Kaynana bizimle hastaneye geliyor

Ben ediyorum ama oglu etmiyor annesine söylüyor herseyi ben sen niye söylüyorsun laf taşıyıcısın diyince yok ben bisey söylemedim diyor nerden haberi olacak ki
Geçmiş olsun çok aradınız mı bu ana kuzusunu
Siz eşinize daha tutarlı olun vazgeçmeyin ,sanki biraz pasifsiniz ...

Eltilerimin çocukları var onlara karışmıyor benimkinde karışamaz çünkü ben onlar kadar susmuyorum herseyi yüzüne soyleyi veriyorum ama bu hastane işini esim karışmıyor ve şuanda gerçekten bebek istediğimden Emin değilim

O zaman bi "yeter bıktım işime karismanizdan çocuk mocuk yapmıyorum gitmeyeceğim tedaviye" cinneti geçirin bari. Bazıları bu dilden anlıyor çünkü

O raddeye gelecek iş yaklaştı
Bir de ben şunu anlamıyorum, "gelmeyecek işte o kadar, aynen taktım annene, aynen evet sevmiyorum" diyemiyor musunuz? Eşiniz sizi yıldırmak için böyle abuk subuk laflar ediyor zaten. Siz "ya gelmeyecek ya da ben gitmiyorum" demezseniz adam sizi yildiracagini öğrenmiş zaten bastirdikca bastırır yani

Ben bastırıyor ama bazıları olursa beynine laf gitmez sabit fikirli olur nedesen kabul etmez ha o tipte bir adam kendi doğrusu neyse ona sabitlenir

Kusur nedir ya iki insan birleşince çocuk olmadı diye niye kusur arıyor bizim türk halkımız.
Allahtan gelen bir şey kusurla ne ilgisi var. Kayınvaliden takılıyorsa böyle şeylere de ki oğlunun şeyleri hareketsizmiş uyku moduna geçmişler ondan olmuyo de oldu olacak hakem gibi halvet anınıza da girsin beline yastıkta koysun. tövbe ya..

Onuda yapacak utanmasa ama ben olamam ne yaparım hiç bilmiyorum

Yok dermi tecrubeliymis o daha iyi anlıyormuş ben burda bostan korkuluguyum ya anlamayacam bisey
İhtisasıni kadın doğum üzerine yapmış herhalde. Bu eşleri anlayamıyorum. İlk çocuğumdan 9 yil sonra ikincisi oldu bir kere bir kv neden yapmıyorsunuz demedi diyemez çünkü ayıp denilen birşey var

İhtisasıni kadın doğum üzerine yapmış herhalde. Bu eşleri anlayamıyorum. İlk çocuğumdan 9 yil sonra ikincisi oldu bir kere bir kv neden yapmıyorsunuz demedi diyemez çünkü ayıp denilen birşey var
Inanain yoruldum bu kadar yüzsüzlük olmaz istemiyorum seni işte illa kavga ileri olsun gonul kalp kirmaylami ben anlamıyorum

Esin ne bu konuda bostan korkulugu mu? Cevabini neden sen veriyorsun?? Senin ahlakina namusununa dil uzatan kadina karsi esin ne yapiyor? Sen hala kalbini kirmayayim diye yaninda tasiyorsun. Ya yok valla siz keyif aliyorsunuz itilip kakılıp hakarete ugramaktan. Baska aciklamasi olamaz

İnan Emin değilim

Black Wine güzel özetlemis

Hayır canım zevk almıyorum ben fikrimi baştan beyan ettim gelme diye ama oglu yüz veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…