Ben hep şöyle düşünürüm bu tür durumlarda "aynı şeyi kendi annem yapsa tepkim ne olurdu" (sakın annem yapmaz böyle demeyin lütfen, yapar anneler)...Sırf kayınvalide diye çemkirecek yer arıyor bence çoğu kadın...
Ben sorun edecek bir durum göremedim. Siz sanırım hassas gününüzdesiniz. Özlemiş demek ki, tamam şımarıklık etmiş ama büyütecek bir şey yok bana göre.
Bugün misafir kabul etmek istemiyordum kim olursa olsun kendi annem bile olsa
Çünkü uzanmak istiyordum ki artık mümkün değil
Çünkü kızımı uyandırıp ağlayınca işim var çok diye gitti
Kayınvalidemle bebeğimi tek başına bırakamam güvenmiyorum
Malesef kayınvalidem evi boşver der, sonra birgün evin kirliydi diye yüzüme vurur
Sonuçta kendime garezim yok bebeğimi bırabileceğim kimse olsa neden gelmesini istemeyeyim.
Sorun edecek bir sey yok ki bunda.
Torununu ozlemis, e sana da corba yapip getirmis.
Kadinin gelmesine bozuluyorsun gitmesine ayri bozuluyorsun.
Ben de olsam ben gidince torunum hadi diyelim cocugum uyuyacaksa da biri geldiyse hususi uyandiririm, cocuklari uyku saatlerine gore mi sevecegiz?
Kv nizin belliki yaptigi ve sizi rahatsiz eden bazi seyleri olmus onceden. O nedenle de yaptigi seyler daha cok batiyr. Hele ki dogum sonrasi. O donemi yasamayan ya da hafif atlatanlar sizi anlayamaz ne yazik ki. Kv nin size hastasiniz diye corba getirmesi guzel. Ama bebeginizi rahatsiz etmeye hakki yok. Kim olursa olsun. Bebek oyuncak degildir. O da bir bireydir ve herkes onun yasam sartlarina saygi duymak zorundadir. Yani bebek uyuyrsa kimse uyandirip da sevemez... ayrica bebegin agliyr diye basindan atip gitmesi de ayri bir uyuzluk bence. Suan bebeginiz cok kucuk. Her firsatta dinlenmek istemeniz hakkiniz. Cidden birakin ev pis kalsin, kv istedigi yerde sikayet etsin laf soksun, duymayin. Siz kendinize ve bebeginize bakin yeter. Oglum suan 18aylik. Ve ben dogum sonrasini sevgili kv sayesinde cokkkkk zor yasadim. Zehir oldu. O nedenle size tavsiyem, 3maymunu oynayin. Bosveri gitsin.
Valla kardeş bazı bebeklerin uykusunun kaçırılması demek anne/baba için cinnet bir gece demek.Sorun edecek bir sey yok ki bunda.
Torununu ozlemis, e sana da corba yapip getirmis.
Kadinin gelmesine bozuluyorsun gitmesine ayri bozuluyorsun.
Ben de olsam ben gidince torunum hadi diyelim cocugum uyuyacaksa da biri geldiyse hususi uyandiririm, cocuklari uyku saatlerine gore mi sevecegiz?
Benimki bana vebalı muamelesi yapar,beni karantinaya alır,bebeği de doktora götürürdüCorba mi getirdi kv aaaaaa..
Bence memnun bile olun tani.
Benim kv olsa hasta oluyosub durmadan bizim zamanimizda hastalik yoktu derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?