Kaynana bizimle hastaneye geliyor

Belkide

Bu cumartesi gidecez annen gelecekmi dedim gelecek tabi diyor sen çocukmuş allah aşkına dedim ikimiz gitmemiz gerekiyor bu ikimizin arasında yaşanan bisey dedim sende anneme taktın diyor
Eminmisin bu adamdan bu aileye çocuk yapmak istediğine kocan daha çocuk gibi kV problem çok cahil, hadsiz bi insan ben olsam yapmam bu adama çocuk falan

Oyleler ne diyim yani bunaltiyorlar

İki taraftara olabilir sıkıntı.ben hep kendim uğramıştır hastanede.esime toz kondurmuyordum.heray deniyoruz doktor takipçi bnde hersey normal yumurta dollenmiyordu.doktor esin tahlil versin dedi eşimde çıktı sıkıntı..
Bnce hacamat i araştırın ikinizde önce bi kaç seans hacamat yaptırın.cok faydalı
.

Sonra eşiniz e vitamini, çinko gbi vitamin ilaçları kullansın.sizde yumurta takibi yaptırın. Hiçbir doktor kesin çocuk olmaz demez yada dememeli hersey allahtan.
1.tup bebek bir bebeğim oldu
2.tup bebek başarısız oldu
Sonra kendiliğinden hamile kaldım

Hersey allahtan birde stres yapmayin

İşte bende kitle çıktı esimdede çıktı

Anladım,beni dünyanın öbür ucuna bıraksalar yalnız heryeri bulurum da bana garip geldi açıkçası
bulamamak degilde insan herseyden cekiniyo esim oldugu zmn kendi arabamizla gidiyoz mesala ama o olmayinca tasitla gidiyoz ve ben ona binipde yalniz gidemem rahatsiz olurum yoksa niye bulmamayayim yaziyo sonucta koskocaman kadin dogum diye

İşte annesine demiş benim haberim yok randevu alalım diye sonra annesi aradı randevu aldı bu kadarda olmaz dedim sonra sen benim anneme niye taktın bu kadar sana ne yaptı benim annem söyle böyle
Tamam, siz de eşinize “İstemediğimi söylemiştim, madem dikkate almıyorsun ben de gitmiyorum.” diyecek ve gitmeyeceksiniz. Yani gerçekten de artık içinizden gelmemesi lazım, hayret.

Bunu yapmadığınız müddetçe bu eş ve annesi ile işiniz zor.

Bir taraf anne olmak istiyorum diğer taraftan istemiyorum

Ben tüp Bebek yaptırdım kaynanm köyde ben merkezde oturuyorum , hiçbir şeyden haberi olmadı , madem öyle az gizli saklı hareket edin...

bulamamak degilde insan herseyden cekiniyo esim oldugu zmn kendi arabamizla gidiyoz mesala ama o olmayinca tasitla gidiyoz ve ben ona binipde yalniz gidemem rahatsiz olurum yoksa niye bulmamayayim yaziyo sonucta koskocaman kadin dogum diye
Anladım küçük şehirlerde yaşadığınız için sanırım bu çekinme rahatsız olma durumu

Ben tüp Bebek yaptırdım kaynanm köyde ben merkezde oturuyorum , hiçbir şeyden haberi olmadı , madem öyle az gizli saklı hareket edin...
Ben ediyorum ama oglu etmiyor annesine söylüyor herseyi ben sen niye söylüyorsun laf taşıyıcısın diyince yok ben bisey söylemedim diyor nerden haberi olacak ki

Siz bu adamdan çocuk yapmak istediğinize emin misiniz? Çocuk olunca kvniz kullandığınız bezden verdiğiniz mamaya kadar karışacak ve evinizden çıkmayacak. Eşiniz de sen benim anneme taktın demeye devam edecek çünkü. Olgunlaşmamış adamları baba yapmayın rica ediyorum. Anlıyorum hormonlarınız size çocuk sahibi olmanız gerektiğini soyluyo ama dünyaya getirdiginiz çocuğa karşı sorumluluklarınız var, en başta o çocuğa mutlu huzurlu bi yuva vermek gibi.

Ama ben hatayı bu adamı evlenmeden önce kabul etmekle yaptım düzelir dedim ama al işte iyi şey yedim

Bu ne be sabırlısın sen benim ve eşim haricinde neden kayınvalidem bizde doktora gelsin onluk bişey yoksa o gelince ne değişicek böylelerine agzının payını vericeksin ki hayatına müdahale edemiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…