- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
aynen ya geriye doğru azıcık okudum eşi 1.300 maaş alıyormuş 500 ünü mihir diye istiyormuş her ay
her şeyide dini kılıfa uydurmada zaten üstümüze yok bide mihir der bunaTakside baglamis kocayidusunsene option ,oduyorsun oduyorsun eline gecen bisey yok
Yazik adama acidim
öyleyse...sende mi kocayı taksite bağlayacaksın :)Mehir diye her ay kocadan parami alınıyormuş......Cahilligime verin mehir boyle biseymi.... Cidden bilmedigimden soruyorum... Oyleyse ........
Takside baglamis kocayidusunsene option ,oduyorsun oduyorsun eline gecen bisey yok
Yazik adama acidim
Yok canim bizde para ortadadir herkes ihtiyaci kadar kullanir ...... Okuyanin aklina osekilde gelecegini ima etmek icin oyle yazdimöyleyse...sende mi kocayı taksite bağlayacaksın :)
benim bildiğim böyle bişey değil bu gözü açıklık fırsatçılık adına her ne dersen artık
bence şu an hepimizi kaşımak istiyorBu kadar olumsuz yorum okudunuz konu sahibi, ne düşünüyorsunuz ?
Buranın üstü kadar bi de altı var...vicdn mrhamet işinden çok edep meselesi bence yazık gerçekten böyle gelinlereDaha yakınlarda kaybettim ninemi. Onunda tıpkı senin kocan gibi hayırsız bir oğlu senin gibi de vicdansız bir gelini vardı. Zavallı ninemi istemediler "uzak dur" dediler o garibim de uzak durdu onlardan.
Nolmuş yani bir güleryüz gösterip iki tatlı söz söylemek büyüklerimizin gönlünü almak bukadar mı zor yahu. 'Annecim' desen dilin mi aşınır. Ayıp yazık günah.... başka da bişey demiycem
Sencebence şu an hepimizi kaşımak istiyor
Bizim dini nikah gelin çıkarken oldu, hoca sordu ben istemiyorum birşey dedim ama hoca kendi düğün takıları, eşyalar kendi düzenini kurana kadar para yardımı durumuna göre 15bin filan verme dedi:) tabiki bu dini olarak var ama bosanirken hoca böyle olsun dedi ama millet Nafaka vermiyor çocuğuna ... konu sahibide bu mantıkla aylik alıyor ya bu bana komik geldiBız yunanıstanlıyız bızde bu ısler soyle oluyor. Imam nıkahı kıyılırken vaad edılen mehır( kı dugun takıları olmuyor yanı sayılmıyor onlar vaad edılemıyor) en kısa zamanda kayınpeder tarafından gelıne alınıyor. ama turkıyede bosanma esnasında mehır verılıyor denıyor
Boşanma esnasında verilmesi şart değil.Evet mihir bosaninca veriliyormuş kadina eşi tarafindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?