Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

öyle canım ya dedik ev gerekli o çok meraklı olduğum evdede durmak yerine aileme gelip bedavadan yiyip içiyorum niyetim tamamen bu hıhı oldu.
Hadi iyisin aylık 500 tlyi de alıyorsun, bedava evde yaşıyorsun , yemekte bedavadan. Başka ne isteyeceksin zaten en iyisi uzak durmak kayınvalideden ortak olmasın.

Hadi iyisin aylık 500 tlyi de alıyorsun, bedava evde yaşıyorsun , yemekte bedavadan. Başka ne isteyeceksin zaten en iyisi uzak durmak kayınvalideden ortak olmasın.

Motora benzinde bedava olsa
Bende gidip onlarla yasicam valla
Salak gibi is kovaliyorum
Bulsana bi tane yat kicini devir dimi
Hic akillanmicam
Bildigim salagim

Kayınvalide konusunda bir şey demeyeceğim. Böyle evlat ve gelin... Kadıncağıza üzüldüm gerçekten.

İhtiyacın olmasına rağmen çalışmayıp tüm yükü eşine yüklemişsin, kaşıdım dediğin kayınvalidenin evine muhtaçsın, kendi ailende karnını doyurmak zorundasın, ve hala ahkam kesiyorsun. Bu şartlarda Çalışmak aklının ucundan geçmiyor. Üstelik çocuğun da yok. Engel de yok.

1300 lira gelirden üc kuruş kenara atacağım diye zavallı adamı sıkıyor, evinde oturduğun kadının da arkasından atıyorsun. Hayat kalitesinin ne olduğundan haberin yok bence. Nereye kadar baskasının evinde kalıp, baskasının mutfagında karnını doyuracaksın? Kalbini temizlemeli, Hayat kaliteni de yükseltmelisin. Cidden acıdım.

herşeyi onlar yapmadı onlardan fazla benim ailem harcadı o eve birgünde bunu yaptık demediler o alışverişleri hatırlamak bile istemiyorum belki eşime o eşyaları iade et dediğime bile inanmazsın şimdi bu kadar kadının haklı olması benim için önemli olan değil gayet empati yapabilen vicdanlı biriyim sorum uzak durdukça oda susar mı buydu.

Kendi yaptığından içi rahat falan değil.
Her konu ayni sekilde başlıyor.
Şu kadar zamandır evliyim ve eşimin ailesi ile aramız kötü vs.. alakası olmayan konunun bile başı bu :) nasıl iç rahatlığıysa, Gaddar miyim , affedemiyorum diye konu acıyor.

Böylesi meydanda görülmez. Kenarda oturur ve her şeye kulp bulur. O yüzden malesef hodri meydan çağrısına cevap veremez.

Aynı hal ve tavırlarına devam etse, hiçbir şey olmamış gibi davransa haklısınız. Ama şimdi aranızı düzeltmek istiyo. Siz konuşmadan bu konuda samimiyetini nasıl anlayacaksınız. Bu kadar katı olmayın. Kırılırsınız.

Imi binim kicim izin virmiyiiiiiii
Diyebilir bence

Bu arada; bak kv aranda gecenleri sen bilirsin. Belki kızmakta haklısindir da. Zaten yorumlri okumadim bilemem. Ama kv bana ne yapmis olursa olsun bi hatam mi oldu ozur dilerim dedigi an bitmistir. Sadece kv degil kim olursa olsun samimi bi ozre asla kayitsiz kalamam. Sende sirf kocandan destek buluyosun diye uzatma. Cunku doguran buyuten annesini ezen, ezdiren adama cok guvenmemen lazim.

30 yıldır yeteri kadar gördüğü anasının evinden ciksin da
o aldığı 1500 tl ile geçinip hava atsın
pek hayirli evlat olan kocan....
ama olurmu o suratına bakmadıgi annesinin evinde oturucak...
karisına 5o0 tl mihir vercekmis miss miss te miss miss....
He hee evett.... tam da böyle olmali

kayınvalidem elinde olmayan biri değil herşeyin en iyisi en güzeli dedikten sonra artık eşime neler söyleniyorsa eşim hep suçluluk duyuyordu onlar harcıyor ediyor diye bunun için olabilecek en az masraf yapıldı denilseydi ki biz bir ev vereceğiz siz herşeyi yavaş yavaş yapacaksınız eyvallah derdik gerçekten alışverişlerde olmayacak şeyler oldu o kadar detay var ki çok çok çok ucuz hareketler susmamın tek sebebi eşimle kötü olmamak başka bir derdim yok ben ne dersem diyeyim o inkar edecek bunun içinde susuyorum aslında.Onlar bizden çok yaptı para meselesini biz en başından beri dürüsttük ne dediysek o oldu onlar öyle değildi bir eşimden hariç.

şart koymadım istemediğimi söyledim en başından beri dedesinin evi olduğunu annesi söylemişti bu sebepten ses çıkarmadım ailesi alsaydı asla girmezdim o eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…