Kaymak göbekli sevgilim

Ah arkadaşlar bizde de durum tam tersi.benim adam kilo vermeye çalışıyor spor yapmaya gayret ediyor ben o zayıfladıkça daha da yiyorum.ay ne olur beni motive edin.evin önünden bir yatacağım yere gideceğim yere yuvarlanıp gideceğim artık o hale geldim yani.nasil motive olucam gırtlak nasil gidecek?

Yani bildiğin dolandırılmışsın :)))
Göğüs,popo,takma kirpik,porselen makyaj dolandırılmalarından sonra normal değil mi,erkekler de köprüyü geçene kadar façayı düzgün tutuyor demekki,sonra da yelkenler fora

Takımlara katılmayı düşünmezmisin,tek başına çok zor...

Katıldım ancak ona da devam ermedim,üzüldüm mu stres oldum mu bir bakıyorum mutfaktayim.
Olsun,hep öyleyiz,böyle olmasa desteğe ihtiyacımız olmaz zaten.Ben şahsen tek başıma yapamadım,takım sorumluluğu insanı zor da olsa durduruyor.

Tekrar deneyeceğim bunu, inşallah bu sefer başarabilirim.cok üzülüyorum
Mehmet Akif der ki
"Gözyaşından ne çıkarmış, niye ter dökmediniz,
Bari müstakbeli olsun kurtarmaya bir azmediniz"
Az da versen o içindeki üzüntü gidecek,marttan bu yana 8 9 kilo verdim,çok değil ama uzun zamandır bu kadar mutlu hissetmemiştim kendimi:))

Beraber gitmeyi teklif edebilirsiniz. Hem sizin için de ortak bir aktivite olur. Başka türlü şişmanladın hoşuma gitmiyorsun tarzı mesaj vermek hiç hoş olmaz. Veya beraber yürüyüşe, koşuya çıkmayı da deneyebilirsiniz

İlaçla falan mı yapmış kaslari :) sporla yapılan vucut öyle kolay kolay sönmüyor.. yani şaka yollu ben eski seni özledim falan diyebilirsiniz ama gerçekten istemiyorsa fazla takmaz

Göğüs,popo,takma kirpik,porselen makyaj dolandırılmalarından sonra normal değil mi,erkekler de köprüyü geçene kadar façayı düzgün tutuyor demekki,sonra da yelkenler fora
Normal :)
Adam kaslarla kandırıp sonrasında bingil bingil olunca kadın da yadirgamis, napsın :)

Beraber spora gidelim deyin

Sporu bırakmadan önce istisnasız her gün spora gidip 3 saat falan kalıyormuş orada vücudu bayağı iyiydi zaten 82 kiloydu şu an güya 77 kilo ama bıngıldak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…