Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

Mehir diye her ay kocadan parami alınıyormuş......Cahilligime verin mehir boyle biseymi.... Cidden bilmedigimden soruyorum... Oyleyse ........

Mehir diye her ay kocadan parami alınıyormuş......Cahilligime verin mehir boyle biseymi.... Cidden bilmedigimden soruyorum... Oyleyse ........
öyleyse...sende mi kocayı taksite bağlayacaksın :)

benim bildiğim böyle bişey değil bu gözü açıklık fırsatçılık adına her ne dersen artık

E hani siz paraya onem vermezdiniz , esyalarim ucuz alindi ,dugunum basit mekanda yapildi diye neden hayıflanıyosunuz?

Her seyin iyisini istiyosaniz siz de calisin diyenlere 'ben parayi onemsemem ,aza kanaat etmeyenin basina felaketler geliyo ' konulu kissadan hisseler anlatan siz ,is baskalarinin kazanclarini kullanarak dugun alisverisi yapmaya gelince bana her sey 'UCUZ' alindi diye trip atiyosunuz.

Ayrica,
Pahali diye esinin kutu kola almasini yasaklayan,asgari ucretten utopik birikimler yapmaya cabalayan birinin kayinvalidesini alisveriste pazarlik yapti diye elestirmesi komik ,hem de cok komik.

Konu sahibini çok bencil buldum. Sanıyor ki, hayat kendi etrafında dönüyor.. Hayat kendisinden ibaret... Ohh ne ala, dede ev almış.. Kocanın 3 kuruşluk maaşı gasp edilmiş. Şimdi de, ana oğul arasına giriyor..
Ha bir de sırf evde elektrik su harcanmasın diye, anasının evinden de ayrılamıyor.. PParacıklar gitmesin diye, evde yemek yapılmıyor. Sadece kahvaltı yapılıyor..
Kaynanayı değil, asıl kaynananın seni kaşıması lazım.. Oğluna hayatı zindan ediyorsun..

Buranın üstü kadar bi de altı var...vicdn mrhamet işinden çok edep meselesi bence yazık gerçekten böyle gelinlere

Bizim dini nikah gelin çıkarken oldu, hoca sordu ben istemiyorum birşey dedim ama hoca kendi düğün takıları, eşyalar kendi düzenini kurana kadar para yardımı durumuna göre 15bin filan verme dedi:) tabiki bu dini olarak var ama bosanirken hoca böyle olsun dedi ama millet Nafaka vermiyor çocuğuna ... konu sahibide bu mantıkla aylik alıyor ya bu bana komik geldi

Eşinden etkilenip "Annemi 30 yıl gördüm yeter" diyen pek bir karakterli koca kişisi bunu sadece 5,5 ay önce görücü usulü tanıştığı eşine söylüyor.

Nereden tutsan elinde kalacak tavırlar, laflar, hayatlar. Gerçekten yaşadığını sanan insanlar... İbretlik gerçekten.

Bu hatun çalışan her kadın erkekleri n işsiz kalmasına sebep oluyor diyen değil miydi
Umarım yaşı küçüktür. Bu kadar negatif yüklü olmak zarar verir

Evet mihir bosaninca veriliyormuş kadina eşi tarafindan
Boşanma esnasında verilmesi şart değil.
Nikah sırasında atıyorum 50 altın istendi, bu durumda bu 50 altın erkeğin kadına borcu. Evlilik sürecinde de odeyebilir. O zaman boşanma olursa başka hak iddia edemez (dinen)
Helal edebilir. Hiç almaz. Bosanirken de almaz.
Yada nasıl olsa birlikte yiyor içiyor yaşıyoruz der evlilik sürecinde alma ihtiyacı hissetmez, boşanma süreci olursa o zaman alır.
Ama kadın istediğinde erkek odemek zorunda.
Ama konu sahibi ben mihiri helal ettim diyor.
Yani bu paraya eşi mihir ismini koymuş sözde ama mihir falan değil. Böyle aylık seklinde mihir de olmaz zaten.
Ama adam yarın öbür gün çıkar ben mihirimi de ödedim 500 500 boş ol boş ol der bu kafayla ona da ne denir bilmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…