kayinvalideyle oturmak ?

esra_4242

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
76
20
3
Kızlar kayinvalideile oturmak hakkında ne dusunuyorsunuz aranızda oturan var mi ben bir buçuk sene olmak üzere evleneli ve kayinvalidemle oturuyorum artık ayrılmak istiyorum zaten uzun süreli oturma durumumuz yok kayınim da evlenme yaşında ve o evlenince ben çıkacağım ama hemen olsun istiyorum sorunumuz yok evde ama kendi evimi istiyorum

Yok allah korusun öyle bişeyi kayinvalidemde istemiyor o geliniyle de bi süre oturmak istiyor tanimak için

Geeç bunları bence ne dıye ıkı ıs yapacaksın oraya tasın gerı tasın ac kendı evını kurtul gıtsın bence . Ne tanısmasıymıs bu aynı evde olunca mı tanıyacakmıs ılla kı .

Bence kayninin evlenmesini beklemeden ayir evini. İki tarafta ne kadar iyi olursa olsun zorunlu olmadikca beraber oturulmamali bence.

Ona kız arıyoruz nişanlansa bu yaza dugun olacak bende çıkacam ama olmamasından uzamasından korkuyorum o evlenmese de çıkmak istiyorum ama eşim öyle durumda ev almadan toparlanmadan çıkmak istemiyor

Keşke baştan kabul etmeseydin beraber oturmayı. Ama neyse geçmişte kalmış. Bnce en kısa zamanda ayrıl. Maddiyat acısından darda isen az yersin öz yersin kendi evin sonucta rahat edersin

Ya insan neden bir oturmak ister?
Kaynan Gelinini tanimak için bir oturmak istiyomus düşünceye gel.!
Pardon tanisa ne olacakmış? O mu evleniyor? Böyle insanlara uyuz oluyorum ya .
Bekar bir kaynin var nasıl banyo yapiyosum cidden merak ettim?
Esin de anlayışsiz kusura bakma. İnsan kendisine yeni ev yeni yuva kurar.
Siz niye kabul ettiniz?

ben 8 yl yaşadım ve çok büyük kavgalarla ayrldık.keşke kavga gürültü olmadan ayrılsaydık en azından şimdi birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz olurdu.benim eşim tek çocuk olmasna rağmen olmadı,olamadı.en güzeli kendi düzenini kurmak karışan eden olmadan rahatça kavga etmek bile lükstü bizim için.madem bir sorun yok aranızda o zaman karşılıklı güzelce konuşarak ayırın evlerinizi.kaşık düşmanı olacağınıza tatlı komşunuz olun

Valla ben bir bucuk yil karsilikli oturdumda yetti bile. Durduk yerede hadi biz cikiyoruz denmiyo. Evime iki kere hirsiz girdi bir sene icinde.ikisinde de evdeydik. İkinci girisinden bi hafta sonra ciktim evden. Sagolsun dedim hirsiza :-)
Yakin olsan bile ayri ol.
Esinde ikna olur insallah.

Hamileliğin 40. haftasında yoğun bir şekilde bunu mu istiyorsunuz. Hedefiniz şaşırmış. Esas şimdi yanınızda birilerine ihtiyacınız var. Evliliğinizin en güzel yalnız geçirilmesi gereken günleri kv ile geçirdiniz ve şimdi ayrılmak istiyorsunuz. Neden? Bir problem yok diyorsunuz ama içten içe bir şey olabilir ve bu öylesine bir heves değil, karnı burnunda kaçış planı gibi. Rabbim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Ya insan neden bir oturmak ister?
Kaynan Gelinini tanimak için bir oturmak istiyomus düşünceye gel.!
Pardon tanisa ne olacakmış? O mu evleniyor? Böyle insanlara uyuz oluyorum ya .
Bekar bir kaynin var nasıl banyo yapiyosum cidden merak ettim?
Esin de anlayışsiz kusura bakma. İnsan kendisine yeni ev yeni yuva kurar.
Siz niye kabul ettiniz?
Bizim banyomuz ayrı o konuda sıkıntım olmadı.kayinvalidemde bi süre beraber oturmak iyidir birbirini tanır alışırsın olarak düşünen biri

Bizim banyomuz ayrı o konuda sıkıntım olmadı.kayinvalidemde bi süre beraber oturmak iyidir birbirini tanır alışırsın olarak düşünen biri

Cok cahilce bir düşünce. Kaynana Gelinini tanır ama karı koca birbirini taniyamaz sonra da gelsin mutsuzluklar kavgalar.
Neyse ev kuracak durumunuz yok mu? Evinizi ayırın. .

Valla ben bir bucuk yil karsilikli oturdumda yetti bile. Durduk yerede hadi biz cikiyoruz denmiyo. Evime iki kere hirsiz girdi bir sene icinde.ikisinde de evdeydik. İkinci girisinden bi hafta sonra ciktim evden. Sagolsun dedim hirsiza :-)
Yakin olsan bile ayri ol.
Esinde ikna olur insallah.
Siz evdeyken nasıl girdi hırsız gece mi girdi yani:KK57:

Back
X