Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

onlar küçük falan düşmemiş.Yüz kızartıcı hiç bir şey yapmamış.Sen istediğin kadar yırtınarak yaz bütün k.k sana karşı farkında değilmisin hala
hıhı öyle anlamak istediği yerden anlayan kk üyeleri oldu yaşadığımı ben bilirim.

eşimi seviyorum çok şükür evet vaadler yerine gelmeyeceğimi bilsem bu evliliğe evet demezdim eşime kaç kez bu durumları yaşayacağımı bilsem sana rağmen hayır derdim dedim tek mesele vaadde değil gelin görmeye gidilir değil mi bir tatlı alınır yada küçük bir hediye hiçbirşey görmedim ben ancak yüzüme bakıp sırıtırlar bende bunu samimi bulmuyorum yapmayıp etmeyip en iyisin, yaptım havası atarsa tavrım bu olur

benim onlara yapabileceğim en iyi şey sessiz kalmak huyu iyi biri değilim zaten ben bu kadarı bile benim için çok çok iyi birşey

banabenigeriver kayınvalidenizle telefonda görüştüğünüzde elinizin ayağınızın titremesine gerek yok, görüşmek istemiyorsanız daha fazla deşip niye bana anne demiyorsun, yüzüme bakmıyorsun, bir kusur mu işledim gibi soruların devamı gelsin istemiyorsanız açıkça konuşup sizle şu sebepten görüşmek istemiyorum dersiniz olur biter, net ve açıklı sözlü olmak yeterli.
Böylece birkaç haftada bir eşinizle 30 dakika kayınvalide ziyaretinizde olmaz, eşiniz gider görüşür döner.

teşekkür ederim en güzeli açıkça söylemek evet

teşekkür ederim en güzeli açıkça söylemek evet ama şuda var bayılsa fenalaşsa sebep ben olmuş olurum eşimle aram bozulur ben bundan korkuyorum

teşekkür ederim en güzeli açıkça söylemek evet

Sorunun çözümü bu kadar basit aslında, konuşmaktan kaçınırsanız sorular sormaya devam edecektir kayınvalideniz, eee sizde bu sorulara muhatap olmak istemiyorsunuz, sessiz kalmakta işe yaramayacaktır, gidin bir güzel içinizdekileri söyleyin kayınvalideyle aranızdaki konu kapansın gitsin.

fenalaşmasından korkuyorum ayrılın mevzusunda ben fena oluyorum deyip dişarı atmış kendisini ben merdiven başında yukarıda olanları dikkatle dinlerken buldum gerçekten korktum yani annemde korkmuş bayılır düşer falan diye

teşekkür ederim en güzeli açıkça söylemek evet ama şuda var bayılsa fenalaşsa sebep ben olmuş olurum eşimle aram bozulur ben bundan korkuyorum
Ama bu şekilde devam ederseniz bugün olmazsa yarın eşinizle yine aranız bozulacak, annesini çağırmak istediğinde siz evinize istemeyeceksiniz, kayınvalide bir laf söyleyecek sinirleneceksiniz, eşiniz annesiyle aranızdaki gerilimin farkında değil mi sanıyorsunuz, elbet bir yerden patlak verecektir, ilerde bebekte olunca başka sorunlarda çıkacak kayınvalideyle aranızda, baştan konuşup net olmakta yarar var.

Siz hala yaziyor musunuz bu konuya
Sermayesi din olanin
Klavuzu seytandir ...
Bunu bilir bunu soylerim ...
Benim bu dunyayla iliskim yok diyordu
Gorduk kimin kimle iliskisi var

en basiti ayrılmamızı istediniz ve artık sizi bu yüzden samimi bulmuyorum demem oda anlar artık uzak durur benden

Siz hala yaziyor musunuz bu konuya
Sermayesi din olanin
Klavuzu seytandir ...
Bunu bilir bunu soylerim ...
Benim bu dunyayla iliskim yok diyordu
Gorduk kimin kimle iliskisi var
rica ediyorum yorum yazmayı bırakın siz meleksiniz oldu iyi günler üfff.

en basiti ayrılmamızı istediniz ve artık sizi bu yüzden samimi bulmuyorum demem oda anlar artık uzak durur benden
Evet bu kadarı bile yeterli, konuşun derken kadının üstüne saldırın demiyorum, gayet sakin bir şekilde kısa ve öz konuşun bitirin mevzuyu, öyle yaparsanız kimse ayılıp bayılmaz.

Kayınvalide iyi mi, siz mi herşeyi büyütüyorsunuz kısmında değilimde ben, siz görüşmek istemiyorsunuz, sebepleri de sizi ilgilendirir, görüşmemek için yapmanız gereken kısım için cevabım, kayınvalideyle konuşmak sorunu çözecektir. Kavga dövüş olmadan sakince kısa ve net olarak kurulan bir cümle herşeyi açıklar zaten.

çok teşekkür ederim çok sağolun

Eleştiriye neden kapalisin..Kp hayatta mi
rica etmiştim yorum yapmaması için hala benim yorum yazmama yorum yapıyor kimene yani yazarım istediğim kadar bunu sorgulama hakkını kim veriyor ona bu kimseye düşmez.evet hayatta oda eşinin ağzıyla iş yapan biri en başında o çıkardı bir pislik sonra özürleri falan filan benim kimseyle işim yok kısacası

çok teşekkür ederim çok sağolun

Birde burada yapılan eleştirileri kişisel almayın, konunuzu başından beri sessizce takip ediyorum, bazı şeyleri net anlatmadığınız için kayınvalideyle aranızdaki sorun, sizin kayınvalideye olan kırgınlığınız tam anlaşılmıyor, fazla anlatmak istemiyorsunuz belli ki, buna da saygı duyarım, sizin özeliniz istediğiniz kadarını anlatırsınız, istemediğiniz kısmı anlatmazsınız, başlıkta biraz fena olunca ne yaptı da bu kadar istenmiyor bu kayınvalide diye düşündü üyeler.

Birazda sinirli bir yapıya sahipsiniz sanırım, hepsi üst üste gelince ifade sorunları yaşanıyor.
Neyse, dediğim gibi gayet saygın bir dille, kavga patırtı olmayacak bir şekilde konuşun kayınvalidenizle, ki zaten eşinize de verilen sözlerin yerine getirilmediğini bu yüzden kırgın olduğunuzu az çok belli edip söylemişsiniz, evlenmeden önce ayırmaya çalıştıklarını da biliyordur eşiniz, ben bunlara kırgınım kırgınlığım geçmiyor derseniz eşinizde sizle kavga edecek değil herhalde, annendir büyüğündür sen görüş dilediğin gibi ama aynı şeyi benden bekleme hayatım dersin hiçbirşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…