- 11 Aralık 2018
- 41.447
- 257.625
- 598
Yooo biz burda çok gördük saçma sapan ilişkileri yıllarca sürdüren hatta yetmeyip evliliğe taşıyan çocuk yapan falan. Bu ülkede kadınlar bir adam bulunca sevmeseler de, herşey kötü gitse de, ilişki mok gibi olsa da sürdürüyorlar.Hiç kimse değer vermediği, sevmediği bir insanla 4 yılını heba etmez. Kafasına takıldığı konularda forumlarda fikir yardım aramaz. Yaptığım bir şey için “özellikle memleketim sebepli beni istemeyen bir aile bireyi” ölümünde yas tutmadığım için beni değer vermeyen, sevmeyen insan olarak yaftalamanız bence saçma. Yine de vaktinizi ayırıp paylaştığınız görüşleriniz için teşekkür ederim.
Memleketinizden dolayı sizi istemeyen bir ailenin evladıyla üstelik bu adam da size değer vermiyorken dört sene ilişki sürdürmeniz zaten gereksiz bir ilişkiyi ite kaka sürdürdüğünüz anlamına gelir.
Bir insan ölmüş, sevdiğinizi iddia ettiğiniz insanın yakını ölmüş. Biraz acıya saygı duymak, iki gün sosyal medyada fotoğraf paylaşmamak zor değil aslında. Ama istememişsiniz. Bu da ilişki yaşadığınız insana değer vermediğinizi gösterir. Çünkü orda saygı göstermeniz gereken ölen baba değil, yasta olan hayatı paylaşmak için yola çıktığınız insan.