- 4 Ağustos 2016
- 398
- 600
- 23
- 32
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
beğenip geçmek az geldiKaynanan sahane bir insan ya git elini ayagini op.. senin gibi itici bir insan evlat olsa sevilmez.. kaynananin yerinde olsam ilk is sizi evimden cikartirim, o zaman 500 cepte dersin 1300 liranin 1000 lirasini kiraya verince.. bu ne yahu kk da ki iticiler listesine 1 numaradan giris yapmayi basardin hayirli olsun..
Kaynanan sahane bir insan ya git elini ayagini op.. senin gibi itici bir insan evlat olsa sevilmez.. kaynananin yerinde olsam ilk is sizi evimden cikartirim, o zaman 500 cepte dersin 1300 liranin 1000 lirasini kiraya verince.. bu ne yahu kk da ki iticiler listesine 1 numaradan giris yapmayi basardin hayirli olsun..
Ablacım sız hanı destek vermeyecektınız artık oyle okumustum ben sankıhadi kaynana,sizin istediğiniz eşyaları almamış,nefret etmişsiniz.dedeye ve nineye nasıl davranıyorsunuz,merak ettim,malum ev vermişler, size.gerçi,evinize gelip,bir çayınızı bile içebildiklerini, düşünmüyorum ama.
kendini, eşini ,ailesini geçindiremeyecek adamları,kendinize koca diye seçiyorsunuz,sonrada çıkıp,ailesi şunu yapmadı,bunu almadı.önce kocanıza bir bakın.ayrıca,annesini sevmeyen adam,karısını da sevmez.hele şu cicim ayları denilen aylar, bir geçsin,bakın size nasıl davranıyor,sevgili kocanız.
kaynanayım,gelinim de çalışıyor,oğlum da.her ikisinin aldığı maaş,sizin eşinizin aldığı maaşın 4 katı.ama yine de kiralarını ben veriyorum.rahat yaşasınlar diye.ev alma planları yapıyoruz onlara.ama gelinim sizin gibi olsa,su vermem.oğlumun hatırı da biryere kadar.
aha işte bu da kaynanahadi kaynana,sizin istediğiniz eşyaları almamış,nefret etmişsiniz.dedeye ve nineye nasıl davranıyorsunuz,merak ettim,malum ev vermişler, size.gerçi,evinize gelip,bir çayınızı bile içebildiklerini, düşünmüyorum ama.
kendini, eşini ,ailesini geçindiremeyecek adamları,kendinize koca diye seçiyorsunuz,sonrada çıkıp,ailesi şunu yapmadı,bunu almadı.önce kocanıza bir bakın.ayrıca,annesini sevmeyen adam,karısını da sevmez.hele şu cicim ayları denilen aylar, bir geçsin,bakın size nasıl davranıyor,sevgili kocanız.
kaynanayım,gelinim de çalışıyor,oğlum da.her ikisinin aldığı maaş,sizin eşinizin aldığı maaşın 4 katı.ama yine de kiralarını ben veriyorum.rahat yaşasınlar diye.ev alma planları yapıyoruz onlara.ama gelinim sizin gibi olsa,su vermem.oğlumun hatırı da biryere kadar.
cutemom siz hasta mısınız bu aralar ? konuların gerisinde kalıyorsunuz hep :)))
kaç s
aha işte bu da kaynana
aaa gecmıs olsun ya ben de yanlıs anlarsınız dıye sıldımhasta sayılmamda kaza fılan gecırdım aslında kafayıda vurmadım agzımı cenemı dıslerımı dagıttım. Sanırım bu konular hep gece acılıyor bende sabah ortadan ucundan sonundan tuta tuta yakalıyorum. Sonradan cakozladım ama mevzuyu
Yasam nedir size gore ayrica ?
Cok merak ettim...
Calisma yok ,gezme yok,harcama minimum,
Disarda yeme icme yok
Tatil yok
Kitap yok
Kurs yok
Sinav yok..
Gonullu yapilan isler yok
Birine yardim yok
Hayvan beslediginiz dusunmuyorum
Zira karninizi anneniz doyuruyor
Bitki falan yetistirmek
Orgu ormek
Yabanci dil ogrenmek ?
Universite okumak ?
Var mi bunlar ?
bu üslup ve tavırla haklı bile olsa zaten bunu savunamaz çok çirkin cümleler kurmuşsebebini bilseydik haklısınız yada değilsiniz diyebilirdik
Evlendikten sonra eşinin ailesine, annesine düşman mı olmak gerekir?Gitmiyorum gelmiyorum iki üç haftada bir yarım saat görüyorum eşimle beraber sadece o kadar...Geçende ağlamıştı eşim aramıyor sormuyor diye(eşim o hafta onu en az üç kez gördü) ondan sonra hergün aradın mı ara sor bak ağlıyor diyorum gitmesi içinde herhangi bir sıkıntı çıkarmıyorum ama o ailesini görmek yerine annemlere gitmek istiyor.Eşim birgün aradı hemen ertesi gün arayıp bahaneyle beni istedi yok nasılsın hiç aramıyorsun(zaten hiç aramam şuan aramıyor değilim)hı öyle oldu dedim kızım falan diyor bir kusur mu işledim özür dileyeyim yüzüme bile bakmıyorsun vs. sustum sustum o konuşuyor tabi geçmiş şeyleri konuşmanın anlamı yok dedim eşime veriyorum deyip eşime verdim konuştu kapattılar.Yalnız ben ilkkez eşimle bu konuyu konuşmadım şikayet etmedim moralimiz bozuldu tabi ama hiç konuşmadık.Şimdi bu kadına ben ne yaptığını söylesem eşim üzülecek çünkü eşimsiz görüşmüyorum ben onlarla söylemesem devam eder mi sorgulamaya daha öncede bana anne demiyorsun beni anneliğe layık görmüyor musun vs. demişti gerçekten sıkıldım artık benim onunla işim yok onunda benimle olmasın kızı var şükür öyle bir yokluk çektiği yok ne kırmak istiyorum nede daha fazla sinirlenmek çünkü o telefon konuşmasından sonra elim ayağım titredi sinirden bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Ablacım sız hanı destek vermeyecektınız artık oyle okumustum ben sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?