Belkidebende kaynanmla yasiyom esimin isi oldugu zmn onunlq gidiyom ama oyle cekiniyoki doktorun bulundugu kata bile cikmiyo kantinde bekler beni hep benim utanip cekindigimi anliyo cunku herhalde kaynananizda dogurcak bi daha biseyler ogrenmek istiyor belki
Eminmisin bu adamdan bu aileye çocuk yapmak istediğine kocan daha çocuk gibi kV problem çok cahil, hadsiz bi insan ben olsam yapmam bu adama çocuk falanBu cumartesi gidecez annen gelecekmi dedim gelecek tabi diyor sen çocukmuş allah aşkına dedim ikimiz gitmemiz gerekiyor bu ikimizin arasında yaşanan bisey dedim sende anneme taktın diyor
ben aslen nigdeliyim cnm aydina yeni tasindik ve hic bir yer bilmiyom hastanede uzak olunca gidemem yalnizSiz beden yalnız gitmiyorsunuz
Oyleler ne diyim yani bunaltiyorlarHiç cocuk yapılacak bir aile değil malesef iyi düşünün derim. Şimdiden böyleyse sonrası geçmiş olsun. Şahsen ben o sonrası dediğim kısmı yaşıyorum su an az çok. Gerçekten çekilir gibi değil
İki taraftara olabilir sıkıntı.ben hep kendim uğramıştır hastanede.esime toz kondurmuyordum.heray deniyoruz doktor takipçi bnde hersey normal yumurta dollenmiyordu.doktor esin tahlil versin dedi eşimde çıktı sıkıntı..Bizim çocuğumuz olmuyor tedavi görüyorum ilk bir devlet hastanesine gidecektim kaynanam illede benimle git dedi bende yok ben eşimle gitmeyi tercih ediyorum dedim belki ondanda bireyler isterler dedim sonra gelmedi biz doktora gittik ama çocuk olmadı bu sefer ben sana demedimmi benimle gel diye gelmedim bak işte çocuk olmadı dedi bende zaten isteyende olmaz anne dedim 1 sene beklemek zorundayım dedim ayrıca senle gelsem sanki hemen oluverecekmiydide dedim alakası yok dedim bir kadın doğum doktoru var erkek benim ablam şifayı onda buldu bende esime dedim buna gidelim belki bizde çare olur diye sonra bunu annesine söylemiş yok efendim kadinlar onun önünde bacak açmaya çok merakliymis ne anliyorlarmis bende dedim ki şifa buluyorlar gidiyorlar dedim meraklı olduklarından değil dedim hastalıklarına derman olduğu için dedim üstelik kaynanam kayinbabamin yanında konusuyor çok utandım ama cevabinida verdim sonra akademide bir doktor vardi ona gidecektik kayınvalidem gene ben götüreyim beraber gidelim dedi sonra neyse kırmayın dedim gidince nolacak bakalım dedim sonra gittik doktor özel konusuyor haliyle eşimle alakalı seyler sordu utandım eşimde sen annemle git dedi niye dedim bende sen gelemiyorsun dedim ve doktorun konuştuklarını anlattım annemin yanındaki böyle dedi diyor ben tabi dedim ben boşuna sen gel demiyorum dedim ve belki diyeceksiniz niye gelsin bisey olmaz diye ama benim korkularım var hadi dedi doktor sizin çocuğunuz olmicak diye benim yüzüme vuracağı ne malum belki bana diyecek benim oğlumda kusur yok kusur sende diye gerçi dese cevabını alır ama ben çok üzülür ve kendimi yiprattigimla kalırım kaynana degilmi herseyde bir dert olmasalar olmaz
Anladım,beni dünyanın öbür ucuna bıraksalar yalnız heryeri bulurum da bana garip geldi açıkçasıben aslen nigdeliyim cnm aydina yeni tasindik ve hic bir yer bilmiyom hastanede uzak olunca gidemem yalniz
İşte bende kitle çıktı esimdede çıktıİki taraftara olabilir sıkıntı.ben hep kendim uğramıştır hastanede.esime toz kondurmuyordum.heray deniyoruz doktor takipçi bnde hersey normal yumurta dollenmiyordu.doktor esin tahlil versin dedi eşimde çıktı sıkıntı..
Bnce hacamat i araştırın ikinizde önce bi kaç seans hacamat yaptırın.cok faydalı
.
Sonra eşiniz e vitamini, çinko gbi vitamin ilaçları kullansın.sizde yumurta takibi yaptırın. Hiçbir doktor kesin çocuk olmaz demez yada dememeli hersey allahtan.
