Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

Doğru söz... Zaten konu sahibinin önceki konulardaki konuşmalara bakarsanız, hedefler standart. Eşinin ailesi ve para. Fazla yoruma gerek yok gibi.
Ne olursa olsun bi yerde kendi annem aklıma geliyor erkek kardeşim var yarın bi gün o da evlenecek kimse böyle şeyler yasatsin istemem aileme..kv cok kırıcı oldugu anlarda bile sabr diyorum sonra bakiyorum kayinvalideme icimden gelerek anne bu konuda haklisin dedikten sonra o geri kızım hakli da degilim heralde diyor geri arkadaş gibi oluyoruz..kaldı ki kendi annesini bile bakkala gitmiyor diye suçlayan bir evlat ne diyim Allah onlara hayırlı bir evlat verir insaallah

Konu başlığını değiştirmiş buda bir gelişme bak mor dinle bizi.bu kadar insan her konuda seni eleştiriyor azıcık özeleştiri yap.hayatta herkes herşeyi bilemez.bence kendini duzeltmezsen torpulemezsen ileride yapayalnız kalirsin.esin seni istemez o erkek kardeşin evlenirse onun karısı seni istemez ortada kaliverirsin is yok bişey yok.ayda tirtikladigin 500 seni kurtarmaz lütfen ya.yazık kocanada ailesine de

Konu başlığını yönetim değiştiriyor herhalde, benimki de İngilizce içeriyor diye değişmişti çünkü. Haberim olmamıştı. Konu sahibi en son gece 3 civarı girmiş görünüyor. Okudu mu ne yaptı bilmiyorum ama görünce pek hoşlanmayacağını düşünüyorum

akşamları annemlerdeyim evde kalmak istemediğim için orada yiyip içip kar etmek o evde oturup para biriktirmek gibi bir amacım yok konuyu anlayabilmeniz için bütün konuları detaylı şekilde yorumlarla beraber okumanız gerekiyor ne yazık ki buradaki yorumlara bakıp kimin ne anladığıyla yorum yaparsınız ancak ben bir aile desteği beklemedim destekse benim ailem o desteğin alasını yapıyor iyiki varlar.Kalbimin temiz olup olmadığını yaradan bilir yorum için teşekkürler.

banabenigeriver umarım okursun .

Hani bu kadar kadın hem de bir çoğu kv denilince tüyleri diken diken olan kadın ... neden beni bu kadar eleştiriyor diyorsan diye yazıyorum .

Bazen birileri canımızı çok acıtır . Huzurumuza dinamit yerleştirecek kadar kötü insanlarda var mı dünyada ? var .

Kv den tabiri caizse , anandan emdiğin sütü burnundan getirmiş , evliliğini bozmak için elinden geleni ardına koymamış "kötü" bir kadın olabilir . Aynı kötü kadında o kadar sinsi olabilir ki , menfaati gereği birden melek rolüne bürünüp kızımlar,canımlar,beni affetler diyebilir..
.
Ben her özrün kabulü olacağına inanmam .

Öyle kötülükler yapmıştır ki , şimdi onun bu sahte yanaşma halleri de seni sinirden titretmiş olabilir .

Acaba yine nasıl bir plan içinde de demişsindir ...

Burada kv sinden nefret eden arkadaşlar vardır mutlaka ... gelip o nefretin karşılığında her ne yaptı ise özür dilese onlarında içi soğumaz . Özürede sevinmezler...

Neyse ... tüm bunlar yanında sen neden haksız bulunuyorsun sence ????

Bence yazım üslubun çok ipucu içeriyor...geçmiş konularında hakeza.

Eşinin 30 yıl onları gördüm yeter demeside.

Kayınvalide konusu yazıp , kk da bu kadar antipatik bulunan gelin zor bulunur .

O yüzden biraz aynaya dön bence . Kendinde neleri değiştirebilir , neleri geliştirebilirsin düşün .

Hayatta maddi şeylerden çok daha önemli olan değerler var . Onları elinden kaybetme mesela.

