Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

Madem manevi değerlerine bu kadar önem veren birisiniz neden kin guduyorsunuz anneniz yaşında yerinde biri için böyle kasimak gibi uygunsuz bir cümle kuruyorsunuz sizin gibi böyle dikkatli birine hiç yakışmıyor bir tutarsızlık söz konusu
 
Bence kon başlığınız çok itici ve hiç terbiyeli değil. Ne demek kaşınan kaynana. Kadını dövecek misiniz. Ne yaptı bu kadıncağız size? aramış gitmemenize rağmen büyüğüm dememiş neden gelip gitmiyorsun demiş. Gittiğiniz topu topu 2-3 haftada bir yarım saat el insaf Kendi kızı var diye sizin kenara mı çekilmeniz lazım hem de eşinizin sizin ailenize saygı gösterirken ben olsam eşinizin yerinde bende sizin annenizle görüşmem bu kin nedir böyle. İleride sizde kaynana olunca ancak anlarsınız yazık.. Sizin annenize gelin öyle davransa tepkiniz başka olurdu ama.
 
Zaten yapacak kızın anası demiyr mu kızım ayıp byle yapma diye herkes halinden memnun illa o evede gelin gelecel
 
hoşuma gitmeyen şeyler yaptılar ben bu sebepten görüşmüyorum eşimde 30 yıl yeterince onları gördüğünü ifade ediyor

Eşinizde kalp vicdan yok demek ki bu da sizin işinize geliyor. Herkes sorunlar yaşıyor ama bu şekilde kin gütmek hele kaşımak deyimi çok terbiyesizce. Umarım siz anne baba olduğunuzda ve çocuklarınız kız aldığında ''30 yıl yeterince gördüm'' demez sizin hakkınızda dua edin de..
 
-kızım falan diyor bir kusur mu işledim özür dileyeyim yüzüme bile bakmıyorsun vs. sustum sustum o konuşuyor tabi geçmiş şeyleri konuşmanın anlamı yok dedim eşime veriyorum deyip eşime verdim.
-telefon konuşmasından sonra elim ayağım titredi sinirden bu durumdan nasıl kurtulabilirim?



Elini ayağını titretecek kadar var.
Ne demek kusurum varsa özür dilim hadsiz kadın aqbdvgbc
 
Eşi 30 yıl gördüm yeter demiş annesi için adam anasının kıymetini bilmiyor, kadın kayınvalidesine tabiki kaşirim cümlesini kurar. Zamanında belki çok şey yaşadınız bilemiyorum ne yaptı size ama kaşımak kelimesi size hiç yakışmamış ne olursa olsun sevmesen izde saygılı olmak zorundasınız. Çünkü eşinizin annesi esinize verdiğiniz değeri gösterir.
Ben sizden çok eşinize sinir oldum.
En gıcık kaptığim karakter kendi ana babası varken esinin ana babasını daha çok seven saygı gösteren gidip gelen.
Tabiki sevmeli saymali ama önce herkes kendi ailesini daha çok sevmeli ana babasına daha çok sevgi duymalı. Duymaması çok tuhaflık.
Eşim ailemi çok sever sayar güzel vakit geçirir ama önce anası babası benim ailemden tabiki önce gelir.aksi halde ben ana babasını sevmeyen bir gün benide çok sevmez bıkar derim. Ne emeklerle buyut 30 yıl gördüm yeter desin ve bu sizin belliki hosunuza gitmiş. Hanımefendi nefsinize sahip çıkın. Sizde belki bir annesiniz böyle olmaz.
Herkes düğün arifesinde sorunlar yaşıyor bende yaşadım asla unutulmuyor ama kayınvalidem unutturmaya çalıştı farkındayım okadar iyi anlaşırız severiz birbirimizi ama unutulmuyor. Fakat ben gül gibi kadını neden uzeyim? Neden geçmişe takılı kalayım? Arada hala olur sonuçta gelin kayınvalide tuzu biberi.kendi annemizle hiçmi olmuyor. Önemli olan şuan nasıl olduğu.
Sizde geçmişi bırakın oldu bitti önemli olan sonrası belliki gönül alıyor. Hadi diyelim numara yapıyor. Evet siz mesafe koyabilirsiniz ama arada gidip gelmek hal hatır sormak zorundasınız oda sizin anneniz sayılır öyle ya da böyle eşiniz için .
Eşinize çok gıcık oldum anasına değer vermeyen kurduğu aileye de gün gelir değer vermez.
 
Özür dilemek yerine kadıncağız telefon da hakaret etseydi çok iyi bir kv olurdu sanırım
 

Genc olanlar bakkala ekmek almaya gitmiyor muymus

Yerlere yattim gulmekten o yuzden cevap virimicimmmmmm
 
O an kadın senin geçmişi düşünerek yaşadığını bilemez ki sonuçta benim etrafımda o kadar fır dönen bir insana ben oyle davransam vicdan azabı çekerim...Benim kv yeri geliyor bana ailemle gili imalı cümleler mi ararsin direkt kıyafet konusunda zevkimin güzel olmadığını söylediğini mi ararsin ,eşime ailesinin yanına gitmeyin dediğini mi vs vs neyse (bu anlattıklarım şu an olanlar)..

Yine de yeri geliyor onun huyu da böyle napiym diyorum hakkında kötü şeyler konuşsam arkasından bi arayıp kadını konusasim geliyor..
Eşimin annesine kirgin olduğu dönemler oldu aralarını düzelttim...Biraz kv açısından düşünün
 

Okurken alkışlamak istedim, bizde evlendik bizde kayınvalide sahibi olduk, bugün karşısında oturmama bile kırk kere dikkat eder her hafta ararım. Benim hayat arkadaşımın, kocamın annesi, hiç birşey değilse ANNELİĞİ bu saygıyı hak ediyor. Ha sevilir sevilmez, ona göre mesafe koyulur. Bu çok normal, ama kaşınan kaynanayı kaşımak kısmı, uyanıkta olsa pek uygun kaçmamış sanki yav... Yoksa anlaşmazlık olmuştur, hatalar olmuştur, mesafe koymanıza sözüm asla yok. Bir de, ahirette para geçmiyor. Dünyada parayla yatıp kalkmaya ne hacet...
 
konu sahibi eğer okuyorsanız bunca yorumdan sonra hatalı olduğunuzu anlarsınız umarım
ve bence siz arayıp özür dileyin kadını sevindirin
sizi düşündünğümden değil bunuda belirteyim çok itici buldum sizi
 

Annesi olmayan insanlar taştan olsa da annem olsa diyor. Ben 9 ay evvel annemi kaybettim, değil 30, 300 yıl görseydim doyamam. Nasıl bir hal geldik, nasıl bir toplum... Bize böyle kaşınıp kaşınan anne olarak hitap eden evlat vermesin Allah. Yorumuna katılıyorum canım, para telaşı da ayrı itici geldi yahu.
 
Özür dilemek yerine kadıncağız telefon da hakaret etseydi çok iyi bir kv olurdu sanırım

Doğru söz... Zaten konu sahibinin önceki konulardaki konuşmalara bakarsanız, hedefler standart. Eşinin ailesi ve para. Fazla yoruma gerek yok gibi.
 
Bak bak tanınmamak için nicke değiştirmiş diyorum ya çok uyanık kızımız
Konularını görünce tanıdım seni neyse parmaklarıma yazık etmişim.
Bu arada melek anneciğin naptı buldumu oğlucuna gelin pardon kendisine köle diyecektim malum bakkala falan gidemiyor şehzade anası
Kız sende kv denle yaşasana a valla ailecek komik bunlar ya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…