Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

mune sabrini ,hanimefendiligini ayakta alkislarim bunu bilesin
Kadina bi sey olsa bi bardak su vermez tavrindan
Evinde oturmasina ragmen ufacik bir minnet duymamasindan
Para ,para,para diye dolasmasindandi bu tavrimiz .
Kasinan kaynanayi kasimak gibi acuze laflarindan dolayiydi ..
Ne olursa olsun simdi karnini doyurdugu ,evlendigi adamin annesine bu kadar ucuz kelimeler kullandigi icindi ..
Kendini gayet guzel ifade etti bence
Bundan iyisi olamazdi
Saygilar

evet olduğum yapıya göre sessiz kalmam gerçekten büyük nimet ben yuttukça yuttum devamı geldi.Eşim çok pişman zaten ailesine güvendiği için evet ayırma meselesinede az kalsın oda şahit oluyordu hatta ondan özür dilendibize denildi ondan özür dilendi eşim herşeyi biliyor zaten herşeyin farkında o benden beklemiyor zaten görüşmek istemediğiminde farkında kendi ailesi kendi görüşsün benim için sıkıntı değil:)

hala bir laf sokma çabası beni aşağılama benim kim olduğumdan kime nasıl davrandığımdan sanane lütfen git ya git Allah rızası için sen örnek bir insansın oldu güle güle hala yazıyor hala bildirim geliyor rahatsız oluyorum lütfen

Gormezden gel butonu var
Burasi icin tapu almiyoruz
O yuzden istedigim yere yorum yapabilirim
Boyle bir hakkim var maalesef ..
602 yorum yapilmis size
Bunlarin icinde laf sokma yok
Hep oneri var
Bende dahil ..

Gormezden gel butonu var
Burasi icin tapu almiyoruz
O yuzden istedigim yere yorum yapabilirim
Boyle bir hakkim var maalesef ..
602 yorum yapilmis size
Bunlarin icinde laf sokma yok
Hep oneri var
Bende dahil ..
keyfinize bakın laftan anlamayana diyecek sözüm yok.

Yaşın bu kadar gençken neden görücü usulü ,sevmediğin bir adamla evlendin ki.

Cunku vaadler vardi ama onlar ters koseye yatinca
Konu sahibi kendini evli buldu ...
Zaten kendi de diyo boyle olacagini bilseydim evlenmezdim
Cunku ev vardi
Esyalat vardi
Altinlar vardi
Ama umdugu gibi gitmedi isler ...

Burada konu açarken hepimiz göze alıyoruz ama böyle şeyleri agresif olma kv ile açık konuş evet ama kadını görmek istemeyecek kadar abartma lütfen 2,5 aylik evliyim diyordun doğruysam ve şu an aşırı duygusal bakıyorum anlatılanlara hamile birisi olarak kv şu an burada değil onun ne düşündüğünü nasil birisi olduğunu bilemeyiz ama bu tavırlarla kendini yanlış yansitiyorsun

ayrılma mevzusundan bahsedip samimi bulmadığı mı söyleyeceğim hepsi bu.

Eğer vaadleri yerine gelmiyeceğini bilseydim evlenmezdim diyorsanız ,yeterince eşinizi sevmiyorsunuz anlamına gelir benim için, ki sevseniz bukadar takılmazdınız bu vaadlere
Ozaman şöyle derdiniz: çok şükür ben sevdiğimle birlikteyim ve ağzımızın tadıda yerinde gerisini boşverirdiniz.
Ha vaadler önemliydi İla diyorsan Ozaman baştan gördünüz ,istemeye gelirken bile ne bir çiçek ne böcek ne bir tatlı ve yüzdeki sırıtmalar samimi değil. Ozaman siz samimi olup taa başta bu evliliğe hayır deseydiniz .
Sizde ta başta samimi olmayıp susup köprüyü geçene kadar tavır koymamışsınız
Şimdi koyuyorsunuz.

(Sonuçta birçok şeyde yapılmış , siz sadece beğenmemişsiniz )

Teşekkür ederim witch, bu üyemiz çok genç, evet belki hataları var, belki kayınvalidesiyle çokta büyük sorunlar yoktur bu yakıştırmaları yapmasına sebep olacak kadar ama ben yine de tavrımıza karşı tavır takındığını düşünmek istiyorum, yani sanki daha sıcak bir dille konuşursak aynı karşılığı vereceğini düşünmeye çalışıyorum, henüz 2,5 aylık evli, hem genç hem evlilik acemisi, annesi yaşında bir kadın ve neredeyse yaşına yakın evlilik tecrübemle belki bundan sonra birşeyleri daha doğru yapmasına neden olurum çabası benimkisi.
Kızlara kıyamama özelliğimde devreye giriyor:)

Çok genç ve çokta yeni evlisiniz, benden size büyük tavsiyesi, madem bunca kırgınlıklarınız var, unutacak gibi de görünmüyorsunuz o vakit eşinize de kırgınlıklarınızı anlatın, kayınvalidenize de.
Bir evlilikte eşlerin birbirine bağının güçlenmesinin, evliliğin temelinin sağlam olmasının en önemli kurallarından birincisi eşlerin herşeyi birbiriyle konuşması, kendisini ifade edebilmesidir, kayınvalide, varsa kayınpeder, görümce gibi eşin ailesinden insanlarla seviyeli ve resmî bir ilişki yürütmek isteniyorsa da sınırlar baştan çizilmeli, herşey en baştan açıkça söylenmelidir.

Bunları şimdiden yaparsanız en azından bizim gelin böyle deyip kabullenmeyi bilirler.
Huzurlu ve mutlu bir yuvanız olur inşallah.

kendim öyle istedim eşimi sevebileceğimi düşündüm ve sevdimde çok şükür

Gerçekten seven biri bu kadar basit olaylar için "böyle olacağını bilseydim seninle evliliğe adım atmam demezdi".

Sizde söylüyorsunuz kayinvalidemin ısrarıyla evlendim diye.

Eşinizle acidiginiz için evlenmissiniz,eşiniz bunu bilse evliliği devam ettirir miydi acaba...

salak yerine konulmaktansa evlenmezdim evet beni salak yerşne koyan bir eşimin ailesinin olmasını istemezdim en başında görseydim zaten olmazdı iş bitti gitti öyle çıktı meydana herşey köprüyü biz değil onlar bekledi malesef

Yaş küçük de değil yani olgunlukla herşeyi anlayabilecek yaştasin kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz evet ama tavsiye mi sorarsan kv ile sık gorusmesen bile iyi anlaş..Zamanla belki eşin annesiyle görüşmek istiycek et tirnaktan ayrilmiyor işte..Konuşacaklarını yine konuşursun kırıcı olmadan..Unutuluyor zamanla amaan nelere takmışım diyorsun..

eşim tüm düşüncelerimi biliyor bana hakta veriyor yapacak birşeyi yok zaten ondan kaynaklı değil bendeki soru işaretleri cevaplansın o zaman umarım herkesin mutlu ve huzurlu bir yuvası olur çok teşekkür ederim yeniden çok çok sağolun

ısrarıyla değil geldi acındırdı kendini ağladı falan bu sebepten evet dedim eşim bile ümitsizmiş ısrar etme demiş bu yüzden evet dedim.Eşim bütün konular hakkında her düşüncemi bilir bu sebepten beni anlıyor hak veriyor zaten.

görüşsün zaten hergün gitsin görsün onlar gelsin benim onlarla işim yok gerçekten onlarla anlaşamam hayata bakış açımız çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…