- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
valla biz gittiğimizde çay görmüyoruz ondan içmiyor sandıkeşin ayran vermiş annesine bravo
bende geçen gün gelen dilenciye bir bardak soğuk meyve suyu ikram ettim
çayın olması için yarım saatten fazla zaman lazımvalla biz gittiğimizde çay görmüyoruz ondan içmiyor sandık
gelene kapım açık eşimin annesi geldi geçende eşim ayran verdi içti gitti
evlenmeden önce çağırmıştık annemlere tok gelip birşey yemediler iki gün boyunca yemekler uğraşıp bununla karşılaşınca düşündüm bayramdan önce eşime söyledim o sonra çağırırız dedi hala çağıracakSiz insanı çıldırtırsınız bunca insan o kadar laf yaptı hiç düşündünüz mü acaba doğruluk payı var mıdır diye.
Dün o kadar yorum yaptım ama siz aynı tas aynı hamamsınız , kafa yapınızı değiştirmeniz lazım öyle bedavadan eve konmak bedava yemek yemeğe benzemez bunlar.
Evinde oturduğunuz adamı bir defa olsun yemeğe çağırmamışsınız siz insan olamazsınız.
kalp kırıp ne yapmışım susmuşum tepkisiz kalmışım bu mu kırılmaya sebep lütfen ya gayet empati yapabilen biriyim ben evladımı ayırmaya çalışırsam oda bana aynısını yapsın inşallah ben her hareketimi sorgulayan biriyim çok şükür korkacağım birşey yok teşekkürler.
çay koyiyimdi deyince insaın içesi gelmiyor bende öyle sorarasam üzülür sandımçayın olması için yarım saatten fazla zaman lazım
oturacaksın ne demek emir verseydi bu iş biterdi zaten iki durum çok farklı annemin ne yeterli maaşı var nede imkanı kayınvalidem böyle değil bu sebepten bu durum ikiyüzlülük değilNe yaptın morsevda biliyor musUn?
Kaynanan benimle oturacaksın deseydi nefretin bin kat daha artardı
Ama daha olmayan gelini annenle oturtma planı yapıyorsun
Bu ikiyüzlülüğüne kızıyor insanlar
kayınvalidem evden arta kalanları babasına yediriyor sağolsun hiç vermemekten iyidir ama değil mien çok dedeye üzüldüm ben bekarsa keşke kağıt üstünde olsa bile bi gariban insan evledıyla evlenip evi de ona tapulasaydı hem hayır işlerdi hem de bi çorba yapanı çay yapanı olurdu evde.AHHHH dede vahhh dede
en çok dedeye üzüldüm ben bekarsa keşke kağıt üstünde olsa bile bi gariban insan evledıyla evlenip evi de ona tapulasaydı hem hayır işlerdi hem de bi çorba yapanı çay yapanı olurdu evde.AHHHH dede vahhh dede
bizi ayırmaya çalıştılar gelip beni ve ailemi rezil etmek istediler bu yetmez mi?hala şöyle yaptılar böyle yaptılar diyorsunuz ama elle tutulur birşey söyleyemiyorsunuz.bir kaç çul çaput,görümcenin gelinliğiyle çok benziyo denilen bir gelinlik.başka?bunlar bir ailenin kötü olması için yeterli nedenler mi?beri taraftan size sunulan maddi imkanlar,verilen bir ev var.bunlar niye iyi olmaları için yetmiyor?
neden söyleyeyim mi?çünkü siz öyle görmek istiyorsunuz.baştan önyargıyı oluşturmuşsunuz ve ne pahasına olursa olsun,vazgeçmiyorsunuz. ama daha önce yazdığım gibi ben size hak verdim.bütün suç,kocanız olacak o adamda.
oturacaksın ne demek emir verseydi bu iş biterdi zaten iki durum çok farklı annemin ne yeterli maaşı var nede imkanı kayınvalidem böyle değil bu sebepten bu durum ikiyüzlülük değil
İlla boşanırken değil sanırım. Çok bilgim yok bu konularda ama bizim nikahımız kıyılırken hoca "uygun maddi durumda eşin yapması gereken" diye belirtmişti. Tabi her ay verilen bir şey değil öyle taksit taksit.
Allah akil versin kendi kaynanan demedigini birakmiyon gelininize Simdiden ayar mi veriyon oda istemez belki annen Le oturmayi her gün annenin onu arayip basini sisirmesini belkide senin annende istemicek cok masrafli bi dügün yapmayi senin kardesini borca sokmayi enpati yap diyon Bide sen dene bakimevet benim buyur konuş
oturacaksın ne demek emir verseydi bu iş biterdi zaten iki durum çok farklı annemin ne yeterli maaşı var nede imkanı kayınvalidem böyle değil bu sebepten bu durum ikiyüzlülük değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?