kaynana altinlarimi vermiyor

Takidan sonra odaya girdik. Yuzsuzce yangından mal kacirir gibi kaynana kbaba ve kaynim odaya daldilar ellerinde canta agzini actilar iki kurdaleyide cantaya koydular. Ertesi gun 6 bin para 25 bizden 8 de sizden ceyrek toplanmis dediler. (En az 10 bin para vardi yalan) sonra bilezikleri ve ceyrekleri bankaya yatiralim dedik vermedi. Bizim cok borcumuz var ben bunlarla borclari odiycem dedi. Zor bela o gün kalin bileziklerimi kurtardim 6 tane. ama 3 tane ince (tanesi 1200) bilezigimi ve ceyreklerimi ve paralari vermedi. Cok sikistik bu aralar dun gittim borcumuz var odeyemiyoruz çeyrekleri bozduramaz miyiz dedim. 15 ceyrek neye yetecek dedi. Ne 15 ya 33 ceyrek vardi hani dedim him kem küm dedi. Yemis benim ceyregimi belliki.

İki sorum var

1.kayinpederime biz her ay 700 tl para veriyoruz onun haricinde ne kadar evlilikle ilgili borc varsa kayinpeder ödüyor. Bu durumda ben bazen acaba haksizlikmi ediyorum diye düşünüp vicdan yapiyorum bazen de o babaysa tabiki yardim edecekti o ceyrekler paralar bilezikler senin hakkindi diye düşünüyorum.

2. Haftaya kuzenimin düğünü var. Kayganaya ben bankaya gidemiyorum calisiyorum ordaki takılar i alamam sen evdeki 3 bileziği ver deyip istesem bi dahada ona vermesem sizce anlar mi niyetimi? Cok kurnaz bi insandir kesin anlar nasil bi cümle kurabilirim acaba?

Bana objektif bi sekilde yorum yapar misiniz?

ticrete dökülmüş bir evlilik hissi uyandırdı bende
her iki tarafta gerçekten çok saçmalamış
öncelikle
altınları kp in almamalıydı
sizde madem kp lerinizin durumu yok borçla evleniyorsunuz
o halde kendi borcunuzu kendi üzerinize yapardınız
böylece ne onlar altınlar ve takılarda hak sahibi olurdu
ne de o anlam veremediğim aylık ödemenizi yapardınız
her ay verdiğini o 700 tl yi kendi borçlarınız için kendiniz yatırırdınız

bu saatten sonra yapılacak şeye gelince
öncelikle bu borcun mahiyetini iyice netleştir
nedir bu 700 tl nin hikmeti sizin evinizin eşya borcumu
o halde söyle kendimiz ödiycez
altınlara gelince
soğuk su iç
ama kv den bir şekilde bilezikleri kurtar
anneme gidiyorum
sorar nerde bilezikler yeni evlisin diye
filan de
ve al elinden
:34:

Takidan sonra odaya girdik. Yuzsuzce yangından mal kacirir gibi kaynana kbaba ve kaynim odaya daldilar ellerinde canta agzini actilar iki kurdaleyide cantaya koydular. Ertesi gun 6 bin para 25 bizden 8 de sizden ceyrek toplanmis dediler. (En az 10 bin para vardi yalan) sonra bilezikleri ve ceyrekleri bankaya yatiralim dedik vermedi. Bizim cok borcumuz var ben bunlarla borclari odiycem dedi. Zor bela o gün kalin bileziklerimi kurtardim 6 tane. ama 3 tane ince (tanesi 1200) bilezigimi ve ceyreklerimi ve paralari vermedi. Cok sikistik bu aralar dun gittim borcumuz var odeyemiyoruz çeyrekleri bozduramaz miyiz dedim. 15 ceyrek neye yetecek dedi. Ne 15 ya 33 ceyrek vardi hani dedim him kem küm dedi. Yemis benim ceyregimi belliki.

İki sorum var

1.kayinpederime biz her ay 700 tl para veriyoruz onun haricinde ne kadar evlilikle ilgili borc varsa kayinpeder ödüyor. Bu durumda ben bazen acaba haksizlikmi ediyorum diye düşünüp vicdan yapiyorum bazen de o babaysa tabiki yardim edecekti o ceyrekler paralar bilezikler senin hakkindi diye düşünüyorum.

2. Haftaya kuzenimin düğünü var. Kayganaya ben bankaya gidemiyorum calisiyorum ordaki takılar i alamam sen evdeki 3 bileziği ver deyip istesem bi dahada ona vermesem sizce anlar mi niyetimi? Cok kurnaz bi insandir kesin anlar nasil bi cümle kurabilirim acaba?

canım geçmiş olsun şu okuduğum kaçıncı konu nedir bu rezillik ..sen iyi kurtarmışsın bir miktar ..hepsini kaptıran var...

İki sorum var

ay konuyu yeni gordum uyuz oldummmmm...yahu nasil alir yaaa benden gelip altini alcaklar heee adami oyarimm yemn ediyorumm bana yapsalar suratlarina firlatir dugunu terk ederdim o kadarda deliririm kocamda bilir ama cok sukur ne oyle esim var herseyi kendi aldi nede kayinvalidemler öyle ac goz kocamin aldigi birsuru bilezige karsi 1 tanede kaynpederm hediye etti :D azicik kendinizi saydirim ne bu ya kim kimin altinini aliyor ay nasl sinir oldum ya nasil alamiyosun bileziklerini kocan ne kadr pasif ozaman kbkma ama canm acayip sinir oldjm.. simdi naptin alabildinmi? git herkesin icinde once edine soyle sonra git bilexiklerimi alabilirmiyim bankaya yatiricam de kem kum ederse o bilezikler benim koluma takildi borc icin zaten 700 veriyoruz ne kaldiysa alicam gelecge yatirim de al biraz disli ol

Back
X