Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

umarım çok istiyorum oğlum olmasını eşimi ailesinden koparmak gibi bir niyetim olmadığı için oda benden kopmayacak asla kayınvalidemin yaptığını ben yapmayacağım

mecbur değilim yaptıkları kaşısında susmam ona en büyük iyilik vicdanımıda ahiretimide yeterince düşünüyorum teşekkürler hatırlatma için.

eşimin ne kadar iyi olduğunu ben biliyorum ne kadar mükemmel bir baba olacağınıda eminim güzel temennileriniz için teşekkürler

kin nedir?kötüğünü istemiyorum üzmemek için uzak duruyorum kırmıyorum dökmüyorum onunla alakam olmamasıysa kin evet kinciyim siz yapılanları yutmuş olabilirsiniz benim futratım buna uygun değil insanlara taviz verdikçe daha fazlasını yapar hep ileride kim ne yaşar bilemeyiz.

Ilk iki sayfayi okudum pek sorun ne tam.olarak anlamadim
eski konuları bilmiyorum
Kv kötü olabilir ama esin bile annesini kaale almiyorsa senin almaman ya da gorusmek istememen normal geldi

bizim aramızda aşk yok arniyet yok uv-cuz hesaplar yok malesef annesini hiçbir zaman görmemezlik etmeyecek kayınvalidem beni çok net anlayacak.

Bak bu dogru ama sadece ask degil sevgi de yok.. bu cicim aylari bitsin o zaman yeni konu acarsin.. o besyuzleri iyi biriktir lazim olacak belli..

Peki eşinin hep byle olacağına garntn vr mı ben evliliğm içn bi uçtn bi uca gittm sz bi yrden kaçp bi yre sığnıyrsnz eşn hp byle olmyck emn ol tavzde vermedm hç

Başlık gibi tavrınızda cok basit.... Sizin kaşınmaya ihtiyacınız var bellii.. Kafanızı biraz kaşıyın.. Karşımda ozur dileyen bir kayınvalide var üstelik..
o özürde samimiyet olmayacaktı kaşınmıyorum teşekkürler.

umarım çok istiyorum oğlum olmasını eşimi ailesinden koparmak gibi bir niyetim olmadığı için oda benden kopmayacak asla kayınvalidemin yaptığını ben yapmayacağım

eh sende artık birikiminle oğluna bir ev verir, 50 bin liralık mobilyayla da döşersin değil mi mor? aa pardon doğru ya k.validenin yaptığını yapmayacaktın..

yıpranacağım hiçbirşey yok benim onlarla işim yok üzülmeyi nişanlıyken bıraktım onlrada bırakacaktır birsüre sonra

yorumlarınız için teşekkür ederim umarım bu durum ikimizinde üzülmeyeceği şekilde devam eder iiyi günler.
Ya sen abim evlenince gelinimiz annemle yasayacak diyen uye degil misin? Baska ihtimal yok falan diyordun hatta. Simdi bulamadim o mesajlarini .
Sensen ağır konusucam

eh sende artık birikiminle oğluna bir ev verir, 50 bin liralık mobilyayla da döşersin değil mi mor? aa pardon doğru ya k.validenin yaptığını yapmayacaktın..
keşke kayınvalidemin birikimi olsaydı dededen kalma hadi onun say ondan kalanda eşimin bu durumda ve evet imkanım olursa Allahın izniyle en güzeli olacak boş vaadler değil.

umarım benim gibi bir gelinim olur inşallah

hala benim onlarla işim yok diyorsunuz.ve evinde oturmaya devam ediyorsunuz,edeceksiniz de...zira 1300 le değil 1+1,1 oda bile tutamazsınız.bunun faturaları var,pazarı var,marketi var.ooo işiniz zor.

daha önceki mesajımda da sormuştum.oturmanız için size ev veren dede,avinize,gelip bir bardak çay içebildi mi?

keşke kayınvalidemin birikimi olsaydı dededen kalma hadi onun say ondan kalanda eşimin bu durumda ve evet imkanım olursa Allahın izniyle en güzeli olacak boş vaadler değil.

e bu kadar küçümsüyorsun senin annen vereymiş canım sana bir ev.. yok ya ben artık sana katılıyorum senin k.validede iş yok.. ben olsam siz evde yokken iç çamaşırlarınızı bir çöp poşetine koyar kapının önüne koyup bir çilingir çağırır kapının kilidini değiştirirdim.. eşyaları da sevabına bir iki fakire dağıtırdım.. o zaman o ağzının içine bakan kocişin 1500 liraya seni premsesler gibi yaşatırdı mor.. ya da anneciğinin evinde otururdunuz, gelinden beklediğin mikemmel evlat performansını sen gösterirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…