- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Kiz çildirdiYasam nedir size gore ayrica ?
Cok merak ettim...
Calisma yok ,gezme yok,harcama minimum,
Disarda yeme icme yok
Tatil yok
Kitap yok
Kurs yok
Sinav yok..
Gonullu yapilan isler yok
Birine yardim yok
Hayvan beslediginiz dusunmuyorum
Zira karninizi anneniz doyuruyor
Bitki falan yetistirmek
Orgu ormek
Yabanci dil ogrenmek ?
Universite okumak ?
Var mi bunlar ?
Bu arada olur da bosansaniz mahkemede hakim mehir nehir kefir dinlemez. Boş yere bir inat olmuş. Bir de ben esimden mehir falan istemedim imam nikahi kiydigimiz hoca da böyle şeylere gerek yok dedi.hava attığı yok o öyle biri değil suratına bakmayan benim eşim değil mehir bizim inandığımız dinin emri bu konuya laf etmek kimseye düşmez kusura bakmayın.
Ayni zamanda kendi annesinin melek oldugunu soyleyip abisinin evlenince annesiyle oturması gerektigi ve bu sekilde evde mi kalir acaba diye konu acan kisi.Siz şu ailenizde yiyip içip aylık 500 tl birikim yapmak isteyen üyesiniz sanırım.
Naptı da kaşıma gereginde bulundunuz.
Bu o değildi galiba , o kişinin de tam adını bilmiyorum ama bu değildi gibime geliyorAyni zamanda kendi annesinin melek oldugunu soyleyip abisinin evlenince annesiyle oturması gerektigi ve bu sekilde evde mi kalir acaba diye konu acan kisi.
O canim o konu sirasinda kullanici ismini degistirdi :)Bu o değildi galiba , o kişinin de tam adını bilmiyorum ama bu değildi gibime geliyor
Ayyy inşallah s utlarlar.sabırsızlıkla bekliyorum ben olsam kovarimKaynanan sahane bir insan ya git elini ayagini op.. senin gibi itici bir insan evlat olsa sevilmez.. kaynananin yerinde olsam ilk is sizi evimden cikartirim, o zaman 500 cepte dersin 1300 liranin 1000 lirasini kiraya verince.. bu ne yahu kk da ki iticiler listesine 1 numaradan giris yapmayi basardin hayirli olsun..
Hımm o zaman o konuda zaten kıl olmuştum kendisineO canim o konu sirasinda kullanici ismini degistirdi :)
Kv ne kadar kötü olursa olsun yazdiklarina gore kadin bayagi alttan alip özür dilediyse dunya kotusu olsa eşin hatri icin şans verilir dusuncesindeyim.
İnsanlar ne kadar bencilHımm o zaman o konuda zaten kıl olmuştum kendisine
Anasını abisine yıkıp birde ayda 500 TL kenara atmayı planlayan da kendisi Ne kadar isim değiştirse kaçamaz Allah hidayet versin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?