Kayınvalideyle dubleks evde altlı üstlü yasamak mantıklı mı ?

Sanki bu cumleleri ben yazmis gibiyim ttafik cezasini bilebiz odedik yaaa hemde okadar borcun icinde ama hakkimi helal etmiyorum haram zikkim olsun insallahhhh.... okadar soyluyorum bende yok diyorum hep ....

ben büyüttüm ben yerim durumu ohhh ben kaynanamla ayrılırken süzgeçimi bile aldım ocak fırın yerinden çıkmıyordu onları alamadım onunda parasını aldım yeni fiyatından ama hala aklım ocakla fırında :) eşimede para kolay kazanılmıyo kocamı sömürtmem kimseye eşyam kıymetli benim diyorum :) he ailen dünyaları verir çeyiz diye gerçi benim ailem hiç bişi vermedi de genede ne verdiler ne getirdin olur

arkadaşa katılıyorum bence de kavgayı bırak,anasından soğumaz senden soğur bu kavgalarla...başka ne yaptın? ben de burdan öğrendim kocayla kavga etmemeyi...

bencede ! katiliyorum sizlere kizlar... esinden uzaklasinca vicdani rahat ama anneye tek soz edmiyorlar çunku KUTSALLL ANNNECIKLERiNE IHANET gibi goruyorlar... biz çok tartistik, o kadar sIk gorusme yuzunden, bazen haklisin dedi ama 2 gun sonra eski haline dondu bazen de sanki inadima inadima eve girer girmez telefona sariliyordu ! neyse son silahimi kullanip hallettim ama ne kadar surer bilmiyorum :s

Sanki bu cumleleri ben yazmis gibiyim ttafik cezasini bilebiz odedik yaaa hemde okadar borcun icinde ama hakkimi helal etmiyorum haram zikkim olsun insallahhhh.... okadar soyluyorum bende yok diyorum hep ....

ben de tatlim aynenn ! birde butun ofkem bir yana canimi o kadar yakan birsey var ki, kv mi Allaha havale ediyorum ! kuçuk ogluna hiç kiyamazken esime evlatlikmis gibi hiç acimaz... utanmadan sIkIlmadan bana 2. çocuk daha çok seviliyor dedi ! simdi kuçuk oglu evlenecek heyecandan ne yapacagini bilmiyor, surekli evleri için biseyler aliyor... esime çok uzuluyorum ya bir anne nasil boyle davranabilir ki

arkadaşa katılıyorum bence de kavgayı bırak,anasından soğumaz senden soğur bu kavgalarla...başka ne yaptın? ben de burdan öğrendim kocayla kavga etmemeyi...

Aten hakli oldugum icin cevap vermiyo garibimmm. Buaksam babasiyla tartisti ohhh dedim icimden ve yolda gelirken iyiki ayriyiz dedi kinci kez oh dedim :) onlarin zoruyla gidiyoruz bide minnet ediyolar sanki acliktan gittik anasini satim. bi gorsenizzz. bide kizlar buhafta da akrabalarinin sunnet dugunleri var sizce gideyimmi ben gitmemeyi dusunuyorum kv ye tepki olarakk. yine kocamin tatil gunude. bide annemlere yakin orayada ugrariz diolarda hep biyere gidince bizim eve ugruyolar benim popom daha koltuga varmadan annecigimle iki kelime etmeden kalkalim diolar eee annem geliyo gelecegi gun onlar gelmeden yine damliyolar hemen yina anacigimla kpnusamiyoz offf napicam bilmiyorummm

kocayı kalbinden mi vurdun kızzzz? Ne yaptın?anlat ki öğrenelim...

Bizimkide oyle ayniiii. bize dusen tek sey gelecek olan gelinin onlarin burnundan fitil fitil getirurler insallah kan kustursunlar tabiri yerindeyse agizlarina s..... lar .