1.tup bebek bir bebeğim oldu
2.tup bebek başarısız oldu
Sonra kendiliğinden hamile kaldım
Hersey allahtan birde stres yapmayin
bulamamak degilde insan herseyden cekiniyo esim oldugu zmn kendi arabamizla gidiyoz mesala ama o olmayinca tasitla gidiyoz ve ben ona binipde yalniz gidemem rahatsiz olurum yoksa niye bulmamayayim yaziyo sonucta koskocaman kadin dogum diyeAnladım,beni dünyanın öbür ucuna bıraksalar yalnız heryeri bulurum da bana garip geldi açıkçası
Tamam, siz de eşinize “İstemediğimi söylemiştim, madem dikkate almıyorsun ben de gitmiyorum.” diyecek ve gitmeyeceksiniz. Yani gerçekten de artık içinizden gelmemesi lazım, hayret.İşte annesine demiş benim haberim yok randevu alalım diye sonra annesi aradı randevu aldı bu kadarda olmaz dedim sonra sen benim anneme niye taktın bu kadar sana ne yaptı benim annem söyle böyle
Bu cumartesi gidecez annen gelecekmi dedim gelecek tabi diyor sen çocukmuş allah aşkına dedim ikimiz gitmemiz gerekiyor bu ikimizin arasında yaşanan bisey dedim sende anneme taktın diyor
Bir taraf anne olmak istiyorum diğer taraftan istemiyorumTamam, siz de eşinize “İstemediğimi söylemiştim, madem dikkate almıyorsun ben de gitmiyorum.” diyecek ve gitmeyeceksiniz. Yani gerçekten de artık içinizden gelmemesi lazım, hayret.
Bunu yapmadığınız müddetçe bu eş ve annesi ile işiniz zor.
Ben tüp Bebek yaptırdım kaynanm köyde ben merkezde oturuyorum , hiçbir şeyden haberi olmadı , madem öyle az gizli saklı hareket edin...O kadar gıcık bir insanki sen afedersin yüzüne küfret gelir yüzüne güle hicbirsey olmamış gibi davranır ben başta belirttim zaten anne senin gelmene gerek yok ben eşimle giderim diye sert de söyledim ama anlayan kim
İnan Emin değilimBu adamdan cocuk yapma konusunda eminmisiniz?
Anladım küçük şehirlerde yaşadığınız için sanırım bu çekinme rahatsız olma durumubulamamak degilde insan herseyden cekiniyo esim oldugu zmn kendi arabamizla gidiyoz mesala ama o olmayinca tasitla gidiyoz ve ben ona binipde yalniz gidemem rahatsiz olurum yoksa niye bulmamayayim yaziyo sonucta koskocaman kadin dogum diye
Ben ediyorum ama oglu etmiyor annesine söylüyor herseyi ben sen niye söylüyorsun laf taşıyıcısın diyince yok ben bisey söylemedim diyor nerden haberi olacak kiBen tüp Bebek yaptırdım kaynanm köyde ben merkezde oturuyorum , hiçbir şeyden haberi olmadı , madem öyle az gizli saklı hareket edin...
aynen cnm merkezde degiliz birde ilcede olunca oyle oluyo nigde kucuk bir yerdiAnladım küçük şehirlerde yaşadığınız için sanırım bu çekinme rahatsız olma durumu
Ama ben hatayı bu adamı evlenmeden önce kabul etmekle yaptım düzelir dedim ama al işte iyi şey yedimEşiniz niye her şeyi annesine söylüyor ? Kendi fikri yok mu? Ne işi var annesinin sizin yanınızda hastanede? Kabul etmeyin, annen gelecekse gitmiyorum deyin.
Hayır çocuğunuz olursa onu bile istediğiniz gibi büyütemezsiniz.
Bu ne be sabırlısın sen benim ve eşim haricinde neden kayınvalidem bizde doktora gelsin onluk bişey yoksa o gelince ne değişicek böylelerine agzının payını vericeksin ki hayatına müdahale edemiycekBizim çocuğumuz olmuyor tedavi görüyorum ilk bir devlet hastanesine gidecektim kaynanam illede benimle git dedi bende yok ben eşimle gitmeyi tercih ediyorum dedim belki ondanda bireyler isterler dedim sonra gelmedi biz doktora gittik ama çocuk olmadı bu sefer ben sana demedimmi benimle gel diye gelmedim bak işte çocuk olmadı dedi bende zaten isteyende olmaz anne dedim 1 sene beklemek zorundayım dedim ayrıca senle gelsem sanki hemen oluverecekmiydide dedim alakası yok dedim bir kadın doğum doktoru var erkek benim ablam şifayı onda buldu bende esime dedim buna gidelim belki bizde çare olur diye sonra bunu annesine söylemiş yok efendim kadinlar onun önünde bacak açmaya çok merakliymis ne anliyorlarmis bende dedim ki şifa buluyorlar gidiyorlar dedim meraklı olduklarından değil dedim hastalıklarına derman olduğu için dedim üstelik kaynanam kayinbabamin yanında konusuyor çok utandım ama cevabinida verdim sonra akademide bir doktor vardi ona gidecektik kayınvalidem gene ben götüreyim beraber gidelim dedi sonra neyse kırmayın dedim gidince nolacak bakalım dedim sonra gittik doktor özel konusuyor haliyle eşimle alakalı seyler sordu utandım eşimde sen annemle git dedi niye dedim bende sen gelemiyorsun dedim ve doktorun konuştuklarını anlattım annemin yanındaki böyle dedi diyor ben tabi dedim ben boşuna sen gel demiyorum dedim ve belki diyeceksiniz niye gelsin bisey olmaz diye ama benim korkularım var hadi dedi doktor sizin çocuğunuz olmicak diye benim yüzüme vuracağı ne malum belki bana diyecek benim oğlumda kusur yok kusur sende diye gerçi dese cevabını alır ama ben çok üzülür ve kendimi yiprattigimla kalırım kaynana degilmi herseyde bir dert olmasalar olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?