- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Genelde de öyle olur kaşımaya gidiyormş kayınvalide karşısında elinde tırmk bi gzel kaşıyormş bunuKaşıycam derken kaşınan olmayın da
Zaten yapacak kızın anası demiyr mu kızım ayıp byle yapma diye herkes halinden memnun illa o evede gelin gelecelBence kon başlığınız çok itici ve hiç terbiyeli değil. Ne demek kaşınan kaynana. Kadını dövecek misiniz. Ne yaptı bu kadıncağız size? aramış gitmemenize rağmen büyüğüm dememiş neden gelip gitmiyorsun demiş. Gittiğiniz topu topu 2-3 haftada bir yarım saat el insaf Kendi kızı var diye sizin kenara mı çekilmeniz lazım hem de eşinizin sizin ailenize saygı gösterirken ben olsam eşinizin yerinde bende sizin annenizle görüşmem bu kin nedir böyle. İleride sizde kaynana olunca ancak anlarsınız yazık.. Sizin annenize gelin öyle davransa tepkiniz başka olurdu ama.
hoşuma gitmeyen şeyler yaptılar ben bu sebepten görüşmüyorum eşimde 30 yıl yeterince onları gördüğünü ifade ediyor
HahahahhaaTüm KK maile bir kayınvalideyi kolluyoruz , gerisini var sen düşünbanabenigeriver
Özür dilemek yerine kadıncağız telefon da hakaret etseydi çok iyi bir kv olurdu sanırım-kızım falan diyor bir kusur mu işledim özür dileyeyim yüzüme bile bakmıyorsun vs. sustum sustum o konuşuyor tabi geçmiş şeyleri konuşmanın anlamı yok dedim eşime veriyorum deyip eşime verdim.
-telefon konuşmasından sonra elim ayağım titredi sinirden bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Elini ayağını titretecek kadar var.
Ne demek kusurum varsa özür dilim hadsiz kadın aqbdvgbc
Eski konularınıza aşinayım.
Eşinizin eve getirdiği bir Kuran'ı kıskanmıştınız. 15 saatlik bir yere bırakmıştınız.
Eşinizin motoruna eski kız arkadaşının binmesi sizi rahatsız etmişti. Bir daha o motora binmem diyordunuz.
Aldığınız az bir ücretin büyük bir kısmını saklamak istiyor ve eşiniz kutu kola aldığı için, meyve aldığı için ona kızıyordunuz.
Evinizde bir varlık olduğuna inandığınız için eşiniz işteyken annenizde kalıyordunuz. Kendi evinizde kalamıyordunuz.
Abinizin evlenmemesi bile sizi rahatsız ediyordu. Anneniz genç olduğu halde bakkala ekmek almaya bile gitmiyordu. Hepsi abinizin üstüne yıkılmıştı.
Sürekli eşinizin ailesiyle ilgili konular açıyorsunuz. Burada ne konular okuduk, ne kayınvalideler. Hatta en son zeynep hanımın konusunu biliyorsunuzdur. Neler yaşıyor insanlar, yine de bu kadar fevri değiller.
Görücü usulü evlenmişsiniz ve çalışmayı reddediyorsunuz.
Size bir tavsiye. Böyle devam ederseniz eşinizi kaçırırsınız.
O insanlar onun ailesi. Kopartamazsınız. Saygı duymak zorundasınız. Ne olursa olsun sevmeseniz bile "kaşımak" diye bir tabir kullanmamalısınız.
Son olarak "30 sene yeterince gördüm" diyen bir evladı kocam diye bağrıma basmak ağır gelirdi bana. Sadakat, sevgi, bağlılık, merhamet yoksunu olduğunu düşünürdüm. Nasıl bir baba olacağını sorgulardım.
Bence biraz sakin olun, hobiler bulun kendinize. Biraz kafanızı dağıtın. Yoksa işiniz çok zor.
KV Napti bilmiyorum size ama başlık çok itici geliyor.
Yani en azından yaşa hürmeten asgari saygıyı hakediyor bu insan da.
Zaten gorusmuyormussunuz, görüşmemeye devam edersiniz olur biter.
Kadın sogukluktan rahatsız bir yol arıyor. Eski hataları unutmak istiyor olabilir. Kasiyacak bir şey yok yani...
konu sahibi eğer okuyorsanız bunca yorumdan sonra hatalı olduğunuzu anlarsınız umarım
ve bence siz arayıp özür dileyin kadını sevindirin
sizi düşündünğümden değil bunuda belirteyim çok itici buldum sizi
Özür dilemek yerine kadıncağız telefon da hakaret etseydi çok iyi bir kv olurdu sanırım
Belki kayinvalide de ekmek almaya gitmemiştir ya da ne biliyim geline su getirmemiştirGenc olanlar bakkala ekmek almaya gitmiyor muymus
Yerlere yattim gulmekten o yuzden cevap virimicimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?