Kaynana derdi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

meneksem59

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
68
20
298
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar eşimin ailesi cahil ve bir o kadar da merhametsiz insanlar belki direkt böyle yazışımdan neler çektiğimi hisseden benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar beni anlar evleneli 7yılı geçti kayınvalidem olacak kadın tam bir canavar sürekli arkamdan taklidimi yapıyor hakaret içeren sözler sarfediyor ben hep iyimser yaklaştım alttan aldım 3 aylık evliyken ameliyat geçirdi altını temizledim traşına varıncaya kadar yaptırdım hastanelerde günlerce koktuk bizi bir gece dinlendirmesi için eltimi davet ettik kayınvalidenin de 18yıllık gelini o da sevmez kayınvalideyi VE KADIN GELEMEM DEDİ dedim ya geçimsiz ağzı beddualı küfürlü bir kadın onu hiç sevmiyorum yıllardır beni ağlatıp durdu kayınpeder ondan yana olmak istemese de onu da hastalık numaralarıyla kendine çekti dünya onun etrafında dönsün kimse ona sormadan wc ye gitmesin her işini gelinler yapsın kızları ve damatları keyfini sürsün istiyor GELELİM ASIL MEVZUYA eşimin işindeki sıkıntılı dönemler nedeniyle bunlarla bir ev de oturmak mecburiyetinde kaldık aynı arsaya ev yapmaya karar vermiştik ev de başlangıç aşamasında yılların verdiği öfke birikimiyle biz bu kadınla sürekli kavga ediyoruz beni istemediğini her halukarda belirtiyor birilerine eşime bana karşı olan tavrının çok kötü olduğundan bahsettim bahsettim büyüttüğümü söyledi ben de inanadırabilmek adına pc min kamerasını kayıtta bırakıp dışarı çıktım arkamdan neler neler ağzına s...çtığımın pis köpeği utanmaz köpek hep gezsin (kaldı ki günlerce haftalarca dışarı çıkmadığım olur) defolamadı bir türlü yarın öbür gün çocuğu olur hepten gitmez allah ın belası vs.... :18: yaniii kötü gelin ben iyi kaynana o bu cümleler yıllardır arkamdan sarfedilince artık ben de saygısızlığı ele aldım o ne derse ben de 2 katını söylüyorum hakaret etmeden Allah seni bildiği gibi yapsın mustahakını versin falan... eşimse hem iş sıkıntıları hemde ikimizin kavgaları arasında çok yıprandı onlar için beni kırmaz ama arada celallendiği oluyor şimdi ise aynı arsaya ev yapmanın iyi bir fikir olmadığını vazgeçip başka bir eve geçmeyi düşündüğünü bildiriyor temel içinse neredeyse 5000tl harcandı siz aynı bahçede de birbirinizi yersiniz diyor ben -se evim ayrı yolum ayrı çekerim araya 2metre duvar bakarım keyfime diyorum sizin düşünceniiz nedir Allah aşkına bir yol gösterin bu mübarek aylarda aklım şaştı kaldı

Eşin aynı arsaya ev yapma fikrinin olmayacağını anlamış sen de ısrar etme bu seviyesizlik herkese zarar ne kadar uzak o kadar iyi. Diretme, uzağa git.

Bence de fırsatın varken uzaklaş. Öyle hayat geçmez. İlla göreceksin yakınında olursa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Araya istersen 5 km duvar çek o evin yine kapısı olacak içeri girebilecek yani. Oğlumun evi der çıkar çıkar gelir yan yana olunca. Kaç uzağa git çok şaşırdım gitmeme kararına. Para huzurundan önemli mi?

para huzurumdan önemli değiil tabii ki eşim ve benim ilk evliliklerimiz değil geçen yıllar onu da beni de çok yıprattı ve bizim bebeğimiz olmuyor tedavi içinde ekstra ayırabileceğimiz bir para yok şimdi o arsaya evimizi yapmazsak yeni bir arsa yeni bir temel vs... derken madden daha bir on yıl geri gideceğiz oturduğumuz yerleşim birimi köy kiralık ev imkanı yok. geçici olarak birinin evini tadilat edip oturabileceğimiz bir seçeneğimiz var sanırım eşim öyle diyor ben ise başkasının evini tadilat ettirmeyi bile masraf sayıyorum. Sanırım eşimin düşüncesi temel yine bizim ancak annem vefat ettikten sonra oraya ev yaparım gibi bir düşünce içinde düşünün ne kadar durum vahim ... ellerimizle yaptığımız temeli devam yerine başkasının evinde misafir gibi yaşayıp kayınvalidenin ölmesini beklemek akıl karı mı???

aslında gelmez gelemez kinci ve inatçıdır sadece her fırsatta eşimi çağırırlar beni rahatsız ederse bir bu rahatsız eder ...

