Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

Kiz çildirdi

Bende yine kaynana vakası dedim ama bu gelin vakası olmuş...
Bence bu yazdıklarında haksızsın kadın birşey dememiş birşey yaptıysam özür dilerim demiş oğlunu görmek istemwsi gayet normal sizimle vakit geçirmek istemeside normal neden gitmiyorsun ki??

bu başlık nedir böyle ya pes artık
her konuda ahlak diye cıngar çıkaranlar, her yere ayet döşeyenler nerde bunlar bu başlık çok mu ahlaklı da sesinizi çıkarmıyosunuz?
ayıp artık ya

Ilk defa iyi niyetle kızım ne yaptım Özür dileyeyim diyen bir kaynana gördüm burada. Öyle bir anlatmissiniz ki şirret gelin gibi gorunuyorsunuz ki gelen yorumlar da öyle olmuş. Biraz daha açıklama yapabilirsiniz.
Bu arada kadına acidim resmen.

hava attığı yok o öyle biri değil suratına bakmayan benim eşim değil mehir bizim inandığımız dinin emri bu konuya laf etmek kimseye düşmez kusura bakmayın.
Bu arada olur da bosansaniz mahkemede hakim mehir nehir kefir dinlemez. Boş yere bir inat olmuş. Bir de ben esimden mehir falan istemedim imam nikahi kiydigimiz hoca da böyle şeylere gerek yok dedi.
Zaten aldatma sonucu bosandiniz diyelim inandigimiz dine göre kocanız zina yaptı zaten allah korkusu olan adam zina yapmaz zina yapan da mehir falan vermez dinimizin gereği diye. O yüzden yakmayın kafayı bu kadar.

Kaynanasi düğünde gelen paraları kendine almıştı.ya sen 2 aylık evli degilmiyim.2 ayda ne çabuk tripcan oldun kaynanaya falan sen bdv ye renk getireceksin anlaşıldı allah seni alanlara sabır versin

Insan bir düşünür ya düşünür bu kadar insan artık cvbida bırak dalga geçiyor seninle insan dudunmezmi demekki bir hatam var diye ama yok sende o potansiyel yok.

7sene ara ara birlikde yasadim k.v ile
Ve huysuzluguyla ünlüdür.
Kimseyi begenmez
Cok da agladim
Cokda asagilandim
Cok laf sokuldu.
1gunum guzel gecmedi.
Yinede kimseyi kasimayi dusunmedim.
Gòusmuyorum oldu bitti
Esim gorusuyo annesi yani.
Ve özur dileyen bir k.v var.
Kadin resmen yalvarmis benimki okadar yaptigi halde hala hakli odur.

Ne özür dilemesi bir araya gelsek hakaretin biri bin olur eminim

Bazilariniza rahat batiyo anladim ben.

Kaynanan sahane bir insan ya git elini ayagini op.. senin gibi itici bir insan evlat olsa sevilmez.. kaynananin yerinde olsam ilk is sizi evimden cikartirim, o zaman 500 cepte dersin 1300 liranin 1000 lirasini kiraya verince.. bu ne yahu kk da ki iticiler listesine 1 numaradan giris yapmayi basardin hayirli olsun..

Siz şu ailenizde yiyip içip aylık 500 tl birikim yapmak isteyen üyesiniz sanırım.
Naptı da kaşıma gereginde bulundunuz.
Ayni zamanda kendi annesinin melek oldugunu soyleyip abisinin evlenince annesiyle oturması gerektigi ve bu sekilde evde mi kalir acaba diye konu acan kisi.

Bu o değildi galiba , o kişinin de tam adını bilmiyorum ama bu değildi gibime geliyor
O canim o konu sirasinda kullanici ismini degistirdi :)
Kv ne kadar kötü olursa olsun yazdiklarina gore kadin bayagi alttan alip özür dilediyse dunya kotusu olsa eşin hatri icin şans verilir dusuncesindeyim.

Ayyy inşallah s utlarlar.sabırsızlıkla bekliyorum ben olsam kovarim

O canim o konu sirasinda kullanici ismini degistirdi :)
Kv ne kadar kötü olursa olsun yazdiklarina gore kadin bayagi alttan alip özür dilediyse dunya kotusu olsa eşin hatri icin şans verilir dusuncesindeyim.
Hımm o zaman o konuda zaten kıl olmuştum kendisine
Anasını abisine yıkıp birde ayda 500 TL kenara atmayı planlayan da kendisi Ne kadar isim değiştirse kaçamaz Allah hidayet versin valla

Kendi ailesine toz kondurmayıp erkek tarafı su içse tüüü kka o su diyecekmişsiniz gbi geldi byle gelinlere byle kayınvalide denk geldi mi kendmi çatıdan atasım geliyr sap döner keser döner bnu hiiiçççç unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…