- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
umarım çok istiyorum oğlum olmasını eşimi ailesinden koparmak gibi bir niyetim olmadığı için oda benden kopmayacak asla kayınvalidemin yaptığını ben yapmayacağımbu gelin benim gelinim olsa ben bir güzel kaşırım öncelikle bunu söylemek istiyorum teşekkürler
30 yıl görüştüğü yeter demiş yok bence kaynana iyi "kaşıyamamış" bu arkadaşı
konu sahibi umarım bir oğlun olur ve umarım sana senin gibi bir gelin getirir ve sen 30 yıl sonra buraya konu açarsın
mecbur değilim yaptıkları kaşısında susmam ona en büyük iyilik vicdanımıda ahiretimide yeterince düşünüyorum teşekkürler hatırlatma için.Eski konunuzdan sizi dindar biri olarak biliyorum, peki boyle laflar yakisiyor mu kaynanayi kasimak falan?hadi ben desem tamam,dindar degilim. siz disarida calisan her kadinin bir erkegi issiz birakacagini savunan bir kadin olarak kaynananizla iyi gecinmelisiniz,ne dese yapmali elini ve etegini opmelisiniz. Kadinin ote dunyayi dusunuyorum deyip de kapi disari cikmadigi toplumlarda kadinlar kaynanalarini kasiyamaz hanimefendicigim,uzgunum
eşimin ne kadar iyi olduğunu ben biliyorum ne kadar mükemmel bir baba olacağınıda eminim güzel temennileriniz için teşekkürler30 yıl gördum artık gormesem de olur dıyen bır koca
ileride ne kendı esıne ne de kendı cocuklarına deger verır bunu unutmayın
eşiniz merhametlı bır ınsan deıl
bnm eşim de aılesı ıle sorunlar yasadı ,iş guc kosturmacadan dolayı gorusemezler belkı 4-5 ayda bı gorusurler ancak gormesem de olur gbı ıfadeler kullanmaz
kendı annesıne babasına kardeslerıne bu sekılde konusan kocadan bence aile babası da olmaz
ilerde kocanız da sizi kaşımak isteyebiilir dikkat edin.
kin nedir?kötüğünü istemiyorum üzmemek için uzak duruyorum kırmıyorum dökmüyorum onunla alakam olmamasıysa kin evet kinciyim siz yapılanları yutmuş olabilirsiniz benim futratım buna uygun değil insanlara taviz verdikçe daha fazlasını yapar hep ileride kim ne yaşar bilemeyiz.Bende çok şey yaşdm tahmn edmiyecğnz kadar ağır kızımn babasının başkası oldğunu bile söyledi ama hç sizin kadr kin duymadm allh a havle ettm ve görüşüyoruz da eşim yanmdaydı sonçta kendi ailemede eşimi çkmek için uğrşmadm hp annen babndr dedm o da 30 yl gördüm yetr demedi ilerdw size de diyebilir 5 10 yl gördüm yenileri lazm diye
bizim aramızda aşk yok arniyet yok uv-cuz hesaplar yok malesef annesini hiçbir zaman görmemezlik etmeyecek kayınvalidem beni çok net anlayacak.
Peki eşinin hep byle olacağına garntn vr mı ben evliliğm içn bi uçtn bi uca gittm sz bi yrden kaçp bi yre sığnıyrsnz eşn hp byle olmyck emn ol tavzde vermedm hçkin nedir?kötüğünü istemiyorum üzmemek için uzak duruyorum kırmıyorum dökmüyorum onunla alakam olmamasıysa kin evet kinciyim siz yapılanları yutmuş olabilirsiniz benim futratım buna uygun değil insanlara taviz verdikçe daha fazlasını yapar hep ileride kim ne yaşar bilemeyiz.
Yeni mi evli konu sahbiBak bu dogru ama sadece ask degil sevgi de yok.. bu cicim aylari bitsin o zaman yeni konu acarsin.. o besyuzleri iyi biriktir lazim olacak belli..
Yeni mi evli konu sahbi
o özürde samimiyet olmayacaktı kaşınmıyorum teşekkürler.Başlık gibi tavrınızda cok basit.... Sizin kaşınmaya ihtiyacınız var bellii.. Kafanızı biraz kaşıyın.. Karşımda ozur dileyen bir kayınvalide var üstelik..
umarım çok istiyorum oğlum olmasını eşimi ailesinden koparmak gibi bir niyetim olmadığı için oda benden kopmayacak asla kayınvalidemin yaptığını ben yapmayacağım
yıpranacağım hiçbirşey yok benim onlarla işim yok üzülmeyi nişanlıyken bıraktım onlrada bırakacaktır birsüre sonraBilmem ki acaba bana mı sabah sabah üslubunuz sert geldi
Geçmiş geçmişte kaldı şuanda o kaşıcağınız kadının oğlu ile evlisiniz
Bende ilk evlendiğimde sorunlar yaşadım birden celallendim fakat yıllar geçince kendilerinde düzelme varsa geçmişe örtü öttüm.Hı aklımdan gitttimi tabiki hayır önemli olan düzelmeleri
Eşim için seviyeli davranıp bir yandanda onunda üzülmesini istemiyorum,Ve orta yolu bulmaya çalışıyorum.
Birbirinizi yıpratırsınız böyle ,kolaylıklar dilerim
Ya sen abim evlenince gelinimiz annemle yasayacak diyen uye degil misin? Baska ihtimal yok falan diyordun hatta. Simdi bulamadim o mesajlarini .yorumlarınız için teşekkür ederim umarım bu durum ikimizinde üzülmeyeceği şekilde devam eder iiyi günler.
1 yl snra görşlm o zamm2.5 ay, yeni bile değil hatta daha evliliğe başlamamış bile..
keşke kayınvalidemin birikimi olsaydı dededen kalma hadi onun say ondan kalanda eşimin bu durumda ve evet imkanım olursa Allahın izniyle en güzeli olacak boş vaadler değil.eh sende artık birikiminle oğluna bir ev verir, 50 bin liralık mobilyayla da döşersin değil mi mor? aa pardon doğru ya k.validenin yaptığını yapmayacaktın..
evet benim buyur konuşYa sen abim evlenince gelinimiz annemle yasayacak diyen uye degil misin? Baska ihtimal yok falan diyordun hatta. Simdi bulamadim o mesajlarini .
Sensen ağır konusucam
umarım benim gibi bir gelinim olur inşallahÇok kındarsın tatlım çok kindar.Eşin ailesine yaptığının aynısını sanada yapacak bir 30 yıl bile sürmez senide çok gördüm artık baydın diyecek ...ve aynı senden bir gelinin olacak..Gözün aydın!
Pardon siz padisahin bilmem nesi misiniz?evet benim buyur konuş
keşke kayınvalidemin birikimi olsaydı dededen kalma hadi onun say ondan kalanda eşimin bu durumda ve evet imkanım olursa Allahın izniyle en güzeli olacak boş vaadler değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?