- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
öyle herkesim gönlüne göre olmuyor bu işler malsef benzer yorum yazmıştım bende yaşamayan bilemiyorgeçen burada bir konu açılmıştı
görümce yengesinden şikayet ediyor biz de huzur bırakmadı her geldiğinde kavga çıkarıyor biz evlenirken kendi de araya giriyor bizim eşyalarımızdan istiyor diye
kimse inanmadı kadına
Allah bilir sen ne yaptın sorusu havada uçuştu
buyrun bize aynı o konu sahibinin yengesi gibi bir gelin varmış bu tür gelinlerde
siz öyle bilin eyvallahNe oldu sen bile kendinden korktun değil mi ? Yine söylüyorum çok kindarsın çok...
Ulen bizde olaydi bu ozguvenin yarisi
Ulen bizde olaydi bu ozguvenin yarisi
özgüven değil o cehalet.. baba evinden çıkmış, eğitim yok, kendini geliştime yok, kültür yok.. gitmiş sevmediği, aşık olmadığı bir adamla evlenmiş.. 39 sayfadır bu adam mabadına tekmeyi vuracak diyoruz, gidecek yeri yok.. çalışamaz diploması yok.. aslında kızılası değil acınası..
özgüven değil o cehalet.. baba evinden çıkmış, eğitim yok, kendini geliştime yok, kültür yok.. gitmiş sevmediği, aşık olmadığı bir adamla evlenmiş.. 39 sayfadır bu adam mabadına tekmeyi vuracak diyoruz, gidecek yeri yok.. çalışamaz diploması yok.. aslında kızılası değil acınası..
Offfff dunden beri yemedigin hakaret kalmadi ...
Kiminin gunah kecisi
Cogunun hayatindaki dogrularini
Ahlagini,merhametini,nefretini gordun
Hala diyosun ki ben hakliyim ...
Bu kadar olmaz he !
At gozlugu nereye kadar ..
Bu arada gorucu usulu evlenmissin
Ama sen bu entrikalarla en az 50 salak bulabilirdin
Yazik olmus
Hem flortsuz
Hemde 1300 lira alan bi hayirsizla evlenmissin
Ama herkes kalbinin ektigini yer
Bu da normal!
eşimi seviyorum çok şükür o vaadleri eşim değil ailesi bana verdi vermeseydi o zaman maddiyata baksam evet eşimle evlenmezdim en başa dönsem zaten evlenmezdim çünkü bu tür şeyler yaşamak istemiyordum eşime rağmen o pazarlıkları yapan ben değilsim onun ailesiydi ben ayakkabı buradan alınacak demedim gelin ayakkabısı olunca fiyat o oldu yoksa benim niyetimde 50 civarı bir fiyata almaktı alınan hediyeleride bir nişanda taktım bir düğünde buda anyalayana güzel bir cevaptır çok şükrür mutluyum kimseden beklentim yok nişanlıyken hediye görmedim almasında istemem zaten nişan oldu eşimin dedesinin evinde oturacağımızı öğrendim maaşıylada geçiniriz dedim benden yakın olmasını istemesin benim onlardan birşey beklediğim yokSürekli aşk yok diyorsunuz ve sonra maddiyatla ilgili bir sürü sorun çıkarıyorsunuz. Bunun sebebi zaten eşinizi sevmemeniz.
İçinizde sevgi yok aşk yok beş altı aydır tanıdığınız çok da bayılmadığınız bir adamla evlilik yürütmeye çalıştığınızdan bu tuhaf kindar olmanız.
Ama çelişkili de bir durumdasınız. Hani madem aşk yok mantık evliliği yaptınız belli maddiyatçı da birisiniz neden o zaman asgari ücretli biriyle evlendiniz? Aşk da yok mantık da yok ondan böyle sudan sebeplerle huzursuz oluyorsunuz. Baştan yanlış evlilik olmuş.
Maddiyata önem veren bir insan asgari ücretli biriyle evlenmez.
Ayrıca en baştan evliliğin başında bu tip maddi kavgalara girip de seneler geçince mutlu olan çift de yok. Yok ayakkabı pazarlığı kavgası yok altın bilmem ne. Çirkin pazarlıklar bunlar.
Benim ailemin maddi durumu iyi eşim sizin eşinizin üç katı kazanıyordu ona rağmen kimseyi karıştırmadan gittim 50 liralık düz bir ayakkabı aldım geçtim. Bana düğünde takmam için alınan kolye için benim yanımda kayınvalidem baya sert bir pazarlık yaptı takmadım. Hediye alınan bir şey bu kadın elbette kendi bütçesini de koruyacak. Netice de istediğini alıyorsa yaptığı pazarlıktan bana ne.
Baştan sona sizin hatanız ve bu kafayla da mutlu olamazsınız.
