Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

benim gözümde olan bohçaydı demek ki altın ev değil ben dediğim halde böyle yaparsa bende soğurum çok şükür aç gözlü değilim çok daha iyi imkanları bırakıp eşimle evlendim bunları hesap etsem maaşı düşük biriyle evlenmezdim kindar olsam kötü düşünürüm şükür ki değilim siz çok eğitimlisiniz maşallah alladığınız eğitim size ahkam verme hakkını veriyor.evet aynen sessiz kalıyorum haksız çıkmamak için çünkü a desem bayalıp düşecek bir kayınvalide var karşımda kimse beni o bu hale getirdi diyemez umarım evladınız benim gibi briyle evlenir iyi günler

benim istediğim tekşey benimle mesafeli olması ömür boyu bu çok şey değil kızada var oğluda onlar yeter

50 küsür sayfadır nasıl konuştuğuma bakın öyle gelip yorum yazın lütfen
Yani sana güzel konuşmak yaramıyor öyleyse zaten senin mazlumluk bir durumunu göremedim şu durumda kendini gayet de savunan bir tipsin benim gibi pozitif bir insanı bile çıldırttın yani Allah yakinindakilere sabır versin...

ben mazlum değilim zaten bana bu kadar yapılana sessiz kaldım Allah kime sabır vereceğini biliyor ne mutlu ki

benim istediğim tekşey benimle mesafeli olması ömür boyu bu çok şey değil kızada var oğluda onlar yeter
Seni kv moduna aldım birden geleceğin en inatçı kv olursun..umarım gelecek zaamanlarda kv ile iyi anlaşıyoruz gibi konular açarsın

Sizi bukadar kinlendirecek ne yaptı bu kadın. Bisey yaptıysa farknda değil sanırım

Seni kv moduna aldım birden geleceğin en inatçı kv olursun..umarım gelecek zaamanlarda kv ile iyi anlaşıyoruz gibi konular açarsın
malesef bana iyi olana binkat iyim art niyet besleyip bin kat kötü ki kayınvalideme sessiz kalıyorum bu duruma ben bile şaşıyorum

E iyi gorusmeyin o zaman. Zaten kv de bir sure sonra ben bunla mi ugrascam diyip sizinle görüşmek istemeyecektir. Kimse sizin nazinizla yillarca ugrasmaz. Kimse bulunmaz hint kumasi degil sonuçta. Ama esiniz belli ki koyma akilli. Bugun sizin yaninizda yarin annesinin olur. Ondan sonra seyret eglenceyi

evet senelerce o kadar reddedilmişler ki artık millet anladı mı ne biz kandık sağolsun oda böyle yaptı

Simdi anladim sizi,inanin 50sayfadir ne demek istediginizi anlamamistim.

Siz sunu mu demek istiyosunuz ,

Kayinvalidem beni istemeye geldiginde benim ogluyla evlenmem icin cok cabaladi,her seyin en iyisini alacagiz,her sey senin istedigin gibi olacak sen yeter ki ogluma evet de diye agladi ben de inandim evet dedim....

Ama ben evlenmeyi kabul edince bana verdigi hic bi sozu tutmadi,alacagim dedigi hicbi seyi dogru duzgun almadi,ustune bi de sanki ben ogluyla zorla evleniyomusum,pesinden kosuyomusum gibi bana ve aileme trip atti.

Bu mudur,dogru anlamis miyim?

evet aynen bu şükürler olsun.

Şimdi mesafeli olsun da torunu olsa onu da mi goremiycek yapma ya..Sen şu an bu kadar şey anlatınca ben kendi gecmisimi anlatmaya utandım şurada belki benden daha kötüleri de var diye bunları abartmazsin diye..bir yerden sonra hepsi boş geliyor..eşimle mutluyum ya önemli olan o diyorsun ve eşim gayet benim aileme saygiliyken ben onun ailesine kötü davranamam..
Sonuç nereye gidiyor biliyor musun bunlari uygulayinca o imkansız dediklerin imkanlı hale geliyor ben pes etmedim Allah'ım annemle nasılsam kv ile de öyle olayım diye dua ederdim çok şükür şimdi şakalarimizi kaldırabilecek hale geldik iyiye gidiyor emin ol sen at o adımı..iletişim kesmek çok yanlış bu fikrini değiştir lütfen