Ilk once esini bagla diyosunn peki ya sonra ??

ondan sonrasında zaten herşey güllük gülistanlık kocanı arkana almışsın ha kaynanan görümcen vs sana lafmı soktu bişimi yaptı yani kulağın duya duya seni birinemi kötülüyo durmadan kocandan paramı istiyo kimse yokken şahit delil bırakmadan deliyi oyna bildiğin deli gibi davran öyle bi laf söyle ki şok geçirsin eşinemi şikayet etti inkar et birde üste çık hep sen mağdursun unutma valla kaynanam kendi üstünü yırttı baktım öyle olmuyo tuttum ben yırttım bu kez konuşmuyorumda aynı zamanda eşimle dolaşıyoruz annenin ayakabısı yok tuhaf bi ayakabıyla geziyor konuşmasamda senin annen sonuçta diye aldım ayakabıyı dedim sakın ben aldım deme sen aldın verdim eşimin eline kadın oğlundan ayakabıları aldı eşim söyledi pat diye bak sen böyle iftira atıyosun ama karım aldı bunları dedi kv min gözlerini görecektin :)

Ya varya bunların hepsi aynı mı? Yorumda okuduğum arkadaşın birine kv hamilelik kilolarıyla ilgili laf söylemiş ya bizim kaynanatörde hamileyken benim yememe takmıştı. Ben hiç aşermedim öyle aşırı yemem yoktu ama bebişin kilo alımı iyiydi. Sürekli ye biraz, bebek gelişmeyecek düşük kilolu doğacak diyordu bende doktor kilosu iyi diyordum. Benim ailem şehir dışında yaşıyordu bir baktım bir gün annem aradı kızım şimdiki gençler hamileyken fazla kilo almamak için yemiyorlar sen öyle olma ye doğumdan sonra verirsin dedi ama sesi çok kötüydü bi anlam veremedim. Bir kaç gün sonra halam aradı aynı ses tonu benzer konuşmalar. Ben bi doğurdum oğlum 3,830 doğdu. Sonradan duydumki kaynanatörün annemlerle aynı şehirde kardeşleri vardı onları arayıp gelin kendi fazla kilo almamak formunu korumak için yemek yemiyor doktor çocuk gelişmiyor dedi ama bizimki hala kendini düşünüyor demiş tabi lafta bizimkilere kadar gitmiş. Tabi sonra boyunun ölçüsünü aldı oturdu ağladı yok ben öyle demedim falanlar. Allah ıslah etsin bunları. Bu arada şimdi ailemin olduğu şehirdeyim kv bana 8 saat uzaklıkta :)))))

Vuuuuuuu ben yapabilirmiyim ki yaaa boyle kanit birakmadan falannnn :)

Bizimkide oyle ayniiii. bize dusen tek sey gelecek olan gelinin onlarin burnundan fitil fitil getirurler insallah kan kustursunlar tabiri yerindeyse agizlarina s..... lar .

ya ben gelene kadar büyük elitimle herkes kötüydü kaynanam yapar ederdi sıkışınca benim kafam bitmiş ben kaç yaşında karıyım ben ne edebilirimki diye safa yatardı şok olurdum anaam ben geldikten sonra herşeyi ıspatlayınca eltim aklandı eşim bile gitmiş eltime özür dilemiş bizim annemizdi sonuçta kusura bakma yıllarca haksızlık ettik sana diye bunlar nerde eğitim görüyor anlamıyomki :)

süpersin vallahi...evet hiç eşe kötelediğini hissettirmemek lazım o zaman anasına yapışıyolar şu kocalar...

maşallah bebişine sağlıkla büyüsün kurtulmuşsun gözün aydın valla :)

kocayı kalbinden mi vurdun kızzzz? Ne yaptın?anlat ki öğrenelim...

