kayinvalideyle oturmak ?

Ben şahsen istemedim oturmayı karşı binadaydılar ama mesafeme korudum hersabah kahvaltıya gel deyip akşam yemeğine kadar salmak istemezlerdi. Gelelim sanaaaaa, problem yokken ayrıl iyi okur bide yeni elti ben oturmam derse ki der bence sen orda kalakalırsın onlar size ziyarete gelir

Kayınbiraderini bekleme bence ayrı ev açmaya çalış. Kayınbiraderinin evleneceği kadın dişli çıkarsa kayıvaliden istediği kadar gelinle tanışmak istesin olmaz o iş.
Ne büyük saçmalık. Bakalım sen o kadar yakından tanışmak istiyor musun?
Baştan nasıl kabul ettin k? Ne münasebet tanışıyormuş
Biz bu yaz evlendik, atama durumu hangi şehirde olacaktı belli değildi ve kayınvalide sürekli ay işte odaya ellemeyeceğim siz evi tutana kadar kalırsınız dedi. Annem de kızımı öyle göndermem dedi ben de hayatta olmaz dedim, rahat edemeyiz dedim ve netice de kısa süreliğine de olsa kalmadık. İster kırılsın ister ağlasın kalmam.
Benim gibi bu konuda net geline gelirseniz sizin iş de yatar. Bence kayınbiraderi bekleme ondan. Beklemeniz de absürt. Bir an önce çıkmaya çalışın ayrı eve.

Sonradan oturmaya başlamış biri olarak bence çok rahat.
Allah razı olsun kayınvalidem çok iyi biridir.
6 yılı geçti beraberiz. Aslında bu yıl ayrılacaktık ama hamile kaldım.
Şimdi düşününce ayrıldığımda yalnız ne yapacağım diyorum.
Normal şartlara göre biliyorum bizimki anormal bir ilişki :KK53:
:KK53:

Cocuk dogunca cok pisman olursun keske dogana kadar ayirsaydin....offf.offf.Kv yaninda cocuk buyutmek kabus!Simdi iyi olabilirsin ama o zaman cok farkli.Odana cocuk bahanesiyle giren cikan belli olmaz.Emzirmene,sutune...herseye burnunu sokmaya baslar.Cok zor yasadim ve gordum!

bebek doğcak sana şimdi yardımcı lazım zorlanırsın der. sonra bi bakmışmın yeni gelinin ayrı evi olmuş sen hala ordasın

Kayin evlenince cikicam diyosun ama evdeki hesap carsiya uymuyor soyluyum simdiden.
Benim kuzenimde " kaynim evlenince onlar eve yerlesicek bizde yeni eve cikicaz' diye evlenmisti.
Ama sonra noldu.
Kayninin nisanlisi ev buldu ve onlar direk ayri eve cikti.
Kuzenimde artik cikamiyor kv evinden ev cok buyuk kirayi tek basima odeyemem bi kari koca dedikleri icin.

Sormak için geç değil mi
Bende böyle bi teklif var sende bize soruyorsun sandım
Oturmuşsun bile, görmüşsündür artık nasıl bişey olduğunu

Vallahi ne kendi ailemle nede eşimin ailesi ile aynı evde kesinlikle yaşamak istemezdim.
Bence işler tatlı iken güzel güzel evinizi ayırın heeep güzel bir anı kalsın beraber geçirdiğiniz süre.

Kızlar kayinvalideile oturmak hakkında ne dusunuyorsunuz aranızda oturan var mi ben bir buçuk sene olmak üzere evleneli ve kayinvalidemle oturuyorum artık ayrılmak istiyorum zaten uzun süreli oturma durumumuz yok kayınim da evlenme yaşında ve o evlenince ben çıkacağım ama hemen olsun istiyorum sorunumuz yok evde ama kendi evimi istiyorum
Mecbur kalınmadıkça asla onaylamadığım bir durum.Kişiden kişiye değişir kimisi uyum sağlar hatta hoşuna gider yanında bir büyüğünün olmasını ama asla benim karakterime uygun değil. Ben her zaman çekirdek aileden yanayım .

AKLIN VARSA UZAK DUR
BEN ALTLI ÜSTLÜ OTURUYORUM HERGÜN STREET KAVGA ÇOK PATAVATDIZLAR CAHİLLİK HAT SAFHADA EŞİM ÇOK AILECI SÜREKLİ ONLARI DESTEKLİYOR SUAN HAMİLEYİM VE Eşimi sürekli didikleyip bana karşı cephe alması için uğraşıyorlar bu yüzden evliliğini hep sorunlu ailem bursada bn izmite Helin geldim çok pişmanım

Cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize arkadaşlar bazılarıniz yeni gelin ayrı eve oturur sen kalirsin demişsiniz korkuttunuz beni ama böyle bişeyi kesinlikle kabul etmem öyle bi durum olacak gibi olursa eşim zaten benim yapacaklarımi bilir çünkü çok iyi biliyor çıkmak istediğimi

Bencede uzatmadan ayrı eve çıkın bebek olunca kesin sorun yaşarsınız cnm kayninin evlenmesini beklersen işin zor belki kaynın ayrı evde oturacak

Cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize arkadaşlar bazılarıniz yeni gelin ayrı eve oturur sen kalirsin demişsiniz korkuttunuz beni ama böyle bişeyi kesinlikle kabul etmem öyle bi durum olacak gibi olursa eşim zaten benim yapacaklarımi bilir çünkü çok iyi biliyor çıkmak istediğimi

Bakın o sizin tasarrufunuz da değil. Bana sizin kayınvalideniz gelse sizi tanıyacağım sen oturacaksın dese ben asla kabul etmem. Bu tip dişli geline denk gelebilirsiniz. Artık adamın anası ne dese olmuyor. Benim annem öyle bir teklifte benim evlerimden birinde oturun der misal. Yani güçlü duran bir kız ailesi ve dişli bir gelin siz ne kadar isteseniz de o eve girmez.
Benim kayınvalidemin evi çift katlı hayali de ilk evleneni üst kata yerleştirmekti ben olmaz dedim geçtim bir daha sözünü edemedi.
Ondan hala yeni gelecek gelini beklemeyin. Bir an önce kendi yolunuzu çizin

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes kabul etmez tabi şimdi kız arıyoruz istiyoruz felan yanıma alacam diyor istemeyenler oldu tabi valla ona göre bulsun artık bulamazsa da ben yine oturmam yani bananede ben karışmam kararlıyım zaten ayrilmaya nasip olursa bu yazı koydum kafaya ben

Baştan ayrı eve çıkmalıydınız bence yeni gelen gelin dişli çıkıp ayrı ev tutarsa siz kalırsınız yine kv
Bende nişanlıyken şakasına kv beraber oturalım bi süre demiştim de kadın beni istememişti :KK70:

Back
X