- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
şu da var 30 yıl boyunca yeterince annemi gördüm diyen bir insandan korkarım onu koca diye baş tacı yapmam çocuğumun babası olsun istemem bununla övünmem.gün gelir benim ve çocuğum içinde onları 30 yıl gördüm yete diyebilir annesi için diyen karısı için daha rahat der bu cümleyi.
demekki Allah sadece evlat versin diye değil hayırlı evlat versin diye dua etmek lazımmış
evet öyle malesef.eşinin bu davranışıyla övünen burada k.validesine hakaretler eden bi kadın yarın oğlu gelinini ezdiğinde de aynı şeyi yapacak eminim.Kesinlikle katılıyorum size,
Bazı insanlar sadece anı yaşadığı için, sanki hiç birzaman kv olmayacaklar mış havasındalar üzücü !!
Belki kayınvaliden ilk görüşte seni sevmedi sevmek zorunda mıydı?kayın validem büyük ölçüde uyanıklık yaptı çok konu açtım burada kendisiyle olan iletişimsizliğimi sorguluyor
Herkes unutur kk kadınları aslaYahu nasıl sen ver demedin gecen gün konu açtın gayette istiyordun parayı
sizin gibi gelın dusman basına valla.sonuçta eşinizin annesi.ne yaparsa yapsın başlıktan bellı zaten saygısız tutumunuzGitmiyorum gelmiyorum iki üç haftada bir yarım saat görüyorum eşimle beraber sadece o kadar...Geçende ağlamıştı eşim aramıyor sormuyor diye(eşim o hafta onu en az üç kez gördü) ondan sonra hergün aradın mı ara sor bak ağlıyor diyorum gitmesi içinde herhangi bir sıkıntı çıkarmıyorum ama o ailesini görmek yerine annemlere gitmek istiyor.Eşim birgün aradı hemen ertesi gün arayıp bahaneyle beni istedi yok nasılsın hiç aramıyorsun(zaten hiç aramam şuan aramıyor değilim)hı öyle oldu dedim kızım falan diyor bir kusur mu işledim özür dileyeyim yüzüme bile bakmıyorsun vs. sustum sustum o konuşuyor tabi geçmiş şeyleri konuşmanın anlamı yok dedim eşime veriyorum deyip eşime verdim konuştu kapattılar.Yalnız ben ilkkez eşimle bu konuyu konuşmadım şikayet etmedim moralimiz bozuldu tabi ama hiç konuşmadık.Şimdi bu kadına ben ne yaptığını söylesem eşim üzülecek çünkü eşimsiz görüşmüyorum ben onlarla söylemesem devam eder mi sorgulamaya daha öncede bana anne demiyorsun beni anneliğe layık görmüyor musun vs. demişti gerçekten sıkıldım artık benim onunla işim yok onunda benimle olmasın kızı var şükür öyle bir yokluk çektiği yok ne kırmak istiyorum nede daha fazla sinirlenmek çünkü o telefon konuşmasından sonra elim ayağım titredi sinirden bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Bence benim merhametim deme sende merhamet yok. Senin gibiler inşallah yaşattığını yaşamadan ölmesin. 2,5 aylık evlisin daha Bismillah de önce bir. Kadıncağız özür bile dilemiş belliki aile olmak istiyor seninle yazık üzüldüm kadıncağıza. Allah kalbinize vicdan merhamet versinbenim merhametim ona karşı susma mı sağlıyor yoksa ben başkasına karşı lafımı esirgemem kırılır mı kırılmaz mı diye düşünmez herşeyi söylerim eşimin iyiliği hatrına susuyorum umarım oda susar ve beni görmezden gelir en yakın zamanda.ben küs değilim küs olsam gidip görmemde telefonda istediğinde konuşmamda kimseye küsmüyorum canımı sıkanlarla olabildiğince az muhattap oluyorum hepsi bu
Daha yakınlarda kaybettim ninemi. Onunda tıpkı senin kocan gibi hayırsız bir oğlu senin gibi de vicdansız bir gelini vardı. Zavallı ninemi istemediler "uzak dur" dediler o garibim de uzak durdu onlardan.gelen altın değildi ya ben sadece bana yanaşmasın istiyorum derdim bu yaptı etti bilsin uzak dursun.
Bız yunanıstanlıyız bızde bu ısler soyle oluyor. Imam nıkahı kıyılırken vaad edılen mehır( kı dugun takıları olmuyor yanı sayılmıyor onlar vaad edılemıyor) en kısa zamanda kayınpeder tarafından gelıne alınıyor. ama turkıyede bosanma esnasında mehır verılıyor denıyorMehir boşanma aninda verilmiyor mu? Yaa da mehirde belli bir para miktarı yok her ay verecem dedi diyelim adam ee ilerde bebe filan olacak veremeyecek nasıl olacak?
Neyse şuanda yeni evlisiniz eşinizin annesini görmek istememesi normal!! Bunu söyle en fazla 1 sene sonra konuşalım...ayirca kv ettiğini çekiyorsa ( kocasını ailesinden ayirmis vs) yarin sizide görürüz...
hava attığı yok o öyle biri değil suratına bakmayan benim eşim değil mehir bizim inandığımız dinin emri bu konuya laf etmek kimseye düşmez kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?