Kaynana bizimle hastaneye geliyor

Şahsen biz de 10 sene tedavi gördük asla ama asla bırak kimseyi götürmeyi tedavimden bile kimsenin haberi
Olmadı,kime ne
Ben haber etmiyorum zaten oglu söylüyor anlatıyor birde benim yanımda konuşmuyorlar benim be diyeceğimi bildiği için gündüz iş yerinde konuşuyorlar

hadi kv geldi diyelim doktorun yanina kadar niye giriyoki o kadarda olmaz ne isi var onun o kadar sey soruyo doktorlar cvp verince cok bilmis oluyosun tabi
Yok herseyi duyacak illa meraklı melehat kaç defa dedim gelme diye ama arsiz olduğundan geliyor

Bu Kaynanalar kapatılsın bence. Doktora gelmek ne demek hem de eşinizle gitmeniz gereken bir doktora. Oldu olacak odanıza da gelsin acaba ilişkiye girişinizde mi sıkıntı var onu da incelesin. Tövbe yarabbim

Ben haber etmiyorum zaten oglu söylüyor anlatıyor birde benim yanımda konuşmuyorlar benim be diyeceğimi bildiği için gündüz iş yerinde konuşuyorlar
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum,yanlış anlamayın da yol iz bilmeyen biri misiniz mesela gündüz çıkıp kendi başınıza gezer misiniz,bazı gelinler oluyor gözü açılmamış onlarla kaynanası yada annesi gider ya ondan soruyorum

İşte annesine demiş benim haberim yok randevu alalım diye sonra annesi aradı randevu aldı bu kadarda olmaz dedim sonra sen benim anneme niye taktın bu kadar sana ne yaptı benim annem söyle böyle

Valla giderim ben yok annesi tecrubeliymis benle gelecekmis

Çocuğunuz olunca cocuktan bahsederken bizim cocugumiz diye bahseder o kaynana.Benimki kızım daha 5 günlüktü kan alinacak topuktan pesime takildı kapida bekliyoruz hemsire kapiya cıkti cocuk bebek arabasindaydı kimin cocugu gibisinden sadece anneyle bebegi almak icin sordu kaynanam atladi bizim diye ters ters baktım annesi benim dedim bu kadin da bizim cocugumuz der vallahi dikkat et

Bu Kaynanalar kapatılsın bence. Doktora gelmek ne demek hem de eşinizle gitmeniz gereken bir doktora. Oldu olacak odanıza da gelsin acaba ilişkiye girişinizde mi sıkıntı var onu da incelesin. Tövbe yarabbim
İşte ben karıştırmamak çalışıyorum oglu izin verince karışıyor

Yok herseyi duyacak illa meraklı melehat kaç defa dedim gelme diye ama arsiz olduğundan geliyor
bende kaynanmla yasiyom esimin isi oldugu zmn onunlq gidiyom ama oyle cekiniyoki doktorun bulundugu kata bile cikmiyo kantinde bekler beni hep benim utanip cekindigimi anliyo cunku herhalde kaynananizda dogurcak bi daha biseyler ogrenmek istiyor belki

Siz niye tek gitmiyorsunuz hastaneye? Alın randevunuzu söyleyin eşinize gidin. İşe bak, siz eşinize söylüyorsunuz eşiniz de annesine söylüyor. Benim eşim sen annemle git doktora diyemez bana veya benim muayene tedavi hastane bilgilerimi söyleyemez, siz niye bunu söyleyince kabul ediyorsunuz?

Yatak odanıza da gelmek ister bu kadın yakında ne kadar gereksiz tavırlar ya nasıl yetişiyor bunlar anlamıyorum. Sınırınızı çizin. Eşinizde de suç var. Eşiniz de kayınvalideniz de düzelene kadar tedaviye ara verin bence

Yok atlamaz öyle uğraşmak istemez o sadece karışsın gerisine uğraşmaz bile şu çocuğa bak desem bakmaz

Kabul etmiyorum aslında tek gitmeyi tercih ediyorum sonra benim ailemle sıkıntı ne onları beğenmiyorsunuz söyle böyle bunaltıyor

Siz beden yalnız gitmiyorsunuz

Burda tepki vermeniz hatta büyük kavga etmeniz gereken kişi eşiniz. Kv zaten sıkıntılı belli ama kaynağı oğlunda.
Valla ogluds bıktırdıda allahim çıkış yolu göster diye dua ediyorum gerçekten hani geliyor banada birgun iyi patlarım kaç defa kavgasını yaptım bağırdım çağırdım annene o kimde karışıyor dedim ama anlayan yok

Kabul etmiyorum aslında tek gitmeyi tercih ediyorum sonra benim ailemle sıkıntı ne onları beğenmiyorsunuz söyle böyle bunaltıyor
Hiç cocuk yapılacak bir aile değil malesef iyi düşünün derim. Şimdiden böyleyse sonrası geçmiş olsun. Şahsen ben o sonrası dediğim kısmı yaşıyorum su an az çok. Gerçekten çekilir gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…