Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

derdim beni sevmesi değil ki onun sevgisine ihtiyacım yok şükür ama öyle davranmadı biz sizi çok sevdik yok benim sırtım ayastık koymalar falan hiçbir zaman hiçkimseye kendimi sevdirme çabam olmadı olmazda davranışları karşısında soğudum yüzlerine bakmadım başından beri arayıp sormadım bunu yaptım ben eşimle bu konuyu konuştum çıkacağız inşallah bugün dedim hatta eşylarıda ne yapıyorlarsa yapsınlar diye 1+1 bulunur zor değil

Sürekli aşk yok diyorsunuz ve sonra maddiyatla ilgili bir sürü sorun çıkarıyorsunuz. Bunun sebebi zaten eşinizi sevmemeniz.
İçinizde sevgi yok aşk yok beş altı aydır tanıdığınız çok da bayılmadığınız bir adamla evlilik yürütmeye çalıştığınızdan bu tuhaf kindar olmanız.
Ama çelişkili de bir durumdasınız. Hani madem aşk yok mantık evliliği yaptınız belli maddiyatçı da birisiniz neden o zaman asgari ücretli biriyle evlendiniz? Aşk da yok mantık da yok ondan böyle sudan sebeplerle huzursuz oluyorsunuz. Baştan yanlış evlilik olmuş.
Maddiyata önem veren bir insan asgari ücretli biriyle evlenmez.
Ayrıca en baştan evliliğin başında bu tip maddi kavgalara girip de seneler geçince mutlu olan çift de yok. Yok ayakkabı pazarlığı kavgası yok altın bilmem ne. Çirkin pazarlıklar bunlar.
Benim ailemin maddi durumu iyi eşim sizin eşinizin üç katı kazanıyordu ona rağmen kimseyi karıştırmadan gittim 50 liralık düz bir ayakkabı aldım geçtim. Bana düğünde takmam için alınan kolye için benim yanımda kayınvalidem baya sert bir pazarlık yaptı takmadım. Hediye alınan bir şey bu kadın elbette kendi bütçesini de koruyacak. Netice de istediğini alıyorsa yaptığı pazarlıktan bana ne.
Baştan sona sizin hatanız ve bu kafayla da mutlu olamazsınız.
Aşırı beklentileriniz varken beklentinizi karşılayamayacak biriyle evlenirseniz olmaz. Görüşmeyeceğiniz sevmeyeceğiniz bir kadının aldığı hediyeye bile kulp takarsanız olmaz. En ince tabiriyle bu nankörlük olur.

ben götürmem istediği zaman gidip görsün engel olmam ara derim böyle bir anne olursam evladımda bana böyle yapsın şükür vicdanım rahat.samimi olmak istemiyorum bu sebepten 2-3 haftada bir görüyorum konuşup paylaştığımız birşey yok zaten hal hatır o kadar

nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum.oğlum 1+1 de oturuyor.1000 tl kirası var.e size kalacak 300.fatura mı ödeyeceksiniz,yemek mi yiyeceksiniz,mehir parası mı biriktireceksiniz?

amin dularınıza özür diletmedim malesef aynı görüşlere sahip değilim onunla benim dahil olduğum bir aile olmaz oğluyla torunlarıyla olur ilerde inşallah

Ay o abinizin annesiyle yaşamasını isteyen üyesiniz siz.
Oh ne güzel.
Siz annenizle beraber yaşayacak gelin arayın, kayınvalideniz size evi dayasın döşesin oturtsun buna rağmen burun bükün beğenmeyin, kadını kendi evine almayın, kadının aldığı koltuğa oturtmayın.
Biraz bence özeleştiri yapma vaktiniz gelmiş de geçiyor.
Güya evlenmişsiniz ama aileler desteğini çekse poponuzun üstünde oturacak kadar vahim durumdasınız hem de nankörlük ediyorsunuz.
Bencil biri olduğunuz zaten abinizi yumuşak bulup evlenmesine mani olmanızdan belliydi.
Ne diyeyim Allah sizin gibi kardeş de gelin de vermesin kimseye. Bencillikte bir numara.

onun annesi babası ben buna engel olmuyorum ki sılahi rahimi eşimin 26 senedir görmediği akrabalarını beraber ziyaret ederek yaptık şükür

geçen burada bir konu açılmıştı
görümce yengesinden şikayet ediyor biz de huzur bırakmadı her geldiğinde kavga çıkarıyor biz evlenirken kendi de araya giriyor bizim eşyalarımızdan istiyor diye
kimse inanmadı kadına
Allah bilir sen ne yaptın sorusu havada uçuştu

buyrun bize aynı o konu sahibinin yengesi gibi bir gelin varmış bu tür gelinlerde

sizin ,sadece kayınvalide ile ilişkilerini değil,kadına bakış açınızı(gelininizin, annenizle oturmak zorunda olması),evlilik anlayışınızı,tümden sorgulamanız gerekiyor.bu kadar insan,üstelik çoğu sizden büyük ve tecrübeli,yanlış düşünüyor olamaz değil mi?azıcık o burnunuzu , havadan indirin.ayaklarınız yere bassın,yoksa düşüşünüz çok sert olur.allah korusun, bir daha,iflah olmazsınız.

ne havası hayrola nerede ne demişim ne havası olmuş eşim malesef bahsettiğiniz heveslerde olan biri değil

Ulen bizde olaydi bu ozguvenin yarisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…