- 23 Eylül 2016
- 2.015
- 2.585
- 83
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hangisinin hayırsız olacağı belli olmuyor amaiyi ki oğlum yok gelinim de olmayacak ohh be riskim kalmadı
bana alın size bir ev siz yapın herşeyi benden bu kadar deseydi eyvallah derdim ben herşeyin en uyguna gidip en iyisini yapmış tavrı yaparsa bende buna dur derim bir Allah razı olsun duymadım görmedim.bakın hala mal mülk,hediye diyorsunuz.vaad etmişler,yapamamışlar.hediye almamışlar.ama ev vermişler.şükür etmek kavramını biliyorsunuz değil mi?
allah kimseyi şükürsüz insanlarla karşılaştırmasın derdi,rahmetli anneanneciğim.umarım,bu günlerinizi aramazsınız.
sorum benimle samimi olmasının önünü nasıl kesebilirimdi ben onu görmüyorum oda zamanla beni görmez hale gelir miydi.beni başta istedi bakın yanlış anlamışsınız lütfen yorumları değil konuyu okuyun zor değil bu kadar o erdemliliği anneme karşı yapsın bana değil onun gelip canını sıktılar
herkes anlamak istediği yerden anlıyor diğer konularımdada aynısı oldu lise mezunuyum açıktan bitirdim cahil lafını çok işittim burada böyle görmenize şaşırmam yani.Herneyse eşimin annesine böyle davrandığımdan zamanla benimle iletişimi kesmesini bekliyorum umarım bu kısa sürede gerçekleşirteşekkürler deyip kenara çekilmeyin..
önerime kulak verin..
yaşınız mı küçük anlamadım ki ..
ne mezunusunuz ?
belki haklı olduğunuz noktalar var ama o kadar düşük ve ordan burdan anlatıyorsunuz ki kendinizi hepsi havada kalıyor..
şunca sayfada sizin kayınvaledenizle ne sorununuz olduğunu anlayan bir kişi bile yok..
şunca yazdığınız mesajda derdinizin ne olduğunu anlatabildiğiniz bir yorum yok..
Yahu neden ayırmaya çalışsın yazdınız mı okumadım ama bunun bir sebebi olmalı önemli olan şimdi ne yaşadığınız değil mi bu kadına birşey olsa oh be öldü de kurtulduk mu dersiniz tamam herkes hata yapar ama geçmişe bakmamak lazım sürekli yoksa hep mutsuz olursunuzo gülerek sö
bir hatadan fazlası oldu hepsini sıralasa mıydım yada sen bizi ayırmaya çalıştın ne yüzle bunu sorarsın mı deseydim hangisi daha hoş olurdu?Annemin haberi yok onu yeterince üzdüler
kinim olsa kötüğünü isterim şükür onunla işim yokBen başlıkta yazmış olduğunuz konuyu diğerleri gibi iyice okudum ve yanlış anladığımı sanmıyorum sadece inanasım gelmedi
Bukadar kin , nefret olamaz dedim içimden
Kv nize çok üzüldüm
bana alın size bir ev siz yapın herşeyi benden bu kadar deseydi eyvallah derdim ben herşeyin en uyguna gidip en iyisini yapmış tavrı yaparsa bende buna dur derim bir Allah razı olsun duymadım görmedim.
iyi yaptım aaa yeter amaO gülerek söyledi ama siz burada marifetmis gibi keyif alarak yazdınız .
benim kadınla işim yok ölse ölmese farketmez ben iletişim kurmak istemiyorumYahu neden ayırmaya çalışsın yazdınız mı okumadım ama bunun bir sebebi olmalı önemli olan şimdi ne yaşadığınız değil mi bu kadına birşey olsa oh be öldü de kurtulduk mu dersiniz tamam herkes hata yapar ama geçmişe bakmamak lazım sürekli yoksa hep mutsuz olursunuz
herkes anlamak istediği yerden anlıyor diğer konularımdada aynısı oldu lise mezunuyum açıktan bitirdim cahil lafını çok işittim burada böyle görmenize şaşırmam yani.Herneyse eşimin annesine böyle davrandığımdan zamanla benimle iletişimi kesmesini bekliyorum umarım bu kısa sürede gerçekleşir
annem boş vaad vermeyecek evli bir abim var ona öyle yapılmadı ondan biliyorum.beni nişanlıyken gelip birkez gömediler ufacık bir hediye almadılar ve evt bnlar beni bilmemek kayınvalidem gözyaşı döktü oğlumu kimse isteemiyor diye o haline üzülüp evet dedim ben birşey yapmadım çok şükür
onlara saygısızlık yapmadığım için görmemişlik yapmadığım için Allah razı olsun denebilirdi annem bana çok güzel şeyler öğretti çok şükür.beyaz eşya mutfak ve yatak odasını komple biz aldık mesela anlar bir l koltuk bir kanepe takımı 6 masa bir sandalyeye 6.500 bile vermediler evet iyi markalara bakarsak o fiyata sadece kanepe takımı olduğunu görürüz gelinlik alındı 1800e bir ona para verildi oda boğazımda kaldı zaten görümcemin görmediğim gelinliğini almışım gidi davrandığı için.görümcem abisine kendi gelinliğini verebileceğini bile söylemişti bana bu teklif edildi yani yut yut yut böyle oldu soğudum...neden allah razı olsun desin,ne yaptınız?siz demeliydiniz,allah razı olsun diye.anneniz size ne öğrettiyse,yanlış öğretmiş.
en uygununa gittim diyorsunuz.mesela ne yaptınız.gidip,ikinci el buzdolabı mı aldınız?ya da ,çamaşır,bulaşık makinesi en ucuzundan mı aldınız?gelinliği kiraladınız mı?satın aldıysanız,kaç paraya aldınız? kafamda deli sorular.
Bence şu an anlatma şeklinde hata var konuyu baştan aç bak agresif oldukça seni sucluyoruz hele de eşiniz..O zaman senin annen böyle yapsa abin ve karısı da annene aynı böyle davransa yeridir..Oyle mi ?Gerçekten empati kurun ya ben her zaman bunu tavsiye ederim bir de o insanla güzel konuşmaya baki n yazık günahiyi yaptım aaa yeter ama
evet senelerce o kadar reddedilmişler ki artık millet anladı mı ne biz kandık sağolsun oda böyle yaptıAnlamadim yine,
Kayinvalideniz benim oglumu kimse istemiyo diye agladi,siz de sirf kadinin aglamasina uzuldugunuz icin mi evlendiniz?
Bu gercek olamaz,ben yanlis anladim degil mi?
50 küsür sayfadır nasıl konuştuğuma bakın öyle gelip yorum yazın lütfenBence şu an anlatma şeklinde hata var konuyu baştan aç bak agresif oldukça seni sucluyoruz hele de eşiniz..O zaman senin annen böyle yapsa abin ve karısı da annene aynı böyle davransa yeridir..Oyle mi ?Gerçekten empati kurun ya ben her zaman bunu tavsiye ederim bir de o insanla güzel konuşmaya baki n yazık günah
bu kadar yoruma cevap yazınca sıkıldım artık şükür kendimi ifade edebilecek seviyede biriyim tavsyeniz için yinede teşekkürler.estf.. cahil demek kimsenin haddi değil..
ben eğitiminizi merak ettiği için sordum..
insanın kendini geliştirmesi kendi elinde..
üni mezunları arasında bile cahiller var..
sizin sorununuz kendinizi ifade edemeyişiniz .
bunuda dediğim gibi kitap okuyarak aşabilirsiniz.. deneyin derim zararı olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?