Sevmediğin kişi ile görüşme elbette ... Ama düşman olma . Başkasınında (eşinin) düşman görmesinin altını doldurma.

Güzel hobiler edin mesela ...

Biri kaşınacak kadar haddi aşıyorsa , sen onu kaşıyacak kadar hırs bürünme mesela .

Öyle işte

beni onu affetmek gibi bir derdim yok ki onunla işim yok özürününde değeri yok zaten dilemedi de dilesinde istemem bende kayınvalidemin saflığından yaptığını düşünürdüm önceleri ama düğünden bir buçuk ay önce size birşey takılmaz takılan kardeşine takıldı deyip düğünde geleni cepe atınca saf olmadığını anladım ev vermiş eşya almış daha ne yapsın diyebilirsiniz ama bunların hiçbirinin umrumda olmadığını 1+1 eve çıkmak istediğimi daha bugün eşime söyledim üretmediğim için eşimin maaşına ses çıkmıyorum birikim bile yapmaya başladım devamı gelecek inşallah kimseye parayı nereden kazandığını sormadım yorumlarınız için teşekkürler.

Internete annenden mi baglaniyorsun ?

inanın hemen dine getirmek gibi bir niyetim yoktu buradaki herkese karşı artniyetsizim eşim bu niyetle veriyor dedim başka anlaşılmasın artık eşime bugün çıkmak istediğimi net bir dille söyledim eve eşyaya sebep kimseye boyun eymek istemiyorum evden çıkarız eşylarıa ne yapıyorlarsa yapsınlar dedim öyle birşey yok dedi.

içimden gelmiyor samimi bulmuyorum ve gitmyorum hepsi bu oğlunu görsün arasın sorsun tabiki

başlı
bu başlık nedir böyle ya pes artık
her konuda ahlak diye cıngar çıkaranlar, her yere ayet döşeyenler nerde bunlar bu başlık çok mu ahlaklı da sesinizi çıkarmıyosunuz?
ayıp artık ya
başlık daha fazla fikir alabilmek içindi

gerçekten acınacak hali yok ya ben şirret olayım o melek boşverin o özür samimi olmayacaktı farkındayım çok iyi tanıdım.

mehirimi eşime helal ettim ben mihirin peşinde değilim zaten ben birikim yapalım dedim eşim mehir niyetiyle veriyorum o biriksin dedi olay bu

Konu sahibesi, bence kendini yeteri kadar ifade edemedin.. Yasanmisliklar oldugunu dusunuyorum, tam anlatmadigin..
Esin de gitmek istemiyorsa vardir bi bildigi..
Yada bi ihtimal ikinizde gercekten artniyetli (misiniz) .. Bilemedim..

Insan bir düşünür ya düşünür bu kadar insan artık cvbida bırak dalga geçiyor seninle insan dudunmezmi demekki bir hatam var diye ama yok sende o potansiyel yok.
amin Allah herkese sabır versin konuma yorum yapmasan daha çok sevenirdim ama yaptın bir kere sana kızmak istemiyorum dalga geçen geçsin hiçbiri gerçek hayatta beni tanımıyor bir önemi yok çok düşündüm hatam var mı diye hatam onlara göre şu ben yaşananları gördükçe uzaklaştım soğudum onlardan şimdi yüzlerine bile bakmıyorum bunun dışında birşey yok gerçekten olsa söylerim

ne yapsın nede özür dilesin diletmedim zaten benim huyum böyle yapıp yapıp br pişmanlıkla düzelmez herşey beni görmese daha memnun olurum bende görüşmüyorum eşimin görüşmesi için ısrar ediyorum ara sor git diyorum

Konu sahibesi, bence kendini yeteri kadar ifade edemedin.. Yasanmisliklar oldugunu dusunuyorum, tam anlatmadigin..
Esin de gitmek istemiyorsa vardir bi bildigi..
Yada bi ihtimal ikinizde gercekten artniyetli (misiniz) .. Bilemedim..
o kadar detay var ki hangi birini anlatayım:))evet eşimin var bildiği ve gerçekten artniyetli değiliz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…