Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

Kesinlikle katılıyorum

Bu hatun çalışan her kadın erkekleri n işsiz kalmasına sebep oluyor diyen değil miydi
Umarım yaşı küçüktür. Bu kadar negatif yüklü olmak zarar verir

Böyle bir düşünce ancak tembelliğe bahane olabilir.
Sadece kadınların çalıştığı bir iş edinsin madem. Ebe olsun mesela. Erkekler nasıl olsa olamaz. Hatta sağlık alanında ne olursa olsun bayan ihtiyaç herhangi bir sağlık görevlisi de olur.
Çocuk bakiciligi yapsın.
El isi yapıp satsın.
Bayan terzi arar kimi insan. Ki ihtiyactır. Terzi olsun
Yada anaokulu öğretmeni olsun.
Çalışacağım diyene is çok. Ama başkasının kazandığının üzerinde hak iddia etmek daha kolay tabi.

Allah böyle gelinlerin eline düşürmesin ve hayırlı evlat versin.
Geçen de bi üye kaynanası için ölse de kurtulsak demişti.
Allah ıslah etsin öylelerini.

Mor sever insallah oglun var dir ve bu da sana yeter

Bir gün oda büyücek evlenicek gidecek ve sen özlediginde hep korkacaksin ay acaba gelin bise dermi gitsem bi iki hafta kalsam bise dermi hayat iste kimse yasattiging yasamadan ölmez

aynen ya.
eşinin asgari ücretinden birikim yapmayı planlayana kadar gir bir işe çalış.
gencecik taş gibisin.
ne diye oturursun evde boş boş.
ama zihniyet başka.
evlendi ya kocası bakmak zorunda.
evlenmese ana babası bakmak zorunda.
geliyosun 20 25 yaşına vs.
elin bir ekmek tutmuyor.
illa biri bakacak ona.

" 30 yıl onları gördüm , yeter " diyen bir evlat , yarın karısına ne der çok merak ediyorum..
O evlat olamaz olsa olsa hayirsiz evlat olur aynisini yasatsin ikisinede rabbim kayinbabamada bakarim kaynanayada biz de yaslanacaz bu ne degger bilmezlik uyumuyorum 3 gündür kizim hasta oglum hasta gripler bunca emegi elin kizini bulunca unutacaklarsa vay halimize ama ben evlatlarima güveniyorum onlara büyüge saygiyi asiliyorum kim ailesinden ne görürse onu yaparmis

Erkeklerin oldugu ortamda calisilmaz ki ama !

Kadinlarin okumasina-calismasina karsi olan hanimefendiler, hastaneye gidince beni kadin doktor muayene etsin diye kavga cikariyolar yalniz,tezatliga bakar misiniz?

Benimde oglum var Allah boyle gelinlerden hepimizi korusun yarabbim.

Vicdan yoksunu insanla ugrasmak cok zor bu tur insanlara ne yaparsan yap yaranamazsin.Hep bir nankörlük vardir.Verirsin vermedi der yaparsin yapmadı der hep bir tatminsizlik hali vardir.Evde yatmaktan kafalari hep cinlige calisir.

Kayinvalideni sevmeye bilirsin ama saygi duymak zorundasin oda bir anne hemcinsiniz sonucta.Ama siz kayinvalide gormemissiniz simarikliginiz bu yuzdn buldunuz iyi niyetli insanlari kullanıyorsunuz.

Para kazanmayi bilmediginiz icin iyi atip tutuyorsunuz yok eşyalar ucuzmus o eksik kalmis hanim efendi madem calisip kendi paranizla en iyisini alaydiniz.Kadini sevmiyorsan gormek istemiyorsan verdiginide almayacaksin istemem yan cebime koy demeyeceksin!

Dusmez kalkmaz bir Allah dua edin gormeye tahammül edemediginiz o kadinin eline dusmeyin Allah muhtac etmesin.Yasattiklarini yasamadan ölmezmis insan bakarsiniz 2oglunuz olur ikisinede gelinler yuzunden hasret yasarsiniz dunya hali bilemeyiz.
Kendiniz çalısmiyorsunuz calisana laf yapiyorsunuz ama is kendinize geldimi maasli calisan memur gelin ararsiniz tum esyalarini kiz tarafi yapsin diye bakarsiniz kendiniz kayinvaliden bekliyorsunuz ne ala dunya.

