Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

öyle herkesim gönlüne göre olmuyor bu işler malsef benzer yorum yazmıştım bende yaşamayan bilemiyor

Ulen bizde olaydi bu ozguvenin yarisi

özgüven değil o cehalet.. baba evinden çıkmış, eğitim yok, kendini geliştime yok, kültür yok.. gitmiş sevmediği, aşık olmadığı bir adamla evlenmiş.. 39 sayfadır bu adam mabadına tekmeyi vuracak diyoruz, gidecek yeri yok.. çalışamaz diploması yok.. aslında kızılası değil acınası..

Offfff dunden beri yemedigin hakaret kalmadi ...
Kiminin gunah kecisi
Cogunun hayatindaki dogrularini
Ahlagini,merhametini,nefretini gordun
Hala diyosun ki ben hakliyim ...
Bu kadar olmaz he !
At gozlugu nereye kadar ..
Bu arada gorucu usulu evlenmissin
Ama sen bu entrikalarla en az 50 salak bulabilirdin
Yazik olmus
Hem flortsuz
Hemde 1300 lira alan bi hayirsizla evlenmissin
Ama herkes kalbinin ektigini yer
Bu da normal!

Ulen bizde olaydi bu ozguvenin yarisi

o kadar yıl okumuş,meslek sahibi,parasını kazanan kadınlarda bile bu özgüven yok.

+100 ,kelimesi kelimesine, altına imzamı atarım.

Sinirlerim bozuldu ya dundem beri
Hic mi insan ulan bunlar dogruyu soyluyor olabilir mi ?
Bu kadar nefret edilesi insan miyim ben diye dusunmez ..
Baya baya birilerine yikildim evet ..
Kocam desen anasina saygisiz
Beni ilerde bi tekmede anamin evine yollar diye dusunmez ..
Allah kimine beyin vermiyor mu napiyor
Sorguya cektim kendimi ...

Aynen buna çok şaşırdım en çok.
Hani sevmiş evlenmiştir anlarım da.
Mantık evliliği yapıp asgari ücretliyle evlenmede mantığı çözemedim
İnsan görücü usulü üstelik parayı seven biriyse neden evlenir?
Hem aşk yok hem sevgi yok hem para yok. Kaybet kaybet olmuş resmen bu kafada biri için.
Acaba kayınvalidenin babası çok zengin de oradan gelen mirası mı hesapladı dedim ben açıkçası. Yoksa böyle uyanık geçinen para seven biri bu maaşta biriyle evlenmezdi

eşimi seviyorum çok şükür o vaadleri eşim değil ailesi bana verdi vermeseydi o zaman maddiyata baksam evet eşimle evlenmezdim en başa dönsem zaten evlenmezdim çünkü bu tür şeyler yaşamak istemiyordum eşime rağmen o pazarlıkları yapan ben değilsim onun ailesiydi ben ayakkabı buradan alınacak demedim gelin ayakkabısı olunca fiyat o oldu yoksa benim niyetimde 50 civarı bir fiyata almaktı alınan hediyeleride bir nişanda taktım bir düğünde buda anyalayana güzel bir cevaptır çok şükrür mutluyum kimseden beklentim yok nişanlıyken hediye görmedim almasında istemem zaten nişan oldu eşimin dedesinin evinde oturacağımızı öğrendim maaşıylada geçiniriz dedim benden yakın olmasını istemesin benim onlardan birşey beklediğim yok

yorumlarınız gerçekten ağırlaştı tanımadığınız etmediğiniz bir insana karşı bu şekilde onuşmayı sürdürmeyin bence eğitimsiz kültürsüz ben olayım siz bana kin duymayın rica ediyorum daha fazla yorum yazmayın.

o kadar yıl okumuş,meslek sahibi,parasını kazanan kadınlarda bile bu özgüven yok.

+100 ,kelimesi kelimesine, altına imzamı atarım.

