- 19 Şubat 2014
- 2.493
- 2.843
- 333
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Evi şimdi eve alınmayan dede almamışmıydı diğer konuda
İste bende hicbi evladin 30 sene gordugum yeter diyebilecegine inanmiyorum durduk yerde.o kadar detay var ki hangi birini anlatayım:))evet eşimin var bildiği ve gerçekten artniyetli değiliz...
kalp kırıp ne yapmışım susmuşum tepkisiz kalmışım bu mu kırılmaya sebep lütfen ya gayet empati yapabilen biriyim ben evladımı ayırmaya çalışırsam oda bana aynısını yapsın inşallah ben her hareketimi sorgulayan biriyim çok şükür korkacağım birşey yok teşekkürler.Mal mülk para için kırdığın kalplerle imtihan edilmezsin umarım
Senin de çocukların olacak
Korkmalısın
hala aileme laf ediyorsunuz gerçekten ayıp yani lütfen yorumlarınızı kendinize saklayın iyi günler.Pes doğrusu!
Hala haklıyım diye ortalarda geziyorsun.
Bu kadar insan boşa konuşuyor olabilir mi gerçekten? İnsan az döner kendine bakar ya.
Bu kadar dik kafalı, saygısız, anlayışşız, bencil, tembel, Kindar ve daha sayılacak bir çok şey olmak için naptiniz kendinize??
Hepimizin aileleri var, Allah senin gibilerden korusun
Hem herseyi bilirim diye geciniyorsun hem o dar dünyanda küçük hesaplarınla yaşıyorsun. Bir şey bildiğinde yok zaten.
Ailem beni seviyor demen de hiç bir şey ifade etmez. Ailen şu yaptıklarını görüp kulağını çekmiyorsa onların da ne olduğu belli.
eşim bir seferde veremeyeceği için biriktireceğiz ikiside aynı şey ne farkeder?Hanımlar
Mehri bir seferlik verilir ve boşanırken o mehri kadına bırakılmalıdır diye biliyorum
Her ay alınan bişey değil yani :)
Ben yanlışmı biliyorum ? :)))
eşim bir seferde veremeyeceği için biriktireceğiz ikiside aynı şey ne farkeder?
200 gram kızı için isteyen kayınvalideme karşı 80 gram bu bile çok bulunmuş sonradan öğrendik mehir olarak yapılan bilezikleri sandık onlar hediyeymiş eşim ben yapacağım dedi maaşı 1500 küsür ne yapılabilir bu durumda?Kız tövbe yarabim mehrinin büyüğü küçüğü yani miktarı yüksek olucak diye bişey yok
Sen ne kadar anlaştın mehrini ? Ki her aya bağlamak zorununda kaldınız ?Merak ettim
200 gram kızı için isteyen kayınvalideme karşı 80 gram bu bile çok bulunmuş sonradan öğrendik mehir olarak yapılan bilezikleri sandık onlar hediyeymiş eşim ben yapacağım dedi maaşı 1500 küsür ne yapılabilir bu durumda?
200 gram kızı için isteyen kayınvalideme karşı 80 gram bu bile çok bulunmuş sonradan öğrendik mehir olarak yapılan bilezikleri sandık onlar hediyeymiş eşim ben yapacağım dedi maaşı 1500 küsür ne yapılabilir bu durumda?
valla alıştım para mevzuları sağolsunlar alıştırdılar benim değerim o gramdanda az işte kimse bunu göremesedeEskiden resmi nikah verdiği haklar olmadığı için kadin bu parayı alıyormuş. Ama şu an zaten bir boşanma durumunda zaten hakkinizi alabileceksiniz bu pazarlıklar da ne?
Hic utanmıyor musunuz böyle gram gram pazarlıklarda?.
Kendinizi çok ozur dilerim ama parayla alinir bir mal gibi pazarlık unsuru yazıyorsunuz.
Yok ona bilmem kaç gram verildi benim degerim bu kadar mı? Sizin degerinizi boyle gramla odeyebiliyorlarsa devam edin pazarliklariniza. Kendinize deger katmiyor paha biciyorsunuz sadece.
Ben kendime değer bicmediğim altın pazarlığı bilezik kavgası yapmadığım icin bugün kimse bendrn beklentiye giremiyor.
Uzun vadede zararını çok goreceksiniz çok
ben helal ettim eşim vermek istiyor başta ilerisi için biriktirelim istedim o mehir niyetiyle veriyorum dedi kayınvalidemin sayesinde değil görümcemin mehirini sonradan eşimden öğrendim.Pardon ama mehri olmak zorununda değil eğer durum el vermiyorsa . Dinen yerine getirilmesi gerekiyorsa bile bu bir çeyrek altına bile yapılabilir adet yerini bulsun diye.
Siz şu an bu az gelirle mehri payını alabiliyorsanız
Bu yine kv deniz sayesinde olmuş oluyor ,
Çünkü kira ödemiyorsunuz onun sayesinde
valla alıştım para mevzuları sağolsunlar alıştırdılar benim değerim o gramdanda az işte kimse bunu göremesede
saygısız yorumlarınızı kendinize saklayın.Gelin anamla yaşasın ama koca 30 sene anasını gördüğü yeter ha? :))
Sahi siz bu kafayı elde etmek için ne yiyip içiyorsunuz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?