Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

iyi dediğim marka bilinen markalar benim ailemdede eşmin ailesindede bilenen marka eşyalar var sırf eşim üzülüyor diye ucuza gidildi ben eşimle anlaşıp evlenmedim yada mecbur kaldıkları için ailesi yapmadı ailesi hem oğullarına hem bize yapacaklarını söyledi malesef gelinlik fiyatları böyle yapacak birşey yok ne yapsaydım görümcemin gelinliğinimi giyseydim eşimin maaşı o kadar diye kuaföre gitmedim çekim yapmadım daha ne yapayım

Size yapilan bi kötülük yok benim anladigim kadariyla ...Yapmislar ama iyisini yapmamislar.Almislar ama iyisini almamislar.Kimsenin begenmedigi ogullarini zorla sizinle evlenmeye ikna etmişler..Hepsi bumu. Ama siz hayatınızda hic bi sekilde kv yi istemiyorsunuz galiba...sorun bu

ben aşık olarak evlenmedim görücü usülüydü eşimin maaşına bakıp kimse evet dememiş sözde onlarda bu vaadde bulunup bunu yaptılar doğru düzgün yapmadılar sonuç ne eşimi sevmiyorum seviyorum çünkü ondan kaynaklanan birşey yok sebep olan belli onu küçük düşürenler belli

hıhı aynen nanköürüm ben iyi güünler

kimsenin beğenmediği değil aslında ya eşimin maaşını beğenmediğini yada kayınvalidemgili az çok tanıyıp vermediklerini düşünüyorum eşimi beğendim ben zorla evlenmedim merhamt ettim çünkü onun bile ümidinin kalmadığını ifade etti annesi ağladı kayınvalidemle proplem yaşayacağımı hiç düşünmezdim anlam veremezdim ama oldu sebeplerde bunlar ve niceleri

Ya aman geçmiş gitmiş kim ne yapmışsa yapmış ölüm var bu dünyada belkide yarın olmayacağız yarının garantisi olmadığı bu dünyada bu kadar kin tutmaya değer mi bu kadar can sıkmaya değer mi?

siz bu kadar iyi biri olabilirsiniz ben değilim demek ki yaptığı tavır ve hareketleri hatırlayınca keşke gelmeselerdi ne düğüne ne kınaya diyorum varlıklarıyla yokluklarının farkı yoktu

üfff hakikaten ben sizi anlayamıyorum,siz de beni.çözüme tamamen kapalısınız.sunulan önerilere,kulak asmıyorsunuz.kitap okuyun,kendinizi geliştirin deniliyor,yok ben liseyi bitirdim diyorsunuz.yine söylüyorum,takıntılısınız,profesyonel yardım alın bence,çünkü bu yaşta, bu kin, size zarar.

not:yardım alın, önerimi de yanlış anlarsınız şimdi siz.açıklayayım.10 yıldır,psikolojik yardım alıyorum.çok faydasını gördüm.size de tavsiye ederim.bir de gerçekten okuyun,ama gerçekten.çok faydası oluyor.sağlıcakla kalın...

evet aynen bu şükürler olsun.

Hayata farkli bi bakis aciniz var.

Siz kendinizi dogru ifade edemezseniz ,kimseyi sizi dogru anlamadigi icin suclayamazsiniz.

En basta kayinvalidenizle ilgili bu ayrintilari yazsaydiniz keske,bu ayrintilari bilmeden yapilan yorumlarin ılımlı olmasi mumkun degildi.

Umarim bundan sonra hayatinizla ilgili daha iyi kararlar alirsiniz,ne diyeyim.

kin başka birşey bence kinin tanımı çok başka tavsiye için teşekkür ederim sağolun

daha önceki konulardan yapmak zorunda değil sende çalış beraber yap vb. şeyleri çok duydum malesef insanlar verdiği sözde durmamanın bir sorumluluk olduğunu görmüyorlar.

evet idölüm eşyalar sözlerinde durmayıp küçük düşenlerde onlar ne mutlu

siz bu kadar iyi biri olabilirsiniz ben değilim demek ki yaptığı tavır ve hareketleri hatırlayınca keşke gelmeselerdi ne düğüne ne kınaya diyorum varlıklarıyla yokluklarının farkı yoktu
Ben bu kadar iyiyim ya da sen bu kadar kötüsün demiyorum . Kimse de onun çabasında değil.

Dünyada bu senin sınavın belki de..
Sınavlarda başarılı olmak için çaba göstermek yerine 0 kağıdı mı tercih ederdin..Onu anlatmaya çalışıyorum çaba yok yani hayatın boyunca bu tür meselelerden insanları kendinden uzaklastir yani ne olur ki

Bu konuda biraz daha açık olabilirmisiniz ? Siz eşinizi seviyormusunuz ? Sevmiyormusunuz?
Eğer bu vaadler yerine gelmiyeceğini bilseydiniz ozaman evliliğe yinede evet dermiydiniz ?
Eğer sadece verilen vaadler için evet dediyseniz kendinize yazık etmişsiniz , sevgisiz aşksız bir evlilik sadece menfaat için nereye kadar çekilirki böyle bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…