Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

zor bela beni evlerine sokan aileme ziyarete gelen insanlara tavrım bu

benim size tavsiyem bol kitap okuyun ..
ciddi anlamda düşük cümleleriniz var ve ne demek istediğiniz anlaşılmıyor..
bu cevabınızdan da üzgünüm ama birşey anlamadım..
konuşma dilinizde mi böyle ?
belkide bu yüzden insanlarla sağlıklı iletişim kuramıyorsunuz..

başka konuları konuşu or herkes bu konuyu değil

Siz sormak istediğinizi birdaha yazarmısınız ne yapmak istiyorsunuz,?
Biz anlamadık madem bidaha sorun hadi ?
Kv deyi nasıl kökünden silebilirim ?aramasın sormasın bizi istemiyorum gelsin gitsin?, bizi unutsun, çayda yok gelirse sadece ayran veririm çabuk gitsin.? Az para verdi ? Daha kaliteli eşya alsın ? Ne istiyorsunuz tam anlamıyla
Ve eğer yazdıklarımsa kaynana bunları hak edecek ne yaptı ? Bunuda yazın bizde anlıyalım değilmi yani .

Şuana kadar belirttiğiniz hiçbir gerekçe bunları hak edecek sebepler değil yalnız.
Yok beni başta istemedi , yok eşya pazarlığı yaptı, yok evine gidince çayı sormadı felan.
Siz daha yenisiniz size alışması kabullenmeside belki zaman alacaktır icabında. Hem burda kk da NE kv deler görüyoruz okuyoruz, hiç biri sizinki gibi arayıp o yaşıyla özürdilermiyor , bukadar ılımlı olmuyor , başta hatalı olsada hatasını anlamak özürdilemekte çok güzel bir Erdemliktir

Çok şükür kime nasıl hareket edeceğimi biliyorum annem Allaha havale etmiş durumda konuşulmuyor bu konular.

anneniz kimi,niçin allaha havale ediyor?annenize ne yaptılar,size alınmayan,tülbentler mi,pazarlık edilen ayakkabı mı?neye kızdı anneniz de allaha havale ediyor.kızına ev vermişler,kendisi gelinine onu bile yapamayacak ,belki. istediği bir şeyi alamayacak,onu da mı allaha havale edecekler?

allahın işi yok,alınmayan iki tülbentin,pazarlık edilen ayakkabının,hesabını mı soracak kullarından.
ya kayınvalide veya o yaşlı dede sizi,seni allaha havale ederse işin zor.asıl ssen yaptıklarının,hesabını nasıl verirsin,onu düşün.

teşekkürler

sorum benimle samimi olmasının önünü nasıl kesebilirimdi ben onu görmüyorum oda zamanla beni görmez hale gelir miydi.beni başta istedi bakın yanlış anlamışsınız lütfen yorumları değil konuyu okuyun zor değil bu kadar o erdemliliği anneme karşı yapsın bana değil onun gelip canını sıktılar

konu sahibine değil genel olarak k.k ya yazıyorum:allah hepimizi nankör ve kadir kıymet bilmeyen vefasız yakınlarımızdan korusun.Uzaktakiler can yakmıyor çünkü

iyi ki oğlum yok gelinim de olmayacak ohh be riskim kalmadı

o dalga geçer gibi sordu bende öyle yazdım uslübu o değil zaten ben yarınımdan emin değilim herkes çok emin maşallah büük büyük konuşmalar Allah saklasın.

Hiç kimse yarinindan emin değildir. Ama onu büyüten anneye karşı bir evlat " 30 yıl gördüm zaten görmesem artık olur " derse , o kocayla yarın belli olur.
Az düşünün.

annem boş vaad vermeyecek evli bir abim var ona öyle yapılmadı ondan biliyorum.beni nişanlıyken gelip birkez gömediler ufacık bir hediye almadılar ve evt bnlar beni bilmemek kayınvalidem gözyaşı döktü oğlumu kimse isteemiyor diye o haline üzülüp evet dedim ben birşey yapmadım çok şükür

Hiç kimse yarinindan emin değildir. Ama onu büyüten anneye karşı bir evlat " 30 yıl gördüm zaten görmesem artık olur " derse , o kocayla yarın belli olur.
Az düşünün.

Ve ekleme , buna göz yuman , hoşuna giden kadın ise rengini ortaya koymuş demektir.

Bunu onlara söyleyin kadın güzelce sormuş kızım bir hatam olduysa sana karşı özür dilerim demiş..Iletişim kurmadığınız için hep aynı yerde kalıyorsunuz..Anneniz ne diyor bu konuştuklarınızı ona da söylüyor musunuz??

teşekkürler deyip kenara çekilmeyin..
önerime kulak verin..
yaşınız mı küçük anlamadım ki ..
ne mezunusunuz ?
belki haklı olduğunuz noktalar var ama o kadar düşük ve ordan burdan anlatıyorsunuz ki kendinizi hepsi havada kalıyor..
şunca sayfada sizin kayınvaledenizle ne sorununuz olduğunu anlayan bir kişi bile yok..
şunca yazdığınız mesajda derdinizin ne olduğunu anlatabildiğiniz bir yorum yok..

iyi ki oğlum yok gelinim de olmayacak ohh be riskim kalmadı

bakın hala mal mülk,hediye diyorsunuz.vaad etmişler,yapamamışlar.hediye almamışlar.ama ev vermişler.şükür etmek kavramını biliyorsunuz değil mi?
allah kimseyi şükürsüz insanlarla karşılaştırmasın derdi,rahmetli anneanneciğim.umarım,bu günlerinizi aramazsınız.

Ve ekleme , buna göz yuman , hoşuna giden kadın ise rengini ortaya koymuş demektir.
o gülerek sö
bir hatadan fazlası oldu hepsini sıralasa mıydım yada sen bizi ayırmaya çalıştın ne yüzle bunu sorarsın mı deseydim hangisi daha hoş olurdu?Annemin haberi yok onu yeterince üzdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…