Kaymak göbekli sevgilim

Demekki adamın DNA'sında yokmuş spor yapmak. Yapmış, denemiş, bakmış... nıck demiş böyle ömür geçmez... Sporu sevip sevmemek kişilik ve tarz ile de alakalı biraz. Kimi insan sürekli hareket halinde olmayı ister, kimisi de şu iş bitse de dötü devirip yatsam der. Israr ve zorlama ile de bir kaç adım atar, eski haline döner...

Bir öneride bulunmuyorum çünkü bu konuda kalıcı ve istikrarlı sonuçları olan bir öneri olduğu düşünmüyorum.

Adamın dnasında var spor yapmak ya. şu an kendisi 30 yaşında ve şu modda: gençliğimde fit ve kaslıydım, benden geçti artık. Yoksa beyimizin önceki halleri ohooo bayağı düzgün fiziği varmış. ben sadece kendini bu denli salmasına birazcık kızıyorum

İnsanları olduğu gibi kabul etmek en iyisi, kendi halinden memnunsa sorun yok
O memnun da ben değilim şu anki halinden. Yani hiçbi zaman dış görünüş hiiiiiç önemli değil diyen bi insan da olmadım. Karşımdaki erkekten imkanları dahilinde bakımlı ve iyi görünümlü olmasını beklerim

Ya 30 yaş nedir ki ben anladım, benden geçti ne demek Ama bu sözünüz de benim düşüncemi destekliyor. Gerçekten içinde olsa 60 yaşında bile fitness yapardı. Bizim spor salonumuzda böyle bir amcamız var.

Ya da babamdan örnek vereyim, 60'ına yaklaşıyor. Gençliğini de gayet hatırlıyorum. Asansöre binmeyi sevmez. Yürüme mesafesinde yerlere arabayı kullanmaz. Yemek yese kalkar evin içinde hareketler yapmaya başlar. Sabah erkenden uyanır. Uykuyu sevmez. Daha geçtiğimiz yıl yüzme havuzuna gidiyordu akşamları düzenli olarak. Evlerinin yanında yürüyüş parkuru var orada koşar, yürür falan hiçbir şey yapmasa bile. Yani hareketi seviyor, bunun yaş ile bir ilgisi yok.

Ya 30 yaş nedir ki ben anladım, benden geçti ne demek Ama bu sözünüz de benim düşüncemi destekliyor. Gerçekten içinde olsa 60 yaşında bile fitness yapardı. Bizim spor salonumuzda böyle bir amcamız var.
işte ben de acaba gaza getirip içine tekrar o ışığı sokabilir miyim diye düşünüyorum
ay gittiğim salonda 40-45 yaşında adamlar fit fit dolanıyo ortalıkta, senin ne eksiğin var diye tutup sarsmak istiyorum

sabah gidebilir, rahatına düşkünse evlenince napıcaksın, erkekler genelde evlenince çok kilo alıyor

Eşimde öyleydi tanıştığmzda kollar göğüs karın kası çok güzeldi lisanslı boksör eşim yıllara dayalı spor geçmişi var şuan asker ve işi görevleri nedeniyle sporu eskiis gibi yapamıyor ancak eğitimlerde yapıyor. Yinede iyi biraz göbüş çıktı onuda seviyorum dalga geçiyoruz hatta yeni doğum yaptım ben hsmileyken karnım sivriydi benim oğlum olacak diyodum oda bak benim karnım yassı galiba kızım olacak diyodu iyice şişiriyodu bence kötü bi görüntüsü yoksa sizde boşverin. Ha varsa da yapacak bişey yok :)

Ooo dostum kendini çok erken bıraktın sen deyin kendisine :) Ya bir de spora alışmış vücut sporu bırakınca hemen kilo alıyor. Bence düşüncesi yanlış, spor yaparak kendine bir yatırım yapmış oluyor. Dizi izleyip batak oynayınca ne oluyor, zaman öldürmekten başka?

Eskiden vücudunu nasıl beğendiğinizi, şu aralar biraz saldığını söyleyebilirsiniz. İnsan isteyince yarım saat-1 saatlik sporu hayatının bir yerine sıkıştırıyor, gayet de yeterli oluyor. Haa illa ki salacağım diyorsa da, sizin bundan hoşnut olmadığınızı bilsin. İnsan sevdikten sonra, göbekli şişko hallerini de seviyor, orası ayrı da, kendine özen gösteren, fiziğine dikkat eden insanın albenisini de küçümsememek lazım.

Eşim yıllardır haftanın 3 günü sabahın 6'sında kalkıp spora gidiyor, oradan da işe. 37 yaşında kendisi... Gerçi şu aralar bu durum beni feci gıcık ediyor, zira hamile kalmışım, yuvarlanan file dönmüşüm, adamın her kası gözüme batıyor. O da benimle birlikte 9 ay salsın istedim ama yapmadı. Bir doğurayım, alnımda bile kas çıkaracağım, bikini vücudumla seni ezip geçeceğim diyorum kendisine. Yapacağım, evet.

O istemedikten sonra yapacak birşey yok .Zorla güzellik olmaz

hıkmık diyor
bakarız diyor
ben de istiyorum aslında diyor
kabızım bi geçsin başlıcam diyor gerçekten dedi bunu. 1 ay önce geçmedi zaar hala

Sıkılmış olabilir belli bir duzenden, arada bana da sıkılma geliyor. Esim de salon sporu yapmiyor, yapamiyor. Yapsin isterdim ama eger sen de ikna edemezsen en azindan az yesin ve koşsun.

Esim yediklerine dikkat ediyor ve haftada bikacgun işten gelince koşuyor disarda. Tabi ki koşmayla baklava cikmiyor ama en azindan gobeksiz fit duzgun gorunuyor.

bi de şey var
hıyar gölgede büyür
ay çok iğrençleştim
oha o nasil laf oyle her gun yeni birsey ogreniyorum

haftasonlari beraber bisiklet surmeyi, sahil kenarinda yuruyus yapmayi teklif edebilirsiniz. hem keyifli vakit gecirirsiniz hem de eski formuna donmeye basladigini gorunce kendi aksamlari spora gider. gitmezsede bir sonraki adimda teklif edersiniz. havalar guzelken disarinin tadini cikarin.
gene zamanim yok derse haftada 2,3 aksam gitsin o bile baya etki eder.

Ahh ahh benim kocamda nişanlıyken kaslı geniş omuzlu fit birşeydi.. boyu 1.92 zaten beni kucağına tek koluyla alırdı.. yürürken hayran hayran bakardım. ama gel gör ki 6 yıllık evliyim adam evliliğin ilk senesi fitnessı bıraktı..
. Hala 1.92 ama göbekli :))))
Yani kısacası bende dolandırıldım.
Şimdi ikinci çocuk geliyor. İki çocuklu kaslı baba mı oluyor diyor. Bahane ye bak..

Kokoş patron konunuza niye cevap vermediniz, hala merak ediyorum noldu diye. Aşk olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…