- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
tatlim gorumce kismi hariç, yazdigin hersey benim için de geçerli !
surekli siz gelin biz gelelim
yarin teyzene diger gun dayima
kv kendi maasini çalisan bekar kuçuk ogluna yedirir kendi de param kalmadi babana diyemem der esimden ister
kp kendi çok gururlu gibi gorunur ama bir sekilde parayi da verdirtir hediye de aldirtir, ben banka dokumunu gordum bir ton parasi var utanmada mahsus yanimizda su kisiye su kadar borcum var der esim de dayanamaz verir(di) annesine babam borcunu odesin diye
dugunumuzde tek masraflari takilari (ailem o takilarin 5 katini takti heralde + ev esyalarinda kiz tarafina dusen hersey)
surekli maddi durumumuz hakkinda bilgi almaya çalismalar, bir gun iyi çok sukur dersek iki gun sonra annesi para ister ! o yuzden artik hep pek iyi degil diyorum esime soz hakki vermeden !
tatlim gorumce kismi hariç, yazdigin hersey benim için de geçerli !
surekli siz gelin biz gelelim
yarin teyzene diger gun dayima
kv kendi maasini çalisan bekar kuçuk ogluna yedirir kendi de param kalmadi babana diyemem der esimden ister
kp kendi çok gururlu gibi gorunur ama bir sekilde parayi da verdirtir hediye de aldirtir, ben banka dokumunu gordum bir ton parasi var utanmada mahsus yanimizda su kisiye su kadar borcum var der esim de dayanamaz verir(di) annesine babam borcunu odesin diye
dugunumuzde tek masraflari takilari (ailem o takilarin 5 katini takti heralde + ev esyalarinda kiz tarafina dusen hersey)
surekli maddi durumumuz hakkinda bilgi almaya çalismalar, bir gun iyi çok sukur dersek iki gun sonra annesi para ister ! o yuzden artik hep pek iyi degil diyorum esime soz hakki vermeden !
arkadaşa katılıyorum bence de kavgayı bırak,anasından soğumaz senden soğur bu kavgalarla...başka ne yaptın? ben de burdan öğrendim kocayla kavga etmemeyi...
Sanki bu cumleleri ben yazmis gibiyim ttafik cezasini bilebiz odedik yaaa hemde okadar borcun icinde ama hakkimi helal etmiyorum haram zikkim olsun insallahhhh.... okadar soyluyorum bende yok diyorum hep ....
arkadaşa katılıyorum bence de kavgayı bırak,anasından soğumaz senden soğur bu kavgalarla...başka ne yaptın? ben de burdan öğrendim kocayla kavga etmemeyi...
bencede ! katiliyorum sizlere kizlar... esinden uzaklasinca vicdani rahat ama anneye tek soz edmiyorlar çunku KUTSALLL ANNNECIKLERiNE IHANET gibi goruyorlar... biz çok tartistik, o kadar sIk gorusme yuzunden, bazen haklisin dedi ama 2 gun sonra eski haline dondu bazen de sanki inadima inadima eve girer girmez telefona sariliyordu ! neyse son silahimi kullanip hallettim ama ne kadar surer bilmiyorum :s
ben de tatlim aynenn ! birde butun ofkem bir yana canimi o kadar yakan birsey var ki, kv mi Allaha havale ediyorum ! kuçuk ogluna hiç kiyamazken esime evlatlikmis gibi hiç acimaz... utanmadan sIkIlmadan bana 2. çocuk daha çok seviliyor dedi ! simdi kuçuk oglu evlenecek heyecandan ne yapacagini bilmiyor, surekli evleri için biseyler aliyor... esime çok uzuluyorum ya bir anne nasil boyle davranabilir ki
Ilk once esini bagla diyosunn peki ya sonra ??
ondan sonrasında zaten herşey güllük gülistanlık kocanı arkana almışsın ha kaynanan görümcen vs sana lafmı soktu bişimi yaptı yani kulağın duya duya seni birinemi kötülüyo durmadan kocandan paramı istiyo kimse yokken şahit delil bırakmadan deliyi oyna bildiğin deli gibi davran öyle bi laf söyle ki şok geçirsin eşinemi şikayet etti inkar et birde üste çık hep sen mağdursun unutma valla kaynanam kendi üstünü yırttı baktım öyle olmuyo tuttum ben yırttım bu kez konuşmuyorumda aynı zamanda eşimle dolaşıyoruz annenin ayakabısı yok tuhaf bi ayakabıyla geziyor konuşmasamda senin annen sonuçta diye aldım ayakabıyı dedim sakın ben aldım deme sen aldın verdim eşimin eline kadın oğlundan ayakabıları aldı eşim söyledi pat diye bak sen böyle iftira atıyosun ama karım aldı bunları dedi kv min gözlerini görecektin :)
Bizimkide oyle ayniiii. bize dusen tek sey gelecek olan gelinin onlarin burnundan fitil fitil getirurler insallah kan kustursunlar tabiri yerindeyse agizlarina s..... lar .