bana alın size bir ev siz yapın herşeyi benden bu kadar deseydi eyvallah derdim ben herşeyin en uyguna gidip en iyisini yapmış tavrı yaparsa bende buna dur derim bir Allah razı olsun duymadım görmedim.
karı koca iyi üniversite mezunuyuz ailelerden kalan mal mülk var ikimiz de de.ne düğünün iyisini yaptık ucuz bir gelinlik diktirip giyip geri verdik bazı eşyalar bekarlığımızdan kalma.yakın akrabalardan takı gelmedi.Hiç şikayetçi olmadık kimseden.Önceden görmek bu olsa gerek değil mi konu sahibi.

6500 tl az mı ya?benimde oğlum geçen sene evlendi,kanapeler,yemek odası,bundan biraz daha fazla tuttu.iyi marka dediğiniz nedir ki?kuru mobilya işte.alt tarafı tahta,kumaş parçası.

gelinlikte 1800 tl ye az değilmiş.yeğenim 5 ay önce evlendi.kendisi mimar,kocası endüstr imühendisi,2500 tl.lik gelinlik giydi.aylık gelirleri,toplamda 7500 tl.alt tarfı 3-4 saat giyeceğim şeye niye dünya para vereyim.

siz ciddi anlamda,yardım almalısınız.sağlıklı düşünemiyorsunuz,saplantı haline getirmişsiniz.size yapılanlar,gayet normal şeyler.ama siz bunları beyninizde büyütmüşte büyütmüşsünüz.ortada elle tutulur,bir neden yok.

Allah nasip eder evladımız olursa tabki görecek tanıyacak buna engel olmam yapılan bana yapıldı ona değil

Yoksa evlenmeyecekti yani sevgi evliliği değil bu
Alışveriş evliliği , o alışverişte yapılmadı
Sözde durulmadı
Oğluda bana eş bulmak için ,bu vaatleri yapıp bunun için bana evet diyen kadına niye yapılmadı bunlar yoksa beni terk edebilirdi
30 senedir sizi gördüm artık görmicem dedi
Yani durum bu sanırım
Bende şimdi anladım galiba

benim ailem göz kırpmayıp elinden gelenin en iyisini yapıyorsa bunu vaad edenlerde yapsın bir zahmet eşyanın ucuzu için aileme öneride bulunanda kayınpederim layık görülmüyor işte bizebozulsa kırılsa o mu olacak ona ne benim ailemin aldığından ona ne benim aldığım yatak odasının nereden geldiğinden ailem onların alışverişlerinede bile gelmedi daha birsürü şey yazdıkça hatırlayıp sinirleniyorum.

Benide zamanında eşimim ailesi istemedi ama ben hiç böyle terbiyesizlik yapmadım şimdi ise gözümün içine bakıyorlar zaten ne bohça ne altın şükür ki hiç bir şey istemedim eşime ev verdiler kp evinde oturuyoruz Allah razı olsun
He benim eşimde az kindar amcası benim için çok kötü şeyler söyledi eşimle konuşmadı evleniyoruz diye zamanında falan, uzun süredir pişmanlar bende eşimin başının etini yiyorum bak hayatta ölüm var neyaptılarsa bana yaptılar gel barışalım diye çok samimi olmuyor ama senin gibi değil en azından nankörlük zor olsa gerek

Canim bak kv kiz isteme gününü yapmayalım dedi benim aileme..onlar geçti kına gecesi yapmayalım dedi arada 1 saat yol var diye kına geceme eşim tek başına geldi..Babam evden çıkamadı o gün odaya geçtim ağlıyordu o gün hastaneye kaldırdık babamı kalp krizi geçirdi ben daha ne anlatayım o gün kv yüzünden babamı kaybedebilirdim cok sukur hayatta...Yine bunlara şükür dedim şu an arkadaş gibiyiz diyorum bak...Iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…