Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

eve gelmesin demiyorum benimle muhattap olmasın beni görmesin istiyorum annemin kayınvalidem gibi mal varlığı yok olsa zaten bir yolu bulunur annemin maaşı var elinden gelenin en iyisini yapar yaptırır şuan bile yapıyor duasıyla yaptırdığı çeyizlik şeylerle ben kayınvalidemin benimle görüşmesini istemiyorum hal haır bu kadardan fazlası beni sinirlendiriyor

aslında cevap sorunun içinde saklı elvancığım.. o yüzden gelin oturacak zaten k.valideyle.. evi birilerinin geçindirmesi gerek değil mi? canı istemeyince de burası benim evim olacak..

hayır içemedi ben davet etmek istedim eşim bayram üstü diye yanaşmadı onu çağırıp annesigili çağırmamakta olmaz diye çağıramadık

aslında cevap sorunun içinde saklı elvancığım.. o yüzden gelin oturacak zaten k.valideyle.. evi birilerinin geçindirmesi gerek değil mi? canı istemeyince de burası benim evim olacak..

Ben cidden bu kafaları anlamıyorum, anlamak da istemiyorum.
Ne tuhaf kafa yapıları var.
Ben çalışmam günah, meyirimi de her ay zorla alırım ama büyüğe hürmetmiş, anneye saygıymış o kısım beni ilgilendirmez.
Benim annem gelinle oturacak abim gerekirse yalnız yaşasın bir ömür çok da umurumda değil ama kayınvalide bana hal hatır sorsun geçsin çekemem.
Sen kimsin, özelliğin ne diyesi geliyor insanın.
İnsan olan bu kadar hoşlanmadığı insanın babasının evinde oturmaya utanır, kadının aldığı mobilyadan buraya bu satırları yazmaya utanır cidden.

hayır içemedi ben davet etmek istedim eşim bayram üstü diye yanaşmadı onu çağırıp annesigili çağırmamakta olmaz diye çağıramadık

Yuh yuh gerçekten yuh. Şu an ciddi anlamda inanamıyorum. Size ev veren, yükünüzü hafifleten, hayata 1-0 önde başlamanıza vesile olan insanı bir kez dahi evinize davet etmediniz mi gerçekten 2.5 aydır?

Hani anneniz boşandığı için maaşı yoktu ayrı evde yaşayamazdı?
Önceki konuda üç kardeş destek olun ayrı evde otursun dendiğinde kendi maaşı yok demiştiniz.
Biraz düşünün ya birazcık.
Abiniz annesiyle beraber yaşama sevdasına evlenemeyecek hiç yuva kuramayacak.
Siz kayınvalidenize iki saat tahammül edemezken elin kızının bir ömür beraber yaşamasını istiyorsunuz bunu hak görüyorsunuz.
Sizin özelliğiniz ne?
Siz evine otururken iki saat çekemezken neden elin kızı çilesini çeksin?
Ki abinizin maaşı sizin kocanızdan kat kat iyiyken siz ayrı evde keyif çatar kayınvalideyi bir saat bile görmezken elin kızı kayınvalideyle oturacak.
Bir oturun düşünün tüm bunları

Yuh yuh gerçekten yuh. Şu an ciddi anlamda inanamıyorum. Size ev veren, yükünüzü hafifleten, hayata 1-0 önde başlamanıza vesile olan insanı bir kez dahi evinize davet etmediniz mi gerçekten 2.5 aydır?
eşim çağırmadı ne yapabilirim ayırsamıydık?

eşim çağırmadı ne yapabilirim ayırsamıydık?

Burada eşinize de vefasız denince kızıyorsunuz sonra. Siz düşünseydiniz en azından. Gelsin kayınvalideniz de, bir akşam yemeği alt tarafı, usulen bile olsa. Ne bileyim çok da geç değil. Bence bunu telafi etmelisiniz.

ben istedim bu eşimin seçimi dede zaten öyle hereyere yürüyecek biri değil eşim getirirdi motoruyla

ay pardon ya... valla size söylediğim bütün şeyleri geri aldım.eşiniz,yani kocanız malesef adam değil.valla bak.ben olsam bu adama zerre güvenmem.annesini,30 yıl gördüm diye,istemeyen bir adam,yaşlı dedesini 2.5 aydır,evine davet etmeyen bir torundan koca da olmaz,çocuklarınıza baba da.

benim 88 yaşında ki babamı,oğlum evlenir evlenmez,ilk iş torunun evine götürmek oldu.yaşlı insan,birgün birşey olursa,vicdan yapmayacak demekki eşiniz.yazık,o eşinize verilen, emeklere.

senin yorumları tekrar tekrar beğenesim geliyor elvan
kaynana ev verecek eşya döşeyecek beğenilmeyecek kayınvalidenin telefonda aranmasına bile laf edilecek evine gelmesi sinir krizi sebebi olur kesin
ama kendi annesi el alemin kızını yanında oturtacak hiç eşya almakla uğraşmayacak ama gelin annesiyle oturmak zorunda olacak yoksa abi bekar kalacak
çok güzel ya gerçekten
çok hakkaniyetlisiniz

konuya 40 sayfa boyunca yorum yapan hanımlar, uğraşmayın daha fazla, zamanınıza, emeğinize yazık!
bir kişi bile çıkıp haklı yanını bulamamışken konu sahibesi hala aynı tas aynı hamam.

konu sahibesi sana tek diyebileceğim, keşke hem maddi hem manevi yönden üretken olabilsen. ne demek istiyorum senin gibi birine açıklama gereği duydum. Maddi yönden üretken olup, evinde bile ne kadar güzel işler yapan hanımlar var. yan gelip yatmaktansa, kin nefret dolarak zaman harcamaktansa; ev bütçesine katkı için ne güzel iş fikirleri bulanlar var. manevi yönden üretken olup; kalbini sevgiyle, saygıyla, huzurla besleyip yuvasına birlik getirenler var. bunların hepsi kişinin kendi varlıklarıyla alakalı. (sakın karıştırma buradaki "varlık" ın sözlük anlamı para değil). bilmem anlayabildin mi!!!

Nasıl bencil bir kafa değil mi?
İşin komiği abisi kocasından iki kat fazla maaş alırken ayrı evde oturma lüksüne sahip olamayacak.
O maaşla bir ömür ev sahibi olamayacaklarken kayınvalideye minnet edeceklerine sıkılıyorum benle muhattap olmasın diyor.

konu sahibesinin çok üstüne gidiyorsunuz hanımlar..
adam 30 yaşına kadar birşey sahibi olamamış evi dede vermiş eşi görücü bulmuş ..
demek ki bir basiretsizlik var adamda evlenip ne oldum delisi olmuş.. 30 yaşına kadar gördüğü tek kadın annesini bile bir kalemde silmiş..
kıskanıyormusunuz nedir anlamadım ki ?

ahhh yüreğim parçalandı.ben yaşlılara hiç dayanamıyorum.yazık ya o dedenin,anneannenin,torunları büyürken ne hayalleri vardı kimbilir.torunun evini bile görememek,çok acı.üstelik,bunu 30 yaşından sonra,buldumcuk olan torunları yapıyor.okkalı bir tokat atasım geldi eşinize.
not:şiddete karşıyım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…