- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hadi iyisin aylık 500 tlyi de alıyorsun, bedava evde yaşıyorsun , yemekte bedavadan. Başka ne isteyeceksin zaten en iyisi uzak durmak kayınvalideden ortak olmasın.öyle canım ya dedik ev gerekli o çok meraklı olduğum evdede durmak yerine aileme gelip bedavadan yiyip içiyorum niyetim tamamen bu hıhı oldu.
Hadi iyisin aylık 500 tlyi de alıyorsun, bedava evde yaşıyorsun , yemekte bedavadan. Başka ne isteyeceksin zaten en iyisi uzak durmak kayınvalideden ortak olmasın.
Keşke ölsem ama fotoya bak senYeni moda kefenlerin cebi var bibi
Cok cahilsin
herşeyi onlar yapmadı onlardan fazla benim ailem harcadı o eve birgünde bunu yaptık demediler o alışverişleri hatırlamak bile istemiyorum belki eşime o eşyaları iade et dediğime bile inanmazsın şimdi bu kadar kadının haklı olması benim için önemli olan değil gayet empati yapabilen vicdanlı biriyim sorum uzak durdukça oda susar mı buydu.+1
Usenmeyip yazmissin tum hissettiklerimi
Bunun icin ayrica tesekkur
Bi de sunu anlamiyorum madem kendi yaptigindan son derece ici rahat
Bizim soylediklerimiz fasa fiso ne diye konu acilir
Bildigini oku di mi
Bu kadar kadin yanlis
Bi sen dogrusun kardes
Kadin kapinin onune koysa ki ben koyardim
O zaman anlardin hanyayi konyayi
O bik bik eden kocan nasil kuyruk sIKIstirip geri doNuyo bakalim
Senki bu yasina kadar bir ekmek almamissin kolaydi oyle ev alip esya dosemek
Yapta gorek madem
Hodri meydan
Kendi yaptığından içi rahat falan değil.+1
Usenmeyip yazmissin tum hissettiklerimi
Bunun icin ayrica tesekkur
Bi de sunu anlamiyorum madem kendi yaptigindan son derece ici rahat
Bizim soylediklerimiz fasa fiso ne diye konu acilir
Bildigini oku di mi
Bu kadar kadin yanlis
Bi sen dogrusun kardes
Kadin kapinin onune koysa ki ben koyardim
O zaman anlardin hanyayi konyayi
O bik bik eden kocan nasil kuyruk sIKIstirip geri doNuyo bakalim
Senki bu yasina kadar bir ekmek almamissin kolaydi oyle ev alip esya dosemek
Yapta gorek madem
Hodri meydan
Keşke ölsem ama fotoya bak sen
Aynı hal ve tavırlarına devam etse, hiçbir şey olmamış gibi davransa haklısınız. Ama şimdi aranızı düzeltmek istiyo. Siz konuşmadan bu konuda samimiyetini nasıl anlayacaksınız. Bu kadar katı olmayın. Kırılırsınız.bizi ayırmaya geldiklerinde anneme bana birşeyler oluyor deyip evden dışarı çıkmış annem demiş merdivende bayılır düşer birşey olur ben aşağıdan eve gelirken merdivenin başında kendisini herşeyi dinlerken buldum böyle durumlar olmasın diye tek görüşmüyorum eşime bunu söyleedim açıkça
Yeni nesil zengin koca bulup kıcını devirip yatmak.Motora benzinde bedava olsa
Bende gidip onlarla yasicam valla
Salak gibi is kovaliyorum
Bulsana bi tane yat kicini devir dimi
Hic akillanmicam
Bildigim salagim
Imi binim kicim izin virmiyiiiiiiiKendi yaptığından içi rahat falan değil.
Her konu ayni sekilde başlıyor.
Şu kadar zamandır evliyim ve eşimin ailesi ile aramız kötü vs.. alakası olmayan konunun bile başı bu :) nasıl iç rahatlığıysa, Gaddar miyim , affedemiyorum diye konu acıyor.
Böylesi meydanda görülmez. Kenarda oturur ve her şeye kulp bulur. O yüzden malesef hodri meydan çağrısına cevap veremez.
Evet bi de 500 de kenara atsamYeni nesil zengin koca bulup kıcını devirip yatmak.İşi falan boşver koca lazım koca
kayınvalidem elinde olmayan biri değil herşeyin en iyisi en güzeli dedikten sonra artık eşime neler söyleniyorsa eşim hep suçluluk duyuyordu onlar harcıyor ediyor diye bunun için olabilecek en az masraf yapıldı denilseydi ki biz bir ev vereceğiz siz herşeyi yavaş yavaş yapacaksınız eyvallah derdik gerçekten alışverişlerde olmayacak şeyler oldu o kadar detay var ki çok çok çok ucuz hareketler susmamın tek sebebi eşimle kötü olmamak başka bir derdim yok ben ne dersem diyeyim o inkar edecek bunun içinde susuyorum aslında.Onlar bizden çok yaptı para meselesini biz en başından beri dürüsttük ne dediysek o oldu onlar öyle değildi bir eşimden hariç.Keşke kV niz kredi çekip size 40 bin liralik eşya alsaymis
Krediyi de oturduğunuz evi kiraya verip odeseymis.
Sizde 1500 lira gelirle bir de kira ödeyip hayırlı evlat kocanizla olan evciliginizin durumuna o zaman baksaydiniz.
Bana kendi çalışmayan bir insanın neye ne kadar harcanacagini belirleme cabasi cok abes geliyor. İster 3 ister 13 akıllarında sizin hayal ettiğiniz şeyler olmayabilir. İlle de hayallerim derseniz de zahmet olacak ama çalışın yapın.
Ayrıca akıllı bir kadınsınız. Ağzınıza geleni saymanız 2 şeye yarar, 1.si eşinizle aranızı bozmaya. Bu da sizin işinize gelmez. Zaten kendi hayalinizdeki düzeni Kurmussunuz. Eşinizi de bunun harika bir fikir olduğuna inandirmissiniz.
2. Si de kV sabır taşı değilse ağzınıza geleni saydiktan sonra sizi kapının önüne koyar. Bu da işinize gelmez.
Ev için kul köle olmam demişsiniz ama olursunuz bence. Şu kadar para harcandı diye bunları yapıyorken inandırıcı değil şu dediğiniz.
Ya iste bilemedik kendi kıymetimizi, bulamadık öyle koca :))Imi binim kicim izin virmiyiiiiiii
Diyebilir bence
nerde sevinmişim hayırdır?Sevinme canım eşim annesini umursamıyor diye!
30 yılda anasından sıkılan 1-2 seneye el kızından da sıkılır.
Annesinin kıymetini bilmeyen adam senin mi bilecek? Bence otur gelecek gunlerine agla!
yapmacık hareketlerle yüzüne gülüp sahte sahte davranmalıydım değil mi olduYa bu tamamen niyetlerle alakali
Konu sahibini iyi niyetli bulmuyorum
Kendi kuyusunu igneyle kendi kaziyor
Farkinda degil ...
nerde sevinmişim hayırdır?
şart koymadım istemediğimi söyledim en başından beri dedesinin evi olduğunu annesi söylemişti bu sebepten ses çıkarmadım ailesi alsaydı asla girmezdim o eveAy sen ailene sırtını dön desem hemencecik dönüverir dediğin Ada'ma "annenin evinde oturmam" lafını mı geçiremedin.
Ya bırak Allah aşkına
Eşine söyle "ailemi artık görmesemde olur" demekle erkek olunmuyor.Çıksın anasının evinden öyle ahkam kessin.Yerse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?