Son düzenleme:
Böyle bir geline kaynana olacağıma tas dogururum daha iyi. Tencere kapaklar aslinda kari koca. Bir evlat nasil der yeter 30 sene gördüler beni. Hadi o cahil dedi eşi demezmi yapma etme ayiptir gel gidelim gorelim insan olan derde iste neyseee. Esim bana bunu dese agzinin orta yerine kürekle vururum yeminle agac kovugundan cikmislar sanki. Birde kendilerini dünya iyisi görüp karsisindakileri yerden yere vurmazlar mi komedi gibi.

Ne yaparsanız aynısını baskasida size yaşatır. hayat etme bulma dunyasidir

Erkeklerin oldugu ortamda calisilmaz ki ama !

Kadinlarin okumasina-calismasina karsi olan hanimefendiler, hastaneye gidince beni kadin doktor muayene etsin diye kavga cikariyolar yalniz,tezatliga bakar misiniz?
Yüzyıllarca müslüman toplumlar tarlada birlikte çalışmış, kim demiş calışılmaz diye?
Çalışmadığı vakitte ne yapıyormuş o vakit?
Tv mi izliyor acaba, cok sevap.
Yada komşu gününde dedikodu? O da eminim çok sevaptir.
Boş oturmakta çok sevaptir. Uyusun madem.

Dini alet etmeden önce dini iyi bilseler keşke.

bu bir anne ya hiçmi emeğe saygınız yok herkes zaman zaman aile bireyleriyle tatsız olaylar yaşar ben erkek olsam anneme bunu söyleyen bir kadınla evli kalamazdım

Poff sinirlerim bozuldu nasıl bir evlat nasıl bir gelin... Sırf eşinin annesi olması seni rahatsız ediyor başka bir sorun problem yok ortada. Bu kadar eleştiriyle az kendine bakar ders alırsın umarım.

Allah eşin gibi bir oğul, senin gibi de bir gelin versin sana

kapat suratına telefonu. telefon çekmedi de. ne dinliyorsun dır dır dır dır. ayrıca yufka yürekli olma. benim kaynana da beni kötü göstermek isteyince, yada istediği şeyin olmasını isteyince yalancıktan ağlar böğğ bööğğ

Neden kapatsın suratına ne yapmış kaynana bi söyler misiniz ben sabahtandır kadının hatası ne anlayamadım ayrıca bi hatası olsa bile özür dilemiş bir kusurum mu var demiş. Ayrıca konuşma tarzınız konu sahibi gibi çok itici

Ya konuyu iyice okumadiniz yada okudunuz anlamadiniz baska bir olasiligi düşünemiyorum bile

Cok maddiyatcisiniz. Kv ile tek sorununuz da maddiyatla ilgili yine.
Düğün istediginiz gibi olmamis,
Pazarlik yapmislar alisveriste,
Gelinliginiz sorun olmus ucuz mu aldilar ne yaptilar?,
Mobilyalari alirken olçmusler,
Buyuk hali istemissiniz pisman olursun demisler kucugunu almislar, bunlar saydiklariniz.
Luks bir Düğün ve hayat sunsalardi basinizda tasirdiniz muhtemelen. Ya da bilemedim daha fazlasini isteyebilirdiniz.
O kadar hevesinizi keske kenara para atarak kendiniz giderseydiniz. Ustune size ev vermisler, dugununuzu yapmislar.
Baskasinin kesesi uzerinden hayallerinizi yasamaya calisirsaniz sonuc husran olur.
Bu konuda kvnin hatalarinin olabilecegini ama bu sekilde bir davranisi hak edecek kadar hatali oldugunu dusunmuyorum. Umarim kendinizi duzeltirsiniz.

Bende gerçekten kaşımak sandım.
Siz ne yaşarsanız yaşayın da eşiniz ailesine 30 yıl yeter deyip sırtını nasıl dönüyor, çok yazık çok. Kendi evladıda aynısını söyleyecek zamanı geldiğinde.
Bende kv ile konuşmuyorum eşim benim yüzümden konuşmasa bunun vebalini alamam, anne bu anne.

Bunun yüzünden mi sevmiyormuş pes, ben ölüyüm bari tek bir çöp alınmadı :) üstelik ikinci el eşya kullandım hatta üçüncü dördüncü olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…