- 23 Eylül 2016
- 2.015
- 2.585
- 83
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bence bu kadar öfke ve kendini biraz yanlış ifade etmen olayların tamamen daha yeni olmasiyla alakalı neyse insaallah birkaç ay sonra bu kadar dert etmezsin...Ben 1 yıllık evliyim..ilk aylar ister istemez hemen unutamazsin sadece sakinlik iyidir ve sanırım konuşmaya ihtiyacın var o yüzden bi anda ters giriş yaptınayrılma mevzusundan bahsedip samimi bulmadığı mı söyleyeceğim hepsi bu.
ısrarıyla değil geldi acındırdı kendini ağladı falan bu sebepten evet dedim eşim bile ümitsizmiş ısrar etme demiş bu yüzden evet dedim.Eşim bütün konular hakkında her düşüncemi bilir bu sebepten beni anlıyor hak veriyor zaten.
salak yerine konulmaktansa evlenmezdim evet beni salak yerşne koyan bir eşimin ailesinin olmasını istemezdim en başında görseydim zaten olmazdı iş bitti gitti öyle çıktı meydana herşey köprüyü biz değil onlar bekledi malesef
ya zaten sorgulanmasam dert etmiyorum ama o günkü mevzu beni çileden çıkardı tamamen masummul gibi soruyor benim bir hatam varsa utanırım hani yüzüm tutmaz oo kişeye birşey demeye bu tam tersi bu sinirimi bozuyor artık annesi benimle konuşmasın diye dua edeceğim başka çarem yokBence bu kadar öfke ve kendini biraz yanlış ifade etmen olayların tamamen daha yeni olmasiyla alakalı neyse insaallah birkaç ay sonra bu kadar dert etmezsin...Ben 1 yıllık evliyim..ilk aylar ister istemez hemen unutamazsin sadece sakinlik iyidir ve sanırım konuşmaya ihtiyacın var o yüzden bi anda ters giriş yaptın
istemeyi çiçeği falan katmadım daha sonra gelin görmede ufak bir şey olur tatlı alınır vs.dedimtatlı mevzusu sonradan gelin görmede olmalıydı gelip görende olmadı zaten beni mobilya vs. zaten düğüne 1-1.5 ay kala yapılan şeyler biz toplamda üç ay nişanlı kaldık zaten kirli olan tül değil yastık ayrıca bariz yatılmış belli ortası kahverengileşmiş gerçekten küçük sinek mide bulandırdıİstemeden tutun çiçekti , tatlıydı, ucuz mobilyaydı , eski kirli tüller verildi vesaire bunlar başta yapılan işler zaten ve siz başından beri görüp memnun değilsiniz, öyle anlatıyorsunuz
Şimdide başında görseydim zaten olmazdı diyorsun
Ben sizden bişey anlamakta gerçekten zorlanıyorum kusura bakmayın pf
Bu anlattıklarınız size anormal gelmiyordu?
Yoksa bendemi sorun var...
Bi adam kimseyle evlenemiyosa evlenmesin sizene. Siz niye kahramanlık yapıyorsunuz.
Ben bu konuda yanlış yapılan bir evlilik görüyorum. Umarım ne siz ne de bu evliliğe vesile olanlar pişman olmaz.
eşimi beğendim düşünceleri hoşuma gitti gerçekten düşündüklerimi diliyle söyleyen tek adamdı kahramanlık yapmadım Allah rızası için evlendim şükür ki memnunum bana hesap soran olmasın kimse pişman olmaz
Şimdi işte burda da belirttiğin gibi okuyunca direkt ne anladığımı söyleyim kızma herkes o yüzden sabahtan beri olumsuz eleştiri yapıyor..ya zaten sorgulanmasam dert etmiyorum ama o günkü mevzu beni çileden çıkardı tamamen masummul gibi soruyor benim bir hatam varsa utanırım hani yüzüm tutmaz oo kişeye birşey demeye bu tam tersi bu sinirimi bozuyor artık annesi benimle konuşmasın diye dua edeceğim başka çarem yok
vaadler verilmeseydi evet beklemezdim verdiler tutamadılar bu duruma düştüler."Allah rızası" için evlenseydiniz,karşılık beklemezdiniz.
inanılmaz detay var ne yapalım beni kötü sananların canı sağolsun.Şimdi işte burda da belirttiğin gibi okuyunca direkt ne anladığımı söyleyim kızma herkes o yüzden sabahtan beri olumsuz eleştiri yapıyor..
