- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
Zehirler mi diyosun
hayatım ben de böyle düşündümde evlendim nerden bilirdim ..
ben evlilik sürecinde sıkıntıya sokmayıım diye hiç ekstra bişey istemedim ne aldılarsa o
evlendik bi tartışma oldu ben kibar kibar neden öyle diyosunuz ben ne yaptım size sizi sıkıntıya sokmayım diye hiç bişey istemedim bile dedim
bana verdiği cevap : tabi istemezsin bi oğlan ya bütün serveti bana kalacak diye düşünmüşsündür oldu :S
servet dediği onların oturdugu ev bizim oturdugumuz ev
ve benim babam müteaahit bunlardan çok daha iyi imkanlarımız vardı
sonra bu takılarımı aldı hepsini
ben vermek istemedim nasıl olur bunlar bizim dedim baba anan evinde ne gördünde ne istiyon dedi
ve daha neler neler ...
o takılarla arabamızı alacaktık alamadık borçlarımız vardı yedi sekiz ay sonra babam kardeşlerimin arabasını değiştirdi banada araba aldı buraya getirdi
bu mevzularıda az çok biliyodu jest yaptı adam neyse bi süre sonra sattık modelini yükselttik falan
bu sefer kaynanamgil arabasız kaldı utana sıkıla mecbur kaldıkları için bizimkine muhtac duruma geldiler
ben de dedimkii yaa hayat işte anan evinde ne gördün dersin , gün gelir anası evinde gördüklerine muhtac duruma gelirsin ..
hiç bişey diyemediler valla...
uuu zehirlerse en insaflısı olur köpeği sana eğitir :)
Hala konuşuyo olmanız bile bi mucize bence :26: Bana öyle dese biri heralde küçük kıyameti kopartırım
memnuniyetle aynı apartman damı oturuyonuz kaç yıllık evlisin kocanla aran nasııll bilgileri alıyım
Ayol ne kadar cin fikirlisinizherşeye hazırlıklısınız hepiniz tebrik ederim
canım ben karadenizli çaki bir kaynananın elinde 3 yıl yüksek lisans eğitimi aldım :) heralde
Yaniiiiiiiiiiiiiii
tam kaynanın dişine göresin...............Bence gecenin ve bu konunun cuuuuk die oturan cümlesi buuu tbrkkkkler cnmmm65:
her kaynanın gelini için özenle saklanmış bir dişi vardır .kaynana olunca, vampir ısırmış gb oluryorlar....
Ben kaynanasız biri olarakkafam rahat bi şekilde uyucam simdi kızlar yarın diyeceklerimi planlıcam
Musadenizle çıkıyorum yarın yine kaynanazede olarak sizleri görmek isterim
Ayni aprtmnda degilim cok sukur aramizda iki sokak var ama bi gun gitmesem isyanlar basliyor soyleniyolar kari koca esimle bes aylik evliyim. esimle aramiz cok cok iyi kendi sorunumuz yok ailesi yuzunden haftada iki kez en az kavga ediyoruz onlar olmasa asla kavga etmicez ama... kayinvalidem esimin her izin gununu kendi gitmek istedigi esine dostuna akrabasina gitmemiz icin plan yapiyor esimde hayir demiyo tabi bizde basliyoruz kavgaya.. ha bide gorumcem var okul okuyo surekli kendini benle kiyasliyo kendi cok kilolu iiki kilo vermis yok ben senin gibi oldum hatta daha inceyim abim bisey demiyomu kilo aldigina uzerindeki etegi cikar ben giyryim goreceksin fermuari benim uzetimdede tam kapanacak bilmem ne.. bi de kv cok paragoz ac gozlu sukur demez hicc para yok para yok esimden beklentileri varr hemde cok ama bizim durumda malum yeni evli oldgmz icin borc oduyoruz ve dugunde hic elleri ceplerine gitmedi anne baba olarak hadi insafli davraniyorum en faxla 2000 lira harcamislardir gerisini biz odedikk okadar sinir oluyorum ki ona bide utanmadan borclarimizin bittigi ayi hesapliyo bizede yardiminiz olur diyo(((((
bizim uykumuzu kaçır derdimizi depreştir git:)
bizim uykumuzu kaçır derdimizi depreştir git:)
Ben doktorami yapiyorum...Hayalimde ögretim üyeligi var olmadi dekannnn
Ayni aprtmnda degilim cok sukur aramizda iki sokak var ama bi gun gitmesem isyanlar basliyor soyleniyolar kari koca esimle bes aylik evliyim. esimle aramiz cok cok iyi kendi sorunumuz yok ailesi yuzunden haftada iki kez en az kavga ediyoruz onlar olmasa asla kavga etmicez ama... kayinvalidem esimin her izin gununu kendi gitmek istedigi esine dostuna akrabasina gitmemiz icin plan yapiyor esimde hayir demiyo tabi bizde basliyoruz kavgaya.. ha bide gorumcem var okul okuyo surekli kendini benle kiyasliyo kendi cok kilolu iiki kilo vermis yok ben senin gibi oldum hatta daha inceyim abim bisey demiyomu kilo aldigina uzerindeki etegi cikar ben giyryim goreceksin fermuari benim uzetimdede tam kapanacak bilmem ne.. bi de kv cok paragoz ac gozlu sukur demez hicc para yok para yok esimden beklentileri varr hemde cok ama bizim durumda malum yeni evli oldgmz icin borc oduyoruz ve dugunde hic elleri ceplerine gitmedi anne baba olarak hadi insafli davraniyorum en faxla 2000 lira harcamislardir gerisini biz odedikk okadar sinir oluyorum ki ona bide utanmadan borclarimizin bittigi ayi hesapliyo bizede yardiminiz olur diyo(((((
şuan ilk işin senin eşinle eşini en iyi tanıyan sensin zaaflarından tutda neyi sever neyi sevmez ona göre öyle bir planla hareket edeceksinki eşin sensiz yapamayacağını düşünsün bırak annesi vs yüzünden kavga etmeyi h öd hödle olacak iş deil valla ben eşimin peşinden çok koştum ayakabısına kadar bağladım uu adam kendini cennete sanıyo :) şuan evi o süpürüyo ben bulaşıkları makineye yerleştiriyom sadece :)))))))
şuan ilk işin senin eşinle eşini en iyi tanıyan sensin zaaflarından tutda neyi sever neyi sevmez ona göre öyle bir planla hareket edeceksinki eşin sensiz yapamayacağını düşünsün bırak annesi vs yüzünden kavga etmeyi h öd hödle olacak iş deil valla ben eşimin peşinden çok koştum ayakabısına kadar bağladım uu adam kendini cennete sanıyo :) şuan evi o süpürüyo ben bulaşıkları makineye yerleştiriyom sadece :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?