Kayınvalideyle dubleks evde altlı üstlü yasamak mantıklı mı ?

Hala konuşuyo olmanız bile bi mucize bence :26: Bana öyle dese biri heralde küçük kıyameti kopartırım

memnuniyetle aynı apartman damı oturuyonuz kaç yıllık evlisin kocanla aran nasııll bilgileri alıyım

Ayni aprtmnda degilim cok sukur aramizda iki sokak var ama bi gun gitmesem isyanlar basliyor soyleniyolar kari koca esimle bes aylik evliyim. esimle aramiz cok cok iyi kendi sorunumuz yok ailesi yuzunden haftada iki kez en az kavga ediyoruz onlar olmasa asla kavga etmicez ama... kayinvalidem esimin her izin gununu kendi gitmek istedigi esine dostuna akrabasina gitmemiz icin plan yapiyor esimde hayir demiyo tabi bizde basliyoruz kavgaya.. ha bide gorumcem var okul okuyo surekli kendini benle kiyasliyo kendi cok kilolu iiki kilo vermis yok ben senin gibi oldum hatta daha inceyim abim bisey demiyomu kilo aldigina uzerindeki etegi cikar ben giyryim goreceksin fermuari benim uzetimdede tam kapanacak bilmem ne.. bi de kv cok paragoz ac gozlu sukur demez hicc para yok para yok esimden beklentileri varr hemde cok ama bizim durumda malum yeni evli oldgmz icin borc oduyoruz ve dugunde hic elleri ceplerine gitmedi anne baba olarak hadi insafli davraniyorum en faxla 2000 lira harcamislardir gerisini biz odedikk okadar sinir oluyorum ki ona bide utanmadan borclarimizin bittigi ayi hesapliyo bizede yardiminiz olur diyo (((((

tam kaynanın dişine göresin...............Bence gecenin ve bu konunun cuuuuk die oturan cümlesi buuu tbrkkkkler cnmmm65:

her kaynanın gelini için özenle saklanmış bir dişi vardır .kaynana olunca, vampir ısırmış gb oluryorlar....

Ben kaynanasız biri olarak kafam rahat bi şekilde uyucam simdi kızlar yarın diyeceklerimi planlıcam
Musadenizle çıkıyorum yarın yine kaynanazede olarak sizleri görmek isterim

şuan ilk işin senin eşinle eşini en iyi tanıyan sensin zaaflarından tutda neyi sever neyi sevmez ona göre öyle bir planla hareket edeceksinki eşin sensiz yapamayacağını düşünsün bırak annesi vs yüzünden kavga etmeyi h öd hödle olacak iş deil valla ben eşimin peşinden çok koştum ayakabısına kadar bağladım uu adam kendini cennete sanıyo :) şuan evi o süpürüyo ben bulaşıkları makineye yerleştiriyom sadece :)))))))

tatlim gorumce kismi hariç, yazdigin hersey benim için de geçerli !

surekli siz gelin biz gelelim
yarin teyzene diger gun dayima
kv kendi maasini çalisan bekar kuçuk ogluna yedirir kendi de param kalmadi babana diyemem der esimden ister
kp kendi çok gururlu gibi gorunur ama bir sekilde parayi da verdirtir hediye de aldirtir, ben banka dokumunu gordum bir ton parasi var utanmada mahsus yanimizda su kisiye su kadar borcum var der esim de dayanamaz verir(di) annesine babam borcunu odesin diye
dugunumuzde tek masraflari takilari (ailem o takilarin 5 katini takti heralde + ev esyalarinda kiz tarafina dusen hersey)
surekli maddi durumumuz hakkinda bilgi almaya çalismalar, bir gun iyi çok sukur dersek iki gun sonra annesi para ister ! o yuzden artik hep pek iyi degil diyorum esime soz hakki vermeden !

Ilk once esini bagla diyosunn peki ya sonra ??

arkadaşa katılıyorum bence de kavgayı bırak,anasından soğumaz senden soğur bu kavgalarla...başka ne yaptın? ben de burdan öğrendim kocayla kavga etmemeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…