Ben hala mehirdeyim abla
Ben evlendim 17 bilezigimi ertesi gunu verdim
250 liralik gelinlikle evlendim
20 yasinda sinir hastasi oldum
Saclarimi doktum
Ama bi insandan bu kadar nefret etmedim ya ..
Kendim yaptim kendim cikicam dedim
Tirnaklarim asindi evet kazimaktan
Iki tane uni bitirdim
Elin teeeeee binlerce km otesinde dil ogrenmeyr gittim
Bi Allahin kulu da sen nasil yasiyosun oralarda demedi burdaki kizlardan baska ..
Dondum geldim
Kimseye muhtac olmiyim
Kendi tirnagim var basimi kasiyim
Parasiz kalsam kim bakar bana
Yasim olmus 30 isim olmasa kim karsilasin kirami ,bogazimi,sagligimi ,ustumu basimi
Allahim korusun ....

paraylaişi olan benim kayınvalidem anlaşılmayan şey bu

O zaman o evde de oturmayacaksınız işte öyle bir dünya yok o zaman o çıkarcılık oluyor nankörlük oluyor.
Annesini istemiyorsanız bir zahmet kendi evinizi kendiniz geçindireceksiniz. Hem pastam dursun hem karnım doysun oluyor o zaman.
Ayrıca annenize gelince elin kızını kayınvalideyle oturtmaya mahkum ediyordunuz annenizin beş kuruşu yardımı olmayacağı halde neden siz kayınvalideden gelen maddi desteklere rağmen eve gelmesin beni görmesin diyorsunuz?
Sizin anneniz beş liralık hediye alamayacak durumda bırakın ev vermeyi ev dizmeyi ama ona rağmen gelin baksın diyorsunuz.
Bir oturun düşünün bence.
Benim annem eve bir güzel yerleşirken elin kızı çekecek de ben o kadar iyiliğine rağmen neden bu kadını istemiyorum hakkım var mı diye.
Kendinizle çelişmeyin.
Siz hem bana maddi yararı olsun hem uzak dursun diyorsunuz da o işler öyle olmuyor.

Sen bunla evlen
Bi dede var oldu olecek evleri var
Anasi desen tek basina
Butun mallar sana kalir demediyse insan degilim !

vallahi,sizin gibi gelinlerin kıymeti bilinmiyor.böyleleri baştacı.ama onurlu yaşayan sizlersiniz.öpüyorum buradan hepinizi.

Sen bunla evlen
Bi dede var oldu olecek evleri var
Anasi desen tek basina
Butun mallar sana kalir demediyse insan degilim !

Diğer konuda bir de süper anlayışlı annesi ve mükemmel abisi anlatırken diyordu ki annemin emeklisi de yok eline geçen para da yok markete bile gidemiyor. Düşünün sokağa bile çıkamayan, gelinine bir çorap hediye edemeyecek bir anne dünya şekeri oluyor gelinle beraber yaşasın deniyor. Kendine ev veriliyor,ev döşeniyor buna rağmen eve sokmam beni aramasın bile diyor.
Kendisi gelin olsa mesela annesi gibi kayınvalideyle bırak evde oturmayı bana hediye alamadın bir çeyrek takamadın derdi bırakın beraber oturmayı işe yaramaz diye koyardı huzurevine.

şunu söylemeden geçemeyeceğim paranın nasıl kazanıldığını bilmeyen hatunlar öyle ev kendine kendine kuruluyormuş sanıyor
bir tanıdığım asgari ücretli nişanlısına 7 bin liralık gelinlik alınacak diye tutturmuştu hayatta kiralatmam ben değersiz miyim lafları annesiyle birlikte dünya kavga gürültü
nişanlısının annesi de çalışan bir kadındı
en sonunda kadın dayanamayıp gelinim bir ay çalışıp 700 lira getirsin versin söz ben o 7 bin liralık gelinliği alacağım dedi
tabii kuzu kuzu kiralık gelinlik aldılar sonra aslında böyle lafını esirgemeyecek kadınlar lazım arada

Ben artik ugrasmayacagim banane
Su akar yatagini bulur ...
Bu kadar ..
He kv nin numarasi olsa valla aricam
Teyze sen basina bulmussun belayi
Daha fazla ugrasma
Arkana bile bakmadan kac ..
He kacarken o evi al kiclarinin altindan
O begenmedigi koltuklari esyalari da disarda yasayan hayvanlara ver
En azindan kadir kiymet bilirler diye ...
Bugun de baskasinin adina utandik cok sukur ...
Konu sahibi disindaki tum kizlari opuyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…