Ben haber etmiyorum zaten oglu söylüyor anlatıyor birde benim yanımda konuşmuyorlar benim be diyeceğimi bildiği için gündüz iş yerinde konuşuyorlarŞahsen biz de 10 sene tedavi gördük asla ama asla bırak kimseyi götürmeyi tedavimden bile kimsenin haberi
Olmadı,kime ne
Yok herseyi duyacak illa meraklı melehat kaç defa dedim gelme diye ama arsiz olduğundan geliyorhadi kv geldi diyelim doktorun yanina kadar niye giriyoki o kadarda olmaz ne isi var onun o kadar sey soruyo doktorlar cvp verince cok bilmis oluyosun tabi
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum,yanlış anlamayın da yol iz bilmeyen biri misiniz mesela gündüz çıkıp kendi başınıza gezer misiniz,bazı gelinler oluyor gözü açılmamış onlarla kaynanası yada annesi gider ya ondan soruyorumBen haber etmiyorum zaten oglu söylüyor anlatıyor birde benim yanımda konuşmuyorlar benim be diyeceğimi bildiği için gündüz iş yerinde konuşuyorlar
İşte annesine demiş benim haberim yok randevu alalım diye sonra annesi aradı randevu aldı bu kadarda olmaz dedim sonra sen benim anneme niye taktın bu kadar sana ne yaptı benim annem söyle böyleİyi de küfretmeye gerek yok. Kararlı tutarlı olun yeter.
Kayınvalideye gelmene gerek yok dediniz. Sonra hastaneye hangi gün gideceğinizden haberdar olmasına gerek yok. Eşiniz diretiyor mu, başlarım böyle işe deyip hiç gitmeyin daha iyi. Daha muayenede sınırı çizemiyorsanız bebeğiniz olunca hiç çizemezsiniz.
Şahsen ben bu kadar özelimi ortaya döken, bu kadar ailesini evliliğime sokan adamdan çocuk sahibi olmak istemezdim.
Valla giderim ben yok annesi tecrubeliymis benle gelecekmisGerçekten çok sinir bozucu bir durum,yanlış anlamayın da yol iz bilmeyen biri misiniz mesela gündüz çıkıp kendi başınıza gezer misiniz,bazı gelinler oluyor gözü açılmamış onlarla kaynanası yada annesi gider ya ondan soruyorum
İşte ben karıştırmamak çalışıyorum oglu izin verince karışıyorBu Kaynanalar kapatılsın bence. Doktora gelmek ne demek hem de eşinizle gitmeniz gereken bir doktora. Oldu olacak odanıza da gelsin acaba ilişkiye girişinizde mi sıkıntı var onu da incelesin. Tövbe yarabbim
bende kaynanmla yasiyom esimin isi oldugu zmn onunlq gidiyom ama oyle cekiniyoki doktorun bulundugu kata bile cikmiyo kantinde bekler beni hep benim utanip cekindigimi anliyo cunku herhalde kaynananizda dogurcak bi daha biseyler ogrenmek istiyor belkiYok herseyi duyacak illa meraklı melehat kaç defa dedim gelme diye ama arsiz olduğundan geliyor
Kızılcık Şerbeti Fatih canlandi gözümde ayni replikİşte annesine demiş benim haberim yok randevu alalım diye sonra annesi aradı randevu aldı bu kadarda olmaz dedim sonra sen benim anneme niye taktın bu kadar sana ne yaptı benim annem söyle böyle
Yok atlamaz öyle uğraşmak istemez o sadece karışsın gerisine uğraşmaz bile şu çocuğa bak desem bakmazÇocuğunuz olunca cocuktan bahsederken bizim cocugumiz diye bahseder o kaynana.Benimki kızım daha 5 günlüktü kan alinacak topuktan pesime takildı kapida bekliyoruz hemsire kapiya cıkti cocuk bebek arabasindaydı kimin cocugu gibisinden sadece anneyle bebegi almak icin sordu kaynanam atladi bizim diye ters ters baktım annesi benim dedim bu kadin da bizim cocugumuz der vallahi dikkat et
Annesi ne konuda tecrübeliymiş?Valla giderim ben yok annesi tecrubeliymis benle gelecekmis
Burda tepki vermeniz hatta büyük kavga etmeniz gereken kişi eşiniz. Kv zaten sıkıntılı belli ama kaynağı oğlunda.İşte ben karıştırmamak çalışıyorum oglu izin verince karışıyor
Sorun eşinde bacım,her cümlen eşim karıştırıyor eşim söylüyor,randevuyu bile eşin annesiyle almış burda sorun kaynanadan çok eşİşte ben karıştırmamak çalışıyorum oglu izin verince karışıyor
Kabul etmiyorum aslında tek gitmeyi tercih ediyorum sonra benim ailemle sıkıntı ne onları beğenmiyorsunuz söyle böyle bunaltıyorSiz niye tek gitmiyorsunuz hastaneye? Alın randevunuzu söyleyin eşinize gidin. İşe bak, siz eşinize söylüyorsunuz eşiniz de annesine söylüyor. Benim eşim sen annemle git doktora diyemez bana veya benim muayene tedavi hastane bilgilerimi söyleyemez, siz niye bunu söyleyince kabul ediyorsunuz?
Siz beden yalnız gitmiyorsunuzbende kaynanmla yasiyom esimin isi oldugu zmn onunlq gidiyom ama oyle cekiniyoki doktorun bulundugu kata bile cikmiyo kantinde bekler beni hep benim utanip cekindigimi anliyo cunku herhalde kaynananizda dogurcak bi daha biseyler ogrenmek istiyor belki
Valla ogluds bıktırdıda allahim çıkış yolu göster diye dua ediyorum gerçekten hani geliyor banada birgun iyi patlarım kaç defa kavgasını yaptım bağırdım çağırdım annene o kimde karışıyor dedim ama anlayan yokBurda tepki vermeniz hatta büyük kavga etmeniz gereken kişi eşiniz. Kv zaten sıkıntılı belli ama kaynağı oğlunda.
Hiç cocuk yapılacak bir aile değil malesef iyi düşünün derim. Şimdiden böyleyse sonrası geçmiş olsun. Şahsen ben o sonrası dediğim kısmı yaşıyorum su an az çok. Gerçekten çekilir gibi değilKabul etmiyorum aslında tek gitmeyi tercih ediyorum sonra benim ailemle sıkıntı ne onları beğenmiyorsunuz söyle böyle bunaltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?