-Bu konusmandan ilk akla gelen sen sinir olmuşun ama kadıncağız birşey söylememiş bile daha sen çileden çıkıyorsun...
-Detaya girip düşünürsek kv konuşmak istemeyecek kadar birşey yapmış evet ama sen bunları dile getirmiyorsun aklinda birkaç yaşadığın olaylar var bunları kendin yaşadin biz ne şekilde yaşadığını bilemeyiz sadece anlatırken direkt anlatıyorsun o yüzden suçlama yapıyoruz yani
Belki haklısın kv tavırları sana yapmacık geliyor bunları mı anlatmak istiyorsun mesela..Maksat para eşya değil de söz verilip seninle dalga geçmiş tavirlarda bulunmaları mi davranış şekillerini anlatmam önemli burada konuları yüzeysel anlatınca anlaşılmıyor çünkü
vaadler verilmeseydi evet beklemezdim verdiler tutamadılar bu duruma düştüler.
Kv nasil yapıda dogrulariyla anlatır mısın belki ona göre yorumlar gelir iyi yönleri kötü yönleri neler sana göre? ..inanılmaz detay var ne yapalım beni kötü sananların canı sağolsun.
Ben sanırım biraz anladım mevzuyu, tahminim şu yönde,banabenigeriver flört edip aşık olan bir kadın değil, eşine kız arıyorlarmış, birileri banabenigeriver 'i gelin adayı olarak söylemiş, görmeye gelmişler, baştan bir sürü vaadleri olmuş, o arada söz kesilmiş, morsever25 eşiyle görüştükçe sevmiş bağlanmış, nişan sonrası kayınvalide vaadleri yerine getirmemeye başlayınca kırılan morsever bir ziyaret esnasında kahve yapmadı diye kayınvalideyle kayınvalidenin teyzesi sanırım evlerine gidiyor bu iş bitti, buraya kadar ayrılsınlar diyor, onlar ayrılsın deyince morsever işi inada bindiriyor eşiyle evleniyor(ziyaret bayramda oldu bayramdan iki hafta sonrada düğündü düğüne bir hafta kala ayırmaya geldiler ama biz neredeyse bir aylık evliydik zaten iş inada binmedi eşimde ayrılmazdı zaten emin olduğum için annesinin teyzesine git ayır göreyim dedim), çünkü ben az çok anladıysam eğer morsever kafasına koyduğunu yapan inatçı bir kadın, hem görücü usulü kız alacağım diye bir sürü vaadlerde bulunup yapmadılar hemde ben kırılıp tavır yapınca ayrılsınlar diye üstüme geldiler, anneme etmediklerini bırakmadılar bende affedemiyorum diyor.
Şimdi olay böyleyse bence morsever25 haklı, bende evlenecek çiftlerin ailelere güvenmemelerini, herşeylerini kendilerinin yapmalarını savunurum ama bu kızı oğlumuza kız bulamıyoruz, kimse evlenmeyecek deyip yapmayacakları vaadleri ortalığa savurarak, bir nevi morsever25'i kandırarak kendilerine gelin almaları etik değil, baştan yapamayacakları sözleri vermeselerdi, bir insan söz veriyorsa yerine getirmeli, sözden caymak olmaz, bu kız vaadde bulunmasalardı ona göre hareket ederdi, kendini kandırılmış hissetmezdi, flört edip sırılsıklam aşık olmamış ki aman eşim olsun samanlık seyran olsun desin, böyle mi oldubanabenigeriver ?
ohooo siz nerde kaldınız gerçekten size derdimi anlatamam ben munenin son yorumunu okuyun belki fikir verir size iyi tespit yaptıVaadlerim kabul edilmeyeceğini bilseydim evlenmezdim diyen sizsiniz. Yani vaadler karşılığinda kabul etmişsiniz.
