- Konu Sahibi meneksem59
-
Araya istersen 5 km duvar çek o evin yine kapısı olacak içeri girebilecek yani. Oğlumun evi der çıkar çıkar gelir yan yana olunca. Kaç uzağa git çok şaşırdım gitmeme kararına. Para huzurundan önemli mi?
Eşin aynı arsaya ev yapma fikrinin olmayacağını anlamış sen de ısrar etme bu seviyesizlik herkese zarar ne kadar uzak o kadar iyi. Diretme, uzağa git.
Bence de uzaga git masraflar kapanir da bu kadinin dilinden kurtulamazsin huzursuz olursun hep benim annem 19 yaslarinda falan evlendi babaannemden cok zulum gordu simdi 44 yasinda ve babaannemi bakmak zorunda anlican hala cekiyo
zaten iyice yüz-göz olmuşsunuz birde ömür boyu aynı yerde oturma fikri hoş gelmiyo kulağa bence hem eşinin hem evliliğininizin sıhhati açısından ayrı bir yerden ev alın eğer imkanınız varsa yoksa da naıl olur bilemiyorum ama eşin çok haklı
uzağa gitme imkanım yok işte en uzak mesafem iki ev öte burada yaşamak mecburiyetindeyim benim annem de babaannemden çok çekti ve nihayet babaannem annem ile babamı ayırdı evlatların kaderleri bazen annelerine çok benziyor benim ki benzedi inşaallah senin ki benzemezz
Annem de annenin kaderi kizinin ceyizidir derler demisti korkuyorum bu yuzden evlenirsem bakalim benim nasibime ne dusecek .Insallah hersey yoluna girer cok zor bi durum uzuldum sizin icin. O kadar sinirleniyorum ki kizlar ne guzel hayallerle evleniyo ama ya es ya kaynana zehir ediyo hayati. Insanlar kizlarina eziyet edilsin diye mi evlendiyolar yazik degil mi. Insallah rahat birakir sizi
ayrı bir yerden ev alma imkanımız yok kayınvalide öyle bir kadın ki çocuğumuzun olmamasına üzülmek şöyle dursun seviniyor çünkü eşimin bir oğlu var eski evliliğinden her fırsatta bana çocuk isteyenin çocuk kadar aklı yok aman çocuk yapmak mı bir kez olsun Allah size de hayırlı evlatlar versin dediğini duymadım daha çok borcunuz harcınız var çocuk nenize gerek diyor bilmez ki 7 yıl her bebeğe ağlayarak bakmanın yaşattıığı acıyı.... kendinin var kızlarının var oğullarının var şimdi odamdayım diğer odada söyleniyor söyleniyor kapıları çarpıyor Allah ım bu iftar vakti saatiinde yalvarırım beni selamete çıkar beni kurtarrr :26:
eşin annesinin ağzına bakmıyo seni sevip sayıyosa sorun olmamalı ayrı eve çıksanız enazından biraz uzak kalınca düzelirmi acaba( zaten eşinin ikinci evliliğiymiş daha oğlumun yuvası birdefa bozuldu bu sefer bari dağılmasın diye seni el üstünde tutacağı yerde zulümmü ediyo koskoca kadın bunların hakkını verecek diğer tarafta gerçi Allahtan korkan insan böyle yapmaz...
herzaman büyük büyüklüğünü bilmeli küçük küçüklüğünü sen onun kumasımısın yahu ne sürtüşüp duruyo seninle,bu arada ailenin durumdan haberi illaki vardır 7 yıllık evliymişsin birinde duymasa diğerinde dolup söylemişsindir annene falan onlar ne düşünüyolar bu durum hakkında??
allah kolaylık versin canım işin zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?