- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Pardon siz padisahin bilmem nesi misiniz?
Kesin öyle. Gelin anamla yasicak ama ben kaynanami yok sayicam gormicem.sol tarafında kalıyor ivit
derdim beni sevmesi değil ki onun sevgisine ihtiyacım yok şükür ama öyle davranmadı biz sizi çok sevdik yok benim sırtım ayastık koymalar falan hiçbir zaman hiçkimseye kendimi sevdirme çabam olmadı olmazda davranışları karşısında soğudum yüzlerine bakmadım başından beri arayıp sormadım bunu yaptım ben eşimle bu konuyu konuştum çıkacağız inşallah bugün dedim hatta eşylarıda ne yapıyorlarsa yapsınlar diye 1+1 bulunur zor değilBelki kayınvaliden ilk görüşte seni sevmedi sevmek zorunda mıydı?
Biraz anacı babacı olmasaydın da kendini sevdirseydin.
Kimibilir sen neler yaptın? Birazda kendini anlat.
Hem bu arda kendine çok güveniyorsun ya çıksana dedenin evinden.Hayırsız,ailesine değer vermediğin kocanın ailesine ait değil mi ?
ben götürmem istediği zaman gidip görsün engel olmam ara derim böyle bir anne olursam evladımda bana böyle yapsın şükür vicdanım rahat.samimi olmak istemiyorum bu sebepten 2-3 haftada bir görüyorum konuşup paylaştığımız birşey yok zaten hal hatır o kadarBenim esim Annemleri 30 yil gordum yeterince dese.. hic hosuma gitmez azarlardim!!!! zorla gotururdum ailesine!!! bugun Annesine Yarin Sana!!! hayirli evlat istiyorsan, hayirli evlat olmayi bileceksin.! hic kimse kaynanasinin yaninda Annesi gibi rahat hissedemiyor kendini o konu ayri, fakat hürmeti, saygiyi ve sevgiyi her 2 Annede HAKEDIYOR!!! ayricaaaaaaa, 2-3 haftada bir kaynanayi gormekte cok cok cooooook azz!!!
derdim beni sevmesi değil ki onun sevgisine ihtiyacım yok şükür ama öyle davranmadı biz sizi çok sevdik yok benim sırtım ayastık koymalar falan hiçbir zaman hiçkimseye kendimi sevdirme çabam olmadı olmazda davranışları karşısında soğudum yüzlerine bakmadım başından beri arayıp sormadım bunu yaptım ben eşimle bu konuyu konuştum çıkacağız inşallah bugün dedim hatta eşylarıda ne yapıyorlarsa yapsınlar diye 1+1 bulunur zor değil
Ya sen kadınlar çalışınca erkeklere issiz kalıyo diyen üyesin dimi.
amin dularınıza özür diletmedim malesef aynı görüşlere sahip değilim onunla benim dahil olduğum bir aile olmaz oğluyla torunlarıyla olur ilerde inşallahBence benim merhametim deme sende merhamet yok. Senin gibiler inşallah yaşattığını yaşamadan ölmesin. 2,5 aylık evlisin daha Bismillah de önce bir. Kadıncağız özür bile dilemiş belliki aile olmak istiyor seninle yazık üzüldüm kadıncağıza. Allah kalbinize vicdan merhamet versin
onun annesi babası ben buna engel olmuyorum ki sılahi rahimi eşimin 26 senedir görmediği akrabalarını beraber ziyaret ederek yaptık şükürİşine gelince emirlere ne de güzel uyuyorsun ! Mehir dediğin kadın mağdur olmasın diye gereken bi tedbir,gönüllü olarak verilmesi gerekir haraç niyetine değil.Ona gelene kadar daha keskin emirler var değil mi..Anne baba hakkı sıla-i rahim farzı nerde peki? He canım?
evetYa sen kadınlar çalışınca erkeklere issiz kalıyo diyen üyesin dimi.
evetYa sen kadınlar çalışınca erkeklere issiz kalıyo diyen üyesin dimi.
burada 500-600e bulunuyor eşimin maaşı 1500 küsür idare ederimnerede yaşıyorsunuz bilmiyorum.oğlum 1+1 de oturuyor.1000 tl kirası var.e size kalacak 300.fatura mı ödeyeceksiniz,yemek mi yiyeceksiniz,mehir parası mı biriktireceksiniz?
ne havası hayrola nerede ne demişim ne havası olmuş eşim malesef bahsettiğiniz heveslerde olan biri değilArada aşkda yok sevgide eşin bi belli şeylerin hevesini alsın malum kıtlıktan çıkmıs belli ki anasını bile unutmuş, bak ne konular açıyorsun buraya
İyi para biriktir lazım olucak sanaanasını tanımayan seni pamuklara sarar emin ol gelmiş 2 aylık evli hava atıyor bize burda ya
Ne oldu sen bile kendinden korktun değil mi ? Yine söylüyorum çok kindarsın çok...umarım benim gibi bir gelinim olur inşallah
Arada aşkda yok sevgide eşin bi belli şeylerin hevesini alsın malum kıtlıktan çıkmıs belli ki anasını bile unutmuş, bak ne konular açıyorsun buraya
İyi para biriktir lazım olucak sanaanasını tanımayan seni pamuklara sarar emin ol gelmiş 2 aylık evli hava atıyor bize burda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?