Bu da Allah rızası için değil, vaadler karşılığında evlendiginizi gösterir.
Sahi bunlar size ne vaad ettiler?
Ben de şu an anlamaya çalışıyorum belki de sabahtan beri olumsuz yaklaştığımız için anlayamıyoruz.Bircok şeyler yaşanmış kırıcı olarak ve mor bunları bir anda anlatmak istiyor surekli kv uzerinden konuşarak o yüzden olumsuz yorumlar geliyor.Başta olumsuz düşünüyordum ama hepimiz böyle konuşunca sinirlenip kendisini ifade edememeye başladıBen sanırım biraz anladım mevzuyu, tahminim şu yönde,banabenigeriver flört edip aşık olan bir kadın değil, eşine kız arıyorlarmış, birileri banabenigeriver 'i gelin adayı olarak söylemiş, görmeye gelmişler, baştan bir sürü vaadleri olmuş, o arada söz kesilmiş, morsever25 eşiyle görüştükçe sevmiş bağlanmış, nişan sonrası kayınvalide vaadleri yerine getirmemeye başlayınca kırılan morsever bir ziyaret esnasında kahve yapmadı diye kayınvalideyle kayınvalidenin teyzesi sanırım evlerine gidiyor bu iş bitti, buraya kadar ayrılsınlar diyor, onlar ayrılsın deyince morsever işi inada bindiriyor eşiyle evleniyor, çünkü ben az çok anladıysam eğer morsever kafasına koyduğunu yapan inatçı bir kadın, hem görücü usulü kız alacağım diye bir sürü vaadlerde bulunup yapmadılar hemde ben kırılıp tavır yapınca ayrılsınlar diye üstüme geldiler, anneme etmediklerini bırakmadılar bende affedemiyorum diyor.
Şimdi olay böyleyse bence morsever25 haklı, bende evlenecek çiftlerin ailelere güvenmemelerini, herşeylerini kendilerinin yapmalarını savunurum ama bu kızı oğlumuza kız bulamıyoruz, kimse evlenmeyecek deyip yapmayacakları vaadleri ortalığa savurarak, bir nevi morsever25'i kandırarak kendilerine gelin almaları etik değil, baştan yapamayacakları sözleri vermeselerdi, bir insan söz veriyorsa yerine getirmeli, sözden caymak olmaz, bu kız vaadde bulunmasalardı ona göre hareket ederdi, kendini kandırılmış hissetmezdi, flört edip sırılsıklam aşık olmamış ki aman eşim olsun samanlık seyran olsun desin, böyle mi oldubanabenigeriver ?
mune iyi tespit yaptı valla fazlasıyla yoruldum kusura bakmayınKv nasil yapıda dogrulariyla anlatır mısın belki ona göre yorumlar gelir iyi yönleri kötü yönleri neler sana göre? ..
yemin ederim karşımda olsanız sizi öpücüklere boğardım Allah razı olsun ne diyeyimHmmmmm tamam şimdi oldu, bak gördünüz mü morsever25 kendinizi ifade etmeniz o kadar da zor değilmiş, düğüne bir hafta kala ayırmaya kalkmışlar, ayırmaya kalktıklarında morseverle eşi zaten 1 aylık evliymiş, yani bu kızı boşatmaya çalışmışlar. Çözüldü düğüm, valla bu gece tepemde hare var:))
E o zaman haklısın morsever25 evlenmişsin boşanmanı istemişler, bu da yapılmaz yani.
Hmmmmm tamam şimdi oldu, bak gördünüz mü morsever25 kendinizi ifade etmeniz o kadar da zor değilmiş, düğüne bir hafta kala ayırmaya kalkmışlar, ayırmaya kalktıklarında morseverle eşi zaten 1 aylık evliymiş, yani bu kızı boşatmaya çalışmışlar. Çözüldü düğüm, valla bu gece tepemde hare var:))
E o zaman haklısın morsever25 evlenmişsin boşanmanı istemişler, bu da yapılmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?