Aşırı beklentileriniz varken beklentinizi karşılayamayacak biriyle evlenirseniz olmaz. Görüşmeyeceğiniz sevmeyeceğiniz bir kadının aldığı hediyeye bile kulp takarsanız olmaz. En ince tabiriyle bu nankörlük olur.
yorumlarınız gerçekten ağırlaştı tanımadığınız etmediğiniz bir insana karşı bu şekilde onuşmayı sürdürmeyin bence eğitimsiz kültürsüz ben olayım siz bana kin duymayın rica ediyorum daha fazla yorum yazmayın.Sinirlerim bozuldu ya dundem beri
Hic mi insan ulan bunlar dogruyu soyluyor olabilir mi ?
Bu kadar nefret edilesi insan miyim ben diye dusunmez ..
Baya baya birilerine yikildim evet ..
Kocam desen anasina saygisiz
Beni ilerde bi tekmede anamin evine yollar diye dusunmez ..
Allah kimine beyin vermiyor mu napiyor
Sorguya cektim kendimi ...
o kadar yıl okumuş,meslek sahibi,parasını kazanan kadınlarda bile bu özgüven yok.
+100 ,kelimesi kelimesine, altına imzamı atarım.
paraylaişi olan benim kayınvalidem anlaşılmayan şey buAynen buna çok şaşırdım en çok.
Hani sevmiş evlenmiştir anlarım da.
Mantık evliliği yapıp asgari ücretliyle evlenmede mantığı çözemedim
İnsan görücü usulü üstelik parayı seven biriyse neden evlenir?
Hem aşk yok hem sevgi yok hem para yok. Kaybet kaybet olmuş resmen bu kafada biri için.
Acaba kayınvalidenin babası çok zengin de oradan gelen mirası mı hesapladı dedim ben açıkçası. Yoksa böyle uyanık geçinen para seven biri bu maaşta biriyle evlenmezdi
eşimi seviyorum çok şükür o vaadleri eşim değil ailesi bana verdi vermeseydi o zaman maddiyata baksam evet eşimle evlenmezdim en başa dönsem zaten evlenmezdim çünkü bu tür şeyler yaşamak istemiyordum eşime rağmen o pazarlıkları yapan ben değilsim onun ailesiydi ben ayakkabı buradan alınacak demedim gelin ayakkabısı olunca fiyat o oldu yoksa benim niyetimde 50 civarı bir fiyata almaktı alınan hediyeleride bir nişanda taktım bir düğünde buda anyalayana güzel bir cevaptır çok şükrür mutluyum kimseden beklentim yok nişanlıyken hediye görmedim almasında istemem zaten nişan oldu eşimin dedesinin evinde oturacağımızı öğrendim maaşıylada geçiniriz dedim benden yakın olmasını istemesin benim onlardan birşey beklediğim yok
Aynen buna çok şaşırdım en çok.
Hani sevmiş evlenmiştir anlarım da.
Mantık evliliği yapıp asgari ücretliyle evlenmede mantığı çözemedim
İnsan görücü usulü üstelik parayı seven biriyse neden evlenir?
Hem aşk yok hem sevgi yok hem para yok. Kaybet kaybet olmuş resmen bu kafada biri için.
Acaba kayınvalidenin babası çok zengin de oradan gelen mirası mı hesapladı dedim ben açıkçası. Yoksa böyle uyanık geçinen para seven biri bu maaşta biriyle evlenmezdi
Ben hala mehirdeyim abla
Ben evlendim 17 bilezigimi ertesi gunu verdim
250 liralik gelinlikle evlendim
20 yasinda sinir hastasi oldum
Saclarimi doktum
Ama bi insandan bu kadar nefret etmedim ya ..
Kendim yaptim kendim cikicam dedim
Tirnaklarim asindi evet kazimaktan
Iki tane uni bitirdim
Elin teeeeee binlerce km otesinde dil ogrenmeyr gittim
Bi Allahin kulu da sen nasil yasiyosun oralarda demedi burdaki kizlardan baska ..
Dondum geldim
Kimseye muhtac olmiyim
Kendi tirnagim var basimi kasiyim
Parasiz kalsam kim bakar bana
Yasim olmus 30 isim olmasa kim karsilasin kirami ,bogazimi,sagligimi ,ustumu basimi
Allahim korusun ....
Sen bunla evlen
Bi dede var oldu olecek evleri var
Anasi desen tek basina
Butun mallar sana kalir demediyse insan degilim !
Diğer konuda bir de süper anlayışlı annesi ve mükemmel abisi anlatırken diyordu ki annemin emeklisi de yok eline geçen para da yok markete bile gidemiyor. Düşünün sokağa bile çıkamayan, gelinine bir çorap hediye edemeyecek bir anne dünya şekeri oluyor gelinle beraber yaşasın deniyor. Kendine ev veriliyor,ev döşeniyor buna rağmen eve sokmam beni aramasın bile diyor.
Kendisi gelin olsa mesela annesi gibi kayınvalideyle bırak evde oturmayı bana hediye alamadın bir çeyrek takamadın derdi bırakın beraber oturmayı işe yaramaz diye koyardı huzurevine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?