ondan sonrasında zaten herşey güllük gülistanlık kocanı arkana almışsın ha kaynanan görümcen vs sana lafmı soktu bişimi yaptı yani kulağın duya duya seni birinemi kötülüyo durmadan kocandan paramı istiyo kimse yokken şahit delil bırakmadan deliyi oyna bildiğin deli gibi davran öyle bi laf söyle ki şok geçirsin eşinemi şikayet etti inkar et birde üste çık hep sen mağdursun unutma valla kaynanam kendi üstünü yırttı baktım öyle olmuyo tuttum ben yırttım bu kez konuşmuyorumda aynı zamanda eşimle dolaşıyoruz annenin ayakabısı yok tuhaf bi ayakabıyla geziyor konuşmasamda senin annen sonuçta diye aldım ayakabıyı dedim sakın ben aldım deme sen aldın verdim eşimin eline kadın oğlundan ayakabıları aldı eşim söyledi pat diye bak sen böyle iftira atıyosun ama karım aldı bunları dedi kv min gözlerini görecektin :)
Ya varya bunların hepsi aynı mı? Yorumda okuduğum arkadaşın birine kv hamilelik kilolarıyla ilgili laf söylemiş ya bizim kaynanatörde hamileyken benim yememe takmıştı. Ben hiç aşermedim öyle aşırı yemem yoktu ama bebişin kilo alımı iyiydi. Sürekli ye biraz, bebek gelişmeyecek düşük kilolu doğacak diyordu bende doktor kilosu iyi diyordum. Benim ailem şehir dışında yaşıyordu bir baktım bir gün annem aradı kızım şimdiki gençler hamileyken fazla kilo almamak için yemiyorlar sen öyle olma ye doğumdan sonra verirsin dedi ama sesi çok kötüydü bi anlam veremedim. Bir kaç gün sonra halam aradı aynı ses tonu benzer konuşmalar. Ben bi doğurdum oğlum 3,830 doğdu. Sonradan duydumki kaynanatörün annemlerle aynı şehirde kardeşleri vardı onları arayıp gelin kendi fazla kilo almamak formunu korumak için yemek yemiyor doktor çocuk gelişmiyor dedi ama bizimki hala kendini düşünüyor demiş tabi lafta bizimkilere kadar gitmiş. Tabi sonra boyunun ölçüsünü aldı oturdu ağladı yok ben öyle demedim falanlar. Allah ıslah etsin bunları. Bu arada şimdi ailemin olduğu şehirdeyim kv bana 8 saat uzaklıkta :)))))
kocayı kalbinden mi vurdun kızzzz? Ne yaptın?anlat ki öğrenelim...
süpersin vallahi...evet hiç eşe kötelediğini hissettirmemek lazım o zaman anasına yapışıyolar şu kocalar...
Bizimkide oyle ayniiii. bize dusen tek sey gelecek olan gelinin onlarin burnundan fitil fitil getirurler insallah kan kustursunlar tabiri yerindeyse agizlarina s..... lar .
Vuuuuuuu ben yapabilirmiyim ki yaaa boyle kanit birakmadan falannnn :)
ya degisirsin aramiza mesafe koyarsin ya da ayrilalim ben bazi seyleri kaldiramiyorum dedim. Annenin geçmiste bana yaptiklari hayatimdan manevi çok sey goturdu ve o seyler asla geri gelmicek o yuzden anneni affedemiyorum dolayisiyla bu kadar gorusmek istemiyorum dedim. Benim ailemin de hatalari vardir muhakkak ama en azindan ozelimize saygilari var seninkiler gittigimiz wc den yedigimiz yemeye kadar herseyi biliyorlar ve ben bu durumdan nefret ediyorum dedim. 24 saat veriyorum sana iyi dusun dedim ya degisirsin ana kuzusu tavirlarina son verir ailene yani esine ve kizina odaklanirsin ya da ayrilalim dedim. 24 saat sonra haber ver ona gore aileme durumu açiklamayi dusunuyorum dedim.
çok ciddi konustum ama esim resmen evliligim bitti triplerine girdi.
Annen yuvami yikti diger duyada iki elim yakasinda dedim...
Tabi hepsi numaraen fazla gidecek annemlerde bir kaç gun kalicak bosanmaya kararliyim falan dicektim ama ona bile gerek kalmadi çok korkmus yaaa simdi annesini izin ister gibi ariyo, o da kaç gunde bir
Ayyyy yapicammm ben tam deli olucakken deliyi oynucam yapcammm sagol kardesim cok mantikli yarisini yapmistim zaten yapiyodum da su kanit birakmadan isiinide yaptimmi rahatlicammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?