Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

çay koyiyimdi deyince insaın içesi gelmiyor bende öyle sorarasam üzülür sandım
sizin için ban yersem yazık olur
siz kadını kaşımayım evladıdır üzülebilir
insanlık adına üzücü
üslubu konusunda kimseyi eleştirmeyin zira sizin buna hakkınız olduğunu düşünmüyorum.
eşiniz konusunda da bunu bilmeniz iyi olur annesi 20 25 yıl en az bakmış sizden çokdaha fazla emek vermiş bir kadın ona bunu diyen yarın sizede bunu yapmayacağını bilemezsiniz

annem ve abim imkanı ölçüsünde herşeyin en iyisini yapar empati yaptım zaten ben bizi biliyorum onlarıda anladım

konuda belirtmiştim yalnız bırakmayacağımı iflas etmez o zaten mezara götürecek

bizi ayırmaya çalıştılar gelip beni ve ailemi rezil etmek istediler bu yetmez mi?

niye, nedenleri neydi?ne yaşandı aranızda?
sizi oğullarıyla,bilerek,isteyerek evlendirmeye kalkmışlar.sevgili değilmişsiniz ki kocanızla,ayırmaya kalksınlar..demeki ki kv.ve ailesi istedi,oğullarının sizinle evlenmesini.peki sözlüyken ve nişanlıyken ne yaşandı?belki,bu karakterinizi gördüler ve evlenmeden,bitsin istediler.haksız da değillermiş hani...

Bukadar insan o belli olan konu ve soru dan yola çıkarak yorum yapıyor zaten
Yani herşey belli açık
Sorulan sorudan , yaptığın yorumlardan

o dalga geçer gibi sordu bende öyle yazdım uslübu o değil zaten ben yarınımdan emin değilim herkes çok emin maşallah büük büyük konuşmalar Allah saklasın.

onun annesi babası ben buna engel olmuyorum ki sılahi rahimi eşimin 26 senedir görmediği akrabalarını beraber ziyaret ederek yaptık şükür
Sana yakin zamanda tekme geliyo cicim 30 yil emege karsilikliksiz sevgiye ihanet Eden adam ask sevgi olmayan evlilige öyle güzel seyler ederki sende eddigini bulursun ban yicem olsun icimde kalmiyo bari Allah sizin gibi gözü ac vicdansiz yaratiklardan korusun bizi hadi banlayin beni

nedeni bayramda onlara kahve yapmamam eşimin ailesine gitmeden önce onlarla mezarlıkta karşılaştık basıp gideceklerdi bizi ayırmaya sebep olacak kişiye eşim bayram ziyareti için...Uğrayacağımızı söyledi eşim düşündüler eve gidelim o zzaman dediler eve gittik 5 dakika oturmadık hemen kalktılar yine aynı yere gitmeye benim ailemi ziyarete gidip gitmeyecekle,ini sordu eşim yine düşündüler yine zahmet oldu geldiler bize yani bu kadar zahmetle gelenlerie kahve yaparak vakitlerini almak istemedim üstünden iki hafta geçmedi sözde teyze olacak o kadınla (kayınvalidemin teyzesi) geldiler bende evim temizliyordum o arada girdim apartmanda bir kıyamet teyzesinin o tavrını görmeseydim anneme asla hak vermezdim.

yazdıklarınızdan pek birşey anlamadım.o dedi,bu dedi.böyle hayat geçer mi?
bu arada anneniz ne diyor bu duruma?sanırım sizi kötü yönde etkiliyor,"teyzesinin tavrını görmeseydim,anneme hak vermezdim"cümlesi,kritik nokta.anneniz mi dolduruyor,onlara karşı?

sizin kendinizi ifade etme sorununuz mu var ?
doğru düzgün anlatsanıza ne olduğunu zira bu anlattıklarınızdan ortada birşey yok sonucu çıkıyor..
şu yazdığınız mesajdan anlaşılan tek şey evinize gelen misafire kahve bile ikram etmediğiniz..

Çok şükür kime nasıl hareket edeceğimi biliyorum annem Allaha havale etmiş durumda konuşulmuyor bu konular.

zor bela beni evlerine sokan aileme ziyarete gelen insanlara tavrım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…