- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Demekki adamın DNA'sında yokmuş spor yapmak. Yapmış, denemiş, bakmış... nıck demiş böyle ömür geçmez... Sporu sevip sevmemek kişilik ve tarz ile de alakalı biraz. Kimi insan sürekli hareket halinde olmayı ister, kimisi de şu iş bitse de dötü devirip yatsam der. Israr ve zorlama ile de bir kaç adım atar, eski haline döner...Hanımlar sevgilimle tanıştığımızda kendisi sporu henüz bırakmıştı ama fiziği hala düzgündü omuzları genişti kolları kaslıydı karın kasları vs belli oluyordu. Son 9-10 ay içinde adamın kolları inceldi yürürken göbeği sallanıyo gıdısı çıktı vs. Tabi ki onu her haliyle seviyorum ama o göbüşü de görmezden gelemiyoruuummBen de tam tersi fiziğime çok dikkat ederim. Sevgilim de yeniden fitnessa başlasın istiyorum ama ne desem nasıl desem bilmiyorum varsa öneriniz alırım bi dal
Not: fitnessı bırakma gerekçesi de işten sonra kendine ayıracak vakit bulamaması. Kendine ayıracak vakit de şunu ifade ediyor: dizi izlemek, telefondan batak oynamak
aynen ya üniforma yakışmaz bi kereAdam asker degil mi? Dikkat etsin ayol fizigine , sisko gobekli asker mi olur
Adamın dnasında var spor yapmak ya. şu an kendisi 30 yaşında ve şu modda: gençliğimde fit ve kaslıydım, benden geçti artık. Yoksa beyimizin önceki halleri ohooo bayağı düzgün fiziği varmış. ben sadece kendini bu denli salmasına birazcık kızıyorumDemekki adamın DNA'sında yokmuş spor yapmak. Yapmış, denemiş, bakmış... nıck demiş böyle ömür geçmez... Sporu sevip sevmemek kişilik ve tarz ile de alakalı biraz. Kimi insan sürekli hareket halinde olmayı ister, kimisi de şu iş bitse de dötü devirip yatsam der. Israr ve zorlama ile de bir kaç adım atar, eski haline döner...
Bir önerdi bulunmuyorum çünkü bu konuda kalıcı ve istikrarlı sonuçları olan bir öneri olduğu düşünmüyorum.
O memnun da ben değilim şu anki halinden. Yani hiçbi zaman dış görünüş hiiiiiç önemli değil diyen bi insan da olmadım. Karşımdaki erkekten imkanları dahilinde bakımlı ve iyi görünümlü olmasını beklerimİnsanları olduğu gibi kabul etmek en iyisi, kendi halinden memnunsa sorun yok
Ya 30 yaş nedir ki ben anladım, benden geçti ne demekAdamın dnasında var spor yapmak ya. şu an kendisi 30 yaşında ve şu modda: gençliğimde fit ve kaslıydım, benden geçti artık. Yoksa beyimizin önceki halleri ohooo bayağı düzgün fiziği varmış. ben sadece kendini bu denli salmasına birazcık kızıyorum
işte ben de acaba gaza getirip içine tekrar o ışığı sokabilir miyim diye düşünüyorumYa 30 yaş nedir ki ben anladım, benden geçti ne demekAma bu sözünüz de benim düşüncemi destekliyor. Gerçekten içinde olsa 60 yaşında bile fitness yapardı. Bizim spor salonumuzda böyle bir amcamız var.
uf uf uf evet korkuyorumsabah gidebilir, rahatına düşkünse evlenince napıcaksın, erkekler genelde evlenince çok kilo alıyor
Ooo dostum kendini çok erken bıraktın sen deyin kendisine :) Ya bir de spora alışmış vücut sporu bırakınca hemen kilo alıyor. Bence düşüncesi yanlış, spor yaparak kendine bir yatırım yapmış oluyor. Dizi izleyip batak oynayınca ne oluyor, zaman öldürmekten başka?işte ben de acaba gaza getirip içine tekrar o ışığı sokabilir miyim diye düşünüyorum
ay gittiğim salonda 40-45 yaşında adamlar fit fit dolanıyo ortalıkta, senin ne eksiğin var diye tutup sarsmak istiyorum
O memnun da ben değilim şu anki halinden. Yani hiçbi zaman dış görünüş hiiiiiç önemli değil diyen bi insan da olmadım. Karşımdaki erkekten imkanları dahilinde bakımlı ve iyi görünümlü olmasını beklerim
protein tozu kullanmıştır spor yaparken protein tozu kullanıp sporu bırakanlarda sarkmalar oluyorValla göğüslerini yazmayı unutmuşum benimkilerle yarışır hale geldilergeçmiş olsun bu arada
hıkmık diyor
bakarız diyor
ben de istiyorum aslında diyor
kabızım bi geçsin başlıcam diyorgerçekten dedi bunu. 1 ay önce geçmedi zaar hala
oha o nasil laf oylebi de şey var
hıyar gölgede büyür
ay çok iğrençleştim
Göbek ondan tevekkelihıkmık diyor
bakarız diyor
ben de istiyorum aslında diyor
kabızım bi geçsin başlıcam diyorgerçekten dedi bunu. 1 ay önce geçmedi zaar hala
Hanımlar sevgilimle tanıştığımızda kendisi sporu henüz bırakmıştı ama fiziği hala düzgündü omuzları genişti kolları kaslıydı karın kasları vs belli oluyordu. Son 9-10 ay içinde adamın kolları inceldi yürürken göbeği sallanıyo gıdısı çıktı vs. Tabi ki onu her haliyle seviyorum ama o göbüşü de görmezden gelemiyoruuummBen de tam tersi fiziğime çok dikkat ederim. Sevgilim de yeniden fitnessa başlasın istiyorum ama ne desem nasıl desem bilmiyorum varsa öneriniz alırım bi dal
Not: fitnessı bırakma gerekçesi de işten sonra kendine ayıracak vakit bulamaması. Kendine ayıracak vakit de şunu ifade ediyor: dizi izlemek, telefondan batak oynamak
teşekkür ederim :) sizin ki yine iyi yarışıyormuş, eşimin göğüsleri benimkilerden büyük! bu nasıl can sıkıcı size anlatmam mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?