Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvv

Tanıyorsunuz birbirinizi galiba

Konuyu okudum yoruma deger birsey bulamadim direkt sana baglliyorum. eger kv cok kotu yanlari olsaydi ballandira ballandira anlatirdin.senin Kotu bir insan oldugunu dusunuyorum.allah sabir versin esine ve ailesine

Aslında kendı parası dedıgı seyde suymus
usenmedım okudum
babası vefat ettıgı ıcın devlet ceyız parasımı ne vermıs esyalarıda o parayla almıslar yanı aılesınınde para doktugu yok

süper olmuş moru daha da sevecek şimdi konuyu açan

ben konu sahibinin nasıl bir kaynana olacağını hayal edemiyorum
bu nedir arkadaş pes!
benim de oğlum var 30 yıl gördüm yeter dese ne yaparım bilmiyorum acımdan ölürüm heralde

Peki gelın ısten ayrıldımı tazmınatnı aılesıne verecektı
Bende gecen gun evde ıs yaparken aklıma geldı bu mevzu
dedım ben boyle bısey yapsam kı esımın aılesı sıızn kadar yardımcı olsa utanırdım yanı

ayrıldı,bir hafta tatil yaptı,yeni bir işe girdi,şimdi deneme aşamasında.anlaşabilirlerse devam edecek.tazminatı şimdilik babasına vermedi,hatta bu konuyu dün akşam konuştuk onlarla,ev alırken size verebilirim dedi.çalıştığım sürece,babamın borcunu öderim diyor.

eşim benim bütçem bu,evi satacağım,üzerine koyacağım para belli,siz daha iyi bir ev isterseniz,altınlarınızı ve tazminatı koyup,istediğiniz evi alabilirsiniz dedi.

ama ev bizim üzerimize olacağı için,gelinin parasını ve altınları almak,beni düşündürüyor,sonradan sorun olur mu diye.aslında,kendi paramıza göre bulup,hiç dokunmasak o paraya daha iyi olacak.

özür dilemesin gerçekten samimi bulmuyorum ölüm haberiyle bizi unuttuklarınıda düşünmüyorum gidemeseydik benim yüzümden gidilmedi sanılacaktı
Vicdansızsınız...
Kindarsınız...
Kibirli ve bencilsiniz...
Size ekmek atana siz taş atıyosunuz.
Bu kadını samimi bulmuyosanız çıkın o evden de samimiyetinizi görelim.
Bir de işinize geldiği gibi dini kullanıyosunuz. Evet mehir dinin emri. Peki ya ana babaya hürmet, affedici olmak ne?
İşinize gelmedi mi yoksa?
Abinizin müstakbel eşinin annenizle oturması gerektiğini savunuyosunuz lakin anneniz ne kadar iyi? Size göre melek olabilir ama bakalım gelin beğenecek mi?
Etme bulma dünyası hanımefendi.

Abisinin durmunu bilmiyordum ama aklımdan geçirmiştim, bilmediğim konuda konuşmak istememiştim. Aynı kafada tanıdıklarım var. Kendileri kayınvalidelerinin yüzünü senelerce görmezler, telefon aramak , bir tatlı dil hak getire, teyze diye hitap ederler, bir güler yüz yoktur evlerine geldiğinde ama senelerce kendi anneleriyle aynı evde yaşamış olan ve kendi anne babalarına giderken bile kayınvalideden izin alıp elini öperek giden gelinlerinden bahsederken hala ne yaptı ki benim annem için diye konuşurlar. Aynı zihniyet. Şu oldu, bu oldu işin bahanesi, varsa yoksa kendi ailesi.

hoşuma gitmeyen şeyler yaptılar ben bu sebepten görüşmüyorum eşimde 30 yıl yeterince onları gördüğünü ifade ediyor
Iki tane evladim var....Tüylerim diken diken oldu bir anne evladindan bunu duymak icin ne yapmis abilirki.............Şu kadar yil sizi gordugum yeter deseler bana dunya başıma yikilir .Rabbim gostermes

Düşünsenize evleniyorsun milleti karısı balla borekle besler sofralar kurar bu işi bedavaya getirmenin derdinde.adam meyve yiyor kutu kola alıyor diye kızıyor.günah adamın elindeki asgari ücretin 500 unu çarpıyor sersmen yazık vallaha yazık bu adam cokmu saf acaba yada hevesini alıp buna yolmu verecek meraktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…