Kaynana bizimle hastaneye geliyor

selinay61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
166
26
13
28
Bizim çocuğumuz olmuyor tedavi görüyorum ilk bir devlet hastanesine gidecektim kaynanam illede benimle git dedi bende yok ben eşimle gitmeyi tercih ediyorum dedim belki ondanda bireyler isterler dedim sonra gelmedi biz doktora gittik ama çocuk olmadı bu sefer ben sana demedimmi benimle gel diye gelmedim bak işte çocuk olmadı dedi bende zaten isteyende olmaz anne dedim 1 sene beklemek zorundayım dedim ayrıca senle gelsem sanki hemen oluverecekmiydide dedim alakası yok dedim bir kadın doğum doktoru var erkek benim ablam şifayı onda buldu bende esime dedim buna gidelim belki bizde çare olur diye sonra bunu annesine söylemiş yok efendim kadinlar onun önünde bacak açmaya çok merakliymis ne anliyorlarmis bende dedim ki şifa buluyorlar gidiyorlar dedim meraklı olduklarından değil dedim hastalıklarına derman olduğu için dedim üstelik kaynanam kayinbabamin yanında konusuyor çok utandım ama cevabinida verdim sonra akademide bir doktor vardi ona gidecektik kayınvalidem gene ben götüreyim beraber gidelim dedi sonra neyse kırmayın dedim gidince nolacak bakalım dedim sonra gittik doktor özel konusuyor haliyle eşimle alakalı seyler sordu utandım eşimde sen annemle git dedi niye dedim bende sen gelemiyorsun dedim ve doktorun konuştuklarını anlattım annemin yanındaki böyle dedi diyor ben tabi dedim ben boşuna sen gel demiyorum dedim ve belki diyeceksiniz niye gelsin bisey olmaz diye ama benim korkularım var hadi dedi doktor sizin çocuğunuz olmicak diye benim yüzüme vuracağı ne malum belki bana diyecek benim oğlumda kusur yok kusur sende diye gerçi dese cevabını alır ama ben çok üzülür ve kendimi yiprattigimla kalırım kaynana degilmi herseyde bir dert olmasalar olmaz

Nasil gereksiz bir kv ,gitmeyin onunla bir daha, o gelseydi neden çocuk olurmuş akılsız ya, bacak acmak ne demek ya ona mi sorulacak hangi doktora gidilecek.biz karar verdik bitti. Onun ne isi var ya nasil bir zihniyet, yatak odanizi onun karşısında konuşmayın. Eşinize de söyleyin bu sizin özeliniz kv demle gitmem, bebek konusunda kafanız rahat olacak bu stresle olmaz

Eşin seni niye yüz göz ediyor ki ya ? Gelme anne özel seyler konuşuluyor doktor özel seyler soruyor senin ne işin var diyecek bitti bu kadar.Ama var böyleleri esimin yengesinin senelerce cocugu olmamıs 99 depreminden sonra her yer zangır zangir sallanırmıs kaynanası eve ebe kadin getirip islem yaptirip hasarli eve sokar hadi isinizi görün dermis tabii o stresle cocuk mocuk olmamis o zaman.O stres altında cocuk olmasi imkansız sizi rahat bıraksın.

Bu cumartesi gidecez annen gelecekmi dedim gelecek tabi diyor sen çocukmuş allah aşkına dedim ikimiz gitmemiz gerekiyor bu ikimizin arasında yaşanan bisey dedim sende anneme taktın diyor

Yok dermi tecrubeliymis o daha iyi anlıyormuş ben burda bostan korkuluguyum ya anlamayacam bisey

Kayınvalidenin ne işi var ya muayenede? Ne hadsiz insanlar var.

Sizi de pasif gördüm biraz. Ne diye eşinizi ikna etmeye uğraşıyorsunuz? İstemiyorum diyeceksiniz bitecek.

Kayınvalide ne hakla doktor tercihinize böyle çirkin bir yorum yapabilir. Resmen hakaret. Orada olay çıkarıp bu konudan tamamen uzaklaştırmanız lazımdı eş ailesini.

Bu cumartesi gidecez annen gelecekmi dedim gelecek tabi diyor sen çocukmuş allah aşkına dedim ikimiz gitmemiz gerekiyor bu ikimizin arasında yaşanan bisey dedim sende anneme taktın diyor
Bu evliliğe çocuk yaparsanız çocuğu sizden çok kaynananız büyütecek anlaşılan.

Hatanın büyüğü eşinizde,kusura bakmayın da ne sorumsuz bir insan niye eşiyle gelmeyip annesiyle gönderiyor,kaynana istediği kadar gelicem desin yahu haber bile vermeyin ona ne bu eşinle senin meselen

O kadar gıcık bir insanki sen afedersin yüzüne küfret gelir yüzüne güle hicbirsey olmamış gibi davranır ben başta belirttim zaten anne senin gelmene gerek yok ben eşimle giderim diye sert de söyledim ama anlayan kim

Gerçekten çok üzüldüm sizin için,eşinize laf geçmiyor belli ki,kaynana da hadsiz lafını sözünü bilmeyen biri,bence hiç
Gitmeyin Dr falan

Hatanın büyüğü eşinizde,kusura bakmayın da ne sorumsuz bir insan niye eşiyle gelmeyip annesiyle gönderiyor,kaynana istediği kadar gelicem desin yahu haber bile vermeyin ona ne bu eşinle senin meselen
Ortada bir mesele yok eşimi dolduran o surda doktor var burda doktor var şuna gidelim buna gidelim ben kızdım ne işi varsa dedim cocugu onunlami yapcam dedim seninle yapcam dedim gündür arıyor dolduruyor koskocaman adam gelmesin dolduruşa annem de annem

Gerçekten çok üzüldüm sizin için,eşinize laf geçmiyor belli ki,kaynana da hadsiz lafını sözünü bilmeyen biri,bence hiç
Gitmeyin Dr falan
Valla bazen düşünüyorum belkide Rabbım bilerekten vermiyor dengesizlik var nerde ne konuşacağını bilmiyor ben bildiriyorum haddini ama oglu sayesinde böyle yapıyor

hadi kv geldi diyelim doktorun yanina kadar niye giriyoki o kadarda olmaz ne isi var onun o kadar sey soruyo doktorlar cvp verince cok bilmis oluyosun tabi

İyi de küfretmeye gerek yok. Kararlı tutarlı olun yeter.

Kayınvalideye gelmene gerek yok dediniz. Sonra hastaneye hangi gün gideceğinizden haberdar olmasına gerek yok. Eşiniz diretiyor mu, başlarım böyle işe deyip hiç gitmeyin daha iyi. Daha muayenede sınırı çizemiyorsanız bebeğiniz olunca hiç çizemezsiniz.

Şahsen ben bu kadar özelimi ortaya döken, bu kadar ailesini evliliğime sokan adamdan çocuk sahibi olmak istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…