye geldi daha bismillah dedigi laf aynen söyleee: ayyy senin göbegin kalmisss
Az önce dogurdum ondan olabilirmi dedimmalsaydumm
coK Sükür dogumdan sonra göbis fln kalmadi kalsaydi cadaloz cok sevincektii kesinn
Kapidaki ayakkabilari evin lambalarini akittigin suyu yaktigin kwt dogal gazi biraz kilo alsan aldigin gramlari bile kontrol ederler...Yaa benimki
öyle patavatsiz ki bide...Dogum yaptim hastaneye geldi daha bismillah dedigi laf aynen söyleee: ayyy senin göbegin kalmisss
Az önce dogurdum ondan olabilirmi dedimmalsaydumm
coK Sükür dogumdan sonra göbis fln kalmadi kalsaydi cadaloz cok sevincektii kesinn
Sık muhabbet tez ayrılık derler. Madem şuan iyisiniz bırak hep iyi kalın ama biz sorun yaşayalım evlilik burnumdan gelsin diyorsan mutlaka o eve yerleşmelisin :) Sana gerçekten annelik yapacaksa uzakta oturduğun zamanda sana o özlediğin sevgiyi zaten verir, yüz göz olmanın bence bir mantığı yok. Herşeyi geçtim eşinle rahatça tartışamayacaksın bile sizin sesiniz direkt onlara gidecek ertesi gün akşam oğluyla tartışan kişiye sence nasıl bakacak sevgi dolu gözlerle mi? Cinsel hayatınız bile hep kısıtlı olacak aman fazla gülüşmeyelim ya duyarlarsa :) Ben 8 ay kv aynı sitede oturdum dışardan yemek söylerken bile çekiniyorduk ya gelirlerse diye takmasan bile kadının bakışları bile insanı rahatsız ediyordu bir şekilde laf sokuşturuyordu. Her gün akşam üzeri gelir bir bahaneyle mutfağa gider yemek yaptım mı ne yaptım diye çaktırmadan inceleme yapardı. Konu oğulları olunca kimsenin gözü seni görmüyor. Evlerine misafir gelse bize bir şekilde haber verirlerdi gitmeyince ertesi gün surat mahkeme duvarı gibi. Bunlar dışarıdan bakınca küçük ama yaşayınca insanı soğutan durumlardır. Herşeyi detaylıca düşün. Kendin aile olmak için evleniyorsun kendi özellerin olacak. Ayrıca 2 arkadaşımda nişanlıyken kayınvalidemi annem gibi seviyorum diyorlardı farklı ilçelerde olmalarına rağmen evlendikten 1 ay sonra dert yanmaya başladılar. Karar senin.
Banada yardim edermisin bende ruh ve sinir hastaliklari hastanesinin yolunu tutmak uzereyimmm
1 ay sonra 20 oluyorum askerden geldiğindede Allah nasip ederse evlenmeyi düşünüyoruz,ama kesinlikle ayrı ev konusunda kararlıyım artık hepinize teşekkür ederim
Yarın zaten erkek arkadasımla buluşacaktım ilk olarak bunu konusucamkesin kararlıyım.Ayol bide bizim bi oğlumuz var adı ares bitanecik köpeğimiz oda bizimle kalacak .
Bu dedikleriniz sorun oluyosa heralde oğluşumuz bi havlasa gece beni kovarlar
benim kaynanayla görümce geçen gördü ayy kilo almışsın dediler
ben de siz kilo almadan mı dogurdunuz çocuk dedim
hamile insanın kilo alması abes bi durum sanki laf söyleyecek ya
şüphelenmiştim yaşın küçük diye tam kaynanın dişine göresin.eğer kabul etmezlerse de evlenmek için acele etme yaşın çok küçük evlilik için. ....tabi karar senin ama evlilik bu, dikkatli olmak da fayda var....
birlikte oturursan o köğeğine ihtiyacın olabilir ama köpeği iyi eğitmen gerek senden başka kimsenden bişi yemesin :)Yarın zaten erkek arkadasımla buluşacaktım ilk olarak bunu konusucamkesin kararlıyım.Ayol bide bizim bi oğlumuz var adı ares bitanecik köpeğimiz oda bizimle kalacak .
Bu dedikleriniz sorun oluyosa heralde oğluşumuz bi havlasa gece beni kovarlar
şüphelenmiştim yaşın küçük diye tam kaynanın dişine göresin...
benimki de kiskanççççç ne dedi, kizkardesi dedi ki ona "abla ya simdiki gelinlere baksana ne gobek ne kilo, bebekleri kucaklarinda emanet gibi" ben ve kendi gelininden bahsetti, benim kv de "bizim de 1. çocukta o yaslarda yoktu gobegimiz" :47" halbuki yalan, resimlerini gordum 1. çocuktan sonra iptalllll ama kiskanç ya çatliyo...
birlikte oturursan o köğeğine ihtiyacın olabilir ama köpeği iyi eğitmen gerek senden başka kimsenden bişi yemesin :)
Gerçekten mi yaa.Ben hep sevdiğimiz adamları doğuran kadınlar ne zararları olur ki diye düşünüyodum çok büyük bi hata yapmışım
al benden de o kadar
ömrümün sonuna kadar bekar kalırım kendi anamın babamın kahrını çekerim
birlikte oturursan o köğeğine ihtiyacın olabilir ama köpeği iyi eğitmen gerek senden başka kimsenden bişi yemesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?