- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Benim esim Annemleri 30 yil gordum yeterince dese.. hic hosuma gitmez azarlardim!!!! zorla gotururdum ailesine!!! bugun Annesine Yarin Sana!!! hayirli evlat istiyorsan, hayirli evlat olmayi bileceksin.! hic kimse kaynanasinin yaninda Annesi gibi rahat hissedemiyor kendini o konu ayri, fakat hürmeti, saygiyi ve sevgiyi her 2 Annede HAKEDIYOR!!! ayricaaaaaaa, 2-3 haftada bir kaynanayi gormekte cok cok cooooook azz!!!
Bu hatun çalışan her kadın erkekleri n işsiz kalmasına sebep oluyor diyen değil miydi
Umarım yaşı küçüktür. Bu kadar negatif yüklü olmak zarar verir
Allah böyle gelinlerin eline düşürmesin ve hayırlı evlat versin.Vay be şu forumda bana bir kayınvalideye acıma duygusu hissettirdiniz ya,helal olsun.
Yazık kadına, beslediği, büyüttüğü oğlu evlendi ve 30 yıl gördüm artık görmesemde olur diyor. Gelinini arıyorsun,alttan alıyorsun oda kaşımak lazim kafasında.
aynen ya.Böyle bir düşünce ancak tembelliğe bahane olabilir.
Sadece kadınların çalıştığı bir iş edinsin madem. Ebe olsun mesela. Erkekler nasıl olsa olamaz. Hatta sağlık alanında ne olursa olsun bayan ihtiyaç herhangi bir sağlık görevlisi de olur.
Çocuk bakiciligi yapsın.
El isi yapıp satsın.
Bayan terzi arar kimi insan. Ki ihtiyactır. Terzi olsun
Yada anaokulu öğretmeni olsun.
Çalışacağım diyene is çok. Ama başkasının kazandığının üzerinde hak iddia etmek daha kolay tabi.
O evlat olamaz olsa olsa hayirsiz evlat olur aynisini yasatsin ikisinede rabbim kayinbabamada bakarim kaynanayada biz de yaslanacaz bu ne degger bilmezlik uyumuyorum 3 gündür kizim hasta oglum hasta gripler bunca emegi elin kizini bulunca unutacaklarsa vay halimize ama ben evlatlarima güveniyorum onlara büyüge saygiyi asiliyorum kim ailesinden ne görürse onu yaparmis" 30 yıl onları gördüm , yeter " diyen bir evlat , yarın karısına ne der çok merak ediyorum..
Böyle bir düşünce ancak tembelliğe bahane olabilir.
Sadece kadınların çalıştığı bir iş edinsin madem. Ebe olsun mesela. Erkekler nasıl olsa olamaz. Hatta sağlık alanında ne olursa olsun bayan ihtiyaç herhangi bir sağlık görevlisi de olur.
Çocuk bakiciligi yapsın.
El isi yapıp satsın.
Bayan terzi arar kimi insan. Ki ihtiyactır. Terzi olsun
Yada anaokulu öğretmeni olsun.
Çalışacağım diyene is çok. Ama başkasının kazandığının üzerinde hak iddia etmek daha kolay tabi.
Yüzyıllarca müslüman toplumlar tarlada birlikte çalışmış, kim demiş calışılmaz diye?Erkeklerin oldugu ortamda calisilmaz ki ama !
Kadinlarin okumasina-calismasina karsi olan hanimefendiler, hastaneye gidince beni kadin doktor muayene etsin diye kavga cikariyolar yalniz,tezatliga bakar misiniz?
Neden kapatsın suratına ne yapmış kaynana bi söyler misiniz ben sabahtandır kadının hatası ne anlayamadım ayrıca bi hatası olsa bile özür dilemiş bir kusurum mu var demiş. Ayrıca konuşma tarzınız konu sahibi gibi çok iticikapat suratına telefonu. telefon çekmedi de. ne dinliyorsun dır dır dır dır. ayrıca yufka yürekli olma. benim kaynana da beni kötü göstermek isteyince, yada istediği şeyin olmasını isteyince yalancıktan ağlar böğğ bööğğ
Ya konuyu iyice okumadiniz yada okudunuz anlamadiniz baska bir olasiligi düşünemiyorum bilekapat suratına telefonu. telefon çekmedi de. ne dinliyorsun dır dır dır dır. ayrıca yufka yürekli olma. benim kaynana da beni kötü göstermek isteyince, yada istediği şeyin olmasını isteyince yalancıktan ağlar böğğ bööğğ
Bunun yüzünden mi sevmiyormuş pes, ben ölüyüm bari tek bir çöp alınmadı :) üstelik ikinci el eşya kullandım hatta üçüncü dördüncü olabilir :)Cok maddiyatcisiniz. Kv ile tek sorununuz da maddiyatla ilgili yine.
Düğün istediginiz gibi olmamis,
Pazarlik yapmislar alisveriste,
Gelinliginiz sorun olmus ucuz mu aldilar ne yaptilar?,
Mobilyalari alirken olçmusler,
Buyuk hali istemissiniz pisman olursun demisler kucugunu almislar, bunlar saydiklariniz.
Luks bir Düğün ve hayat sunsalardi basinizda tasirdiniz muhtemelen. Ya da bilemedim daha fazlasini isteyebilirdiniz.
O kadar hevesinizi keske kenara para atarak kendiniz giderseydiniz. Ustune size ev vermisler, dugununuzu yapmislar.
Baskasinin kesesi uzerinden hayallerinizi yasamaya calisirsaniz sonuc husran olur.
Bu konuda kvnin hatalarinin olabilecegini ama bu sekilde bir davranisi hak edecek kadar hatali oldugunu dusunmuyorum. Umarim kendinizi duzeltirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?