- 13 Kasım 2015
- 1.149
- 787
- 73
- 38
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
eve gelmesin demiyorum benimle muhattap olmasın beni görmesin istiyorum annemin kayınvalidem gibi mal varlığı yok olsa zaten bir yolu bulunur annemin maaşı var elinden gelenin en iyisini yapar yaptırır şuan bile yapıyor duasıyla yaptırdığı çeyizlik şeylerle ben kayınvalidemin benimle görüşmesini istemiyorum hal haır bu kadardan fazlası beni sinirlendiriyorO zaman o evde de oturmayacaksınız işte öyle bir dünya yok o zaman o çıkarcılık oluyor nankörlük oluyor.
Annesini istemiyorsanız bir zahmet kendi evinizi kendiniz geçindireceksiniz. Hem pastam dursun hem karnım doysun oluyor o zaman.
Ayrıca annenize gelince elin kızını kayınvalideyle oturtmaya mahkum ediyordunuz annenizin beş kuruşu yardımı olmayacağı halde neden siz kayınvalideden gelen maddi desteklere rağmen eve gelmesin beni görmesin diyorsunuz?
Sizin anneniz beş liralık hediye alamayacak durumda bırakın ev vermeyi ev dizmeyi ama ona rağmen gelin baksın diyorsunuz.
Bir oturun düşünün bence.
Benim annem eve bir güzel yerleşirken elin kızı çekecek de ben o kadar iyiliğine rağmen neden bu kadını istemiyorum hakkım var mı diye.
Kendinizle çelişmeyin.
Siz hem bana maddi yararı olsun hem uzak dursun diyorsunuz da o işler öyle olmuyor.
Diğer konuda bir de süper anlayışlı annesi ve mükemmel abisi anlatırken diyordu ki annemin emeklisi de yok eline geçen para da yok markete bile gidemiyor. Düşünün sokağa bile çıkamayan, gelinine bir çorap hediye edemeyecek bir anne dünya şekeri oluyor gelinle beraber yaşasın deniyor. Kendine ev veriliyor,ev döşeniyor buna rağmen eve sokmam beni aramasın bile diyor.
Kendisi gelin olsa mesela annesi gibi kayınvalideyle bırak evde oturmayı bana hediye alamadın bir çeyrek takamadın derdi bırakın beraber oturmayı işe yaramaz diye koyardı huzurevine.
hayır içemedi ben davet etmek istedim eşim bayram üstü diye yanaşmadı onu çağırıp annesigili çağırmamakta olmaz diye çağıramadıkhala benim onlarla işim yok diyorsunuz.ve evinde oturmaya devam ediyorsunuz,edeceksiniz de...zira 1300 le değil 1+1,1 oda bile tutamazsınız.bunun faturaları var,pazarı var,marketi var.ooo işiniz zor.
daha önceki mesajımda da sormuştum.oturmanız için size ev veren dede,avinize,gelip bir bardak çay içebildi mi?
Yapragini yiyine kirt kirthayır içemedi ben davet etmek istedim eşim bayram üstü diye yanaşmadı onu çağırıp annesigili çağırmamakta olmaz diye çağıramadık
aslında cevap sorunun içinde saklı elvancığım.. o yüzden gelin oturacak zaten k.valideyle.. evi birilerinin geçindirmesi gerek değil mi? canı istemeyince de burası benim evim olacak..
hayır içemedi ben davet etmek istedim eşim bayram üstü diye yanaşmadı onu çağırıp annesigili çağırmamakta olmaz diye çağıramadık
hayır içemedi ben davet etmek istedim eşim bayram üstü diye yanaşmadı onu çağırıp annesigili çağırmamakta olmaz diye çağıramadık
eve gelmesin demiyorum benimle muhattap olmasın beni görmesin istiyorum annemin kayınvalidem gibi mal varlığı yok olsa zaten bir yolu bulunur annemin maaşı var elinden gelenin en iyisini yapar yaptırır şuan bile yapıyor duasıyla yaptırdığı çeyizlik şeylerle ben kayınvalidemin benimle görüşmesini istemiyorum hal haır bu kadardan fazlası beni sinirlendiriyor
eşim çağırmadı ne yapabilirim ayırsamıydık?Yuh yuh gerçekten yuh. Şu an ciddi anlamda inanamıyorum. Size ev veren, yükünüzü hafifleten, hayata 1-0 önde başlamanıza vesile olan insanı bir kez dahi evinize davet etmediniz mi gerçekten 2.5 aydır?
ben istedim bu eşimin seçimi dede zaten öyle hereyere yürüyecek biri değil eşim getirirdi motoruylatam da beklediğim hareket sizden,aferin.
eşim çağırmadı ne yapabilirim ayırsamıydık?
ben istedim bu eşimin seçimi dede zaten öyle hereyere yürüyecek biri değil eşim getirirdi motoruyla
senin yorumları tekrar tekrar beğenesim geliyor elvanHani anneniz boşandığı için maaşı yoktu ayrı evde yaşayamazdı?
Önceki konuda üç kardeş destek olun ayrı evde otursun dendiğinde kendi maaşı yok demiştiniz.
Biraz düşünün ya birazcık.
Abiniz annesiyle beraber yaşama sevdasına evlenemeyecek hiç yuva kuramayacak.
Siz kayınvalidenize iki saat tahammül edemezken elin kızının bir ömür beraber yaşamasını istiyorsunuz bunu hak görüyorsunuz.
Sizin özelliğiniz ne?
Siz evine otururken iki saat çekemezken neden elin kızı çilesini çeksin?
Ki abinizin maaşı sizin kocanızdan kat kat iyiyken siz ayrı evde keyif çatar kayınvalideyi bir saat bile görmezken elin kızı kayınvalideyle oturacak.
Bir oturun düşünün tüm bunları
şimdilik iyieşimin ne kadar iyi olduğunu ben biliyorum ne kadar mükemmel bir baba olacağınıda eminim güzel temennileriniz için teşekkürler
senin yorumları tekrar tekrar beğenesim geliyor elvan
kaynana ev verecek eşya döşeyecek beğenilmeyecek kayınvalidenin telefonda aranmasına bile laf edilecek evine gelmesi sinir krizi sebebi olur kesin
ama kendi annesi el alemin kızını yanında oturtacak hiç eşya almakla uğraşmayacak ama gelin annesiyle oturmak zorunda olacak yoksa abi bekar kalacak
çok güzel ya gerçekten
çok hakkaniyetlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?