Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

Ayyy inşallah s utlarlar.sabırsızlıkla bekliyorum ben olsam kovarim

Kadin belli ki oglunu gozden cikaramiyor ama tabiki onunda yeter diyecegi zaman gelecek daha iki bucuk ay olmus.. hayir yani saniyorlar ki adamlarin asktan gozu kor analarini gormuyor 2 sene icinde hayati degistiginde soracagiz mor hanima..

konunuzu okuma gereği duymadım bi yerde 30 yıldır görüştüğü yeter demişsiniz eşiniz için
hepimizin evladı var Allah sizin gibi gelinlerden korusun.
kaşımayı geçtim kaynana lafı bile ne kada rçirkin

Çok afedersiniz, çok sayın, çok mor sever bacım
Sizin ananız sadrazamın sol .......... mı ?
gelecek olan gelinin bile ananızla oturması gerektigini beyan etmiştiniz de ona istinaden sordum
Bu konuya gelince
30 yıllık anasını çok gördüm yeter diye kesip atan adam, karısını da aman çok gördüm diyerek babasının evine yollar
Bir insanın yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır.

kesinlikle atasına saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz

Kadin belli ki oglunu gozden cikaramiyor ama tabiki onunda yeter diyecegi zaman gelecek daha iki bucuk ay olmus.. hayir yani saniyorlar ki adamlarin asktan gozu kor analarini gormuyor 2 sene icinde hayati degistiginde soracagiz mor hanima..
Ofiscim mor da bir renk mi diyeceksin yoksa ? :))

Ben okudum gecmıs konularınızı.

Kayınvalıdelerınızın esyalar ıcın yarım saat pazarlık yapmasını sorun etmıssınız , sıze ne ? Harbıden soruyorum sıze ne , sızı baglayan ne para onlardan cıkmıs ıster pazarlık yapar ıster cok daha ucuzunu alabılırler dı dımı ?

Ayrıca esınız asgarı ucretle calısıyormus 1300 tl bu kadar, bu aılenınde durumu ortadadır hanı anlatabılıyormuyum pazarlık etmısler ne varmıs yanı ?

Dugunden once sızı ayırmaya calısmıslar cunku sız kahve yapmamıssınız ınsanlara ben sıze bısey dıyım mı suanda kocanız yenısınız agzınızın ıcıne dusuyor olabılır ama bu boyle gıtmez, sız cok fena bırısınız bır zaman sonra babanızın evıne yakanızdan tuttugu gıbı bırakılırsanız anlarsanız anyayı konyayı.

Kım sorun yasamıyor , ne sanıyorsun omur boyu kın tuttugumuzu ve buna gore hareket ettıgımızı mı kı karsında kı kadın uzlasmacı. Senın derdın ne?

Ve konuların cogu depresıf sız ne yasadınız su hayatta ? Ne yasamıs olabılırsınız kı ? Bana gore sız hastasınız.

Ve tabı sızın nıyetınız gecınmek degıl zaten kocanızla aranızda bır askta yok gorucu usulu evlenmıssınız bence durup gerceklerınızle yuzlesın, kocanız aılesıne sırt donmus ya , koltuklarda oturmuyormussunuz ya atın koltukları kocacıgınız sıze 1300 tl'lık maasıyla yenılerını alsın bakalım

bu gelin benim gelinim olsa ben bir güzel kaşırım öncelikle bunu söylemek istiyorum teşekkürler

30 yıl görüştüğü yeter demiş yok bence kaynana iyi "kaşıyamamış" bu arkadaşı

konu sahibi umarım bir oğlun olur ve umarım sana senin gibi bir gelin getirir ve sen 30 yıl sonra buraya konu açarsın

Geçmiş konularınızı bilmiyorum ki karışık galiba

Koskoca kadın hatasını kabullenip özürdiliyor. Nasıl bukadar çirkin olabiliyosunuz . Anne degilseniz bile anneniz var empati yapın. Yazık kadına çok uzuldum. Ozurdilemek erdemliktir ,yaşına bakmadan gelininden özür diliyosa o kvalidenin kötü olacağını düşünmüyorum

Eski konunuzdan sizi dindar biri olarak biliyorum, peki boyle laflar yakisiyor mu kaynanayi kasimak falan?hadi ben desem tamam,dindar degilim. siz disarida calisan her kadinin bir erkegi issiz birakacagini savunan bir kadin olarak kaynananizla iyi gecinmelisiniz,ne dese yapmali elini ve etegini opmelisiniz. Kadinin ote dunyayi dusunuyorum deyip de kapi disari cikmadigi toplumlarda kadinlar kaynanalarini kasiyamaz hanimefendicigim,uzgunum

aslında geçmiş konuları okumaya gerek yok üslup sorunu konu başlığından belli

30 yıl gördum artık gormesem de olur dıyen bır koca
ileride ne kendı esıne ne de kendı cocuklarına deger verır bunu unutmayın
eşiniz merhametlı bır ınsan deıl
bnm eşim de aılesı ıle sorunlar yasadı ,iş guc kosturmacadan dolayı gorusemezler belkı 4-5 ayda bı gorusurler ancak gormesem de olur gbı ıfadeler kullanmaz

kendı annesıne babasına kardeslerıne bu sekılde konusan kocadan bence aile babası da olmaz

ilerde kocanız da sizi kaşımak isteyebiilir dikkat edin.

Başlık gibi tavrınızda cok basit.... Sizin kaşınmaya ihtiyacınız var bellii.. Kafanızı biraz kaşıyın.. Karşımda ozur dileyen bir kayınvalide var üstelik..

Bilmem ki acaba bana mı sabah sabah üslubunuz sert geldi
Geçmiş geçmişte kaldı şuanda o kaşıcağınız kadının oğlu ile evlisiniz
Bende ilk evlendiğimde sorunlar yaşadım birden celallendim fakat yıllar geçince kendilerinde düzelme varsa geçmişe örtü öttüm.Hı aklımdan gitttimi tabiki hayır önemli olan düzelmeleri
Eşim için seviyeli davranıp bir yandanda onunda üzülmesini istemiyorum,Ve orta yolu bulmaya çalışıyorum.
Birbirinizi yıpratırsınız böyle ,kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…