Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

şu da var 30 yıl boyunca yeterince annemi gördüm diyen bir insandan korkarım onu koca diye baş tacı yapmam çocuğumun babası olsun istemem bununla övünmem.gün gelir benim ve çocuğum içinde onları 30 yıl gördüm yete diyebilir annesi için diyen karısı için daha rahat der bu cümleyi.

demekki Allah sadece evlat versin diye değil hayırlı evlat versin diye dua etmek lazımmış

Çok kındarsın tatlım çok kindar.Eşin ailesine yaptığının aynısını sanada yapacak bir 30 yıl bile sürmez senide çok gördüm artık baydın diyecek ...ve aynı senden bir gelinin olacak..Gözün aydın!

30 dan sonra zar zor görücü usülüyle karıyı bulunca buldumcuk olan koca ,Allah evladında hayırlısını versin ,gelin beni bağlamaz Allah yaşattığını ona da yaşatır nasılsa..Yarın o Şapşik kocanın gözü de açılırsa işte bir ihtimal Allah hidayet ederse ,her gün kapısından çıkmadığı sömürdüğğü babasının kapısına da atılması yakındır.

Mehir boşanma aninda verilmiyor mu? Yaa da mehirde belli bir para miktarı yok her ay verecem dedi diyelim adam ee ilerde bebe filan olacak veremeyecek nasıl olacak?

Neyse şuanda yeni evlisiniz eşinizin annesini görmek istememesi normal!! Bunu söyle en fazla 1 sene sonra konuşalım...ayirca kv ettiğini çekiyorsa ( kocasını ailesinden ayirmis vs) yarin sizide görürüz...

Kesinlikle katılıyorum size,
Bazı insanlar sadece anı yaşadığı için, sanki hiç birzaman kv olmayacaklar mış havasındalar üzücü !!

Kesinlikle katılıyorum size,
Bazı insanlar sadece anı yaşadığı için, sanki hiç birzaman kv olmayacaklar mış havasındalar üzücü !!
evet öyle malesef.eşinin bu davranışıyla övünen burada k.validesine hakaretler eden bi kadın yarın oğlu gelinini ezdiğinde de aynı şeyi yapacak eminim.

diğer bi konuda zeynep diye bi üye var onun k.validesi gibilerin temeli işte böyle böyle atılıyor

kayın validem büyük ölçüde uyanıklık yaptı çok konu açtım burada kendisiyle olan iletişimsizliğimi sorguluyor
Belki kayınvaliden ilk görüşte seni sevmedi sevmek zorunda mıydı?
Biraz anacı babacı olmasaydın da kendini sevdirseydin.
Kimibilir sen neler yaptın? Birazda kendini anlat.
Hem bu arda kendine çok güveniyorsun ya çıksana dedenin evinden.Hayırsız,ailesine değer vermediğin kocanın ailesine ait değil mi ?

sizin gibi gelın dusman basına valla.sonuçta eşinizin annesi.ne yaparsa yapsın başlıktan bellı zaten saygısız tutumunuz

Benim esim Annemleri 30 yil gordum yeterince dese.. hic hosuma gitmez azarlardim!!!! zorla gotururdum ailesine!!! bugun Annesine Yarin Sana!!! hayirli evlat istiyorsan, hayirli evlat olmayi bileceksin.! hic kimse kaynanasinin yaninda Annesi gibi rahat hissedemiyor kendini o konu ayri, fakat hürmeti, saygiyi ve sevgiyi her 2 Annede HAKEDIYOR!!! ayricaaaaaaa, 2-3 haftada bir kaynanayi gormekte cok cok cooooook azz!!!

Bence benim merhametim deme sende merhamet yok. Senin gibiler inşallah yaşattığını yaşamadan ölmesin. 2,5 aylık evlisin daha Bismillah de önce bir. Kadıncağız özür bile dilemiş belliki aile olmak istiyor seninle yazık üzüldüm kadıncağıza. Allah kalbinize vicdan merhamet versin

gelen altın değildi ya ben sadece bana yanaşmasın istiyorum derdim bu yaptı etti bilsin uzak dursun.
Daha yakınlarda kaybettim ninemi. Onunda tıpkı senin kocan gibi hayırsız bir oğlu senin gibi de vicdansız bir gelini vardı. Zavallı ninemi istemediler "uzak dur" dediler o garibim de uzak durdu onlardan.
Nolmuş yani bir güleryüz gösterip iki tatlı söz söylemek büyüklerimizin gönlünü almak bukadar mı zor yahu. 'Annecim' desen dilin mi aşınır. Ayıp yazık günah.... başka da bişey demiycem

İkinci sayfaya geçemeden bi gıcık oldum nedense.Sevmiyorsun görüşmemek için kendi beyninde birşeyler yaşıyor gibisin sanki.Eşine gelince ..Ben bi erkeğin adamlığını annesine nasıl davrandığıyla ölçerim.(sevmese BİLE) Şimdi hoşuna gidiyor belli ama yarın sana da seni bu kadar gördüğüm yeter derse görürsün ..

Bız yunanıstanlıyız bızde bu ısler soyle oluyor. Imam nıkahı kıyılırken vaad edılen mehır( kı dugun takıları olmuyor yanı sayılmıyor onlar vaad edılemıyor) en kısa zamanda kayınpeder tarafından gelıne alınıyor. ama turkıyede bosanma esnasında mehır verılıyor denıyor

Bu kadın EGO nun tam karşılığı abisi evlenecek gelin anasına bakacak kendi kaynanasini kaşıyacak. 1300 lira maaşın 500 unu kocadan dini alet ederek alacak.yemesini icmesini anasigile yıkacak.kocasının ailesinin aldığı evde yan gelip yatacak.çalışmaya gelince ben çalışmam kadınlar çalıştığı için erkeklere is sektöründe engel oluyor diyecek.ayyy yeminle varya bu kadının tipi bile gözümde canlandı nasıl giyinir ne yapar acaip canım sıkıldı benim senin gibi gelinim olsa varya seni saçından sürur atarım sokağa.o kocan yakında görür senin ne olduğunu.2 ayda entrikaya baka be. Biz yazıyoruz ama kendisi eminim u yuyordur malum işi yatmak.yada bedava wifi ağı ariyordur

hava attığı yok o öyle biri değil suratına bakmayan benim eşim değil mehir bizim inandığımız dinin emri bu konuya laf etmek kimseye düşmez kusura bakmayın.

İşine gelince emirlere ne de güzel uyuyorsun ! Mehir dediğin kadın mağdur olmasın diye gereken bi tedbir,gönüllü olarak verilmesi gerekir haraç niyetine değil.Ona gelene kadar daha keskin emirler var değil mi..Anne baba hakkı sıla-i rahim farzı nerde peki? He canım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…