Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

Nisan bohcasiymis esyaymis bunlar aileden gelirse ne ala evladidir yapar.Bunlar kv denin geline borcu degilki.Ev vermisler size bu zamanda bu bile çok büyük bir iyilik.....Para goz olsaydi kv evi kiraya verir parasini alirdi.En ucuz ev kirasi 700 800 ken ustelik....................Elbet sizinde hakli oldugunuz noktalar vardir ama bunlari geride birakip önünüze bakmak sizin de hayriniza olur....Ve bunun icin geç kalmış sayilmazsiniz.

evlenmeden önce çağırmıştık annemlere tok gelip birşey yemediler iki gün boyunca yemekler uğraşıp bununla karşılaşınca düşündüm bayramdan önce eşime söyledim o sonra çağırırız dedi hala çağıracak

Ne yaptın morsevda biliyor musUn?
Kaynanan benimle oturacaksın deseydi nefretin bin kat daha artardı
Ama daha olmayan gelini annenle oturtma planı yapıyorsun
Bu ikiyüzlülüğüne kızıyor insanlar

Sen kindarsin ve bu seni bitiriyo bi insan bukadar Kindar olursa Sonu yalnizliktir taniyorum öylelerini sonları hep ayni belki ayakkabi fiyatini indirim yapabilmak icin söyledi olmaz mi ayni kelimeyi annen söylese ayyy nevar bunda abartacak kocacim o da bizi düsünüyo hesapli yapalim aliswerisimizi der annene laf kondurmazdin eh tabi kaynana olunca tepki baska sana dicem psikolojik tedavi Al bence

Ask yok deyip duruyorsun neden evlendin ozaman maddiyatmi ??

en çok dedeye üzüldüm ben bekarsa keşke kağıt üstünde olsa bile bi gariban insan evledıyla evlenip evi de ona tapulasaydı hem hayır işlerdi hem de bi çorba yapanı çay yapanı olurdu evde.AHHHH dede vahhh dede

hala şöyle yaptılar böyle yaptılar diyorsunuz ama elle tutulur birşey söyleyemiyorsunuz.bir kaç çul çaput,görümcenin gelinliğiyle çok benziyo denilen bir gelinlik.başka?bunlar bir ailenin kötü olması için yeterli nedenler mi?beri taraftan size sunulan maddi imkanlar,verilen bir ev var.bunlar niye iyi olmaları için yetmiyor?

neden söyleyeyim mi?çünkü siz öyle görmek istiyorsunuz.baştan önyargıyı oluşturmuşsunuz ve ne pahasına olursa olsun,vazgeçmiyorsunuz. ama daha önce yazdığım gibi ben size hak verdim.bütün suç,kocanız olacak o adamda.

Ne yaptın morsevda biliyor musUn?
Kaynanan benimle oturacaksın deseydi nefretin bin kat daha artardı
Ama daha olmayan gelini annenle oturtma planı yapıyorsun
Bu ikiyüzlülüğüne kızıyor insanlar
oturacaksın ne demek emir verseydi bu iş biterdi zaten iki durum çok farklı annemin ne yeterli maaşı var nede imkanı kayınvalidem böyle değil bu sebepten bu durum ikiyüzlülük değil

kayınvalidem evden arta kalanları babasına yediriyor sağolsun hiç vermemekten iyidir ama değil mi

ben en çok konu sahibesine üzüldüm..
bu kadar ince hesap yorucu olsa gerek.. 40 ı göremez yazık..

bizi ayırmaya çalıştılar gelip beni ve ailemi rezil etmek istediler bu yetmez mi?

Bize hoca ,bir ayrılık olduğunda ,kadının hakkı olan ve erkeğin el sürmesinin haram olduğu bir miktar para yada eşya demişti , öyle hatırlıyorum.
Aslında bu eskilerde varmış kadınlar ayaklarının üstünde durabilmesi için bir miktar güvence diye
Şimdilerde zate kanun mahkeme herşeyi eşitliyor.
Dinen yerine getirilebilir ama ufak birşeyin üstünede yapılabilir , benim sadece bir yüzük üstüne yapıldı mesela
Bu benim değerim azmı demek şimdi yaf ben ne safmışım he

evet benim buyur konuş
Allah akil versin kendi kaynanan demedigini birakmiyon gelininize Simdiden ayar mi veriyon oda istemez belki annen Le oturmayi her gün annenin onu arayip basini sisirmesini belkide senin annende istemicek cok masrafli bi dügün yapmayi senin kardesini borca sokmayi enpati yap diyon Bide sen dene bakim

oturacaksın ne demek emir verseydi bu iş biterdi zaten iki durum çok farklı annemin ne yeterli maaşı var nede imkanı kayınvalidem böyle değil bu sebepten bu durum ikiyüzlülük değil

İşte yine olay para pula geliyor
Kayınvalide zengin bana saçıp dökmek zorunda herşeyini
Annem fakir herkes ona kul köle olmalı

O zaman bir gün kayınvalideniz iflas ederse, annenizle aynı konuma düşerse, onu yanınıza alacak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…