- 3 Eylül 2016
- 149
- 134
- 23
- 29
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
hıhı öyle anlamak istediği yerden anlayan kk üyeleri oldu yaşadığımı ben bilirim.onlar küçük falan düşmemiş.Yüz kızartıcı hiç bir şey yapmamış.Sen istediğin kadar yırtınarak yaz bütün k.k sana karşı farkında değilmisin hala
eşimi seviyorum çok şükür evet vaadler yerine gelmeyeceğimi bilsem bu evliliğe evet demezdim eşime kaç kez bu durumları yaşayacağımı bilsem sana rağmen hayır derdim dedim tek mesele vaadde değil gelin görmeye gidilir değil mi bir tatlı alınır yada küçük bir hediye hiçbirşey görmedim ben ancak yüzüme bakıp sırıtırlar bende bunu samimi bulmuyorum yapmayıp etmeyip en iyisin, yaptım havası atarsa tavrım bu olurBu konuda biraz daha açık olabilirmisiniz ? Siz eşinizi seviyormusunuz ? Sevmiyormusunuz?
Eğer bu vaadler yerine gelmiyeceğini bilseydiniz ozaman evliliğe yinede evet dermiydiniz ?
Eğer sadece verilen vaadler için evet dediyseniz kendinize yazık etmişsiniz , sevgisiz aşksız bir evlilik sadece menfaat için nereye kadar çekilirki böyle bir durum
benim onlara yapabileceğim en iyi şey sessiz kalmak huyu iyi biri değilim zaten ben bu kadarı bile benim için çok çok iyi birşeyBen bu kadar iyiyim ya da sen bu kadar kötüsün demiyorum . Kimse de onun çabasında değil.
Dünyada bu senin sınavın belki de..
Sınavlarda başarılı olmak için çaba göstermek yerine 0 kağıdı mı tercih ederdin..Onu anlatmaya çalışıyorum çaba yok yani hayatın boyunca bu tür meselelerden insanları kendinden uzaklastir yani ne olur ki
teşekkür ederim en güzeli açıkça söylemek evetbanabenigeriver kayınvalidenizle telefonda görüştüğünüzde elinizin ayağınızın titremesine gerek yok, görüşmek istemiyorsanız daha fazla deşip niye bana anne demiyorsun, yüzüme bakmıyorsun, bir kusur mu işledim gibi soruların devamı gelsin istemiyorsanız açıkça konuşup sizle şu sebepten görüşmek istemiyorum dersiniz olur biter, net ve açıklı sözlü olmak yeterli.
Böylece birkaç haftada bir eşinizle 30 dakika kayınvalide ziyaretinizde olmaz, eşiniz gider görüşür döner.
teşekkür ederim en güzeli açıkça söylemek evet
fenalaşmasından korkuyorum ayrılın mevzusunda ben fena oluyorum deyip dişarı atmış kendisini ben merdiven başında yukarıda olanları dikkatle dinlerken buldum gerçekten korktum yani annemde korkmuş bayılır düşer falan diyeSorunun çözümü bu kadar basit aslında, konuşmaktan kaçınırsanız sorular sormaya devam edecektir kayınvalideniz, eee sizde bu sorulara muhatap olmak istemiyorsunuz, sessiz kalmakta işe yaramayacaktır, gidin bir güzel içinizdekileri söyleyin kayınvalideyle aranızdaki konu kapansın gitsin.
Ama bu şekilde devam ederseniz bugün olmazsa yarın eşinizle yine aranız bozulacak, annesini çağırmak istediğinde siz evinize istemeyeceksiniz, kayınvalide bir laf söyleyecek sinirleneceksiniz, eşiniz annesiyle aranızdaki gerilimin farkında değil mi sanıyorsunuz, elbet bir yerden patlak verecektir, ilerde bebekte olunca başka sorunlarda çıkacak kayınvalideyle aranızda, baştan konuşup net olmakta yarar var.teşekkür ederim en güzeli açıkça söylemek evet ama şuda var bayılsa fenalaşsa sebep ben olmuş olurum eşimle aram bozulur ben bundan korkuyorum
en basiti ayrılmamızı istediniz ve artık sizi bu yüzden samimi bulmuyorum demem oda anlar artık uzak durur bendenAma bu şekilde devam ederseniz bugün olmazsa yarın eşinizle yine aranız bozulacak, annesini çağırmak istediğinde siz evinize istemeyeceksiniz, kayınvalide bir laf söyleyecek sinirleneceksiniz, eşiniz annesiyle aranızdaki gerilimin farkında değil mi sanıyorsunuz, elbet bir yerden patlak verecektir, ilerde bebekte olunca başka sorunlarda çıkacak kayınvalideyle aranızda, baştan konuşup net olmakta yarar var.
rica ediyorum yorum yazmayı bırakın siz meleksiniz oldu iyi günler üfff.Siz hala yaziyor musunuz bu konuya
Sermayesi din olanin
Klavuzu seytandir ...
Bunu bilir bunu soylerim ...
Benim bu dunyayla iliskim yok diyordu
Gorduk kimin kimle iliskisi var
Evet bu kadarı bile yeterli, konuşun derken kadının üstüne saldırın demiyorum, gayet sakin bir şekilde kısa ve öz konuşun bitirin mevzuyu, öyle yaparsanız kimse ayılıp bayılmaz.en basiti ayrılmamızı istediniz ve artık sizi bu yüzden samimi bulmuyorum demem oda anlar artık uzak durur benden
çok teşekkür ederim çok sağolunEvet bu kadarı bile yeterli, konuşun derken kadının üstüne saldırın demiyorum, gayet sakin bir şekilde kısa ve öz konuşun bitirin mevzuyu, öyle yaparsanız kimse ayılıp bayılmaz.
Kayınvalide iyi mi, siz mi herşeyi büyütüyorsunuz kısmında değilimde ben, siz görüşmek istemiyorsunuz, sebepleri de sizi ilgilendirir, görüşmemek için yapmanız gereken kısım için cevabım, kayınvalideyle konuşmak sorunu çözecektir. Kavga dövüş olmadan sakince kısa ve net olarak kurulan bir cümle herşeyi açıklar zaten.
Eleştiriye neden kapalisin..Kp hayatta mirica ediyorum yorum yazmayı bırakın siz meleksiniz oldu iyi günler üfff.
rica ediyorum yorum yazmayı bırakın siz meleksiniz oldu iyi günler üfff.
rica etmiştim yorum yapmaması için hala benim yorum yazmama yorum yapıyor kimene yani yazarım istediğim kadar bunu sorgulama hakkını kim veriyor ona bu kimseye düşmez.evet hayatta oda eşinin ağzıyla iş yapan biri en başında o çıkardı bir pislik sonra özürleri falan filan benim kimseyle işim yok kısacasıEleştiriye neden kapalisin..Kp hayatta mi
olur güle güle
çok teşekkür ederim çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?