Geçmiş olsun çok aradınız mı bu ana kuzusunuBen ediyorum ama oglu etmiyor annesine söylüyor herseyi ben sen niye söylüyorsun laf taşıyıcısın diyince yok ben bisey söylemedim diyor nerden haberi olacak ki
Yuh artıkBu cumartesi gidecez annen gelecekmi dedim gelecek tabi diyor sen çocukmuş allah aşkına dedim ikimiz gitmemiz gerekiyor bu ikimizin arasında yaşanan bisey dedim sende anneme taktın diyor
Eltilerimin çocukları var onlara karışmıyor benimkinde karışamaz çünkü ben onlar kadar susmuyorum herseyi yüzüne soyleyi veriyorum ama bu hastane işini esim karışmıyor ve şuanda gerçekten bebek istediğimden Emin değilimSiz bu adamdan çocuk yapmak istediğinize emin misiniz? Çocuk olunca kvniz kullandığınız bezden verdiğiniz mamaya kadar karışacak ve evinizden çıkmayacak. Eşiniz de sen benim anneme taktın demeye devam edecek çünkü. Olgunlaşmamış adamları baba yapmayın rica ediyorum. Anlıyorum hormonlarınız size çocuk sahibi olmanız gerektiğini soyluyo ama dünyaya getirdiginiz çocuğa karşı sorumluluklarınız var, en başta o çocuğa mutlu huzurlu bi yuva vermek gibi.
O zaman bi "yeter bıktım işime karismanizdan çocuk mocuk yapmıyorum gitmeyeceğim tedaviye" cinneti geçirin bari. Bazıları bu dilden anlıyor çünküEltilerimin çocukları var onlara karışmıyor benimkinde karışamaz çünkü ben onlar kadar susmuyorum herseyi yüzüne soyleyi veriyorum ama bu hastane işini esim karışmıyor ve şuanda gerçekten bebek istediğimden Emin değilim
Gerçekten çok direndim gelmesin diye ama yuz veren eşim ben değilimGeçmiş olsun çok aradınız mı bu ana kuzusunu
Siz eşinize daha tutarlı olun vazgeçmeyin ,sanki biraz pasifsiniz
O raddeye gelecek iş yaklaştıO zaman bi "yeter bıktım işime karismanizdan çocuk mocuk yapmıyorum gitmeyeceğim tedaviye" cinneti geçirin bari. Bazıları bu dilden anlıyor çünkü
Bir de ben şunu anlamıyorum, "gelmeyecek işte o kadar, aynen taktım annene, aynen evet sevmiyorum" diyemiyor musunuz? Eşiniz sizi yıldırmak için böyle abuk subuk laflar ediyor zaten. Siz "ya gelmeyecek ya da ben gitmiyorum" demezseniz adam sizi yildiracagini öğrenmiş zaten bastirdikca bastırır yaniO raddeye gelecek iş yaklaştı
Dedim gelmem dedim yok niye gemiyormusum annesi canavarmiymisda beni yiyecekmis ne olacak tecrübeli biri halbuki bisey yaptığı yok sadece dinliyor öylece bakıyorYuh artık
Ben gelmiyorum o geliyorsa derim ben olsam
Ben bastırıyor ama bazıları olursa beynine laf gitmez sabit fikirli olur nedesen kabul etmez ha o tipte bir adam kendi doğrusu neyse ona sabitlenirBir de ben şunu anlamıyorum, "gelmeyecek işte o kadar, aynen taktım annene, aynen evet sevmiyorum" diyemiyor musunuz? Eşiniz sizi yıldırmak için böyle abuk subuk laflar ediyor zaten. Siz "ya gelmeyecek ya da ben gitmiyorum" demezseniz adam sizi yildiracagini öğrenmiş zaten bastirdikca bastırır yani
Yok yok sen gelme diyemiyor ne işin var diyemiyorBu kayınvalideler ne hadsiz ne yüzsüz ya. Eşinizde de iş yok. Ben olsam böyle bir aileden çocuk sahibi falan olmak istemezdim.
Yahu sabitlensin, doktora gitmezseniz zorla gönderecek değil ya. Arayıp randevuyu iptal etmenize bakar.Ben bastırıyor ama bazıları olursa beynine laf gitmez sabit fikirli olur nedesen kabul etmez ha o tipte bir adam kendi doğrusu neyse ona sabitlenir
Onuda yapacak utanmasa ama ben olamam ne yaparım hiç bilmiyorumKusur nedir ya iki insan birleşince çocuk olmadı diye niye kusur arıyor bizim türk halkımız.
Allahtan gelen bir şey kusurla ne ilgisi var. Kayınvaliden takılıyorsa böyle şeylere de ki oğlunun şeyleri hareketsizmiş uyku moduna geçmişler ondan olmuyo deoldu olacak hakem gibi halvet anınıza da girsin beline yastıkta koysun. tövbe ya..
Evet doğru ben bi iptal edilirse görsünler biYahu sabitlensin, doktora gitmezseniz zorla gönderecek değil ya. Arayıp randevuyu iptal etmenize bakar.
İhtisasıni kadın doğum üzerine yapmış herhalde. Bu eşleri anlayamıyorum. İlk çocuğumdan 9 yil sonra ikincisi oldu bir kere bir kv neden yapmıyorsunuz demedi diyemez çünkü ayıp denilen birşey varYok dermi tecrubeliymis o daha iyi anlıyormuş ben burda bostan korkuluguyum ya anlamayacam bisey
Inanain yoruldum bu kadar yüzsüzlük olmaz istemiyorum seni işte illa kavga ileri olsun gonul kalp kirmaylami ben anlamıyorumİhtisasıni kadın doğum üzerine yapmış herhalde. Bu eşleri anlayamıyorum. İlk çocuğumdan 9 yil sonra ikincisi oldu bir kere bir kv neden yapmıyorsunuz demedi diyemez çünkü ayıp denilen birşey var
İnan Emin değilim
Siz bu adamdan çocuk yapmak istediğinize emin misiniz? Çocuk olunca kvniz kullandığınız bezden verdiğiniz mamaya kadar karışacak ve evinizden çıkmayacak. Eşiniz de sen benim anneme taktın demeye devam edecek çünkü. Olgunlaşmamış adamları baba yapmayın rica ediyorum. Anlıyorum hormonlarınız size çocuk sahibi olmanız gerektiğini soyluyo ama dünyaya getirdiginiz çocuğa karşı sorumluluklarınız var, en başta o çocuğa mutlu huzurlu bi yuva vermek gibi.
Hayır canım zevk almıyorum ben fikrimi baştan beyan ettim gelme diye ama oglu yüz veriyorEsin ne bu konuda bostan korkulugu mu? Cevabini neden sen veriyorsun?? Senin ahlakina namusununa dil uzatan kadina karsi esin ne yapiyor? Sen hala kalbini kirmayayim diye yaninda tasiyorsun. Ya yok valla siz keyif aliyorsunuz itilip kakılıp hakarete ugramaktan. Baska aciklamasi olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?