Eşin aynı arsaya ev yapma fikrinin olmayacağını anlamış sen de ısrar etme bu seviyesizlik herkese zarar ne kadar uzak o kadar iyi. Diretme, uzağa git.

uzaklık pek farketmeyecek işte yine aynı yerleşim birimi epitopu 2ev ötesi eşimin düşündüğü yer orayada yetecek yetecek olduktan sonra ... bilmiyorum mantığım yap evini bak işine diyor duygusal olarak ta artık onun yüzünü değil sesini duyduğumda tüylerim diken diken oluyor ne yapacağımı ben de şaşırdım

Bence de uzaga git masraflar kapanir da bu kadinin dilinden kurtulamazsin huzursuz olursun hep benim annem 19 yaslarinda falan evlendi babaannemden cok zulum gordu simdi 44 yasinda ve babaannemi bakmak zorunda anlican hala cekiyo

Bence de uzaga git masraflar kapanir da bu kadinin dilinden kurtulamazsin huzursuz olursun hep benim annem 19 yaslarinda falan evlendi babaannemden cok zulum gordu simdi 44 yasinda ve babaannemi bakmak zorunda anlican hala cekiyo

uzağa gitme imkanım yok işte en uzak mesafem iki ev öte burada yaşamak mecburiyetindeyim benim annem de babaannemden çok çekti ve nihayet babaannem annem ile babamı ayırdı evlatların kaderleri bazen annelerine çok benziyor benim ki benzedi inşaallah senin ki benzemezz

zaten iyice yüz-göz olmuşsunuz birde ömür boyu aynı yerde oturma fikri hoş gelmiyo kulağa bence hem eşinin hem evliliğininizin sıhhati açısından ayrı bir yerden ev alın eğer imkanınız varsa yoksa da naıl olur bilemiyorum ama eşin çok haklı

Son düzenleme:

ayrı bir yerden ev alma imkanımız yok kayınvalide öyle bir kadın ki çocuğumuzun olmamasına üzülmek şöyle dursun seviniyor çünkü eşimin bir oğlu var eski evliliğinden her fırsatta bana çocuk isteyenin çocuk kadar aklı yok aman çocuk yapmak mı bir kez olsun Allah size de hayırlı evlatlar versin dediğini duymadım daha çok borcunuz harcınız var çocuk nenize gerek diyor bilmez ki 7 yıl her bebeğe ağlayarak bakmanın yaşattıığı acıyı.... kendinin var kızlarının var oğullarının var şimdi odamdayım diğer odada söyleniyor söyleniyor kapıları çarpıyor Allah ım bu iftar vakti saatiinde yalvarırım beni selamete çıkar beni kurtarrr :26:

Son düzenleme:

Annem de annenin kaderi kizinin ceyizidir derler demisti korkuyorum bu yuzden evlenirsem bakalim benim nasibime ne dusecek .Insallah hersey yoluna girer cok zor bi durum uzuldum sizin icin. O kadar sinirleniyorum ki kizlar ne guzel hayallerle evleniyo ama ya es ya kaynana zehir ediyo hayati. Insanlar kizlarina eziyet edilsin diye mi evlendiyolar yazik degil mi. Insallah rahat birakir sizi

Rabbim kaderini güzel eylesin iyiler karşılaştırsın inşaallah seni...

eşin annesinin ağzına bakmıyo seni sevip sayıyosa sorun olmamalı ayrı eve çıksanız enazından biraz uzak kalınca düzelirmi acaba ( zaten eşinin ikinci evliliğiymiş daha oğlumun yuvası birdefa bozuldu bu sefer bari dağılmasın diye seni el üstünde tutacağı yerde zulümmü ediyo koskoca kadın bunların hakkını verecek diğer tarafta gerçi Allahtan korkan insan böyle yapmaz...
herzaman büyük büyüklüğünü bilmeli küçük küçüklüğünü sen onun kumasımısın yahu ne sürtüşüp duruyo seninle,bu arada ailenin durumdan haberi illaki vardır 7 yıllık evliymişsin birinde duymasa diğerinde dolup söylemişsindir annene falan onlar ne düşünüyolar bu durum hakkında??

yok biliyo annesinin karakterini ama benim sinirlerim bozuk tahammülüm kalmadı o kadına karşı ben de diyorum ki eşime sen de tepkini koy biraz çeksin kendini herşeye karışmasın dil uzatmasın ama nerdeeee kalkta anneni döv söv demiyorum gerçi adamcağız da bazen delirmişçesine yeter aanne yeter diye bağırıyor ama nafile aynı dediğin gibi kadın beni kuması gibi görüyor canım ... eşim bana ne alsa eşine dönüyor bak bak diyor göz ayrı kaş ayrı oynuyor kaldı ki bunları yapan kadın 70 yaşında hastane sıralarında yanındakilere benim özel hallerimi anlatıyor yok çocuğu olmadı yok şöyle yok böyle evlenmiş ayrılmışş ya yabancı kadına ne benden değil mi ama canım Annem ne desin kadıncağız Allah ından bulsun kızım ben 28 sene uğraştım değiştiremedim kaynanamı sen boşuna yorma kendini diyor

evleneli 7 yıl olmus
daha neyi istemıyor anlamıyorum.

sende garıpsın ama, hem bılıyorsun kadının sana kinini neler ettıgını
hemde dıbınde oturmak ıstıyorsun ne uzak o kadar iyi olur.
pek zoruna gıtmıyor galıba söyledıklerı, yoksa 2 adım yakınında olmak ıstemez ınsan yahu

dün ikindi üstü bir yere çıktık eşimle arkamdan demesin mi oruçlu oruçlu geziyo gezeceğine yemeğini yapsın ben yapçam o da yiyecek ohh ne ala gibilerinden konuşuyor geldim eve yemeğimi de yaptım ağlaya ağlaya iftarımı da yaptım ya bir de bu kadın sayesinde dinleme ben de hastalık oldu kaldı artık her konuştuğundan her dediğinden haberim olması gerekiyor gibi kaydediyorum onları elimde değil engel olamıyorum kendimi bu sorunumu bir an evvel halletmem lazım ben böyle olmamalıyım beni ne günahlara bulaştırdı Rabbim affetsin fenayla böyle fena olunuyormuş demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…