Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

çok şükür kendi ailem beni seviyor o kadar itici olsam beni almazlar heralde eve malesef ki şahane olduğunu düşünmüyorum eşime bugün söyledim eşya ev yüzünden boyun bükmek istemediğimi o böyle birşey yok dedi.Bayağı itici göründüğümün farkındayım ama beni tanımayan insanlar böyle düşünüyor problem yok.

O canim o konu sirasinda kullanici ismini degistirdi :)
Kv ne kadar kötü olursa olsun yazdiklarina gore kadin bayagi alttan alip özür dilediyse dunya kotusu olsa eşin hatri icin şans verilir dusuncesindeyim.
konu bittikten sonra ismim değişti malesef yanlış bir hatırlama.

aynen keser döndü sap döndü ama kayınvalidem oğluyla görüşücek o ailesinden kopmayacak ben yaşadığım sürece kayınvalidemin kayınpederimi kopartığı gibi ben kopartmayacağım.

yaşananları bilmediğiniz için onların lafıyla bende ayrılmayı düşünebileceğini düşünmeniz gayet normal sizin yanıtınız gibi bir cevap vermeyeceğim ne şekilde yaşadığım beni ilgilendirir görüşünüz için teşekkürler.

Kadin belli ki oglunu gozden cikaramiyor ama tabiki onunda yeter diyecegi zaman gelecek daha iki bucuk ay olmus.. hayir yani saniyorlar ki adamlarin asktan gozu kor analarini gormuyor 2 sene icinde hayati degistiginde soracagiz mor hanima..
bizim aramızda aşk yok arniyet yok uv-cuz hesaplar yok malesef annesini hiçbir zaman görmemezlik etmeyecek kayınvalidem beni çok net anlayacak.

eşim dedi 30 yıldır gördüm yeter diye ben değil maşallah ne güzel okumuşsunuz

Ben kaçırdım biri bana özet geçebilir mi?
banabenigeriver Canım sen de anlatsam roman olur diyorsun, bence biraz anlat. Yoksa mesajlardan sadece maddiyat gibi anlaşılmış sanırım. Ama anlamadım tüm sıkıntı düğün zamanı alınmayan şeylerdne mi kaynaklı. Umarım öyle değildir. Öyleyse çok talihsiz çünkü.

Kendini dogurup buyuten anasina "30 yil yeterince gordum diuen bir adam(!) Muhtemelen 5 yil sonra ayni cumleyi sizin icin kuracaktir. Bilmediginiz konular var deyip duruyorsunuz ama elle tutulur birsey olsa eminim ki burda dokerdiniz her seyi ortaya.

Bu üye Ankara' da ev alıcaz falan diyen üye mi ? Herkes maddiyat deyince aklıma o geldi, eşinin malı mülkünün derdine düşmüştü.

Bu üye Ankara' da ev alıcaz falan diyen üye mi ? Herkes maddiyat deyince aklıma o geldi, eşinin malı mülkünün derdine düşmüştü.
Yok yok o degil :)
Esinin motoruna eski sevgilisini bindirmesiyle alakali konu acmisti birde abisinin evde kalacagindan korkuyordu gelecek gelinin annesiyle oturmak zorunda oldugu icin.

aynen keser döndü sap döndü ama kayınvalidem oğluyla görüşücek o ailesinden kopmayacak ben yaşadığım sürece kayınvalidemin kayınpederimi kopartığı gibi ben kopartmayacağım.
Bende çok şey yaşdm tahmn edmiyecğnz kadar ağır kızımn babasının başkası oldğunu bile söyledi ama hç sizin kadr kin duymadm allh a havle ettm ve görüşüyoruz da eşim yanmdaydı sonçta kendi ailemede eşimi çkmek için uğrşmadm hp annen babndr dedm o da 30 yl gördüm yetr demedi ilerdw size de diyebilir 5 10 yl gördüm yenileri lazm diye

benim yanımda edilmesi canımı sıktı ben kaçıyordum bilerek yanlarından duymamak için bir gelinlik ayakkabısı nedir ya neee 190 mı dedi mağazanın üst katında eşimle ben duyduk hemen çıkardım dedim gerek yok bu kadarına alınır daha uyguna ne gerek var aşağı indiğimizde pazarlık yapılmıştı 110 liraya alınmıştı yani şart değildi o tepkiyi duyacağıma kendim alırdım canım sıkılmazdı oradan alalım diyende kendileri bunu yapanda kendisi.Eşim birikimi olmadığı için evlenmek istemediğini söylemiş ailesi herşeyi yapacaklarını söylediler bize gelip büyük vaadler verip böyle davranınca garip kaçtı eşimin ağzımın içine düşmesi içinhiç birşey yapmadım o beni anladı ben onu benim artniyetli olmadığımın farkında kimsede yakamdan tutup kapıya koyamaz beni.Benim kinim yok onlarla işim yok onlarında benim olmasın 6 ay öncesine kadar hayatlarında yoktum yine yok saysılar neden bunu yapmak bu kadar zor çok şükür sağlığım yerinde ruhani bir sıkıntım yok derdim sadece eşimle iyi olmak evet aramızda bir aşk yok eşimin ailesine sırt döndüğü yok görüşmeye devam edecek alanlar nasıl alıyorsa oda o şekilde alır o koltukları alıp dışarı atmak beni haksız çıkarır ve ben haksız değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…