ya degisirsin aramiza mesafe koyarsin ya da ayrilalim ben bazi seyleri kaldiramiyorum dedim. Annenin geçmiste bana yaptiklari hayatimdan manevi çok sey goturdu ve o seyler asla geri gelmicek o yuzden anneni affedemiyorum dolayisiyla bu kadar gorusmek istemiyorum dedim. Benim ailemin de hatalari vardir muhakkak ama en azindan ozelimize saygilari var seninkiler gittigimiz wc den yedigimiz yemeye kadar herseyi biliyorlar ve ben bu durumdan nefret ediyorum dedim. 24 saat veriyorum sana iyi dusun dedim ya degisirsin ana kuzusu tavirlarina son verir ailene yani esine ve kizina odaklanirsin ya da ayrilalim dedim. 24 saat sonra haber ver ona gore aileme durumu açiklamayi dusunuyorum dedim.
çok ciddi konustum ama esim resmen evliligim bitti triplerine girdi.
Annen yuvami yikti diger duyada iki elim yakasinda dedim...

Tabi hepsi numara en fazla gidecek annemlerde bir kaç gun kalicak bosanmaya kararliyim falan dicektim ama ona bile gerek kalmadi çok korkmus yaaa simdi annesini izin ister gibi ariyo, o da kaç gunde bir

Ayyyy yapicammm ben tam deli olucakken deliyi oynucam yapcammm sagol kardesim cok mantikli yarisini yapmistim zaten yapiyodum da su kanit birakmadan isiinide yaptimmi rahatlicammm

süpersin vallahi...evet hiç eşe kötelediğini hissettirmemek lazım o zaman anasına yapışıyolar şu kocalar...

benim çok zor bi hayatım vardı evlilik öncesinde yanlız yaşıyordum eşimden çok ayrılma durumlarına geldik geri dönecek bir kapın yok yeniden yanlız yaşamaya dön sevdiğin adamdan ayrıl mecbur çareler üretiyosun eşimin yanında yapaydım uuuuu eşim çok duygusaldır asla bu günleri göremezdim :)

zaten elti adayima asiri yalakalik yapiyo "biricik oglunun" sevgilisi ya, birde kuçuk oglundan dolayi kompleksi (esim her konuda basarili sansli olunca) sirf es konusunda kuçuk oglum onde der gibi durmadan elti adayini ovuyo ama esim dedi ki sen karisma ben onlarin sonunu gorucem, annem ilerde çok pisman olucak falan dedi.. o zaman hiç çekinmem derim valla biricik ogluna biricik gelinine git hadi yallah

Vuuuuuuu ben yapabilirmiyim ki yaaa boyle kanit birakmadan falannnn :)

Yaparsın yaparsın daha doğrusu insanın sabrını zorlayıp yaptırtırlar. Eşinin yanında saygını hep koruyacaksın tek kaldığınızda da senin kolay lokma olmadığını anlamalı. Bende ilk zamanlar hep sustum, hep belki insafa gelirler dedim. Baktım olmuyor tek kaldığımızda çatır çatır lafımı söyledim. Hatta bir keresinde ben oğlunuzu seviyorum diye göz yumuyorum ama gerekirse bağları koparırım dedim. O da seninde annen ailen var gibilerinden tehdit etti, bende eğer eşimin ailesi yüzünden huzurum kaçacaksa kendi ailemi de yok sayarım iki taraflada görüşmem olur biter dedim hiç birşey diyemedi kaldı öylece.

her akşam arıyordu hergün gidiyordu dimi eşiniz eskiden?

Ayyyy yapicammm ben tam deli olucakken deliyi oynucam yapcammm sagol kardesim cok mantikli yarisini yapmistim zaten yapiyodum da su kanit birakmadan isiinide yaptimmi rahatlicammm

aşırı iyi olucan eşinin vs yanında arkalarındanda iyi niyetlerini eşinle paylaşacan gerekirse evini temizlemeye git eşin yokken illaki laf sokar bişi yapar sıkıştır kapının arkasına ben bi kere evi temizliyom bu dışarda giydiği terliklerle geldi içeri girdi kapının içerisinde çıkardı terlikleri sildiğim yerelere bastı geçti sinir oldum okadar temizlemişim anam tepemde ışık yandı eşim geleceği zaman giydim terliklerini dolandım evde eşime gösterdim bak kaç kere sildim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…